Lady M. 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 Že zelo dolgo me žuli enih par vprašanj in ko koga vprašam se mi vsi smejijo in upam da bom tukaj dobila kak pameten odgovor. Velikokrat sem že slišala o teh zdravljenjih z energijo, o nekih čudežih in prepričana sem da ste tudi vi že kdaj. Alternativna medicina vedno bolj prihaja v osprednje in hotela sem vas vprašati če vi verjamete v to in ali poznate kakšno znanstveno razlago o tem. Jaz mislim da je mogoče nekaj od tega res, samo malo čudno se mi zdi saj je pol to tako kot da bi verjela v čaranje . Sprašujem se ali res vidijo našo auro ki nas obdaja in ali nas res lahko pozdravijo bolje kot navadna medicina Prosim pomagajte mi ker me res zelo zanima, ampak žal ne vem odgovora Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 Najprej, znanstvene razlage tukaj skorajda niso mogoče, ker znanost dokazuje samo otipljive stvari. Einstein in Edison, naprimer, sta dobro vedela, da to, kar vidimo, ni vse. Vse, kar je t.i.i metafizičnega, znanost ne priznava. Alternativna medicina prihaja vse bolj v odspredje zaradi vedno večjih neuspehov klasične medicine. Tudi jaz sem eden izmed takšnih, ki jim medicina ni znala pomagati, pa sem pomoč poiskal pri bioenergetiku in mi je ta povedal, kaj je narobe z mano. Sicer pa nadvse priporočam: NE RINI V BOLEZEN, tako kot vsi pacienti na Roporutu, ki zdravnikom v obraz lažejo, da "oni nič takšnega ne delajo", v resnici pa pojedo vso možno svinjarijo (in to 5x preveč, kot potrebujejo za življenje), kadijo, pijejo kavo in alkohol. Je pa težko opredelit vse na črno-belo, razpravljama lahko v nedogled. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 18. september 2004 Prijavi Deli 18. september 2004 Vrba ..vedno bolj občudujem tvoje poste... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 18. september 2004 Prijavi Deli 18. september 2004 Vrba - Dobro napisano in se zelo, zelo v večina pogledih in razmišljanju strinjam s tem, kar si napisala Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lady M. 18. september 2004 Avtor Prijavi Deli 18. september 2004 Hvala vsem za vaše odgovore in prošnje , zdaj vsaj vem da nisem edina ki tako razmišljam x!x Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 18. september 2004 Prijavi Deli 18. september 2004 Ne nisi http://www.hallo-spass.de/smilies/smilie_allesgut.gif Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 18. september 2004 Prijavi Deli 18. september 2004 Kje je zdaj Stanee, da zacnemo dohterjem pamet soliti Tukaj, pridi jutri na tortice, da naredimo strategijo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 18. september 2004 Prijavi Deli 18. september 2004 Telepatija Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 PS: Kaj je na Roporutu in kje je to?Sorry, zmotil sem se, napiše se Rupurut in je zdravilo za razne želodčne težave. Torej ne "Kaj je na" ampak "Kdo je na" in ne "kje je to" ampak "kaj je to". http://www.gov.si/ivz/knjiznica/reg_zdravil/1938.HTM Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bela vrtnica 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Ko bodo ljudje sposobni dojeti jim ne bo treba več verjeti!!!!!!!! Moje skromno mnenje. Citiraj Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BelaCvetica 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Ko bodo ljudje sposobni dojeti jim ne bo treba več verjeti!!!!!!!! Moje skromno mnenje.Bela Vrtnica hehehe.. ful dobra izjava : ) sicer pa Lady M, kaj pa je narobe s tem da človek verjame v čarovnije ? ; ) hmm... sama se že nekaj časa redno ukvarjam z ` duhovnostjo,aleternativno medicino and all. ` začela sem zarad staršev, fotra ko je cisto noter padel.. kakšnih 5 let nazaj, in cela družina z njim.. kristali, moč misli, meditacije, shin qi, .. luise hay, barbara ann brennan, etc.. s sestro hodima na tridnevne seminarje v topolšici ki jih vodi Zvonimir C.Ballon, ki je opravil solo pri Barbari ann brennan, ( priznana je kot zdravnica v Ameriki, ceprav ne s klasicno medicino ) Naravno zdarvljenje, poteka na način z predavanji + vajami etc : ) + mene osebno takšne stvari blazno privlačijo, zadnje čase tut sama včasih vidim polja avre, in verjamem da so takšne stvari možne, poleg tega.. katera koli bolezen na svetu, se najprej začne.. na energetskem nivoju, in ljudje se najprej začutimo tam, čeprav.. velikokrat nezavedno : ) redko kdaj, če sploh kdaj ti pomaga klasična medicina,.. prej samo težavo potlači, da te spremni svoj prostor, al pa kasneje vse skupaj še huje izbruhne.. well, that`s moje mnenje : ) Citiraj Na koncu je pomembna.... samo Ljubezen. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Sem kar zevala in vprasala: "od kod pa ves vse to?" Od tistega trenutka nisem imela vec alergije Ja, to so pa cudezi Danes mu rada pospravljam Seveda, kar radi delamo, na tisto ne moremo biti alergicni. LPVrba PS: Kaj je na Roporutu in kje je to?Vrba... kaj ti je pa povedal? Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Pozdravljena ! Hmm... vidiš, tudi tvoji odgovori "normalerweisse" povečajo frekvenco delovanja mojih sivih celic . Pri sosedu pa vedno zeham ! Tako smo si različni ! Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Saj vem katere so sive celice, vendar sem te hotela zdajle izzivat, da bodo dekleta malo bolj pogledale v tvojo smer. To je greh, da se en tak pameten fant dolgocasi s svojim sosedom Lep pozdrav! Vrba Hahahahaha... priznam, grešil sem !Rad imam dober humor Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 24. oktober 2004 Prijavi Deli 24. oktober 2004 povej mi v katerih pogledih se ne, tisto me bolj zanima. LP v Slovenijo.VrbaVedno bolj v marsičem :o|o: Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 24. oktober 2004 Prijavi Deli 24. oktober 2004 Pa, ce teh nesporazumov nekdo ne izgovori, naj se bo iz strahu ali iz ega ali nevednosti ali katerihkoli vzrokov, potem bodo to ostali nesporazumi. In nihce ne mora biti istega misljenja kot sem jaz, toliko ne pricakujem od nikogar in me tudi ne moti; kdor je srecen (stabilno vzravnan ali kako se rece po slovensko, zadovoljen), naj bo to z njegovim misljenjem. Jaz sem z mojim. Ce tega ne bi imela, ne bi imela nobene (stabilne) osebnosti. Vem, da jo je v moji raznolikosti tezko spoznati. In srecala sem mnogo njih, ki mislijo da so srecni, pa se je prej ali pozneje izkazalo, da jih svoji obcutki varajo. Se strinjam..... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 16. avgust 2005 Prijavi Deli 16. avgust 2005 nekje so bile nekakšne roke ..lepe ali manj lepe , pa jih ne najdem...zato pišem kar pod tole temo .... Zdravilne rokeČe poznamo glavne točke rok in prstov, lahko stimuliramo in ohranjamo notranje organe v dobrem delovanju.Dlani so mesto, kjer se združujejo vse glavne energije či. Dlani so lahko mesto od koder se oddaja življenska moč za zdravljenje sebe in drugih.Dlani so mesto, kjer se lahko energija sprejema in vstopa v strukturo kosti ter v glavne telesne organe Prsti ustrezajo čustvom, elementom ter organom: 1. Palec ustreza elementu zemlje in je povezan z želodcem.Ustrezajoče čustvo je skrb. 2.Kazalec ustreza elementu kovine in je povezan s pljuči ter debelim črevesjem.Povezan je s čustvi žalosti, otožnosti in depresije. 3.Sredinec ustreza elementu ognja in je povezan s srcem, tankim črevesjem, cirkulatornim ter respiratornim sistemom.Povezuje se s čustvi nepotrpežljivosti in prenagljenosti. 4.Prstanec ustreza elementu lesa in je povezan z jetri, žolčnim mehurjem ter živčnim sistemom: ustreza čustvu jeze. 5.Mezinec ustreza elementu vode; povezan je z ledvicami in ustreza čustvom strahu. Glavne linije dlani 1.Sistem cirkulacije in izločanja- LINIJA ČUSTEV 2.PREBAVNI IN RESPIRATORNI SISTEM- LINIJA ŽIVLJENJA 3.Živčni sistem - LINIJA INTELEKTA PRED MASAŽO SI ROKE NAJPREJ OGREJTE Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 16. avgust 2005 Prijavi Deli 16. avgust 2005 Drži, sem si pred štirimi leti kar instinktivne masiral dlani. Opazuj se, kaj počneš z rokami Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 16. avgust 2005 Prijavi Deli 16. avgust 2005 sej, sej...čist drži..pa ne samo z rokami sem vedla da se boš vsaj ti oglasil Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 17. avgust 2005 Prijavi Deli 17. avgust 2005 Lia, protestiram. Ne proti tebi, ampak proti neusklajenosti sistemov. Vem sicer, da kitajska in evropska ezoterika nista povsem primerljivi, a tele povezave prstov in organov ipak ne štimajo. Povezava akupunkturnih meridianov je namreč dejansko naslednja: leva roka desna roka palec - pljučakazalec debelo črevo -sredinec cirkulacija-reprodukcija -prstanec žleze z notr. izloč. -mezinec tanko črevo srce Povezava z elementi, ki jih v Evropi obravnavamo malo drugače (nimamo lesa in kovine), pa so naslednje:palec...........akašakazalec........zraksredinec.......ogenjprstanec......vodamezinec......zemlja In naprej - tisti vzhodnjaki, ki obravnavajo elemente kot evropejci, imajo naslednje povezave:palec-akaša-možganikazalec-pljuča-zraksredinec-črevo-ogenjprstanec-ledvice-vodamezinec-srce-zemlja Zbrka, d te sam zvije. Najbolj moteče je, da eni mezincu pripisujejo zemljo, drugi vodo. No, kakorkoli - element voda bi moral biti na prstancu (žleze z notranjim izločanjem). Ma ..... nj se grejo solit. Se mi tud razvijat teme naprej ne lub. Nočko. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 17. avgust 2005 Prijavi Deli 17. avgust 2005 sem preplonkala so pa to kitajski viri ma nije bitno, važen da se masera Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 17. avgust 2005 Prijavi Deli 17. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> sem preplonkala so pa to kitajski viri ma nije bitno, važen da se masera tu se pa srinjam s tabo lia......važn, da se masira....masera...... Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 19. avgust 2005 Prijavi Deli 19. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hvala vsem za vaše odgovore in prošnje , zdaj vsaj vem da nisem edina ki tako razmišljam x!xče bi ti vedla koliko ljudi verjame v bioenergijo, bi te vvrglo <{POST_SNAPBACK}> Zdravilne rokeČe poznamo glavne točke rok in prstov, lahko stimuliramo in ohranjamo notranje organe v dobrem delovanju.Dlani so mesto, kjer se združujejo vse glavne energije či. Dlani so lahko mesto od koder se oddaja življenska moč za zdravljenje sebe in drugih.Dlani so mesto, kjer se lahko energija sprejema in vstopa v strukturo kosti ter v glavne telesne organeIn prežarjajo največ energije, kot katerikoli del telesa Se niste nikoli vprašali, zakaj - če se udario al pa poškodujemo - damo podzavestno roke na to mesto Ker če si damo roke gor, začnejo blažiti bolečine in/ali celiti rano to pa je odlično Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 19. avgust 2005 Prijavi Deli 19. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Se niste nikoli vprašali, zakaj - če se udario al pa poškodujemo - damo podzavestno roke na to mestoJe, malokdo si lahko položi stopala na svojo glavo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.