Skoči na vsebino

Nezemljani???

Lady M.

Recommended Posts

Sem AVATARA in sem inkarnacija neskončnega kreatorja. Sem neskončna ljubezen.

Ampak to ste tudi vi … vsi smo točno to … vsi smo ENO

Vsak od nas si izbere svoje oči in svoj pogled …

Kaj pač želi videti …

Ko se pogledate v ogledalo, lahko vidite izgubljeno ovco ali pa neskončnega kreatorja.

Sem AVATARA in sem prebujen. Prebudite se še vi. Pomagajte prebudit še ostale.

Točno zato smo tu.

ok, povej mi, kako si lahko inkarnacija kreatorja, lol....sigurno si ušel iz enega newagerskih starseed forumovhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif

zanima me, kaj konkretnega si naredil za človeka...mislim, tukaj na zemlji

• Lajkam 1
  • Buuuu 2

MI SMO DEL UNIVERZUMA, UNIVERZUM JE DEL NAS, VSI SKUPAJ SMO ZDRUŢENI V CELOTO IN SMO DEL DRUG DRUGEGA, KAJTI SKUPAJ TVORIMO PERFEKCIJO, KI JE NEPONOVLJIVA, TOREJ SMO VSI IN VSE ENO!!!!

NI RAZLIK MED LJUDMI, NIZKIH IN VISOKIH LJUDI, NI RAZLIKOVANJA IN JE SAMO ČISTA BIT.

Deli na socialnih omrežjih

bojante oz. http://www.rkc.si/

ti delaš za denar, papeža in osebno korist

medtem ko drugi razvijajo zavest in jo razlagajo zaspanim

Na srečo ne delam za papeža, tudi za denar ne - zato ga pa nimam, no, za osebno korist tudi ne , ker bolj za Vzajemno Korist .

Lp + #

http://www.rkc.si/ ali : oblast nad ovcami je denar ... denar pa je zopet oblast nad ovcami xwizardx

Hja, seveda, ker samo še dnar' vidijo, in ti očitno tudi :o|o:

Lp + #

• Lajkam 1
  • Buuuu 1

:sori:

Razblinjamo iluzijo? Prej bi rekel, da si ustvarjamo nove oz. preurejamo stare.

Ja, Točno to je Novi "pre-new-age" problem .

Dobra ugotovitev :palec:

Lp + #

Glede na to, da se nhajamo na luninem forumu

smo vsi malce nezemljani...

Ja, recimo da bi naj bili bolj kot ne, pa vendar so tudi tukaj duše vzete iz materije tega Planeta , tko da smo še zmeri malo mešano sirče na žaru x8Dx

Lp + #

• Lajkam 1
  • Buuuu 1

mislim, da ni pomembno, na katerih planetih si bil v prejšnjem lajfu, pomembno je to, da si sedaj tukaj in zdaj in da deluješ iz zemlje

MI SMO DEL UNIVERZUMA, UNIVERZUM JE DEL NAS, VSI SKUPAJ SMO ZDRUŢENI V CELOTO IN SMO DEL DRUG DRUGEGA, KAJTI SKUPAJ TVORIMO PERFEKCIJO, KI JE NEPONOVLJIVA, TOREJ SMO VSI IN VSE ENO!!!!

NI RAZLIK MED LJUDMI, NIZKIH IN VISOKIH LJUDI, NI RAZLIKOVANJA IN JE SAMO ČISTA BIT.

mislim, da ni pomembno, na katerih planetih si bil v prejšnjem lajfu, pomembno je to, da si sedaj tukaj in zdaj in da deluješ iz zemlje

Napaka , Mojca . Namreč, pomembno je, da deluješ iz Ljubezni, xsrcx ne pa iz trohnele zemlje :o|o: .

Lp + #

To je stalnica v človeški družbi. Nič novega in nič posebnega.

No, ja, imaš prav. Tudi prej se je to že dogajalo .

Ampak v zadnjih časih, torej "poslednjih dneh" tega starega sveta , pa je vsaj meni to še bolj očitno .

lp + #

Napaka , Mojca . Namreč, pomembno je, da deluješ iz Ljubezni, xsrcx ne pa iz trohnele zemlje :o|o: .

E Bojante ne me smejat...Ko človeček poveže nebo in zemljo šele takrat lahko izkusi kaj je to "Ljubezen" z velikim L...kako lahko človeček deluje iz ljubezni, če pa prezira zemljo...x:Dx

Čitaj i uči...xokkx

Axis mundi - Wikipedia, the free encyclopediaMarjan Ogorevc - OS SVETA

Marjan Ogorevc - OS SVETA

Life is like a game...play it...

http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif

E Bojante ne me smejat...Ko človeček poveže nebo in zemljo šele takrat lahko izkusi kaj je to "Ljubezen" z velikim L...kako lahko človeček deluje iz ljubezni, če pa prezira zemljo...x:Dx

Čitaj i uči...xokkx

Axis mundi - Wikipedia, the free encyclopediaMarjan Ogorevc - OS SVETA

Marjan Ogorevc - OS SVETA

Še težje kot če prezira Nebo, ki predstavlja Nebeške Blagoslove Najvišje Ljubezni od Stvarnika .

Lp + #

E Bojante a si ti zaštekal kaj sem ti hotel povedat...govoriš o nekem Adamu in kao o hebrejskih, židovskih al kakšnih že knjigicah pa ne razumeš niti osnove...na primer poglej si židovsko zvezdo...kaj predstavlja...združitev neba in zemlje...svetlobni žarek iz neba in svetlobni žarek iz zemlje, ki se srečata v srcu, to ti je kao axis mundi...in ko se srečata takrat šele se srce odpre in začne se izražati tista prava ljubezen...valjda premosorazmerno s pretočnostjo energije in odprtostjo srca...xokkx

E Bojante malo preveč te je odneslo v višave...zemlja vabi...xg:Dx

E Bojante a si ti zaštekal kaj sem ti hotel povedat...govoriš o nekem Adamu in kao o hebrejskih, židovskih al kakšnih že knjigicah pa ne razumeš niti osnove...na primer poglej si židovsko zvezdo...kaj predstavlja...združitev neba in zemlje...svetlobni žarek iz neba in svetlobni žarek iz zemlje, ki se srečata v srcu, to ti je kao axis mundi...in ko se srečata takrat šele se srce odpre in začne se izražati tista prava ljubezen...valjda premosorazmerno s pretočnostjo energije in odprtostjo srca...xokkx

E Bojante malo preveč te je odneslo v višave...zemlja vabi...xg:Dx

Vem kaj si mislil, in po eni strani imaš prav .

Vendar pa ti moram na vse to reči :

"Cesarju kar je cesarjevega, Vendar pa Predvsem Bogu kar je Božjega" .

Namreč, Stvarnik, ki je v Nebesih, je ustvaril tudi vso Zemljo . Tako materijalno zemljo, kot tudi duhovno Zemljo .

( če morda veš kaj predstavlja Duhovna Zemlja , btw ? )

No, in komu je potemtakem treba nameniti pozornost ?

Tistemu ki je sestavil izdelek (zemljo) , ali Izdelovalcu Samemu (Stvarniku) ?

Namreč, izdelek ti nemore nikoli dati Tistega kar ti lahko da Izdelovalec .

A razumeš zdaj to, skupaj z mamito ?

Lp + #

Da ni gaia pederkinja če je gej peder x;)x

Mal' šale na stran, vem, mislila si trohnelo zemljo ki nas nosi , ne pa Duhovno Zemljo , katero verjetno ne poznaš ?

Ja, a pa ti veš kaj je smisel naše inkarnacije na tem Planetu ?

Lp + #

• Lajkam 1
  • Buuuu 1

in tako si preobremenjen z gospodom dragi bojante, da ne opaziš, da si to ti

pojdi na primorsko, predaj se burji, naj prepiha in razpiha tvoje misli ki te obremenjujejo

potem začni znova

začni pri univerzalni ljubezni

in jo nadgradi v harmonijo celotne resnice

• Lajkam 1
  • Buuuu 1

in tako si preobremenjen z gospodom dragi bojante, da ne opaziš, da si to ti

pojdi na primorsko, predaj se burji, naj prepiha in razpiha tvoje misli ki te obremenjujejo

potem začni znova

začni pri univerzalni ljubezni

in jo nadgradi v harmonijo celotne resnice

He he, heh, kaj zdaj že mešaš Stvarnika z menoj, Njegovim ustvarjenim bitjecem ? :eek: :eek: :eek:

No, malo bi pa lahko pomislila, da mi vsi , Njegova ustvarjena bitja , z vsemi ArhAngeli vred , pač žal Nikoli nebomo zmogli ujeti Stvarnika .

On je Vedno Najmanj 1 Korak pred nami vsemi .

On Je Prvi .

In tudi Zadnji .

Alfa + Omega .

Na primorski pa sem letos bil velikokrat , ... pa verjetno za Novo leto tud' bom, če bo le Stvarnik to dopustil. x:)x

Drugače pa bom lepo doma , kjer bo tudi lepo+dobro, tako kot lani x:)x

Lp + #

dragi bojante, najprej te bom vprašala, kako si ti predstavljaš boga...,.če si ga predstavljaš kot strička na prestolu, ti lahko povem takoj, da si falil že na začetku. Bog je tvoj šef, al si ti del njega? se pravi, če si ti del njega, si božje bitje in so tudi drugi božja bitja, je tko? to se pravi, vsi skupaj tvorimo eno celoto...škoda, ker ti ne morem narisat.

to se pravi, potem je tudi zemlja del boga.in ostali planeti in tko dalje. je tko?

ok, recimo da smo njegovo delo, torej del njega.....in zemlja je tudi njegovo delo, torej del njega. in sonce tudi. in mars tuidi. in venera tudi. in pleyade tudi....to se pravi, čist vse je del njega. in če je tko, more vse tole delovat v eni sinhronizaciji, torej uglašeno v skladu z vsem, to ti je brezo hotu ves čas dopovedat.....pa mamita tudi, samo nisi poštekal.

to se pravi, če smo vsi eni delčki božanske stvaritve po tvoje, smo vsak del boga in v vsakem je bog. se pravi, smo mi bogovi. združenje vseh pa predstavlja eno celoto...božanskost....joj, bi mogu enkrat porit v naše kraje, da ti tole razložim, ker je težko....

drugo vprašanje: kdaj si zadnjič šel v kako stanje thete ali česa podobnega?? tam bi še najboljše razumel.....bog ni en šef, kterga se moreš bat, bog je dela tebe, vsi smo eno in vsi smo združeni v eo celoto, ki predstavlja največjo kreacijo, kar jih obstaja

E Bojante, škoda besed in časa...povej mi samo nekaj...kaj ima to veze z vesoljčki...x?x xg:Dx

Tko, da je Stvarnik ustvaril tudi vse izvenzemeljske brate, nam podobne, ki naseljujejo vse planete v Vseh vesoljih, kot tudi v našem osončju, in še celo na naši bližnji Luni .

Vendar so na Luni živeči le na oni strani, ki je Vedno obrnjena stran od Zemlje , kjer je tam voda za življenje .

Lp + #

dragi bojante, najprej te bom vprašala, kako si ti predstavljaš boga...,.če si ga predstavljaš kot strička na prestolu, ti lahko povem takoj, da si falil že na začetku. Bog je tvoj šef, al si ti del njega? se pravi, če si ti del njega, si božje bitje in so tudi drugi božja bitja, je tko? to se pravi, vsi skupaj tvorimo eno celoto...škoda, ker ti ne morem narisat.

to se pravi, potem je tudi zemlja del boga.in ostali planeti in tko dalje. je tko?

ok, recimo da smo njegovo delo, torej del njega.....in zemlja je tudi njegovo delo, torej del njega. in sonce tudi. in mars tuidi. in venera tudi. in pleyade tudi....to se pravi, čist vse je del njega. in če je tko, more vse tole delovat v eni sinhronizaciji, torej uglašeno v skladu z vsem, to ti je brezo hotu ves čas dopovedat.....pa mamita tudi, samo nisi poštekal.

to se pravi, če smo vsi eni delčki božanske stvaritve po tvoje, smo vsak del boga in v vsakem je bog. se pravi, smo mi bogovi. združenje vseh pa predstavlja eno celoto...božanskost....joj, bi mogu enkrat porit v naše kraje, da ti tole razložim, ker je težko....

drugo vprašanje: kdaj si zadnjič šel v kako stanje thete ali česa podobnega?? tam bi še najboljše razumel.....bog ni en šef, kterga se moreš bat, bog je dela tebe, vsi smo eno in vsi smo združeni v eo celoto, ki predstavlja največjo kreacijo, kar jih obstaja

Si že zelo dobro začela razlagat, vse do tam, ko si napačno zaključila, da smo mi bogovi, ker je v nas en majhen delček Božanske Iskre , Boga .

Ni ti treba tega risati, kajti marsikaj se da lepo opisati z besedami, kajti vse to že tudi poznem že veliko let .

Da pa bi se jaz bal Boga, pa si ti to mal' narobe predstavljaš .

Namreč, Boga se lahko boji tisti, ki pred Njim nima čiste vesti , oziroma čistega srca .

No, jaz sicer nisem popoln, ampak se pa trudim biti boljši , tko, da , ni ta "bojazen" mišljena tko,,da se cel lajf skrivam kje v kaki luknji , temveč hodim Tja, kamor me On vabi : v Gore/Hribe , ter k pomoči potrebnim bratom + sestram.

No, včasih me pa mal "zanese" tud' na obale Jadranskega, al' pa Sredozemskega morja . x:o)x

Lp + #

Tko, da je Stvarnik ustvaril tudi vse izvenzemeljske brate, nam podobne, ki naseljujejo vse planete v Vseh vesoljih, kot tudi v našem osončju, in še celo na naši bližnji Luni .

Vendar so na Luni živeči le na oni strani, ki je Vedno obrnjena stran od Zemlje , kjer je tam voda za življenje .

Lp + #

Pa ne mi rečt, da si celo videl vesoljčke...če bi jih, bi namreč vedel da niso vsi podobni človeku...me prav zanima ali bi sprejel dvometrsko govorečo žabo za svojega brata al pa kakšnega kuščarja...x:Dx

Reptilians - Wikipedia, the free encyclopedia

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...