Iknee 2. junij 2010 Prijavi Deli 2. junij 2010 Glede na to, da je možno, da je več kot 100 miljard galaksij, vsaka galaksija pa vsebuje od 10 milijonov do bilijona zvezd + ponavadi še planeti okrog sonc (zvezd) mislim, da je še nekje inteligentno življenje. Sam v teorije zarote pa ne verjamem preveč, nimam tolk časa, da bi to bral ter nebi vedu, če so vesoljci tle, mislim da ne. Čeprav se marsikdo obnaša kot z drugega planeta Kaj pa je to inteligentno življenje? Kako bi opredelil inteligenco? Neka inteligenca je vsem stvarstvu, pretvarjanje snovi, kemijske reakcije ... v vsem tem je tud neka inteligenca, jaz ne vidim ostre ločnice med inteligentnim in neinteligentnim, živim in neživim, zato si pri takih trditvah, kot je tvoja, postavljam taka vprašanja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayita 2. junij 2010 Prijavi Deli 2. junij 2010 jaz pa mislim da bo ženska rešila svet....... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 2. junij 2010 Prijavi Deli 2. junij 2010 jaz pa mislim da bo ženska rešila svet....... bi se spodobl, ker ga je tut zajebala Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
DejanCare 2. junij 2010 Prijavi Deli 2. junij 2010 Kaj pa je to inteligentno življenje? Kako bi opredelil inteligenco? Neka inteligenca je vsem stvarstvu, pretvarjanje snovi, kemijske reakcije ... v vsem tem je tud neka inteligenca, jaz ne vidim ostre ločnice med inteligentnim in neinteligentnim, živim in neživim, zato si pri takih trditvah, kot je tvoja, postavljam taka vprašanja.ja, To se lahko tlo široko zastavi ter govori o tem celo večnost. V srednjem veku ter še prej so si predstavljal ljudi na drugem koncu sveta kot večglave pošasti, barbare, da imajo 4 noge. itd. V nekaterih filmih so nezemljani čisto drugačni od nas. Zato je najbolje bit preprost ter primerjat tujo inteligenco z razvojem naše vrste, oziroma z človekom. Prisotnost organizma sposobnega samorazvoja, ki je vsaj na razvojni stopnji človeka iz bronaste dobe npr. moja misel na hitro. Treba je ločit inteligenco od priučenih nagonov itd. Zame je bistvena sposobnost samorazvoja, lastnega zavedanja, sinteze, rasti, iznajdljivosti, fizike... V debato če majo atomi inteligenco pa kak je stvarstvo sestavljeno pa ne nebi spuščal. Bi se pa strinjal delno s tem, da "bog ne kocka" ter da je vse lepo zloženo skupaj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 2. junij 2010 Prijavi Deli 2. junij 2010 ja, To se lahko tlo široko zastavi ter govori o tem celo večnost. in seweda nč oprijemljiwga ne pove toj ta prau njuejđer Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayita 2. junij 2010 Prijavi Deli 2. junij 2010 bi se spodobl, ker ga je tut zajebala kako pa? jaz pa mislim da če ne bi bilo moškega otročjega ega kdo je močnejši bi bilo veliko manj vojn.čeprav priznam to je bilo mogoče včasih zdaj je pa na prvi lestvici kontrola in pohlep.Če bi se vsi moški uprl da se ne bodo pobijal več bi bilo še najbolje..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
none 2. junij 2010 Prijavi Deli 2. junij 2010 POGLEJ SI TOLE, ČE ŠE NISI!!! MORDA PA JE TURŠKEGA POREKLA OZ. MOGOČE TAKŠNE STVARI TUDI GORENJE PRI NAS PROIZVAJA! nikoli ne veš. kaj je res in kaj ne))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Zares! Mislim, da smo prav mi nezemljani in so zemljani bitja, ki vodijo ta planet!!! Citiraj dReAM Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 2. junij 2010 Prijavi Deli 2. junij 2010 kako pa? jaz pa mislim da če ne bi bilo moškega otročjega ega kdo je močnejši bi bilo veliko manj vojn.čeprav priznam to je bilo mogoče včasih zdaj je pa na prvi lestvici kontrola in pohlep.Če bi se vsi moški uprl da se ne bodo pobijal več bi bilo še najbolje..... s poudarkom na tem, da to ti misliš če ne bi blo orgazma, bi še dons u jamah žwel, je reku frojd in prou ima. Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
none 4. junij 2010 Prijavi Deli 4. junij 2010 Eh, to jim je sam maketa ušla iz studija za serijo V Samo "zgleda" res realno, če pa gre za "fake" pa no ja, sami presodite. Citiraj dReAM Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
none 4. junij 2010 Prijavi Deli 4. junij 2010 Tudi, če so res že med nami nas bolj kot politiki ne morejo ogrožat Ja, morda so pa politiki njihove igračke.....Torej niso prijazni do človeštva)) Citiraj dReAM Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 4. junij 2010 Prijavi Deli 4. junij 2010 Samo "zgleda" res realno, če pa gre za "fake" pa no ja, sami presodite.Marsikaj zgleda realno. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
none 4. junij 2010 Prijavi Deli 4. junij 2010 Marsikaj zgleda realno. Res je. Tudi svet deluje včasih precej realno!Žalostno je le to, da vsi ljudje po svetu vejo oz.čutijo, da opstajajo druge inteligence ampak doklerneki papagaj od politika ne razglasi za uradno seo tem vse molči. Mediji so tudi veliki krivec z svojimselektivnim pristopom, tako da je vse skupaj začarani krog. Načeloma že zdrava kmečka pamet razume, da v materiji kjer se nahajamoin ki bi se naj širila v neskončnost mora biti tudi kdo drug. Druga hipoteza.zakaj bi narava želela narediti neko bitje, ki te narave ne zna ceniti in joizkorišča do skrajnosti. (je to smisel evolucije??) Tu so morala imeti prste zraven tuja bitja, ki so si naredila pravprisrčno delavsko raso, ki pridno ustvarja energijo za njihove podmornice. Tu so različna poročila po vsem svetu, ki pričajo zelo podrobno o tem.Najboljši dokazi so pa seveda top secret dokumenti raznih agencij in vlad, ki imajo veliko nekih sumljivih top secret klasifikacij. Seveda se pa teh neda pogledati in raziskovati. Ko pa jim preteče rok jih pa nekje pozabijo oz.izbriišejo, kot se je zgodilo z nasino zbirko apollo11 luninih fotografij. ITD ITD ITD:::........ Citiraj dReAM Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Olympias 14. junij 2010 Prijavi Deli 14. junij 2010 jah dejansko ni vprašanje ali obstajajo, to je jasno kot beli dan, da je nešteto ras v vesolju, mi sami smo dokaz za to... sem pa tudi nekako prepričana, da so američani že v stiku z njimi, mogoče tudi kak drug narod... najbolj smotano se mi zdi to, da poskušajo vse prikriti... ok najprej bi bil šok, sam ljudje nekak vse sprejmejo in živijo naprej svoje življenje... js bi definitivno hotla vedet kaj se dogaja in bi resnico tudi prenesla... drugač mi je pa smiselna teorija, da so nas ustvarili vesolci kot delavce al kar koli in da so jih ti ljudje nato častili kot bogove, od tud tud vsa ta verska blaznost dandanes... osebno se imam za višje bitje, kot so bili naši predniki in mi na kraj pameti ne pride, da bi kar koli častila... no sej zdej bo Nibiru kmal blizu in bomo vidl, če je kej na tem, al je to samo zelo zelo stara zgodba Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 15. junij 2010 Prijavi Deli 15. junij 2010 jah dejansko ni vprašanje ali obstajajo, to je jasno kot beli dan, da je nešteto ras v vesolju, mi sami smo dokaz za to... Ta "argument" ne drži. Vprašanje ostaja in zaenkrat je jasno kot beli dan samo to, da ni nobenega dokaza o obstoju zunajzemeljskega inteligentnega življenja. no sej zdej bo Nibiru kmal blizu in bomo vidl, če je kej na tem, al je to samo zelo zelo stara zgodba V bistvu je to zelo stara pravljica. Nibiru ne obstaja, sicer bi ga že zdavnaj zasledili astronomi. Poglej si to stran. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Olympias 15. junij 2010 Prijavi Deli 15. junij 2010 Ta "argument" ne drži. Vprašanje ostaja in zaenkrat je jasno kot beli dan samo to, da ni nobenega dokaza o obstoju zunajzemeljskega inteligentnega življenja. V bistvu je to zelo stara pravljica. Nibiru ne obstaja, sicer bi ga že zdavnaj zasledili astronomi. Poglej si to stran. ok s tabo mislm, da se je brezveze pogovarjat, če dokazov ne vidiš, jih pač nočeš videt... ti sam si dokaz, da nismo mi edini, ampak po moje ne razumeš kaj sploh s tem mislim... vrjetn si vern al kej... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 15. junij 2010 Prijavi Deli 15. junij 2010 če dokazov ne vidiš, jih pač nočeš videt... ti sam si dokaz, da nismo mi edini, ampak po moje ne razumeš kaj sploh s tem mislim...Priznam, res ne razumem, kaj misliš s to trditvijo. Kako sem lahko jaz dokaz za obstoj zunajzemeljskega inteligentnega življenja? In katerih dokazov o obstoju le-tega ne vidim, ker jih nočem? A so kje kakšni? Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 15. junij 2010 Prijavi Deli 15. junij 2010 Večina NLP-jev je iz Marsa, Venere, Jupitra...prebivalci se nahajajo na eteričnem nivoju...so prijazni in pomagajo človeštvu na način kot jim dovoljuje tehnologija in zakoni karme... Določene vlade vse to vejo...zlasti američani imajo stik z nekimi ki so duhovno na manj razvitem nivoju...Zadnje informacije kažejo na to da so določene države s skupnim sodelovanjem na zahodu opremile svoje jet-fighterje s preizkusnimi laser-guni...testiranje nove tehnologije ki jo dobijo v zameno za pitaj Boga šta...imajo celo par svojih primerkov NLP-jev...ampak to so igračke v primerjavi s temi bitji ki sodelujejo z našo duhovno hierarhijo Zemlje...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif Skratka določene informacije so bile povedane iz zelo visokih duhovnih nivojev človeštvu...zakaj so mediji zatajil določene stvari...obstajajo razlogi...dokler večino stvari temelji na denarju in podobnih stvareh, večjega koraka pač ni mogoče pričakovati...Ko bomo šli kao po poti iz serije "Star trek" takrat je možno vse...Par teh informacij je mogoče najti tudi na netu, bolj problem jih je smiselno povezano med sabo. Najde se celo razlaga o podzemnih oporiščih NLP-jev v zemlji in v morju...pa vse do elektronske bariere severnega pola...vojaški in vohunski sateliti pač tega področja niso mogli natančno slikat oz. so imel izpade...nobena uradna razlaga ne zdrži določenih dokazov...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/griny.gif Ma dost o vesoljčkih...oz. naših vesoljskih bratih...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_biggrin.gif Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janezb12 15. junij 2010 Prijavi Deli 15. junij 2010 Nezemljani sigurno so. Zakaj smo ljudje tako zaplankani in mislimo, da v vsem vesolju obstajamo samo MI in oblike življenja, ki jih poznamo na Zemlji? To je zdaj vprašanje... ________________________________________________________________________________________________________________________________________denarljubezenusodavedeževanje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 15. junij 2010 Prijavi Deli 15. junij 2010 Skratka, človeška domišljija je neizmerna. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 15. junij 2010 Prijavi Deli 15. junij 2010 Nezemljani sigurno so. Zakaj smo ljudje tako zaplankani in mislimo, da v vsem vesolju obstajamo samo MI in oblike življenja, ki jih poznamo na Zemlji? To je zdaj vprašanje...Na podlagi česa takšna sigurnost? Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Olympias 15. junij 2010 Prijavi Deli 15. junij 2010 (popravljeno) alan lej če obstaja življenje na zemlji, obstaja življenje tud drugje, sej so na meteorjih pa na marsu našl mikroorganizme in če te obstajajo, obstajajo tud bolj razvita bitja, kar je popolnoma logično, sploh če pomisliš na starost vesolja, kaj vse se je v tem času že razvilo, propadlo in ponovno razvilo, sej si niti predstavljat ne moreš... ne vem, zame je to neki samoumevnega, da je še drugje življenje... ej Brezo s kje pa ti vlečeš te svoje informacije čist mi je všeč tvoje razmišljanje pa to Popravljeno 15. junij 2010 -> Olympias Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 15. junij 2010 Prijavi Deli 15. junij 2010 ej Brezo http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/smile.gif s kje pa ti vlečeš te svoje informacije http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/smile.gif čist mi je všeč tvoje razmišljanje pa to http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/smile.gif Informacije kar same pridejo do mene...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif Sem že ubacil par zanimivih linkov nekje drugje ko se je glih naletel na vesoljčke, pa nimam pojma kje...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_dead.gif Je pa zanimivo da smo tudi v bivši jugi imel bližnja srečanja z NLP-ji...in to na Hrvaškem...so jih takrat zasledoval najmodernejši aviončki- mig 29...so bili prehitri, na koncu so jim pa zginil v morju...oznaka vojna tajna...je pa že v YU bil kao plan kaj narest če strmoglavi kakšen NLP na kao našem ozemlju...takrat se informacij z zahoda ni dobil kar tako, smo se naslanjal bolj na Rusijo... Ko ljudje, ki so bili v vojski mal spregovorijo zveš marsikaj zanimivega, zlasti če so bili v kakšni kontra-špijonaži...v tujini je pa podobno. V ZDA morajo pa tudi obični delavčki, ki delajo v strogo varovanih in skritih objektih podpisat prav določen papir, s katerim se zavezujejo k molčanju...ni vse za javnost....http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/griny.gif Dam namig...obstaja povezava med duhovnostjo- NLP-ji- vesoljčki...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_biggrin.gif Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 15. junij 2010 Prijavi Deli 15. junij 2010 alan lej če obstaja življenje na zemlji, obstaja življenje tud drugje, sej so na meteorjih pa na marsu našl mikroorganizme in če te obstajajo, obstajajo tud bolj razvita bitja, kar je popolnoma logično, sploh če pomisliš na starost vesolja, kaj vse se je v tem času že razvilo, propadlo in ponovno razvilo, sej si niti predstavljat ne moreš... ne vem, zame je to neki samoumevnega, da je še drugje življenje...Tebi logično sklepanje ravno ne gre. Sej občasno niti meni, vendar moj sklep je takšen: če obstaja življenje na Zemlji, še ne pomeni, da obstaja tudi drugje v vesolju. Obstaja pa možnost, določena verjetnost, ni pa to gotovost -- vsaj kar se tiče inteligentnega življenja. Sicer pa ... http://lupusranting.files.wordpress.com/2009/03/i_want_to_believe.jpg Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zerkalo 15. junij 2010 Prijavi Deli 15. junij 2010 ........vendar moj sklep je takšen: če obstaja življenje na Zemlji, še ne pomeni, da obstaja tudi drugje v vesolju. Obstaja pa možnost, določena verjetnost, ni pa to gotovost -- vsaj kar se tiče inteligentnega življenja. Temule logičnemu sklepu ni kaj oporekati Le da si pozabil dodati, da je ta "možnost" precej večja od tiste, da podobne oblike življenja kot na zemlji ne bi obstajale tudi drugje v vesolju.Kar se pa tiče inteligentnega življenja - tudi za Zemljo sicer obstaja določena ali nedoločena verjetnost da takšna oblika življenja obstaja, nikakor pa to ni gotovost glede na to čemu vse smo priča.LP Citiraj Norost je vcasih najvecja modrost… Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Olympias 15. junij 2010 Prijavi Deli 15. junij 2010 Tebi logično sklepanje ravno ne gre. Sej občasno niti meni, vendar moj sklep je takšen: če obstaja življenje na Zemlji, še ne pomeni, da obstaja tudi drugje v vesolju. Obstaja pa možnost, določena verjetnost, ni pa to gotovost -- vsaj kar se tiče inteligentnega življenja. Sicer pa ... http://lupusranting.files.wordpress.com/2009/03/i_want_to_believe.jpg Alan sej sm rekla, glede na to, da so mikroorganizme našl na marsu itd.... drugač pa če gledaš iz vidika, da je vse energija, ni nobenih omejitev glede življenja... sam dobr, to je že druga tema... js enostavno vem, da je življenje še drugje... a ti ga ne čutš? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.