Marsa 19. september 2004 Prijavi Deli 19. september 2004 No, jaz lahko potrdim, da name je tole delovalo... imela sem ful žive sanje, zbudila sem z zamašenim nosom in zapacanimi očkami... telešček se torej odziva (in puca )Zanimivo, ravno sem hotela contesi odgovorit, ko sem opazila komentar v sanjah - da namrec jemljem to (ko sem jokala v sanjah, ni pa bilo nekako nic zalostnega) kot ciscenje - in seveda je to to... V bistvu sem jokala v sanjah tudi za druge... Izvedela par novic, v bistvu zalostnih za one... pa mocno sem socustvovala... Ciscenje - saj nekje sem ze pisala, neptunovsko ciscenje pa to... pa dejansko - solzne zleze... Mi pa bomo naredili spon na prihod jeseni - tedaj bo totalno tole tudi nasponano, vsi radarji taksnile. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 19. september 2004 Prijavi Deli 19. september 2004 aha...to je to...sem se čudila, zakaj sem se zbudil z zamašenim nosom in čudnimi očmi...no, pa saj so se zato tudi danes eni primerki na trgatvi odzivali skrajno negativno...o madona Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 19. september 2004 Prijavi Deli 19. september 2004 Se priklapljam Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 Ja, pucamo... povsod Staro in neuporabno ven, novo not, tudi na fizičnih nivojih - prav nora ideja je padla tule včeraj, kar me je kar malo privzdignilo... Da bi naš cimer iz tega apartmaja šel v sosednji (ker mu pač tale njegov socimer v sobi ne odgovarja in bi se bolj počutil v sosednjem apartmaju), in iz sosednjega apartmaja prišel njihov cimer. Problem je sam, da je naš cimer zdravo jajce, medtem ko sosed tako gnilo, da kar smrdi od njega, kar se njegovih odnosov do ljudi tiče, in tega človeka niti pod razno ne mislim gledat tule. Mi je kar piskalo iz ušes, kako zaboga lahko prijateljem folk pod predpražnik lahko pomete nekaj takega? No, ampak bomo zrihtali... danes sem konfrontirala najprej sosedo, potem pa še vse ostale, vsekakor sosed ne stopi v ta apartma. Nenene. Ponoči sem fasala tak glavobol, da sem bila prvič spet po ful časa prisiljena vzet tableto... no, vsaj zaspala sem potem normalno zadnje tri urce spanja. Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. september 2004 Prijavi Deli 21. september 2004 nekateri v moji bližini se skrajno posesivno obnašajo in po moje bi kontrolirali še moje vdihe in izdihe, če bi se dalo...sem že večkrat ugotovila, da bolj kot sem dobro, bolj nekatere to moti...pa ne razumem tega pristopa... a naj bi se iz kolegialnosti vsi v graben zmetali ...in tale aktivacija je stvari samo zaostrila...včasih je skrajno smotano videti in vedeti več, kot si želijo priznati...sicer me pa prav zanima, kakšni bodo rezultati aktivacije- tisti merjeni...in kako hitro se bo očistilo vse, kar je spotoma ven prilezlo ojla, cosma, lepo, da si nazaj in da si se imela fajn Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 21. september 2004 Prijavi Deli 21. september 2004 Amis, vidim, da sva dokaj na istem... tudi tule sem počutim podobno, folk je kar zbezljal, ful jim dogaja Drugač pa... sem danes dobila mejl od ata, da naj se kaj oglasim - prvi njegov mejl sploh v najini zgodovini Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 21. september 2004 Avtor Prijavi Deli 21. september 2004 Sončna, kolk fajn - prvi mejl od ata (prva stvar, ki se mi je zgodila po 'mreži', v nedeljo navsezgodaj, je bil tudi en poseben mejl )... meni pa se je danes nekaj hecnega zgodilo ... sploh ne vem, kako naj to opišem, ker je odbito ... v službi sem šla po hodniku mimo enih cvetličnih loncev... take ful velike rože... ki sem jih uočila čisto tako, usput... nakar naredi žvizzzz ena svetloba, pogledam na hitro in tam ena, človeku podobna pojava... kar odskočila sem ... in en filing zraven, da nekdo tam stoji... pogledam še enkrat.... samo tista roža ... Daši pa se že tri dni v ušesih pojavlja nekaj, kot ena radijska postaja... en glas.... :o|o: Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 21. september 2004 Prijavi Deli 21. september 2004 uau, koga si pa ti srecala...?!a ti ga vidis, dasa pa slisi upam, da se boste zmenli, ker tole piskanje v usesih...ni prijetno... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 21. september 2004 Avtor Prijavi Deli 21. september 2004 a ti ga vidis, dasa pa slisi ... sva si mal podelili, da je lažje piskanje v ušesih je včasih jako neugodno... se tud meni dogaja že nekaj časa, sam tamala pa kar glasove zdaj sliši ... kere ETje sva midve zdej to dobile u goste Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 22. september 2004 Avtor Prijavi Deli 22. september 2004 ... še ena hecna... zdele sem si želela en mini video od T.C.-ja na hitro pogledat ... nalagam, nalagam... in potem se odpre in začne špilat --->>> TOŽIBABE - DEŽUJE Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 Mateja a velja če postopek ponovimo, zdaj, ko se je že zgodila aktivacija? Jaz imam še ene stvari za popucat, nujno rabim tole mrežo Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 ... še ena hecna... zdele sem si želela en mini video od T.C.-ja na hitro pogledat ... nalagam, nalagam... in potem se odpre in začne špilat --->>> TOŽIBABE - DEŽUJE Kaj takega, Mateja!!! To pa je bilo 'aktiviranje', huh? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 Žal sem o mreži prebrala šele danes.Spominjam se, šla sem še enkrat pogledat predno zapišem,da sem internetni prijateljici ravno v nedeljo napisala,da je'v zraku čutiti neke nove energije'.Ponavljam,da o mreži nisem imela pojma.Zdi se mi,da so,nekateri ljudje,postali posesivnejši,razdražljivi...čutiti je,da so energetsko prazni .Morda tudi to spada pod domeno mreže. Mateja hvala .Vsekakor bom novice o mreži ljubezni spremljala.Gotovo se bo kaj podobnega,dogodilo še kdaj. Lep pozdrav Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 22. september 2004 Avtor Prijavi Deli 22. september 2004 mrežico smo zalaufali, zdej pa sam gaaaaassss Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 aaaahhhhaaaa Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 se ze trese svet...!!!! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 22. september 2004 Avtor Prijavi Deli 22. september 2004 in to dobesedno Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 8. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 8. oktober 2004 samo tale info: na rezultate merjenj bo treba kar malo počakati... menda nekaj mesecev ... (meni je sicer vseeno, kaj bodo znanstveniki izmerili, ampak lahko si mislim, da koga to tudi zanima - torej, takoj, ko izvem, objavim tukaj ) Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. oktober 2004 Prijavi Deli 9. oktober 2004 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 Hvala ti, Mateja Sem sam hotla zapisat... da mi antence hudo delajo in da čutim kar par ljudi hkrati, sicer ne dobim od vseh feedbacka, ampak je pa smešno, ko veš, kako nek filing ni tvoj, ampak prihaja od nekoga drugega Mal zmedeno na začetku, potem se pa že navadiš Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 Hmmm ugotavljam, da spreminjam pisavo Od kje pa zdaj tole, a se tudi komu drugemu tole dogaja? Še bolj zaokrožene, povezane črke... iz tiskane na pisano pisavo - me prav zanima, če se bo tole obdržalo Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sysyphe 22. oktober 2004 Prijavi Deli 22. oktober 2004 Ne bi rad posegal pregloboko, a vendar. Izkušnje o katerih govorite, s o meditacijske izkušnje, torej zaznava sprejemanja božje luči. Jaz izvajam sant-mat meditacijo (sem odprl temo), in moram povedat, da konkretno hraklam ves čas, da včasih hraklam kri, pravzaprav krvne strdke, da hrakl prihaja od vsepovsod. Iz trebuha, grla, glave. Včasih me sredi glave prav neprijetno ščemi, podobno ščemenju tam spodaj, vendar je taka izkušnja v tej dobi razvrata bolj nenavadna, skrivnotna, bolj polno doživeta. Po glavi me prijemajo krči in podobno. Taka je pot - de profundis. Tak da zakon, res. Če bi blo po moje, bi se morali enkrat zbrat vsi, ki smo v tem, it na en velik travnik, in klicat zavest, naj še stopi na ta umirajoči planet. Poziv uredništvu, da steče akcija za en tak veliki gathering. To je to, ne pa samo nogometne tekme pa koncerti kao nekih pop zvezd. Lep pozdrav. Citiraj Let the sunshine in Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. oktober 2004 Prijavi Deli 23. oktober 2004 O, kul, ja zelo fajn ideja, ki se itak slej ko prej bo izvedla, po mojem...Zavest se je resda ze zelo dvignila (glej tudi temo tretje tisocletje itd.), vendar vseeno se ocitno nismo cist na tej tocki.Smo imeli spodbujene s strani LN tele meditacije, resetiranja (za kar sem videla, da se je kar prijelo, tudi drugod so potem tako imenovali podobne meditacije oz. jih ocitno dejansko izvajali), no in to je bilo tako na forumu, kot tudi na LN Novicah (ki so zdaj po novem LN Magazin).Ker smo na netu, smo to 'izvajali' pac na tem nivoju, upam, da bo dejansko kdaj prislo tudi do kaksne konkretnejse manifestacije. Ce bi hoteli, da bi bilo ornk (kar pa bi hoteli, LN), bi to vzelo ogromno predpriprav, iskanje placa, nabiranje sponzorjev ipd., reklamo oz. da bi s tem bilo seznanjenih vec ljudi, ne sam tisti, ki so na netu, itd. ipd., s cemer pa se ne moremo ukvarjati, ker vse pocneva samo dva, prav tako nisva materialno sposobna vsega furat sama. Ce pa bi kdo hotel kaj takega organizirat, lahko tudi pod okriljem LN, pa bi bilo dbest.Ce se komu zdi, da lahko to sfura...... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. oktober 2004 Prijavi Deli 23. oktober 2004 ... nenazadnje pa lahko stopnjo zavesti, o kateri -tudi- govorimo tu, vidimo tudi pri dejavnosti te teme; namrec, prestevilne so teme o ljubezni, lupckih, kok se mamo radi in kako bomo vsi pozitivno spreminjali svet...Ko pa 'gre zares', pa jih vecina nekako zakrkne...Kot ne bi cisto verjeli v vse tole...Kar seveda potem postavlja pod vprasaj tudi iskrenost - ali pa vsaj resnicnost, identicnost, 'verodostojnost' - teh zelja, tezenj in celo namer... (da kolk v bistvu kul in naj bi se imelo med seboj rado in tko)... Torej, najprej se mora premik zgoditi pri nas samih. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.