Skoči na vsebino

Aktiviranje mreže ljubezni

Mateja

Recommended Posts

Pridružite se nam v soboto, 18. septembra 2004, ko bomo aktivirali Mrežo ljubezni v globalnem eksperimentu v enotni zavesti.

'Lightworkerji' po vsem svetu se bomo združili v 25 minutnem eksperimentu v enotni zavesti, da povežemo fizične in metafizične znanosti. Ta dogodek bomo prenašali v živo na internetnem radiu, nato bo sledilo kanaliziranje Grupe v živo. Grupa pravi, da ko se vsi skupaj držimo za roke... lahko ustvarjamo čudeže.

Bodite tudi vi del tega mednarodnega čudeža, ko bomo uporabili čarobnost v nas.

The Web of Love

Po našem času bo začetek eksperimenta v soboto ob 20. uri (uvodna meditacija bo sicer že ob pol osmih zvečer, internetna povezava pa bo možna 15 minut pred tem časom).

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 145
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

SPLET LJUBEZNI (eksperiment)

18. september ob 20. uri

Kaj bomo delali?

Čas: 20:00 (18. september) in 1:00 (19.september) .

Eksperiment bo zaradi prilagoditve različnim časovnim pasovom izveden dvakrat, vsakič po 25 minut.

Namen eksperimenta je dvojen: Prvič, da se predstavi in dokaže verodostojnost določenih metafizičnih konceptov znanstvenim ustanovam. Drugič, da aktiviramo novo obliko univerzalne telepatske komunikacije, ki jo Grupa imenuje 'Splet Ljubezni'. (Aktiviranje Mreže Ljubezni)

Metode aktiviranja

Eksperiment bo razdeljen v tri dele, vsak bo trajal po pet minut. Med vsakim delom bo pet minutni odmor.

'Tarče' bodo: trije ljudje, nagelj in plamen majhne oljne svetilke. Vse to bo kontrolirano s preciznim elektro-optičnim laserskim sistemom, prav tako pa bo merjeno valovanje temperature.

Prvih pet minut bomo svoje misli osredotočili na tri ljudi in proti njim poslali silovito, živahno in vznemirljivo energijo na določen način, kot je opisan spodaj. Zavedamo se, da bo mnogo ljudi imelo pomisleke v zvezi s pošiljanjem silovite (turbulentne) energije proti ljudem. Prosimo vedite, da so ti ljudje zelo dobro prizemljeni in pripravljeni na ta eksperiment in, da je ta turbulenca nujno potrebna za aktiviranje spleta v prvem delu eksperimenta.

Naslednjih pet minut bo namenjenih počitku, medtem, ko bodo v znanstvenih laboratorijih izvajali meritve.

V tretjih petih minutah bomo aktivno osredotočeni na zdravilno energijo, ki jo bomo pošiljali trem ljudem. To bo ojačalo na novo ustvarjeno mrežo z močno zdravilno energijo.

Četrtih pet minut bo spet namenjenih počitku.

V zadnjih petih minutah bomo vključili čisto energijo ljubezni, ki jo bomo pošiljali skozi celotno mrežo, trem ljudem in vsem, ki bodo povezani v mrežo ljubezni. Koliko ljubezni bo v mreži! Pošiljanje energije ljubezni bo energetsko utrdilo Mrežo ljubezni. Učinki bodo merjeni na vseh treh 'tarčah'.

EKSPERIMENT:

Prosimo, preberite to pred eksperimentom. Predlagamo, da si natisnete. Vsak del se lahko prebere med pet minutnim odmorom.

1 - Aktivacija s turbulentno, vznemirljivo energijo.

Začnemo ob 20. uri s pet minutno aktivacijo z vizualiziranjem Mreže ljubezni.

Globoko vdihnite in se pridružite mnogim srcem po vsem svetu, ki sodelujemo v tej izjemni povezavi.

Vizualizirajte energetsko mrežo, ki povezuje vsa srca skupaj kakor eno.

V prihodnosti bomo to Mrežo ljubezni uporabljali za telepatsko komunikacijo.

Občutite povezavo in vznemirjenje vseh, ki smo povezani v Mreži ljubezni.

Občutite, kako postaja močnejša in intenzivnejša.

Zgradite v sebi energijo in jo nato usmerite v mrežo.

Zdaj vas prosimo, da aktivirate Mrežo ljubezni in jo prinesete v našo realnost s tem, da vanjo pošiljate vznemirljivo, silovito energijo.

Najprej si turbulenco zamislite kot tornado, ki s silovito energijo izbruhne v vse smeri naenkrat.

To je potrebno, da se Mreža odpre in poveže med seboj mrežne linije.

Usmerite te vznemirljive energetske sunke v mrežo proti trem ljudem, ki jo bodo sprejeli v laboratoriju. To dejanje bo pomagalo prebuditi mrežo.

Predstavljajte si, kako ti trije sprejemajo poslano energijo kot prijetno valovanje sile življenjske energije, ki jih poživlja, energizira in vznemirja.

Nato poglejte rožo in plamen in opazujte, kako se energije premika sem in tja.

Zdaj usmerite svojo pozornost nazaj na tri ljudi in poslušajte njihovo dobro reakcijo, medtem, ko energija vstopa v njihovo telo.

Opazujte, kako se njihova telesa silovito premikajo, ko sprejemajo poslano energijo, skoraj, kot bi jih odpihnil tornado.

Zdaj usmerite to isto močno energijo skozi celotna njihova telesa, vključno z rokami in nogami. Občutite njihovo ugodje ob premikanju in trzanju teles, medtem, ko sprejemajo energijo, ki jim jo pošiljamo.

Turbulentna energija bo pomagala očistiti blokade in sprejeti zdravilno energijo.

Opazujte zdaj, kako opuščajo ves stres in vse blokade.

(Nadaljujte s pošiljanjem te silovite, turbulentne energije do konca petih minut, nato si ob 20.05 vzemite pet minutni odmor.)

2 – Okrepitev Mreže ljubezni z zdravljenjem.

Začnemo ob 20.10. Prvi del bo trajal tri minute in drugi del dve minuti.

(Prvi del: 3 min)

Ponovno globoko vdihnite in se energetsko povežite z na novo oblikovano mrežo.

Občutite upanje vseh, ki so povezani v mrežo.

Zdaj si prikličite tri ljudi, ki so naša 'tarča' in preko mreže usmerite vanje zdravilno energijo.

Poslušajte njihovo reakcijo, ko občutijo sproščenost medtem, ko energija teče skozi njihova telesa.

Opazujte, kako energija teče gor in dol po njihovih hrbtenicah.

Predstavljajte si, kako se sproščajo medtem, ko se na njihovih obrazih riše velik nasmeh.

Poglejte rožo in uzrite, kako življenjska sila narašča v odzivu na zdravilno energijo. Opazujte, kako barve postajajo svetlejše, ko roža raste.

Opazujte plamen, kako je popolnoma miren.

Občutite energijo, ki se pretaka skozi roke in noge teh treh ljudi..

(Drugi del: 2 min)

Zdaj izberite svoj najljubši način zdravljenja in to dve minuti pošiljajte tem trem ljudem.

3 – Stabiliziranje Mreže z LJUBEZNIJO

Začnemo ob 20.20 (trajanje: pet minut).

Globoko vdihnite in medtem, ko izdihujete še enkrat občutite svojo povezanost z Mrežo Ljubezni.

Tokrat se je mnogo lažje in močneje povezati in pojavi se nasmeh na vašem obrazu, ko občutite vznemirjenost v tej povezavi s spletom ljubezni.

Začenjate občutiti, kako vstopa ljubezen v vsak del vašega telesa, medtem, ko jo stopnjujete in pošiljate v Mrežo Ljubezni.

Opazujete, kako energija ljubezni doseže tri ljudi v laboratoriju. Glejte, ko sprejemajo to ljubezen in glejte njen učinek na njihova telesa.

Opazujte zdaj učinek vaše ljubezni na rožo in plamen. Osredotočite svojo ljubezen prav nanju.

Zdaj pošiljajte in sprejemajte to ljubezen in občutite, kako se v vašem telesu gradi življenjska energija.

Pošljite Spletu ljubezni čisto energijo ljubezni in se medtem, ko pošiljate Ljubezen, Radost in Blaženost, povežite s tremi 'tarčami', skozi telesa treh ljudi, vključno z njihovimi rokami in nogami.

Opazujte, ko se, lahkotno pretakajoča skozi novo mrežo ljubezni, gradi z vsakim srcem, ki je povezan v njej.

Predstavljajte si sebe na mestu, kjer najmočneje občutite ljubezen. Zdaj vzemite ta občutek in ga pošljite proti trem ljudem v laboratoriju.

Dovolite si sprejeti enako ljubezen, kot ste jo poslali. Občutite jo v svojem telesu in jo zrcalite nazaj ljudem v laboratoriju.

Opazujte in občutite zdaj bleščeč Splet Ljubezni, ki je to ljubeznijo za vedno aktiviran. Vedite, da je to prostor, kjer se od zdaj naprej vedno lahko povežete in komunicirate s srcem.

Ko se zdaj vračamo v svoje vsakdanje življenje, občutimo enost v povezavi vseh preko Spleta ljubezni. Danes se je zgodil čudež.

Povezava je odprta in svet se smehlja.

In tako se je začelo.

:palec: Super, sem ravno videla, kako si bila pridna in ze dala na LNM ( x:)x x:Xx x;)x), pa sem pomislila, bi bilo fajn dat tud na forum. :palec:

Kul, da vedno kdo poskrbi, da smo z vsem seznanjeni. x^x x8Dx x:Xx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Mateja, tole je pa 1A :palec: Ful lepo od tebe, da si prevedla celotna navodila xsrcx

Sama sicer tele teme sploh nisem zagledala na forumu, tako da sem si navodila brala v angleščini kar iz njihovega web-pagea x;)x

Je kdo sodeloval? Vtisi? xsrcx

Tu pri nas sva sodelovali s sosedo, sva si zakurli eterično olje, pa si naredili mirno atmosfero... Prvi del sva malce zamudili, ampak moram rečt, da sem prav čutila en tak buzzzzzzzzzz zzzzz zzzzzzz , mi je blo kar mal smešno. Potem v drugih petih minutah (pošiljanje zdravilne energije) sva se ful umirili, prav pasalo je... v tretjem delu pa nama je bilo tako lepo, sva se kar razlezli, še zdaj sem cela mehka x;)x zanimivo je to, da sva se skoz cel eksperiment držali za roke... in v tretjem delu, ko se je mreža ljubezni stabilizirala, sva se začeli ful trdno držat za roke, pa obema je to ful pasalo! xsrcx

Zanimiva izkušnja, me zanimajo še vaši vtisi, če je kdo sodeloval! x:)x

Sončna

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

... :o|o: x:Dx x:o)x x;)x x:px

jaz sem se pa glih tedaj enkrat prikljucila na 'tole mrezo' - k sreci je bilo osvezeno, da sem prec se spomnila, a sem bolj... 'po svoje' tole ubodla...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Hmmm noro xsrcx

Ravnokar sem se tudi sama priklopila na radio, prej se nisem mogla, ker mi browser tega ni podpiral x;)x

Sva s prijateljico meditacijo izvedli po svojem urniku, sva si štopali čas x;)x , no ja, vsaj sodelovali sva x;)x

Zdaj pa poslušam prenos po internetnem radiu in moram rečt, da je super :palec:

x:Xx

Sončna

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

x:Dx :palec:

samo na hitrico še moje izkušnje... na začetku sem čutila precejšen pritisk v očeh in piskanje v levem ušesu... po mojem 'tornadu' je tisto minilo in tiste tri ljudi sem imela čisto blizu sebe... izjemno, da smo se med eksperimentom nekako pogovarjali preko srca... vmes je uletela Daša in me cmoknila (je ravno odhajala v kino, kuža pa se je stlačil k mojim nogam pod mizo xsrcx )... pri pošiljanju zdravilne energije mi je energijo vleklo v osmico... potem sem pustila, da je sama tekla, kakor je želela in čutila sem jo po hrbtenici kot zelo vročo... na vrhu glave sem čutila tako vročino, kot bi mi sonce sredi poletne vročine svetilo naravnost tja... mrežo še vedno zelo močno čutim kot ves čas prisotno xsrcx ... kul, da je LNF zraven x8Dx :2src: :palec: (itak x;)x x:Dx )

Hudo!

Skoda ker sem v drugem filmu se zarolala, ampak v bistu pa ni skoda in saj je povezano...

Sem bila s folkom, dbest frendi (xsrcx), ki pa se -z vecino- vidimo povprecno 1x letno.

xsrcx xsrcx xsrcx xsrcx xsrcx xsrcx xsrcx xsrcx xsrcx xsrcx xsrcx xsrcx

Picasso

kolk dobr tole x^x xsrcx :2src: x:)x :palec: (čutim pa eno tako utrujenost, vsa sem nekam 'mehka', pa na smeh mi gre ves čas x:Ix xDDx) ... tudi sporočilo Grupe (ki je bilo malo po eksperimentu predvajano v živo) je bilo izjemno (prevod boste brali enkrat proti koncu oktobra)... zanimivo, da so po kanaliziranju dali gor ravno tisti 'moj' komadek, ki ga poslušam, ko si naredim sssslano kopel x^x ... je pa to taista pesem, ki sem jo prvič slišala prav na Dunaju, kjer sem prisostvovala kanaliziranju sporočila Grupe v živo xsrcx :vio:. Takrat sva s prijateljico uleteli istočasno v dvorano kot Steve in Barbara, ki ju še nikoli prej nisem videla (itak nisem takrat nič vedela ne o 'lightworkerjih', ne o Grupi, ne o Stevu... prijateljica me je vprašala, če grem z njo na Dunaj in jaz sem butnila 'grem!', pa sva šli) in Steve se obrne k meni, se široko nasmehne, razširi roke proti meni in reče navdušeno 'oooo, we met before!'.... frendica takoj hiti pojasnjevati 'no, no, no', jaz pa samo padem v njegov medvedkast objem (ne vem, kako so naju spravili narazen x:px xDDx )...

Ma ful je blo fajn xsrcx xsrcx xsrcx

Jaz sem še zdaj taka mehka in se kar smehljam xsrcx Sem si dala Enyo gor, sicer bi zdaj raje delala karkoli drugega kot se učila, ampak bo treba prijet za knjigo pač x;)x

Sem pa tut potem poslušala sporočilo grupe, ki so ga predvajali, in mi je blo ful dobro... Nekak za utrditev tiste zavesti mreže ljubezni v sebi :2src: Bom si enkrat, ko bom imela čas, zdownloadala vsa ta sporočila grupe (tudi audio fajle), tako da jih bom imela na broju za poljubno branje in poslušanje xsrcx Mora ful pasat tole poslušat preden greš spat. (Al sem zdaj jaz tole mal zamešala s Shaumbro? :inocent: x:Dx no ja whatever, itak oboji govorijo o enem in istem x;)x :palec: )

Grem se učit x;)x

Sončna

VILA SONCA

Ne vem, koliko lahko tole povežem z mrežo - ampak ravno danes zvečer smo imeli s prijatelji eno ful sproščeno srečanje, ko smo nekaj pripravljali. Moram reči, da se z njimi že nekaj časa nisem tako fajn počutila kot danes.

Verjetno naključje, ampak vseeno je bilo super x:)x

Huh, meni se je tudi začel pucat telešček, podobno kot tebi, Mateja x:)x Je pa res, da opažam, da mi začne iz nosa tečt takrat, ko se bolj intenzivno posvečam sama sebi... recimo med jutranjimi obredi in meditacijo, med pisanjem dnevnika (iskrenost sama s sabo), pogovori s prijateljico (spet isto) ... Tole sem že prej povezala s čiščenjem x;)x :palec:

Se mi pa pozna predvsem na filingu, danes sem polna, popolnoma umirjena, cela... Zjutraj, ko sem meditirala, se mi je skoz smehljalo, pa se mi ponavadi ne ravno, ker se tekrat še nekako poskušam zbudit x;)x

Lepo to. Welcome home xsrcx

Sončna

VILA SONCA

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...