free 7. oktober 2010 Prijavi Deli 7. oktober 2010 aja. ja no sej, dramaticni smo lahko kadar smo tudi samopomembni. se posebej, ce se za tem skriva strah in nizka samopodoba. ce zapretiravam, je pa se nekaj.. nekdo bo nekaj dejansko izkusil, to prinesel med ljudi, drugi pa bo iz tega naredu biznis, ceprav verjetno pojma nima zakaj sploh gre. znanost in biznis pa gresta v tem svetu veckrat z roko v roki. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
moytsa 9. oktober 2010 Prijavi Deli 9. oktober 2010 vem ja...in tole je žalostno.... Citiraj MI SMO DEL UNIVERZUMA, UNIVERZUM JE DEL NAS, VSI SKUPAJ SMO ZDRUŢENI V CELOTO IN SMO DEL DRUG DRUGEGA, KAJTI SKUPAJ TVORIMO PERFEKCIJO, KI JE NEPONOVLJIVA, TOREJ SMO VSI IN VSE ENO!!!!NI RAZLIK MED LJUDMI, NIZKIH IN VISOKIH LJUDI, NI RAZLIKOVANJA IN JE SAMO ČISTA BIT. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 9. december 2010 Prijavi Deli 9. december 2010 (popravljeno) VSI, Prav vsi Planeti , ne samo v našem osončju , ampak tudi drugod, po vseh Vesoljih so poseljeni , z ljudmi podobnimi nam . Še celo na našem bližnjem Zemljinem satelitu Luni , je podobno življenje , Vendar na strani ki je Večno obrnjena stran od Zemlje , čeprav je tam zelo redka Atmosfera . Vendar pa si Nikakor ne želite priti tja gor, kajti Luna je bila zgrajena kot "poboljševalnica" za zelo pokvarjene duše, ki odidejo iz te Zemlje. Namreč, življenje tam ob izredno redki Atmosferi, ob izredno ubogih telesih lunarnih ljudi , ob borni hrani korenovk , ter ob huuudem mrazu 14-dnevne noči, ter ob huuudi vročini 14-dnevnega dneva, je to Iiiizredno negostoljubno nebesno telo . Vendar več o tem kdaj drugič . Lp + # Popravljeno 9. december 2010 -> Bojante 2 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
moytsa 9. december 2010 Prijavi Deli 9. december 2010 aha, ziher je tole pobrano iz kakega ameriškega starseed foruma Citiraj MI SMO DEL UNIVERZUMA, UNIVERZUM JE DEL NAS, VSI SKUPAJ SMO ZDRUŢENI V CELOTO IN SMO DEL DRUG DRUGEGA, KAJTI SKUPAJ TVORIMO PERFEKCIJO, KI JE NEPONOVLJIVA, TOREJ SMO VSI IN VSE ENO!!!!NI RAZLIK MED LJUDMI, NIZKIH IN VISOKIH LJUDI, NI RAZLIKOVANJA IN JE SAMO ČISTA BIT. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 9. december 2010 Prijavi Deli 9. december 2010 aha, ziher je tole pobrano iz kakega ameriškega starseed foruma Na srečo se motiš Tudi Nasa dobro ve za te Podatke, ampak nam jih zvesto prikrivajo, zato, da lažje držijo Človeštvo na vajetih . Lp + # 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 9. december 2010 Prijavi Deli 9. december 2010 Na srečo se motiš http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_cool.gif Tudi Nasa dobro ve za te Podatke, ampak nam jih zvesto prikrivajo, zato, da lažje držijo Človeštvo na vajetih . Lp + # Pozdravljen Bojante in dobrodošel. A si ti mrbit brat od Brezota? http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon25.gif 2 Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
malimihec 9. december 2010 Prijavi Deli 9. december 2010 pred kakimi 10 leti sva s sinom formirala slovensko skupino za raziskavo teh fenomenov in bilo je kar nekaj sodelujočih članov. uspelo nam je celo k sodelovanju privabit nekaj slovenskih izseljencev po svetu, ki jim ni bilo težko odpeljati se tudi po več sto kilometrov nekam in šnuflat za resnico imela sva spletno stran na kanadskem angelfire, ampak so naju skenslali, ker sva z objavami (kao) žalila ameriko heeee Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
malimihec 9. december 2010 Prijavi Deli 9. december 2010 pozdravljajo vas mali zeleni ... mali karirasti itd poglejte skozi okno, morda ravno sedaj frči mimo kak leteči krožnik in vam kateri maha in vas pozdravlja mogoče pa je to le plehnati krožnik, ki ga je sosedova mici vrgla za svojim frančekom, ko je kidnil v bife kot pravijo ... resnica X je nekje tam zunaj 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
moytsa 9. december 2010 Prijavi Deli 9. december 2010 Pozdravljen Bojante in dobrodošel. A si ti mrbit brat od Brezota? http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon25.gif zakaj bi pa bil on brat od Brezota, lol?? pa še tole: ameriški starseed forumi so živo sranje, polni dezinformacij in napuha in paljenja ega. Vem, kaj so naredili iz mojega best frenda in verjemite mi, da se mi obrača želodec, ko samo kdo upali tisto stran....Tisti moj frend je postal odblojan, poln negatie, njegova energija je katastrofa, blodi samo še o vesoljčkih in takih neumnostih, izmišljuje si neke stvari, ki sploh niso na mestu, ma pa se za razsvetljenega človeka...strelja pa včasih take, da dol padeš.....in sploh ne vem več, kako mu pomagat......zato se opravičujem, če imam zelo zelo svoje mnenje o tem newagerskem gibanju. Verjamem v živa bitja izven našega planeta, klapajo se z mojo teorijo, kar je logično, če zares obstajajo bitja kot so arkturjanci, plejađani in tko dalje, je ok, nej bojo, vem tudi dosti o tem, ampak mislim, da je za pravo duhovnost treba biti zelo zelo prizemljen in če želiš pomagat ljudem, moraš najprej poskrbet zase, potem pa šele lahko pomagaš drugim in to tako, da se jim prilagajaš. To delajo pravi duhovni učitelji, newagerji pa samo blodijo in so nekje med zvezdicami. Takih ljudi se na daleč izogibam, ker vem, da jim ni pomoči. Prizemljijo se, ampak z močno voljo in pomočjo in ko odidejo od človeka, ki jim pomaga, je zopet isto....Starseed forumi so zame neko bežanje od realnosti......Ker je duhovna resnica premočna, delujejo pa podobno kot droga.....Pod drogo misliš, da je vse lepo in prav, ko pa prideš k sebi pa...... 1 1 Citiraj MI SMO DEL UNIVERZUMA, UNIVERZUM JE DEL NAS, VSI SKUPAJ SMO ZDRUŢENI V CELOTO IN SMO DEL DRUG DRUGEGA, KAJTI SKUPAJ TVORIMO PERFEKCIJO, KI JE NEPONOVLJIVA, TOREJ SMO VSI IN VSE ENO!!!!NI RAZLIK MED LJUDMI, NIZKIH IN VISOKIH LJUDI, NI RAZLIKOVANJA IN JE SAMO ČISTA BIT. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
moytsa 9. december 2010 Prijavi Deli 9. december 2010 Gledal ta film...sploh ni naredil preveč vtisa name...kot da bi gledal "Blair witch projekt"...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif Me pa res zanima zakaj v večini takih filmov ubacijo glih aliene imenovani "sivi"...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/griny.gif brezo, zanimivo...včeraj sva s frendico opazovali energijo starseedov...je siva..... Citiraj MI SMO DEL UNIVERZUMA, UNIVERZUM JE DEL NAS, VSI SKUPAJ SMO ZDRUŢENI V CELOTO IN SMO DEL DRUG DRUGEGA, KAJTI SKUPAJ TVORIMO PERFEKCIJO, KI JE NEPONOVLJIVA, TOREJ SMO VSI IN VSE ENO!!!!NI RAZLIK MED LJUDMI, NIZKIH IN VISOKIH LJUDI, NI RAZLIKOVANJA IN JE SAMO ČISTA BIT. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 9. december 2010 Prijavi Deli 9. december 2010 zakaj bi pa bil on brat od Brezota, lol?? Zakaj pa ne? A je tvoj mrbit? http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_shy.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_kisses.gif Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
moytsa 9. december 2010 Prijavi Deli 9. december 2010 nope, ni moj brat zanima me samo, po čem kao sklepaš, da bi bil njegov brat Citiraj MI SMO DEL UNIVERZUMA, UNIVERZUM JE DEL NAS, VSI SKUPAJ SMO ZDRUŢENI V CELOTO IN SMO DEL DRUG DRUGEGA, KAJTI SKUPAJ TVORIMO PERFEKCIJO, KI JE NEPONOVLJIVA, TOREJ SMO VSI IN VSE ENO!!!!NI RAZLIK MED LJUDMI, NIZKIH IN VISOKIH LJUDI, NI RAZLIKOVANJA IN JE SAMO ČISTA BIT. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 9. december 2010 Prijavi Deli 9. december 2010 E butl jaz sem nekje že omenil da sem edinček...mogoče pa imam kakšnega vanzemaljskega bratca al pa sestro po krvi za katerega ne vem... Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
moytsa 9. december 2010 Prijavi Deli 9. december 2010 da ne začneva zopet spamat po forumu, brezo, lol...ker jaz vem, da imaš vanzemaljca za brata, haha Citiraj MI SMO DEL UNIVERZUMA, UNIVERZUM JE DEL NAS, VSI SKUPAJ SMO ZDRUŢENI V CELOTO IN SMO DEL DRUG DRUGEGA, KAJTI SKUPAJ TVORIMO PERFEKCIJO, KI JE NEPONOVLJIVA, TOREJ SMO VSI IN VSE ENO!!!!NI RAZLIK MED LJUDMI, NIZKIH IN VISOKIH LJUDI, NI RAZLIKOVANJA IN JE SAMO ČISTA BIT. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 9. december 2010 Prijavi Deli 9. december 2010 Pozdravljen Bojante in dobrodošel. A si ti mrbit brat od Brezota? http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon25.gif Ne, ker sploh nimam telesnomaterijalnega brata, pa tud' nobenga "Brezota" na srečo ne poznam ( še ) . Lp + # Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 9. december 2010 Prijavi Deli 9. december 2010 zakaj bi pa bil on brat od Brezota, lol?? pa še tole: ameriški starseed forumi so živo sranje, polni dezinformacij in napuha in paljenja ega. Vem, kaj so naredili iz mojega best frenda in verjemite mi, da se mi obrača želodec, ko samo kdo upali tisto stran....Tisti moj frend je postal odblojan, poln negatie, njegova energija je katastrofa, blodi samo še o vesoljčkih in takih neumnostih, izmišljuje si neke stvari, ki sploh niso na mestu, ma pa se za razsvetljenega človeka...strelja pa včasih take, da dol padeš.....in sploh ne vem več, kako mu pomagat......zato se opravičujem, če imam zelo zelo svoje mnenje o tem newagerskem gibanju. Verjamem v živa bitja izven našega planeta, klapajo se z mojo teorijo, kar je logično, če zares obstajajo bitja kot so arkturjanci, plejađani in tko dalje, je ok, nej bojo, vem tudi dosti o tem, ampak mislim, da je za pravo duhovnost treba biti zelo zelo prizemljen in če želiš pomagat ljudem, moraš najprej poskrbet zase, potem pa šele lahko pomagaš drugim in to tako, da se jim prilagajaš. To delajo pravi duhovni učitelji, newagerji pa samo blodijo in so nekje med zvezdicami. Takih ljudi se na daleč izogibam, ker vem, da jim ni pomoči. Prizemljijo se, ampak z močno voljo in pomočjo in ko odidejo od človeka, ki jim pomaga, je zopet isto....Starseed forumi so zame neko bežanje od realnosti......Ker je duhovna resnica premočna, delujejo pa podobno kot droga.....Pod drogo misliš, da je vse lepo in prav, ko pa prideš k sebi pa...... No, na srečo ne poznam teh "Starseed" forumov, in očitno je prav + Dobro, da je tako . Hvala za opozorilo, Mojca . Še kdaj , bi prosil, če lahko . Bom pa enkrat šel mal' preverit' te omenjene forume, da vidim, kajzaene fore majo tam , in kolk' je kej resnice pri njih . Lp + # E butl jaz sem nekje že omenil da sem edinček...mogoče pa imam kakšnega vanzemaljskega bratca al pa sestro po krvi za katerega ne vem... Hja, morda je pa blo mišljeno za Duhovnega Brata ... No, to je pa že možno, čeprav te v prvo berem . A ma kdo kle tud' kej jasnovidnih sposobnosti, al' kwa ? Lp + # Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
moytsa 9. december 2010 Prijavi Deli 9. december 2010 očitno mamo tudi te sposobnosti...glih zdele se menim z mojo kolegico, ki ji je zgoraj omenjeni osebek dal en kamenček....ta osebica ima svojo pot iz dark sveta, ampak se spravlja uspešno k sebi...rekla je, da je zaznala eno njej zelo znano energijo, ki ni glih ok....to se pravi....pejd pogledat, ampak tam je tolko kaosa, da glava boli.....sem šla gor in spizdla iz teh strani, kolkor sem dolga in široka, ker sem vidla tolko kaosa, da to ni res....ti ne priporočam kaj preveč šarjenja po teh stvareh... ja, Brezo ti je pa lahko duhovni bratec 1 1 Citiraj MI SMO DEL UNIVERZUMA, UNIVERZUM JE DEL NAS, VSI SKUPAJ SMO ZDRUŢENI V CELOTO IN SMO DEL DRUG DRUGEGA, KAJTI SKUPAJ TVORIMO PERFEKCIJO, KI JE NEPONOVLJIVA, TOREJ SMO VSI IN VSE ENO!!!!NI RAZLIK MED LJUDMI, NIZKIH IN VISOKIH LJUDI, NI RAZLIKOVANJA IN JE SAMO ČISTA BIT. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 9. december 2010 Prijavi Deli 9. december 2010 očitno mamo tudi te sposobnosti...glih zdele se menim z mojo kolegico, ki ji je zgoraj omenjeni osebek dal en kamenček....ta osebica ima svojo pot iz dark sveta, ampak se spravlja uspešno k sebi...rekla je, da je zaznala eno njej zelo znano energijo, ki ni glih ok....to se pravi....pejd pogledat, ampak tam je tolko kaosa, da glava boli.....sem šla gor in spizdla iz teh strani, kolkor sem dolga in široka, ker sem vidla tolko kaosa, da to ni res....ti ne priporočam kaj preveč šarjenja po teh stvareh... ja, Brezo ti je pa lahko duhovni bratec Heh, no zdej si me pa že tolk' izzvala, da takoj letim tja . Naj me prosim Stvarnik Bog Sveti Oče varuje . Mir z teboj . Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 9. december 2010 Prijavi Deli 9. december 2010 Ja, sem bil pravkar tam . Sem videl takoj za kaj se gre . Tale tip/avtor niti neve, da vse duše pač N e prihajajo iz drugih Planetov/osončij/ozvezdij/Vesolij . Namreč, mnogo duš je inkarniranih iz materije tega Planeta na katerem smo zdaj . Torej , obstajata D v e vrsti Zemljanov , že od Začetka naše rase . Obstoja Inkarniranih "od Zgoraj", ali inkarniranih "od spodaj" . Se jih tudi da prepoznati po njihovem obnašanju . To lahko tudi vsak zase sam ugotovi odkod prihaja. Good Luck . Lp + # Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
moytsa 9. december 2010 Prijavi Deli 9. december 2010 fora je v tem, da tile starseedi pozabljajo, od kod sploh izvirajo.....pozabljajo na jedro, iz katerega so prišli, pozabljajo, da so tukaj zato, da se kaj naučijo in tako dalje...prava duhovnost je umirjena, ne pa odzemljena......tekom reinkratnacij pa se lahko selimo kamor se pač želimo, tudi na druga ozvezdja, v druga vesolja itd...to je naša osebna stvr, ki je pogjena z izkušnjami Citiraj MI SMO DEL UNIVERZUMA, UNIVERZUM JE DEL NAS, VSI SKUPAJ SMO ZDRUŢENI V CELOTO IN SMO DEL DRUG DRUGEGA, KAJTI SKUPAJ TVORIMO PERFEKCIJO, KI JE NEPONOVLJIVA, TOREJ SMO VSI IN VSE ENO!!!!NI RAZLIK MED LJUDMI, NIZKIH IN VISOKIH LJUDI, NI RAZLIKOVANJA IN JE SAMO ČISTA BIT. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 9. december 2010 Prijavi Deli 9. december 2010 Ne, ker sploh nimam telesnomaterijalnega brata, pa tud' nobenga "Brezota" na srečo ne poznam ( še ) . Lp + # http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_clown.gif Bošty, Brezo...mah nekej na B al pa na M al pa na kej druzga...men se je zdel tko, eeee, isto. Ampak če praviš da ne, pol pač ne. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon25.gif Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 9. december 2010 Prijavi Deli 9. december 2010 Helena Blavatski lepo piše o genezi vesolja in nastanku planeta Zemlja, ter o različnih rasah na njej...tralala...in spet smo pri luninih in sončnih pitrijih... H. P. Blavatsky THE SECRET DOCTRINE THE SYNTHESIS OF SCIENCE, RELIGION AND PHILOSOPHY VOL. I- COSMOGENESIS H. P. Blavatsky THE SECRET DOCTRINE THE SYNTHESIS OF SCIENCE, RELIGION AND PHILOSOPHY VOL. II- ANTHROPOGENESIS Bojante + Brezo= Blues brothers... Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 9. december 2010 Prijavi Deli 9. december 2010 Žal HpB zavaja , vsaj kolikor sem jaz to dojel . A ni ona nekako začetnica "seven day adventists" sekte ?? Lp + # Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 9. december 2010 Prijavi Deli 9. december 2010 H.P. B. je bila visokoposvečenka...zahodu je predstavila stvari, ki jih poznajo samo visoki budistični svečeniki in stvari ki so napisane v knjigicah, ki so spravljeni na varnem in niso za javnost... Treba mal prečekirat tudi druge teme...mal šepajo tvoje teorije, ki jih pričaš drugje po forumu, v praksi... Intuicija where are you...tralala...ne verjet vsemu kar prebereš al pa ti povejo drugi, zanašaj se na notranji jaz...koliko je pa stika z njim je pa drugo vprašanje...tralala... Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 9. december 2010 Prijavi Deli 9. december 2010 Verjetno ti z tvojim "tralala" tudi nisi vedel, da so bili tudi "budisti" zavajani od sil teme . Iz tega sledi, da je tudi zakajena odebeljena Helenca dobila porcijo dezinformacij za popapat ( za skadit' ) Jaz se z temi rečmi ukvarjam tam od 1994 , in Preverjam precej materijalov , tko da če mi že kaj ni jasno, ali je v skladu z Resnico ali ne, potem raje počakam, da "se zdani" , ali da se "zbistri" , kot vino , ali iz noči dan, ... Torej, mal' še budaliste ( budiste) preštudirej, pa bo šlo Lp do tedaj, ajd' , čaw . 2 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.