pomlad 18. september 2004 Prijavi Deli 18. september 2004 Samska sem, pa kaj! Zakaj se ljudjem zdi to tako nesprejemnljivo?Vsakič, ko pridem domov me vsi družinski prijatelji sprašujejo: "A je kej novga?" z zelo očitnim prizvokom. Je to res tako družbeno nesprejemljivo? Vaše izkušnje? Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lilija 18. september 2004 Prijavi Deli 18. september 2004 ... okolica je tista , ki opazuje. .. opazi .... in komentira ..... ... ja velik imajo ljudje za povedat, a najbolj mi je zanimivo to... ... govorijo in razpravljajo: 1....če ima človek malo več vez..češ da menjava partnerje pogosteje kot "spodje perilo".... 2... če pa je človek malce dlje samski, pa spet opravljajo...ja, če nikjer nič ne najde, ja saj kdo ba bi njega/njo imel/a saj je takšen/a in takšen/a... Zato je pač najboljše če živiš po svoje.. oz..živiš po svojih načrtih in se ne oziraš na okolico...saj ima vedno pripomebe... Citiraj Ljubezen ni solo,ljubezen je duet, če izgine pri enem,pesem onemi... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 18. september 2004 Avtor Prijavi Deli 18. september 2004 ....ampak, dajejo ti tak občutek, kot da je samo to pomembno! Jaz sedaj živim veliko bolj kvalitetno, kot pa takrat, ko sem bila v vezi. Ampak, za punco mojih let to ni "normalno". Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 18. september 2004 Prijavi Deli 18. september 2004 Nevem, kako je to pri ženskah, ti pa lahko povem, kako je to pri moških. Lahko ti dam celo konkreten primer iz službe....Sodelavec je star okoli 30 let in je samski. Na firmi dela zdaj že 6 let, se pravi, da je bil star 24, ko je prišel na firmo. V prvi vrsti se ljudje sprašujejo (pogovarjajo) in to predvsem moški sodelavci, kaj je narobe z njim, oziroma, če je morda peder?!? Nekateri mu niti ne dajo možnosti, da bi kaj pojasnil ali pa, da bi ga vprašali, če so že tako radovedni, ampak preprosto zaključijo, da očitno pač je peder. In verjemi mi, da je za moškega taka obtožba lahko zelo psihično obremenjujoča, pa če je res, ali pa ne! Vsekakor ljudi vse preveč zanima privatno življenje drugih, namesto, da bi skrbeli za svoje težave. Je pa res veliko bolj enostavno opravljati druge, kot pa gledati sebe in reševati svoje probleme. Žal zelo veliko ljudi tako razmišlja.Kar se mene tiče, me ne moti, če je nekdo samski. Razlogov za to je lahko veliko ali pa samo eden in vsekakor je to stvar posameznika. Če ti to ustreza, nevem, zakaj bi bilo to narobe. Boš že poiskala partnerja, ko se ti bo zdelo, oz. bo tvoj čas za to. Mimogrede, smem vprašati, koliko si stara?L.P. NatrixRed Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 18. september 2004 Avtor Prijavi Deli 18. september 2004 24, sama pa sem že več kot eno leto! Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. september 2004 Prijavi Deli 18. september 2004 Zivjo Pomlad, glih to sem te ta moment hotla vprasat! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 18. september 2004 Avtor Prijavi Deli 18. september 2004 ...priznam, da včasih pod takim pritiskom tudi sama poomislim, da je z mano res nekaj narobe. ---ja Marsa, moč misli Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 18. september 2004 Prijavi Deli 18. september 2004 hihi....meni se ne zdi nič narobe .....sej sem jaz tud samska....pa mi je kul...lahko za vsakim tipom na dgm gledam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. september 2004 Prijavi Deli 18. september 2004 Treba je max zivet v vseh obdobjih svojega lajfa.Kaksni problemi, da je kdo samski pri 24?? Pac pa - zakaj itak, sploh problemi - tudi ce je nekdo samski pri 40, 50, 60, 70, 80, 90, 100..??Ocitno je pac tako, se je nenazadnje tako odlocil in najbrz mu tudi sede tako. Raje gledam frenda, ki je zdaj samec, pa kul, kot pa prej, ko je bil copata in nesrecen. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 18. september 2004 Avtor Prijavi Deli 18. september 2004 ja, sej nam ni vsem namenjeno, da bomo srečni v partnersvu! Si želimo, ampak em mormo tud brez naučit živet. In sem ponosna na to, da znam sama živet. ...kar težko trdim za nekatere moje kolegice. Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klinar 18. september 2004 Prijavi Deli 18. september 2004 Ja Marša, ampak, saj veš, da nas od rojstva naprej kar naprej "klešejo", da bi ja pasal v taprav kalup, da bi bli "sprijemljivi" za okolico, pa starše, pa učitelje, pa sodelavce, delodajalce....Noro. Na konc pogledaš, pa kaj sem sploh za en tič? Pozorno pogledaš svoje peruti in se zasmejiš, saj ti niso pustili, da bi bil, kar si. hvala Bogu, da se zbudimo Ko bi ljudje NEHALI DELAT TO, KAR NOČEJO, DA BI DRUGI DELALI NJIM, bi bil Raj na Zemlji. peace and loveclean Citiraj peace and loveKlinar Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klinar 18. september 2004 Prijavi Deli 18. september 2004 Ups, škrat ... "sprejemljivi" sorry, hahahaha p & l clean Citiraj peace and loveKlinar Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. september 2004 Prijavi Deli 18. september 2004 ... ... imamo pa seveda 'samce' tudi v partnerstvu... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. september 2004 Prijavi Deli 18. september 2004 ...pa kaj sem sploh za en tič? ... Pozorno pogledaš svoje peruti in se zasmejiš, saj ti niso pustili, da bi bil, kar si. hvala Bogu, da se zbudimo Ko bi ljudje NEHALI DELAT TO, KAR NOČEJO, DA BI DRUGI DELALI NJIM, bi bil Raj na Zemlji. peace and lovecleanJa, saj, ampak eni mislijo, da je bolj zakomplicirano... :o|o: ne stekajo, da je fora v - bit preprost. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 18. september 2004 Avtor Prijavi Deli 18. september 2004 ...samo se ful stvari naučiš enkrat, ko si res sam, ko stvari premisliš z distance. Vsaj jaz sem to rabla, da lahko sedaj res živim. Zdaj, ko vem, sem popolnoma drugačna. Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. september 2004 Prijavi Deli 18. september 2004 seveda, to je to, pametna zenska. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 18. september 2004 Avtor Prijavi Deli 18. september 2004 ,,,priznam pa tud, da bi pa včasih mela tud kakšnega, da bi me k seb stisnu zvečer. Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. september 2004 Prijavi Deli 18. september 2004 Ja. Ne mozes ovce i novce.Letos je s temle gazdarica - kolkrat se tegale spomnim.Celo sem pa 'nadgradila' - in ovce in novce in zrezke in sir in mleko in volno... To bi mi. Sory za kmecke ( x!x - koncno lohk recem, brez da koga uzalim ) primerjave. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 18. september 2004 Prijavi Deli 18. september 2004 24, sama pa sem že več kot eno leto!Draga pomlad! Praviš, da si stara 24 in sama že več kot eno leto?!? Oprosti, ampak to se sliši, kot bi rekla; "Stara sem 45 let in že 20 let samska!" Prosim te lepo! Pa se ja menda ne sekiraš, zaradi tega? Prvič, vsak človek kdaj pa kdaj, potrebuje čas zase..., da si uredi misli, razmisli, kaj sploh hoče v življenju, ali kaj podobnega! To vendar ni nič nenavadnega in tisti, ki misli, da je to nenavadno, je v zmoti, ne ti! Star sem 26 let in resno zvezo sem imel pri 17ih in je trajala 8 let, se pravi, nekje do mojega 25ega leta. Verjemi, da je veliko težje biti sam po tolikih letih skupnega življenja, ko se (poleg ljubezni) navadiš na bližino ljube osebe. Še zdaj, po mesecih "razveze", ko sem že zdavnaj prebolel, mi je včasih čudno, ko se uležem v prazno posteljo in preprosto pogrešam bližino telesa, ob katerega bi se stisnil in dal roke v objem okoli pasu, preden bi zaspal. Tu ne gre za konkretno osebo, ampak izključno za navado in občutek, da nisi sam, da ne spiš sam. Če pa si pri 24ih letih, trenutno samska, pa to ne pomeni, da bi bilo kaj narobe ! Tudi, če boš sama 3, 4 ali par let več, ni nič narobe. Pač še nisi našla prave osebe. Osebno vem, da se mi nikamor ne mudi, ker želim resno zvezo, ki bo temeljila na pravi ljubezni. In prepričan sem, da se tudi tebi ne mudi. Zapomni si, da življenje ni dirka, ljubezen, pa še manj! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 18. september 2004 Avtor Prijavi Deli 18. september 2004 Praviš, da si stara 24 in sama že več kot eno leto?!? Oprosti, ampak to se sliši, kot bi rekla; "Stara sem 45 let in že 20 let samska!" ...priznam, sem res tko napisala. So mi zgleda že možgane opral... Drugače si pa zelo lepo napisal. (in jaz sem človek ki se mu res nikoli nikamor ne mudi. Vse bl počas, pa niti ne zihr) Res je, da si mnogo stvari samo navajen...tud jaz sem bila v precej dolgi vezi, samo se je končala, ko sem ugotovila, da ne ljubim ampak sem navajena, pa seveda, da nimam življenja in da igram vlogo njegove mame."Čakam" pa lahko še 100 let, če vem, da bom spet mela metulčke v trebuhu. Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 18. september 2004 Prijavi Deli 18. september 2004 Samska sem, pa kaj! Zakaj se ljudjem zdi to tako nesprejemnljivo?Vsakič, ko pridem domov me vsi družinski prijatelji sprašujejo: "A je kej novga?" z zelo očitnim prizvokom. Je to res tako družbeno nesprejemljivo? Vaše izkušnje?Pomlad, tudi jaz sem samska (več kot 3 leta), in dokler nisem jaz sama sprejela tega in odkrila vse prednosti samskega življenja, so tudi mene drugi podobno spraševali kot tebe. No, mogoče me še vedno kdaj, ampak tega niti ne opazim - gre hitro mimo mene. Ko pa mi kdo reče: "Blagor tebi, ker si samska," pa zelo opazim in si zapomnim. Ker tudi sama tako mislim: blagor meni, ker sem samska. Mogoče imam trenutno tako obdobje, ko mi zelo paše, da se o vsem sama odločam, delam kar hočem, grem kamor hočem (evo, na primer jutri na "tortožderke" v LJ )... Ampak ti pri 24-h... res ne vem, kaj se imaš za sekirat! Še vse življenje je pred tabo! Pred mano ga je samo še 3/4, pa se mi zdi, da me še marsikaj čaka - ampak ne še zdaj; čez kakih 10 let. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 18. september 2004 Prijavi Deli 18. september 2004 ..., ko sem ugotovila, da ne ljubim ampak sem navajena, pa seveda, da nimam življenja in da igram vlogo njegove mame."Čakam" pa lahko še 100 let, če vem, da bom spet mela metulčke v trebuhu. Samo en majčken nasvet, če smem... V prvi vrsti morata biti partnerja, najboljša prijatelja, ki si lahko povesta in zaupata vse in kar je morda najpomembnejše, da se znata pogovarjati! Takoj zatem, pa pride ljubezen, romantika, seks in vse ostalo, kar je v zvezi! Imaš pa popolnoma prav, da ne moreš igrati vlogo mame! Le to že ima, pa kakršnakoli že je. Kar pa se tiče metuljčkov v trebuhu, te popolnoma razumem, o čem govoriš in prepričan sem, da na tistega pravega, ne boš čakala takoooo dolgooo !Karse pa tiče mojega pisanja....hvala za kompliment...., napisal sem samo gola dejstva in svoje razmišljanje, brez vsakršnih olepšav. Pač, takšen sem. Ti pa si po mojem prav fejst punca in ti želim samo to, da najdeš tistega pravega! In prepričan sem, da ga boš! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 18. september 2004 Prijavi Deli 18. september 2004 Pomlad, ali prideš na tortožerke jutri? Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. september 2004 Prijavi Deli 18. september 2004 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 18. september 2004 Prijavi Deli 18. september 2004 Ne mozes ovce i novce. Ena svinjsko dobra, si je treba zapomnit Pomlad, meni se samskost ne zdi nič napačnega. Vsako Življenje piše svojo zgodbo, pa prinaša svoje lekcije, prav toliko se lahko naučimo iz obdobij, ki jih preživimo v partnerstvu ali partnerstvih, kot v obdobjih, ki jih preživljamo sami. Če si sam, si želiš pbjema, ja, če si v vezi, bi včasih bil rad brez obveznosti. Tule ne mislim iz kakšnih seksualnih razlogov, bolj na tisti način, kot takrat, ko si bil še šolar, ko ni bilo treba nič razen v šolo in domov. Po pravici povedano bi bila jaz verjetno sposobna šele zdaj biti samska. Blazno strah me je bilo biti sama, ker sem se kot otrok počutila samo. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.