Skoči na vsebino

Samski

pomlad

Recommended Posts

Jaz sem bila še v srednji šoli in potem na faksu do lani v dokaj resni zvezi, lani torej se je vse podrlo in ostala sem sama. Skoraj eno leto. In uživala, s kolegi cele vikende na zabavah... Prav super sem se počutila in se hkrati bala, kako bo, ko bom v novi zvezi. No to se je zgodilo maja letos in bolje sploh ne bi moglo bit. Vseh napak od prej ne ponavljam več in zveza temelji na zaupanju, imava se čudovito... Oba sva bila na istem, samska po dolgi zvezi in obema je bilo tisto samsko obdobje super, zdaj pa je še boljše... brez strahu v novo zvezo,z veliko optimizma, ljubezen je še zmeraj najlepša stvar na svetu...
Live and let live! Life is beautiful!!!!
Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>Samska sem, pa kaj!  x8Dx

Zakaj se ljudjem zdi to tako nesprejemnljivo?

Vsakič, ko pridem domov me vsi družinski prijatelji sprašujejo: "A je kej novga?" z zelo očitnim prizvokom. Je to res tako družbeno nesprejemljivo?

Vaše izkušnje?

:palec: Po meni je boljse biti samski, kot v losi zvezi. Ce kdo ne more obcasno biti sam sa sabo in da pri tem uziva v zivljenju, tudi v zvezi ne bo nikdar potesen in bo vedno iskal nemogoce pri partnerju.

<{POST_SNAPBACK}>Vem, da ni nič osebnega, Mipo, pa tudi midva s Sysypheom nekak veva, kje stojiva, tko da nič narobe x;)x

Je pa res, da sem tudi sama pesnica, zato me tolk bolj ruknejo takele zadeve, Sysyphe, res obvladaš... pa pretenstal si se tudi že zadost v tem... se spomnim, sva rekla, ko te enkrat škorpijon piči, nimaš več vrnitve, imaš pa protistrup :vragec: in to je to... pa še tvoje občutenje vodnarja, pa smo pri takih verzih x:o)x x;)x

moj protistrup pa proti čistim škorpijam ne deluje... hvalabogu, da so bile samo sanje xinnox

Na podtemo bom pa kasnej odgovarjala, ko pridem nazaj x;)x Na kratko, je treba skočit in plavat, če se boš sam igral, da se igraš, ne boš nikol nikamor prišel. Direkt v ogenj pa zgoret. :vragec:

Sončna

Imaš protistrup, predvsem pa ga moraš razviti.

To pa včasih zelo boli.

Saj bi še kaj napisal, pa sem mačkast. Še bolj kot sicer.

Let the sunshine in

<{POST_SNAPBACK}>Ja, res ste čudoviti.

aquarius, ne vem, ampak kako naj rečem. Prizadet sem.

Subtilna migetanja mojih sivih celic imenuješ, masturbiranje. Grozno.

A so potem tudi tisti, na plečih katerih si koval svojega duha navadne "drkadzije"?

Iskreno upam, da ne.

Sončna, še to noč pluj do obal, ki jih slutiš samo v sanjah.

Če ne boš vedela kam, vprašaj piš vetra, ki vel ti bo mimo mokrega vratu.

Dvigni roke, poglej v nebo, odstrni meglice pred rajem, in na čereh mojega kraljestva razbij svojo ladjo.

(mislim, da je vsak smeško odveč.)

Hej, sorry, ampak v tvojem načinu pisanja čutim to kar sem napisal,...če se motim je to pač moja napaka.Uživaj dalje....

Glej naprej, če se le da,...

Jaz si tudi o marsi kom na tem forumu mislim, da je brezvezen, a si ne drznem jemati pravice, da bi koga užalil. Jasno.

In ne mi s takimi, kaj ti čutiš, ker to pa me res ne zanima. Če pa imaš o čem kakršno koli mnenje, potem pa kar izvoli.

Let the sunshine in

<{POST_SNAPBACK}>Proti čisti duši ne rabiš protistrupa, pravzaprav xinnox Ker ni ničesar, kar bi te ogrožalo.

Prostistrup samo v primeru ogromnega ega, ki te skuša povoziti, pa se tega pravzaprav niti sam ne zaveda. x;)x

Se spet sprehajam po svoji glavi, demet x;)x

Sončna

Mogoče, pa tudi tako, da pač sprejmeš da imaš tega človeka zelo rad, da razumeš plahte ega okrog njegove absolutno čiste duše. Je pa težko, če je nekoč dovolil njegov strup razliti po nečem tako blizu tebe, kot je tvoje srce. Pa smo tam. :o|o:

Let the sunshine in

<{POST_SNAPBACK}>Jaz si tudi o marsi kom na tem forumu mislim, da je brezvezen, a si ne drznem jemati pravice, da bi koga užalil. Jasno.

..če se čutiš užaljenega, je v moji izjavi očitno nekah resničnega.

In ne mi s takimi, kaj ti čutiš, ker to pa me res ne zanima. Če pa imaš o čem kakršno koli mnenje, potem pa kar izvoli.

...saj sem mnenje podal, pa te je močno razkurilo.

V končni fazi pa si verjetno fajn dečko, samo včasih kakšnih pretirano osladnih izjav ne morem prebavit, pa to pač povem.Jasno.

Glej naprej, če se le da,...

O, tudi dva sta lahko osamljena, pa še kako, če nista na isti valovni, če hočeta (ali pričakujeta) en od drugega tisto, česar ta drugi nima

Nič ni slabega, če si samski, če ti je to OK oziroma če se dobro počutiš. Če pa te to mori in se preveč ubadaš z okolico, potem pa to ni ok in trpiš.

se ful strinjam s tem :palec: jaz svojo samskost (in ne osamljenost x!x ) jemljem kot priloznost, da spoznam samo sebe in se navadim biti zadovoljna sama s sabo. Sele tako bom lahko srecna se s kom :8):
Če hočeš najti zaklad, bodi pozoren na znamenja. Bog je v svet zapisal pot, ki ji vsak od nas mora slediti. Vse, kar moraš storiti, je to, da prebereš, kaj je zapisal tebi. P. COELHO

• 2 weeks later...

Samsko življenje?!

Včasih sem se spraševala, kaj to sploh je. Danes pa ga živim. In moram priznati, da je moje življenje pestrejše, zanimivejše ter polnejše.

Res pa je, da se vsakdan srečujem z različnimi vprašanji, zakaj sem še kar sama. In kaj je z mano narobe, da nimam fanta. Za znoret. In to me včasih sprašujejo ljudje, ki jih smatram za bližnje. Vsi so že v daljših vezah. In odkrito priznam, da si veze kot take, ki jih imajo oni, resnično ne želim. Ozirajo se za drugimi, venomer se pritožujejo nad svojim partnerjem kot da je to edina tema. Seveda pa so tudi svetle izjeme, ampak jih je resnično manj.

Pridejo trenutki, ko si zaželim nekoga ob sebi. Ampak, to so resnično le trenutki. Ob praznikih, še posebej ob teh, ki se bližajo; ob posebnih dogodkih ter ob meni ljubih pesmih.

Veliko mojih znank leta iz veze v vezo, ne mine niti dan, da niso same. Ko sem jih vprašala zakaj, so mi odgovorile, da enostavno ne znajo biti same, čeprav v partnerja niso niti zaljubljene. Kriza!!!

Že pet let nisem imela resne zveze. Z vsakim letom pa sem tudi bolj izbirčna. Navadila sem se živeti sama, in ko samo pomislim, da bi si morala z nekom deliti kopalnico, me oblije. Rada imam svoj mir, ki ga kalijo le tri mačke - pa sem res zakoreninjena samka. Še moj šef mi je zadnjič rekel: "Vegetarijanka, pa še tri mačke. Ubogi dec!"

<{POST_SNAPBACK}>Samsko življenje?!

Včasih sem se spraševala, kaj to sploh je. Danes pa ga živim. In moram priznati, da je moje življenje pestrejše, zanimivejše ter polnejše.

Res pa je, da se vsakdan srečujem z različnimi vprašanji, zakaj sem še kar sama. In kaj je z mano narobe, da nimam fanta. Za znoret. In to me včasih sprašujejo ljudje, ki jih smatram za bližnje. Vsi so že v daljših vezah. In odkrito priznam, da si veze kot take, ki jih imajo oni, resnično ne želim. Ozirajo se za drugimi, venomer se pritožujejo nad svojim partnerjem kot da je to edina tema. Seveda pa so tudi svetle izjeme, ampak jih je resnično manj.

Pridejo trenutki, ko si zaželim nekoga ob sebi. Ampak, to so resnično le trenutki. Ob praznikih, še posebej ob teh, ki se bližajo; ob posebnih dogodkih ter ob meni ljubih pesmih.

Veliko mojih znank leta iz veze v vezo, ne mine niti dan, da niso same. Ko sem jih vprašala zakaj, so mi odgovorile, da enostavno ne znajo biti same, čeprav v partnerja niso niti zaljubljene. Kriza!!!

Že pet let nisem imela resne zveze. Z vsakim letom pa sem tudi bolj izbirčna. Navadila sem se živeti sama, in ko samo pomislim, da bi si morala z nekom deliti kopalnico, me oblije. Rada imam svoj mir, ki ga kalijo le tri mačke - pa sem res zakoreninjena samka. Še moj šef mi je zadnjič rekel: "Vegetarijanka, pa še tri mačke. Ubogi dec!"

Najprej se znebit mačk. Te so lahko usodna potuha. Resno. Mislim njihov značaj pa to: neodvisnost, navezanost na objekt, lovijo pretkano in zahrbtno. Mislim, saj lahko furaš to, ampak v smislu človeka kot sočloveka, te bodo dotolkle

Let the sunshine in

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...