Mateja 29. april 2005 Avtor Prijavi Deli 29. april 2005 na voljo aprilski prevod sporočila Grupe Zaznati občutke iz prihodnosti (marčevski bo objavljen enkrat te dni ) Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 30. april 2005 Prijavi Deli 30. april 2005 o času razmišljam pa jaz zadnje čase - sem se prav nasmehnila, ko sem brala.... sej nekoč sem že pisala o tem - kje se nahajaš v določenem trenutku, kaj je sedanjost - tisti trenutek v katerem si v mislih ali ta trenutek, ki gre mimo?aja pa zanimivo. vzratno naprej... tnx za prevod dečve Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 1. maj 2005 Prijavi Deli 1. maj 2005 ....thx.... ..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 16. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 16. maj 2005 prevod marčevskega sporočila Grupe - '11 dni čudežev' Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 Zanimivo tole Mateja mene pa zanima, kdaj bo spet takšna naslednja aktivacija mreže ljubezni. Drugače, bi bilo dovolj, da se nekaj ljudi zbere iz tega foruma pa mogoče še iz kakšnega foruma iz tuje države ali kaj podobnega in se osredotočimo na en ključen dogodek, ki lahko spremeni dogajanje na zemlji. Pač po malih korakih. Sam imam kr nekaj izkušenj z pošiljanjem energije na osebo in bi probal tudi tole možnost. Seveda bi se morali dogovoriti ob kateri uri bo to trajali kam in seveda koliko ljudi bo pri tem sodelovalo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>prevod marčevskega sporočila Grupe - '11 dni čudežev' Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 Predlog: aktivirajmo aakhuta in Micka v mrežo ljubezni Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 16. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 16. maj 2005 hoj, matjazz ... hmmm, kdaj bo spet kaksna takale svetovna aktivacija, ne vem, so pa na lightworkerju omenjali, da bo ponovitev ... za kaksno 'lokalno' pa - dajmo, ne * micka in aakhuta bi aktivirala, Melodie ... najbrz se bosta morala kar sama, da bo res delovalo Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 Dobro ko bo objavte. Aja pa so kje kakšna navodila, kako točno poteka ta postopek ali samo vsak posameznik sam pošlje toliko ljubezni kolikor zmore? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 4. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 4. avgust 2005 Sporočila Grupe lahko gledate in poslusate v 'Virtual Light' Ce si zelite pogledati zadnje sporocilo (v pisni obliki bo objavljeno 15. avgusta), pojdite do 'Description segment 6' --> ~The NEW Spiritual Family~ --> in v tabelici poiscete rjav gumb (Watch NOW) xrosex Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. avgust 2005 Prijavi Deli 4. avgust 2005 hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 13. september 2005 Avtor Prijavi Deli 13. september 2005 beautiful reminders (lightworker.com) Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 ...ej...kake fotke odpuljene...noro..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enaeva 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 Mateja! Hvala za ves trud na tej strani Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 ma glih tole sm zdej rabla sm mal v q.rcu s celo situacijo (lajf na splošno) :xx!: :xx!: v bistvu je res vse game. brez veze se neki sekirat x!x , sploh na zalogo x!x besedilo je res kul tnx! Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enaeva 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 Torej, kaj lahko pričakujemo jutri, 17.septembra in kje? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 16. september 2005 Avtor Prijavi Deli 16. september 2005 ... a si mislila tole ... ne vem, kako je z aktivnostmi v zvezi s tem v LJ... obljubljali so plese v stari ljubljani (earth dance) {sicer pa ima moja necakinja jutri RD, takoj naslednji dan pa se njena mama (moja setrica), tko da - pri nas bo veselo } Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enaeva 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 Ooo, lepo praznujte, vsaj nekdo ve, da bo jutri luštno! žurajte!! Če mene ne bo tale luna pobrala, bom šla pa res pogledat, a mogoče veš, ob kateri uri? Ma kako to, da nikjer ni zaslediti kake objave, vsaj na netu - našem seveda Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 17. september 2005 Avtor Prijavi Deli 17. september 2005 earthdance ... tule vidim, da naj bi se v Kranju in Ljubljani dogajalo ... vreme pa ni ravno Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enaeva 17. september 2005 Prijavi Deli 17. september 2005 Jah, sej js sem še vedno lunasta, tko da v temle ne bom rinla ven, ker še okrevam od včeraj. Hvala, Mateja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.