Skoči na vsebino

Samski

pomlad

Recommended Posts

Jaz sem tudi samska. Sicer grem včasih s kakšnim kolegom na pijačo a dalje nikoli.

Doma bi seveda vsi rajši videli, da imam tipa,.... itd. V enem obdobju so me vedno znova spraševali,... ampak sedaj so se moje samskosti že tako navadili, da mi dajo mir.

Pa tudi druge ženske so bile precej ljubosumne name, ko sem imela fanta. V tri moje "zveze" (nisem jih imela naekrat toliko) so se vtaknile in hotele, da jih zapustim. Resda je bila samo ena resna, pa kljub temu.

Non-cooperation with evil is a sacred duty.

Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary.

Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.

Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.

Mahatma Gandhi

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>Ja, vsekakor pa je potrebno vztrajati v ponižnosti, ne pa da si na karkoli ponosen.

Pa če je to tvoja punca al' tvoj ego al' tvoj velik k..c.

Brezveze. x:)x

Na vsako življensko obdobje moraš biti ponosen, saj se v vsakem nekaj novega naučiš... :palec:

Ponižnost je pa prej slabost kot pa vrlina xrolleyesx

Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski )

Da se tu kaj napisem x:Ix

Jaz trenutno se ne pogresam resne zveze. Pravzaprav mi je fajn tkole..na hojladri x:Dx ...pa spoznavanje tipckov, pa tak...glede na to, da sem imela celo "odrascanje" do zdaj resnega tipa, zdaj uzivam sama in ob kaki...priloznosti x:o)x Ceprav se se zmeraj kdaj kakemu zlazem, da sem zasedena...ups. :vragec:

Men se vedno ni jasno, da se sploh sekirate, ce kdo zatezi, zakaj nimate partnerja. Se posebaj mladi...vse se pred sabo...blablabla :inocent: x:Dx

danes sem smesne volje

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

O ne.

Poguba je neizbežna

Pota jalova.

Usoda krvava.

O ne. O ne.

Kot nekoč Odisej plul sem mimo, napetih ušes, zavezan k jamboru. In kaj me doleti?

Nič, postal sem žrtev razvratne naslade, ki molzla bo moje seme v bežečo temo vsemirja

O ne. O ne.

Let the sunshine in

Sysyphe! Kaj bi pa ti rad videl, da bi se ti zgodilo?

Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.

Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.

Mahatma Gandhi

<{POST_SNAPBACK}>Še en monitorski masturbator.... :vragec:

S to izjavo si me spravil v smeh, seveda ne mislim nič slabega!

Mahatma Gandhi

<{POST_SNAPBACK}>Mislim, zadnje kaj si predstavljam je zalizovanje tem forumu. x:)x

Jaz sem se prišel sem pogovarjat, ne pa da se mi zdaj horda nekih nimfomank opleta okrog vratu. x:px

Mislim, malo stila. x;)x

hehe ne ne saj naredijo vse v stilu :P sploh ene bolj izkušene lunatke... lot's of class,

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Ja, res ste čudoviti.

aquarius, ne vem, ampak kako naj rečem. Prizadet sem.

Subtilna migetanja mojih sivih celic imenuješ, masturbiranje. Grozno.

A so potem tudi tisti, na plečih katerih si koval svojega duha navadne "drkadzije"?

Iskreno upam, da ne.

Sončna, še to noč pluj do obal, ki jih slutiš samo v sanjah.

Če ne boš vedela kam, vprašaj piš vetra, ki vel ti bo mimo mokrega vratu.

Dvigni roke, poglej v nebo, odstrni meglice pred rajem, in na čereh mojega kraljestva razbij svojo ladjo.

(mislim, da je vsak smeško odveč.)

Let the sunshine in

<{POST_SNAPBACK}>

Dvigni roke, poglej v nebo, odstrni meglice pred rajem, in na čereh mojega kraljestva razbij svojo ladjo.

Sysyphe.

:vio: :vio:

Napisal si tri dni nazaj, jaz tole preberem danes...

Hvala ti. Atmosfera je ravno pravšnja, prava čustva, pravi čas, ravno-prav premučkana v glavi, da se tvoje besede lepo uležejo v vijuge... pa še musko mam glih tapravo tule.

Konc. Po teh tvojih besedah lahk grem zdaj sam še spat, našla sem, kar sem iskala. Sam da obale ne bojo tvoje, ampak ... no, bomo videli, če si jih bo sploh upal nastavit.

Amen. Res ti hvala.

Pa niti pod razno se ne zajebavam.

In ja, smeški so res odveč. Zaboga, si močan v besedah, pesnik!! x:Xx

Sončna

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

<{POST_SNAPBACK}>

Sysyphe.

:vio:  :vio:

Pa niti pod razno se ne zajebavam.

In ja, smeški so res odveč. Zaboga, si močan v besedah, pesnik!! x:Xx

Sončna

he he, Sysyphe hudo :palec: x:px , s takimi verzi pa se podira, smreke padajo x:)x

Sončna Vila, ni mišjleno osebno :fiju: x;)x

Stari, dober si, ni kaj xDDx

It's better be dead and cool than alive and uncool

OK, podtema....

Recimo, da ste že nekaj časa samski. Zanima me, kako to vpliva na naslednjo vezo, sploh znamo biti spet v vezi? Smo sploh pripravljeni spet sprejemati kompromise? x?x

Ne vem, mene je prov strah začet novo vezo. xrolleyesx

Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski )

če si čas ko si bla samska dobro izkoristila potem se boš super znala obnašat v novi zvezi. saj končno veš kdo si kaj hočeš... pa verjetno se tud zavedaš da se je kdaj pa kdaj treba ma bl podturdit.
spet se mi je na bolš poslabšal

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...