Skoči na vsebino

Verjamete v . . . .

Lady M.

Recommended Posts

Že zelo dolgo me žuli enih par vprašanj in ko koga vprašam se mi vsi smejijo xDDx xDDx xDDx in upam da bom tukaj dobila kak pameten odgovor. Velikokrat sem že slišala o teh zdravljenjih z energijo, o nekih čudežih in prepričana sem da ste tudi vi že kdaj. Alternativna medicina vedno bolj prihaja v osprednje in hotela sem vas vprašati če vi verjamete v to in ali poznate kakšno znanstveno razlago o tem. Jaz mislim da je mogoče nekaj od tega res, samo malo čudno se mi zdi saj je pol to tako kot da bi verjela v čaranje xwizardx xwitchx xwizardx xwitchx . Sprašujem se ali res vidijo našo auro ki nas obdaja in ali nas res lahko pozdravijo bolje kot navadna medicina x?x x?x x?x

Prosim pomagajte mi ker me res zelo zanima, ampak žal ne vem odgovora xnckrivx xnckrivx xnckrivx

Deli na socialnih omrežjih

Najprej, znanstvene razlage tukaj skorajda niso mogoče, ker znanost dokazuje samo otipljive stvari. Einstein in Edison, naprimer, sta dobro vedela, da to, kar vidimo, ni vse. Vse, kar je t.i.i metafizičnega, znanost ne priznava.

Alternativna medicina prihaja vse bolj v odspredje zaradi vedno večjih neuspehov klasične medicine. Tudi jaz sem eden izmed takšnih, ki jim medicina ni znala pomagati, pa sem pomoč poiskal pri bioenergetiku in mi je ta povedal, kaj je narobe z mano.

Sicer pa nadvse priporočam: NE RINI V BOLEZEN, tako kot vsi pacienti na Roporutu, ki zdravnikom v obraz lažejo, da "oni nič takšnega ne delajo", v resnici pa pojedo vso možno svinjarijo (in to 5x preveč, kot potrebujejo za življenje), kadijo, pijejo kavo in alkohol.

Je pa težko opredelit vse na črno-belo, :inocent: razpravljama lahko v nedogled.

Ko bodo ljudje sposobni dojeti jim ne bo treba več verjeti!!!!!!!!

Moje skromno mnenje.

Non-cooperation with evil is a sacred duty.

Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary.

Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.

Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.

Mahatma Gandhi

Ko bodo ljudje sposobni dojeti jim ne bo treba več verjeti!!!!!!!!

Moje skromno mnenje.

Bela Vrtnica hehehe.. ful dobra izjava : )

sicer pa Lady M, kaj pa je narobe s tem da človek verjame v čarovnije ? ; )

hmm... sama se že nekaj časa redno ukvarjam z ` duhovnostjo,aleternativno medicino and all. `

začela sem zarad staršev, fotra ko je cisto noter padel.. kakšnih 5 let nazaj, in cela družina z njim..

kristali, moč misli, meditacije, shin qi, .. luise hay, barbara ann brennan, etc..

s sestro hodima na tridnevne seminarje v topolšici ki jih vodi Zvonimir C.Ballon, ki je opravil solo pri Barbari ann brennan, ( priznana je kot zdravnica v Ameriki, ceprav ne s klasicno medicino ) Naravno zdarvljenje, poteka na način z predavanji + vajami etc : )

+ mene osebno takšne stvari blazno privlačijo,

zadnje čase tut sama včasih vidim polja avre, in verjamem da so takšne stvari možne, poleg tega.. katera koli bolezen na svetu, se najprej začne.. na energetskem nivoju, in ljudje se najprej začutimo tam, čeprav.. velikokrat nezavedno : )

redko kdaj, če sploh kdaj ti pomaga klasična medicina,.. prej samo težavo potlači, da te spremni svoj prostor, al pa kasneje vse skupaj še huje izbruhne..

well, that`s moje mnenje : )

Na koncu je pomembna.... samo Ljubezen.

Sem kar zevala in vprasala: "od kod pa ves vse to?" Od tistega trenutka nisem imela vec alergije  :palec:

Ja, to so pa cudezi  x:Dx

Danes mu rada pospravljam :palec:

Seveda, kar radi delamo, na tisto ne moremo biti alergicni. 

LP

Vrba

PS: Kaj je na Roporutu in kje je to?

Vrba... kaj ti je pa povedal?

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Pozdravljena x;)x !

Hmm... vidiš, tudi tvoji odgovori "normalerweisse" povečajo frekvenco delovanja mojih sivih celic :palec: x:Dx . Pri sosedu pa vedno zeham xDDx ! Tako smo si različni :palec: x;)x !

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Saj vem katere so sive celice, vendar sem te hotela zdajle izzivat, da bodo dekleta malo bolj pogledale v tvojo smer. To je greh, da se en tak pameten fant dolgocasi s svojim sosedom  :D 

Lep pozdrav! 

Vrba  xwizardx

Hahahahaha... priznam, grešil sem :palec: x;)x !

Rad imam dober humor x8Dx

Fernando Pessoa

• 4 weeks later...
Pa, ce teh nesporazumov nekdo ne izgovori, naj se bo iz strahu ali iz ega ali nevednosti ali katerihkoli vzrokov, potem bodo to ostali nesporazumi.

In nihce ne mora biti istega misljenja kot sem jaz, toliko ne pricakujem od nikogar in me tudi ne moti;

kdor je srecen (stabilno vzravnan ali kako se rece po slovensko, zadovoljen), naj bo to z njegovim misljenjem. Jaz sem z mojim. Ce tega ne bi imela, ne bi imela nobene (stabilne) osebnosti. Vem, da jo je v moji raznolikosti tezko spoznati.

In srecala sem mnogo njih, ki mislijo da so srecni, pa se je prej ali pozneje izkazalo, da jih svoji obcutki varajo.

:palec: :palec: x:)x Se strinjam.....

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

• 9 months later...

:sori: nekje so bile nekakšne roke ..lepe ali manj lepe , pa jih ne najdem...zato pišem kar pod tole temo ....

Zdravilne roke

Če poznamo glavne točke rok in prstov, lahko stimuliramo in ohranjamo notranje organe v dobrem delovanju.Dlani so mesto, kjer se združujejo vse glavne energije či. Dlani so lahko mesto od koder se oddaja življenska moč za zdravljenje sebe in drugih.Dlani so mesto, kjer se lahko energija sprejema in vstopa v strukturo kosti ter v glavne telesne organe

Prsti ustrezajo čustvom, elementom ter organom:

1. Palec ustreza elementu zemlje in je povezan z želodcem.Ustrezajoče čustvo je skrb.

2.Kazalec ustreza elementu kovine in je povezan s pljuči ter debelim črevesjem.Povezan je s čustvi žalosti, otožnosti in depresije.

3.Sredinec ustreza elementu ognja in je povezan s srcem, tankim črevesjem, cirkulatornim ter respiratornim sistemom.Povezuje se s čustvi nepotrpežljivosti in prenagljenosti.

4.Prstanec ustreza elementu lesa in je povezan z jetri, žolčnim mehurjem ter živčnim sistemom: ustreza čustvu jeze.

5.Mezinec ustreza elementu vode; povezan je z ledvicami in ustreza čustvom strahu.

Glavne linije dlani

1.Sistem cirkulacije in izločanja- LINIJA ČUSTEV

2.PREBAVNI IN RESPIRATORNI SISTEM- LINIJA ŽIVLJENJA

3.Živčni sistem - LINIJA INTELEKTA

:wOOt: PRED MASAŽO SI ROKE NAJPREJ OGREJTE x;)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Lia, protestiram. Ne proti tebi, ampak proti neusklajenosti sistemov.

Vem sicer, da kitajska in evropska ezoterika nista povsem primerljivi, a tele povezave prstov in organov ipak ne štimajo. Povezava akupunkturnih meridianov je namreč dejansko naslednja:

leva roka desna roka

palec - pljuča

kazalec debelo črevo -

sredinec cirkulacija-reprodukcija -

prstanec žleze z notr. izloč. -

mezinec tanko črevo srce

Povezava z elementi, ki jih v Evropi obravnavamo malo drugače (nimamo lesa in kovine), pa so naslednje:

palec...........akaša

kazalec........zrak

sredinec.......ogenj

prstanec......voda

mezinec......zemlja

In naprej - tisti vzhodnjaki, ki obravnavajo elemente kot evropejci, imajo naslednje povezave:

palec-akaša-možgani

kazalec-pljuča-zrak

sredinec-črevo-ogenj

prstanec-ledvice-voda

mezinec-srce-zemlja

Zbrka, d te sam zvije. Najbolj moteče je, da eni mezincu pripisujejo zemljo, drugi vodo. No, kakorkoli - element voda bi moral biti na prstancu (žleze z notranjim izločanjem). Ma ..... nj se grejo solit. Se mi tud razvijat teme naprej ne lub. Nočko.

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

<{POST_SNAPBACK}>Hvala vsem za vaše odgovore in prošnje  xDDx  xDDx , zdaj vsaj vem da nisem edina ki tako razmišljam x!x

če bi ti vedla koliko ljudi verjame v bioenergijo, bi te vvrglo :D

<{POST_SNAPBACK}>

Zdravilne roke

Če poznamo glavne točke rok in prstov, lahko stimuliramo in ohranjamo notranje organe v dobrem delovanju.Dlani so mesto, kjer se združujejo vse glavne energije či. Dlani so lahko mesto od koder se oddaja življenska moč za zdravljenje sebe in drugih.Dlani so mesto, kjer se lahko energija sprejema in vstopa v strukturo kosti ter v glavne telesne organe

In prežarjajo največ energije, kot katerikoli del telesa :D

Se niste nikoli vprašali, zakaj - če se udario al pa poškodujemo - damo podzavestno roke na to mesto :?: :D Ker če si damo roke gor, začnejo blažiti bolečine in/ali celiti rano xokx to pa je odlično :)

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...