Alan_New 24. julij 2008 Prijavi Deli 24. julij 2008 (popravljeno) Astronavt Apolla 14: „Vesoljci so z nami vzpostavili kontakt, kljub temu da vlade podatke skrivajo“ Statement by Astronaut Dr. Edgar Mitchell regarding UFOs Popravljeno 24. julij 2008 -> Alan_New Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 26. julij 2008 Prijavi Deli 26. julij 2008 sam ne razumem zakaj bi ravno z astronavti vzpostavljali stik. če bi to dejal nekdo, ki se ga je zapil in ležal v jarku ter tako z zrenjem neba preždel noč, ne bi rekel, ampak astronavti je pa čisto človeško. ja, seveda, mi smo bli gor v vesolju in so na nagovoril... buuuuuu.... ker, če so res nezemljani potem imajo superlight tehnologijo in sam prostor za povezavo kontakta ni pomemben. če majo to tehnologijo pa itak lahko hodijo med nami in jih mi ne vidmo. zakaj potem ne pridejo k men tko, da... te astronavtske so čist preveč človeške, da bi jim kej preveč verjel. če pa en preprost kmet reče:"lega. mat' ku*ba. nouš verjou bemo boga.. itd bla bla bla" to bi pa že verjel. Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 26. julij 2008 Prijavi Deli 26. julij 2008 če pa en preprost kmet reče:"lega. mat' ku*ba. nouš verjou bemo boga.. itd bla bla bla" to bi pa že verjel. A tak, zasavski kmet . A bi rednecku tudi verjel? Itak zasavje potrebuje NLP tehnologijo, da se očisti, ker ga naši nočejo. Mogoče pa zgradijo najvišji dimnik na svetu, ki bo viden iz vesolja..in, kdo ve, nekega dne pristanejo v zasavju. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 26. julij 2008 Prijavi Deli 26. julij 2008 A tak, zasavski kmet . A bi rednecku tudi verjel? Itak zasavje potrebuje NLP tehnologijo, da se očisti, ker ga naši nočejo. Mogoče pa zgradijo najvišji dimnik na svetu, ki bo viden iz vesolja..in, kdo ve, nekega dne pristanejo v zasavju. rednecku majo naši kmetje red neck prou zdele, ko je treba mrvo obračat. naš kmetje odraščajo v hribih in če že govorijo pol majo res kej za povedat. in če se slučajno med seboj menijo z besedam, pol maš pa prou res šanso, da kej novga zveš. Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 26. julij 2008 Prijavi Deli 26. julij 2008 in če se slučajno med seboj menijo z besedam, pol maš pa prou res šanso, da kej novga zveš. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ananta 26. avgust 2008 Prijavi Deli 26. avgust 2008 I is not human. Citiraj http://www.lulu.com/spotlight/astrology Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brusnica 17. februar 2009 Prijavi Deli 17. februar 2009 Vesolje je moja stras in s tem tudi paranormalni pojavi in nezemljani...Sem pa prebrala en članek v katerem je pisalo da so v enemu izmed kraterjev v ameriki našli košček asteroida in so ga analiziral in na njem našli prve zasnove človekovega razvoja, kar posledično pomeni, da naj bi mi prišli na zemljo iz vesolja Pa zakaj bi bli mi edini ki ljubimo in sovražimo od rojstva do smrti? Seveda da so tudi druga bitja v vesolju sej veš kak je OGROOMNOOO! Čeprav bi pa prov rada srečala nekega nezemljana... grem stavit da so prav sexy Drugače pa je na discovery channel vedno kej o vesolju in nezemljanih Citiraj Education is the most powerful weapon which you can use to change the world.Nelson Mandela Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
DON KARLOS 24. marec 2009 Prijavi Deli 24. marec 2009 NOVA SPOZNANJA O LAŽEH IZDELOVALCEV KROGOV So strokovnjaki marsovskih študij, trdili, da je v načinu, kako je bilo poleženo žito, najti dokaz da je to delo marsovcev. Ko so njihove trditve pregledali strokovnjaki za botaniko, so ugotovili, da so njihove trditve laž. V načinu, kako je žito poteptano, je ravno toliko mistike, kot takrat, ko po njemu lomastijo divji pujsi. Način celitve preloma biljke je navaden biološki odziv žitnega kasa na stres in ni pri tem več mistike, kot jo je pri celjenju zlomljenih kosti. Je prav v USA (kje pa drugje), ustanovljen inštitut za proučevanje žitnih krogov. A ko se bolje pogleda trditve tega ufološkega inštituta, se ugotovi, da je njihov glavni namen samo pobirati denar od naivcev. Skupina raziskovalcev "skeptikov" je potegnila sledeče zaključke glede: - v odzivu žitnih klasov na teptanje ni nič mističnega, temveč so to samo navadni biološki procesi...- žitne kroge se da narediti v eni noči brez težav (so jih sami naredili).- v takozvanem inštitutu za proučevanje žitnih krogov ne najdemo dobenega agronoma, strokovnjaka za anatomijo rastlin.- žitni krogi so navadna potegavščina- tepta se žito in se uničuje kruh- posnetki luči v krogih so ponaredek, ki ga lahko izvede vsak spreten kamermam. Sem gledal kako enostavno se izvede tak faik. Ma res emostaven trik in nič več. - kdor proučuje žitne kroge zgublja čas. Naj se rajši posveti družini.- z prodajanjem štorij o marsovcih se da lepo zaslužit.- zakaj ni krogov na krompirju? HA HA HA....-....LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
xyz 24. marec 2009 Prijavi Deli 24. marec 2009 A ni: "hi hi hi" ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
DON KARLOS 24. marec 2009 Prijavi Deli 24. marec 2009 Veš kaj, po devetem krogu ti je gladko vseeno ali gre za ha ali za hi? Samo še šprintaš, da bo čim prej konc. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 24. marec 2009 Prijavi Deli 24. marec 2009 Je pa spet res, da ljudje hudo hitro za nezemljane določijo kakšno brezpilotno letalo - UCAV je čisto pravšnji za leteči krožnik. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
DON KARLOS 25. marec 2009 Prijavi Deli 25. marec 2009 TO KAR VAM TU PRAVIM SE MI JE 100% RES ZGODILO ALI ZAKAJ NE VERJAMEM!!! CITAT(janko @ 24. Mar 2009, 14:04) zvečer je bla ena oddaja na TVSLO mensezdi, da so angleži objavil, al pa bodo objavil ena pričewanja k so jih imeli angleži z nezemljani. umes sem zadremal . ampak če se še kej prou spomnim, je ena angležinja mela stike z enim zelenim možicom, k je hotu z njo sexat in ji je tud reku, da pripada unim, ki rišejo tele kroge. Pred mnogimi leti sem štopal v Kranj. Bote rekli kaj pa je tu posebno a jaz si bom ta štop zapomnil doživljensko. VOZNIK KI MI JE USTAVIL, MI JE TRDIL, DA JE IZNAJDEL PERPETUM MOBILE IN DA BO ODREŠIL SVET NAFTNE KRIZE! HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA Ni se hecal. Govoril je o stvari tako prepričljivo, da če bi se v svoji bolni fantaziji polotil opisovati naprimer nek namišljen izlet v Indijo, nebi niti podvomil. Človek je v svoji norosti res že sam sebi verjel. A jaz mu nisem. HA HA HA LP PS Vsaka podrobnot z Marsovci zagotovo ni plod naključja! Na žalost pa še vedno nucam nafto. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 25. marec 2009 Prijavi Deli 25. marec 2009 Kdo je lahko 100%,da na kakem/kakih drugih planetih ni življenja? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dayo 25. marec 2009 Prijavi Deli 25. marec 2009 Kdo je lahko 100%,da na kakem/kakih drugih planetih ni življenja?In kdo je lahko 100%, da to življenje ni že kak milijon let v razvoju pred nami? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brusnica 26. marec 2009 Prijavi Deli 26. marec 2009 hehe... kar se tiče žitnih krogov je vse kar rabiš 2 barska stolčka, količek in vrvicr različnih dolčin ali pa če eno različno zavezuješ... in potem stopiš na stol in si drugega postaviš predse itd... na koncu prideš do željene točke zapičeš količek nanj zavežeš vrvico in hodiš okoli da vse poteptaš... če bi pa tekel čez in delu kroge se pa pšenica preveč pomečka tko da stolček... Citiraj Education is the most powerful weapon which you can use to change the world.Nelson Mandela Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
DON KARLOS 26. marec 2009 Prijavi Deli 26. marec 2009 Kdo je lahko 100%,da na kakem/kakih drugih planetih ni življenja? Saj ne trdim, da sonce kroži okoli zemlje. Vendar kot pravijo, močnejšo kot izstreliš trditev, močnejši mora biti dokaz. Zdrava pamet, je tista ločnica, ki postavi mejo med znanstveno fantastiko in resničnostjo. Torej, kaj moramo res verjeti umskoprizadetim ljudem. Ali pa piscem znanstvene fantastike? Ali pa pohlepu, ki pač iskorišča naivnost nekaterih? Po mojem ne. Še posebej ker so dokazi UFO logov res bogi. Kolikokrat so že napovedali konec sveta, prihod letečih krožnikov.... pa se ni nič zgodilo. Očitno nekateri ne ločijo fantazije od realnosti. Če imam jaz fantazijo, da čaj brinjovih jagode pozdravi HIV, se pač zavedam, da je to samo moja fantazija, a realnost je... LP xrosex xrosex xrosex xrosex xrosex xrosex Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bbs 26. marec 2009 Prijavi Deli 26. marec 2009 Dear Mrs. Lady a bi ga rada srečala ? nezemljana namreč ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
DON KARLOS 29. januar 2010 Prijavi Deli 29. januar 2010 le kaj bi tole lahko bilo...http://www.youtube.com/watch?v=Te6KIl_Cy7w...feature=popular http://www.youtube.com/watch?v=KQBJcvKm0I8...feature=related Čuj jaz se spomnim, da me je v hribih zajel sneg ravno takrat pa je sonce zahajalo in sem videl zelene oblake. A sem videl NLP. Ljudje božji, raje se ukvarjajte z čim pametnim, kot da se klamjate pred oblaki. LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
DON KARLOS 27. april 2010 Prijavi Deli 27. april 2010 RAZKRITA ZAROTA ZAROTE .textcontent img.blog_photo { padding: 0px; } .textcontent img.blog_thumb { float: left; } http://www.rtvslo.si/_up/photos/2010/04/27/u75890-130897_800px-moonbeam_ufo_blogshow.jpg Vsem pozor! Če nočete zvedeti resnice in si bi radi še v naprej zatiskali oči, raje ne berite tega bloga. Vsi ostali ki pa ste se odločili pogumno nadaljevati, vam priporočam, da se trdno usedete in globoko dihate. Bolje, da berete v paru, saj resnica, ki se vam bo tu razkrila, vas lahko spravi v omedlevico. Vsi ste že slišali, da so meteorološki sateliti nad Evropo pokazali, da sploh ni bilo nad nebom nobenega vulkanskega pepela. Angleška meteorološka agencija, ki je napovedala, da bo letošnja zima mila in blaga pa je v resnici bila ena izmed najbolj hladnih, je ravno tako, tudi s vulkanskim pepelom ustrelila poplnoma mimo. A niso to storili zaradi lastnih znanstvenih pogreškov. Vse to je del večje zarote! Nad Islandijo, sploh ni eksplodiral vulkan, ampak je na Islandijo pristal ogromen UFO. Iz pristale vesoljske ladje, se je tudi močno kadilo, sploh po ni bil dim nevaren za promet, kot so to tudi pokazali najnovejši razkriti posnetki satelitov. A vlada, ki nam že dolgo prikriva obstoj UFO skuša na vsak način prikriti dejstvo, da se je nad Islandijo zrušil UFO. Zato so tudi prepovedali zračni promet, razen za vojaška letala, saj so nebo preletali mnogi leteči objekti in vlada ni hotela, da bi jih ljudje videli, medtem ko bi leteli z letali. A ne bojte se ljudje. Nad Islandijo je pristalo plovilo Maitreje, kot je napovedal veliki mistik Benjamin Crame, ustanovitelj sekte; Share stupidity worldwide. Osebno sem gledal, kako je Maitreja včeraj razkril to zaroto milijonom poslušalcem na CNN. Danes pa bo imel intervju še na TV Paprika. Maitreja je dejal: Ne bojte se ljudje! Maitreja je prišel, da bi odrešil človeštvo in da bi govoril o miru. Resnica prihaja na dan ter ne vlada ter ne Katoliška Cerkev, vam več dolgo ne bodo mogla prikrivati resnice. Moja resnica prihaja na dan. Vaša odločitev je, če se boste odločili poslušati moj glas. A moje srce mi nedvomno govori, da boste poslušali moj glas zdravega in treznega razuma. Počasi se pripravite, da bodo vodje gibanja Share stupidity worldwide, prevzele oblast in da bodo popeljale človeštvo na pot blagostanja. Sreča človeštva leži v brezrazredni družbi, brez vsakršnih kast in razlik v mišljenju ter imetju. Vsi ki bi radi že danes poslušali besede Maitreje, preroka vseh prerokov, učitelja Bude in Jezusa, Boga in batino, si lahko danes zvečer ogledate intervju na TV Paprika. Vabljeni ste pa tudi, da obiščete našo spletno stran; www.share stupidity worldwide.si MAITREJA JE EDINA PRAVA POT V PRIHODNOST Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 28. april 2010 Prijavi Deli 28. april 2010 Karlos, pazi, da se ne zbere nekaj norcev, ki bi ti verjeli ... Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 28. april 2010 Prijavi Deli 28. april 2010 Hawking opozarja: Stik z vesoljci bi bil lahko poguben Sploh če bi se srečali s Kasiopejci. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 28. april 2010 Prijavi Deli 28. april 2010 Karlos, pazi, da se ne zbere nekaj norcev, ki bi ti verjeli ... Tale Carlos ga seka ja xg:Dx Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
DON KARLOS 1. maj 2010 Prijavi Deli 1. maj 2010 Karlos, pazi, da se ne zbere nekaj norcev, ki bi ti verjeli ... O banda nejevernikov ! Ko boste zaslišali glas maitreje :!!: na TV paprika, se vam bodo dvomi stopili kot maslo na antarktičnem soncu. Prerokba maitreje po benjaminu cremu :!!: je jasna: Ljudje se bodo odzvali na moje povabilo. LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
DejanCare 1. junij 2010 Prijavi Deli 1. junij 2010 (popravljeno) Glede na to, da je možno, da je več kot 100 miljard galaksij, vsaka galaksija pa vsebuje od 10 milijonov do bilijona zvezd + ponavadi še planeti okrog sonc (zvezd) mislim, da je še nekje inteligentno življenje. Sam v teorije zarote pa ne verjamem preveč, nimam tolk časa, da bi to bral ter nebi vedu, če so vesoljci tle, mislim da ne. Čeprav se marsikdo obnaša kot z drugega planeta Popravljeno 1. junij 2010 -> DejanCare Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayita 2. junij 2010 Prijavi Deli 2. junij 2010 kaj pa sumerske tablice? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.