Ksenia 23. oktober 2004 Prijavi Deli 23. oktober 2004 Marsa tole sem jaz mislila izrazit v eni temi, oz. tole mi je ležalo na duši,sam se nisem znala izrazit, kot da bi blo to prvič a?Ja iskrenost - mogoče tisti, ki ne govorimo toliko o izlivih čustev, tudi zaznavamo ljubezen, ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sysyphe 23. oktober 2004 Prijavi Deli 23. oktober 2004 Mislim, da je misel začetek vsega. Morda bi bilo dovolj, če se kako nedeljo po kosilo dobimo v Tivoliju, brez besed, sklenemo roke v en obroč, sedemo in kličemo zavest. To. Malo nesramnosti, malo sprememb, to je to. Citiraj Let the sunshine in Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sysyphe 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 Let the sunshine,let the sunshine in,the sunshine in. (malo višje)Let the sunshine,let the sunshine in,the sunshine in. Pojmo. Citiraj Let the sunshine in Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 Morda bi bilo dovolj, če se kako nedeljo po kosilo dobimo v Tivoliju, brez besed, sklenemo roke v en obroč, sedemo in kličemo zavest.Hej Sizif, tole bi se pa dalo uresničit Brez nekega velikega pompa, gremo se dobit nek vikend - lahko že tale naslednji - pride, kdor hoče in da tisto, kar ima v sebi. Pa kaka nesramnost neki, mam filing, da ti kar mal ironično pišeš tole, da mal zbockaš, v bistvu imaš pa čisto nekaj drugega v mislih x:Dx Ljubezen, ne pa nesramnost ane Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sysyphe 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 Ta vikend morda res ne, ker je praznik, pač pa bi se lahko potem naslednji. To je 5. , 6. november. No, recimo takole.V Ljubljani; V Tivoliju, ob 12-ih ali 18-ih ali 0.00 ali 6.00.In sicer na tisti jasi za kopališčem, oziroma pred njim na levi strani, če prihajaš s strani centra. V Mariboru; V Mestnem parku, in sicer prva večja jasa na levi strani, ob glavni aleji. Čas - isti. Za ostale kraje naj napišejo ostali. Aja to še. V Velenju recimo, je zadeva lahko morda pod skakalnico. Seansa bi trajala približno 15 minut.Morda bi bilo fajn prit kakšno minuto prej, da začnemo na polno uro. Meditacija naj potem traja ali 6 ali 12 minut, in potem se lahko mirno razidemo. Če pa želi kdo še kakšno reči, pa kar. Citiraj Let the sunshine in Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 In sicer na tisti jasia tam kjer je bil dalajlama? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sysyphe 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 Na tisti ob gozdu, ne ob ribniku. Citiraj Let the sunshine in Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 ja saj... tam kje je bilo 'smucisce' ( ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 Kjut. Se bomo zmenli Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 če bom le utegnila... če ne bo obiskov... bi prišla!!! sporočite ko bo kaj točnega x!x Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sysyphe 1. november 2004 Prijavi Deli 1. november 2004 No, pol pa tak. V tivoliju, na "smučišču", v nedeljo ob 18.00. Super. Citiraj Let the sunshine in Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sysyphe 1. november 2004 Prijavi Deli 1. november 2004 <{POST_SNAPBACK}> če bom le utegnila... če ne bo obiskov... bi prišla!!! sporočite ko bo kaj točnega x!x Pridi s psom. Citiraj Let the sunshine in Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 7. november 2004 Prijavi Deli 7. november 2004 Zanima me, a je bilo kaj efekta v tem povezovanju ljubezni. Moram reči, da se mi je po 18.9. zopet spremenilo na bolje kar se tiče tega. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. november 2004 Prijavi Deli 7. november 2004 po mojem občutku, sprememba je...in to na bolje jasno...komaj pa čakam, da bodo prišli uradni rezultati poskusa... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 7. november 2004 Avtor Prijavi Deli 7. november 2004 Volk, na rezultate znanstvenih meritev bo treba menda še počakat... sicer pa - že vsak sam lahko spreminja svojo realnost s svojo naravnanostjo (mislimi, občutki...), kako je, če se v enakem namenu poveže čez 200.000 ljudi ... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. november 2004 Prijavi Deli 7. november 2004 Natancno tako, kot pravimo za vse tole... ali Boga isces doma ali v cerkvi, duhovnost na delavnicah ali pri sebi v samoti...Oboje je pac pot, dejstvo pa je, da dejansko gre za to, da je pac energija v teh primerih mocnejsa. Saj tega bo (in nekaj casa pravzaprav je ze, saj smo se celo tu parkrat sli nekaj podobnega) vedno vec...Saj tako gremo zdaj... Vendar pa je tako kot z boleznimi; ko prihaja ozdravitev oz. ko zacnemo sploh zdraviti, se vsi pojavi se mal morjo nastepat.... reakcije....Ko se 'bolezen' nazaj bori... no, tu pa se 'staro' nazaj bori, a novo, visje, je vse mocnejse. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sysyphe 7. november 2004 Prijavi Deli 7. november 2004 O.K. Danes ob 18.00. Sicer pa je ob 18.00 že tema... Citiraj Let the sunshine in Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. november 2004 Prijavi Deli 7. november 2004 uuu fear of the dark... se vam morda pridružim tkole zasebno v meditaciji Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sysyphe 7. november 2004 Prijavi Deli 7. november 2004 El Nino, zaman. Bilo ni nobenega.Bila je le tema in nek potepuški pes se je smukal okrog. Naslednjič bolj zgodaj.Če bom sploh še uspel zbrati voljo Citiraj Let the sunshine in Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klinar 12. november 2004 Prijavi Deli 12. november 2004 From: James Twyman Reply To jamesreply@belovedcommunity.org To: bledotok@icqmail.com Subject: Holy Land Peace Vigil Date: 11/12/2004 2:24:48 AM Beloved Friends, On Saturday November 13 thousands of people around the world will focus their hearts and mind on the Holy Land of Israel and Palestine, helping to ease the tensions and promote peace in this troubled land. I am writing this letter from Jerusalem, the City of Peace, where 65 spiritual peacemakers from around the world are with me holding the space for everyone who will send their prayers on Saturday. We have been talking to many of the Palestinian we have met, and they have asked for our prayers to bring about a smooth, non-violent transition to new leadership, caused by the death of Yasser Arafat. Thus far the energy has been calm, but our visualizations are very needed. Please join us by "Praying Peace" for all the people in the Middle East. Here is a simple format you can follow, or feel free to design your own, either alone or with a group: The key is to FEEL that peace has already prevailed in the Holy Land. This is the strongest form of prayer in the world for we align our minds with the Mind of God which sees all things as whole. Begin by visualizing the Old City of Jerusalem with its ancient walls separating one group from another. Now FEEL in your heart the sensation of all these groups coming together in the center of this ancient city, the city of Prophets. Then say a prayer similar to this: "We know that peace prevails in the Middle East and through all the world. My mind is calm, and that sense of peace flows to every being in Israel in Palestine. My heart is open, and it helps open the hearts of every person that is afraid and alone. Peace Prevails in the Middle East NOW." You can also join us live, watching the entire gathering of hundreds of spiritual peacemakers taking place just outside Jerusalem. We are broadcasting the video of the peace vigil (the cost of $8 simply covers the cost of the video stream) so people all around the world can feel that they are here. Please go to www.emissaryoflight.com to sign up today. Thank you for responding to the call, and for spreading the word about this vigil. PEACE TROUBADOUR, 10th ANNIVERSARY CONCERT On December 10, 1994, James Twyman performed the Peace Concert for the first time at the Peace Abbey outside Boston. Since then he has shared these prayers and music in countries around the world, often during wars or international conflicts in some of the most dangerous areas on the planet. Millions of people have taken part in the peace prayer vigils that have accompanied many of these journeys, beginning in 1998 when James was first invited to Baghdad by the government of Iraq. Please join us for a 10th Anniversary concert on December 10, 2004 being held in Ashland, Oregon. Two different concerts will be performed at 2:00 PM and 7:00PM, both of which will be taped for an upcoming video. If you are interested in attending, please follow this link: https://secure03.serverlogic.com/emissaryof...x?CategoryID=17 We hope all of you from our extended spiritual family will join us for this very special event. See you there. Peace,James Twyman Please do not reply to this email message. No one reads these messages. If you do have questions or comments, go to the web site http://www.emissaryoflight.com and click on Contact Us. Your e-mail address on record with us is bledotok@icqmail.com You are receiving this email because you registered with Emissary of Light (The Beloved Community). If you would like to unsubscribe from this list, open following link into your web browser. http://www.emissaryoflight.com/MailingList...tok@icqmail.com . Tole sem danes dobila od avtorja knjige, ki je tudi v LUNCI : POSLANCI LUČI Vredno prebrat, mnenja me ne zanimajo peace and loveClean Citiraj peace and loveKlinar Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 12. november 2004 Avtor Prijavi Deli 12. november 2004 Ja, to je ta dečko, ki je posnel film INDIGO Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 12. november 2004 Prijavi Deli 12. november 2004 se spominjam da mi je bila tudi knjiga zelo všečna Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sysyphe 12. november 2004 Prijavi Deli 12. november 2004 Se mi zdi precej bolano, al pa sem kako generacijo zaostal, da še tak mavrični oldskul vlečem za sabo.Mislim, dajmo se malo prijet za rokce pa bomo meditirali, pa pol bo kdo še kaj zaigral na flavto, pol bo pa nekdo od nekod prinesel domači refošk, in to je to. Citiraj Let the sunshine in Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 18. november 2004 Avtor Prijavi Deli 18. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>na rezultate merjenj bo treba kar malo počakati... - torej, takoj, ko izvem, objavim tukaj Rezultati merjenj Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 Malce sem preletela, tole ...za grafe si moram malce časa vzet in prečekirat. Je kje strnjeno v 2 stavkih, Mateja? Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.