aakhut 2. december 2004 Prijavi Deli 2. december 2004 <{POST_SNAPBACK}> kwa se rezhishde vidm, che se bosh pr zashpilanih orgazmih tut 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. december 2004 Prijavi Deli 2. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>oooooo, a ženske morajo pr teb igrat orgazme? itaq...predvsem one...k ne pridejo na vrsto sm pa vseen prchakvou kako reakcijo v onem forumu 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. december 2004 Prijavi Deli 2. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Ja, verjamem, da je dost takih, ki se ne postavijo v vrsto Aja, v keri temi, o orgazmih al o lovcih? k machka okol vrele kashe 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. december 2004 Prijavi Deli 2. december 2004 <{POST_SNAPBACK}> hehe, šla pogledat zdej v orgazme sej tebe bi se she lotupa che zarad nichesar druzga ne.....zhe zarad tega,deb ti pol lohk reku, de sm te NATEGNU K MACHKO 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 3. december 2004 Prijavi Deli 3. december 2004 No vidm de ste mau zašli s teme, ampak nevermind.Js tud na frišn samska, po enem letu pa pol.Nisem še čist dobr dojela, ker še vedno živiva skupaj. No, saj ne bo več dolgo, potem bom lahko začela prebolevat.Ko bo to za mano, pa se že veselim svobode - v vseh pogledih Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 3. december 2004 Avtor Prijavi Deli 3. december 2004 Vso sreco Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 3. december 2004 Prijavi Deli 3. december 2004 Hvala pomlad!Kaj pa ti- še vedno samska ali? Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 3. december 2004 Avtor Prijavi Deli 3. december 2004 Ma ja. Nimas kej Ceprav sm pa po letu in pol spet mal zaljubljena...bomo vidl, se mi zdi, da je simpatija obojestranska. Se mi pa trenutno spet nikamor ne mudi... Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 3. december 2004 Prijavi Deli 3. december 2004 Lepo Dobr je da gre počas, da se ti nikamor ne mudi. Js sm zmeri prehitra, hočem vse takoj in vse naenkrat. Nazadnje sem tok zapela, da sva po enem mesecu že skupi živela, načrtovala vse mogoče in tud familjo...Na ta način sem naju oba prikajšala za užitek zmenkovanja in počasnega spoznavanja in odkrivanja drug drugega, poleg tega je pa potem ko ugotoviš, da ne gre tako kot bi moralo, ločitev veliko težja in boleča. Pamet u roke punca! In naj zaljubljenost dolgooooo traja Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 3. december 2004 Avtor Prijavi Deli 3. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Lepo Dobr je da gre počas, da se ti nikamor ne mudi. Js sm zmeri prehitra, hočem vse takoj in vse naenkrat. Nazadnje sem tok zapela, da sva po enem mesecu že skupi živela, načrtovala vse mogoče in tud familjo...Na ta način sem naju oba prikajšala za užitek zmenkovanja in počasnega spoznavanja in odkrivanja drug drugega, poleg tega je pa potem ko ugotoviš, da ne gre tako kot bi moralo, ločitev veliko težja in boleča. Pamet u roke punca! In naj zaljubljenost dolgooooo traja Ja sej jaz sem bla tud kr neki nestrpna pa v bistvu nima smisla. Pa tud ce bo bo, ce ne pa tud nau konc sveta, ker je zelo prijeten in se ne bi branla tud ce bi bla sam kolega Ceprav je v bistvu za pohrustat. Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 3. december 2004 Prijavi Deli 3. december 2004 Ceprav je v bistvu za pohrustat. he he, še mau stanetove soli dodaš, pa maš kosilo Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 3. december 2004 Prijavi Deli 3. december 2004 Hvala Sončna Jah, vsaka šola neki stane ane.Upam, da bom naslednjič bolj pametna.Sicer pa se mi niti najmanj ne mudi. Zdaj se mi mudi kvečjemu uživati v samskem stanu, z vsem kar spada zraven. Mislim, da sem končno dojela, da bom sebe našla pri sebi, ne pa v partnerju ali kje drugje. Šele potem morda pride tak s katerim bom lahko delila svojo srečo. Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 11. december 2004 Avtor Prijavi Deli 11. december 2004 Dilema ene kolegice... Všeč ji je en tip, pa se kr neki nč ne zgodi, pa ne da ne bi blo iskric, samo ne ....No poleg njega jo pecata dva tipa, k sploh nista napačna, ravno nasprotno, če ji ne bi bil tist tip res všeč, bi bila gotovo s katerim od njiju. Kaj storiti? Jaz sem ji predlagala, da se začne videvati z drugima dvema in še nekaj časa počaka, da vidi če bo s prvim kaj, če ne ji še vedno ostaneta dva, je pa možnost celo za tri... Kaj pa vi mislite Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 11. december 2004 Prijavi Deli 11. december 2004 Išššššššš..... kr tri.... Najbolj bi ona morala vedet... se splača al ne... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stribog 14. december 2004 Prijavi Deli 14. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Dilema ene kolegice... Všeč ji je en tip, pa se kr neki nč ne zgodi, pa ne da ne bi blo iskric, samo ne ....No poleg njega jo pecata dva tipa, k sploh nista napačna, ravno nasprotno, če ji ne bi bil tist tip res všeč, bi bila gotovo s katerim od njiju. Kaj storiti? Jaz sem ji predlagala, da se začne videvati z drugima dvema in še nekaj časa počaka, da vidi če bo s prvim kaj, če ne ji še vedno ostaneta dva, je pa možnost celo za tri... Kaj pa vi mislite Heh, tipi smo največkrat "cagavi" (boječi, sramežljivi, ...) glede žensk. Ni pa tudi teško razumeti zakaj, saj je žargon žensk dostikrat protisloven in milorečeno kriptičen. Ne pomeni ja, ja pomeni ne, ... oooooo boli glava. Torej punci je tipček všeč, naj naredi konkreten korak ona (velikost le tega naj presodi sama), lahko pa čaka do konca svojih dni princa na belem avtomatiku ... vendar ga verjetno nikoli ne bo dočakala. Lahko se pa vmes še malo pozabava z drugima dvema ... ženske resnično držite vse niti v svojih rokah. Tipčki smo v bistvu zelo preprosti, razen pederajslov*, oni znajo biti nepredvidljivi ravno tako kot ženske.*Pederajsl; novejši pojem, ki se pojavlja zadnje čase, v bistvu pa pomeni pa poženščenega moškega. Ta izraz nikakor ne leti na homoseksualce!!! Dobra razlago lahko najdete v eni Playboy-evi številki. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stribog 14. december 2004 Prijavi Deli 14. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Pamet u roke punca! In naj zaljubljenost dolgooooo traja Počas pa z užitkom! Računajte pa na to, da zaljubljenost traja največ leto ali dve, potem pa je kemije konec (biološko pogojeno). Vendar ljubezni s tem še zdaleč ni konec. Namreč, če se zaljubljenca medsebojno zares cenita, se v tem času razvije zrela ljubezen. To zna biti pa tisto ta pravo! P.S.Seveda, dokler tudi to ne mine P.P.S.Pa še to, kemična zaljubljenost ne traja pri vseh ljudeh enako dolgo. Pa še to, nekateri so preprosto "kemijski" narkomani, ko mine zaljubljenost, mine tudi zveza. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 14. december 2004 Prijavi Deli 14. december 2004 P.S.Seveda, dokler tudi to ne mine NI ŠANS! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 14. december 2004 Prijavi Deli 14. december 2004 Kot striborg, bi tudi jaz (tudi iz izkušenj) rekla: naj najprej poizkusi ta prvega upecati. Naj sama kaj naredi za to. Naj naredi prvi korak. Kaj pa lahko izgubi? Če bo jasen ne, ji tako ali tako ostaneta še dva tipčka... nebesa Se mi je namreč že zgodilo (ko sem bila v sramežljivih letih), da mi je kakšen rekel: ti si bila pa meni tako všeč... Pa jao, on je bil meni tudi!!! Če bi znala, kar znam danes in če bi si upala... koliko bolečin nedoživete ljubezni bi si prihranila... Naj si ne dovoli, da bo ji ostal samo neuslišana ljubezen (ker ni naredila ona prvega koraka), sploh, ker nikoli ne bo čisto prepričana, da le ni bil on pravi... jehata, jejhata... Citiraj Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 14. december 2004 Prijavi Deli 14. december 2004 Ciao!Spet se oglašam po dolgem času. Sem ravno po razpadli vezi,ki sem jo prekinila jaz. Ni bilo za zdržati.Bil je malo,moško,posesivno dete.Ko sva prekinila me je klical ob nemogočih urah! Zdaj pa spet prosto diham,ampak primanjkuje mi sexa. Bratec ne beri tega! Potrebujem:-good look-lepe oči in sočni žnabli-trdno stoječ brez uporabe viagre-obvladati mora položaje Kamasutra-višina od 185 do 190cm-za enkratno uporabo Razumeti me morate, da trenutno potrebujem samo tolažbo in seksualno potešitev! Vroča,mokra in težko pričakujoča Ksantipa Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. december 2004 Prijavi Deli 14. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>... metuljčki v trebuhu Sončna 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
daphnis 14. december 2004 Prijavi Deli 14. december 2004 <{POST_SNAPBACK}> Tudi jaz mislim, da bi morala prej izvedeti, kaj do nje čuti tip, ki ji je všeč. Če je všečnost obojestranska ali ne. Tudi njegova zavrnitev je lahko nova priložnost. Da možnost drugemu ali tretjemu in ju začne gledati z drugimi očmi. Tako, da resnično nima kaj izgubiti. Če pa samo vztraja pri trenutnih okoliščinah, lahko na koncu izgubi vse tri. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. december 2004 Prijavi Deli 14. december 2004 a ni zhe neki odprtga na to temo???smuchanje...samSKI 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 14. december 2004 Prijavi Deli 14. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Ciao!Spet se oglašam po dolgem času. Sem ravno po razpadli vezi,ki sem jo prekinila jaz. Ni bilo za zdržati.Bil je malo,moško,posesivno dete.Ko sva prekinila me je klical ob nemogočih urah! Zdaj pa spet prosto diham,ampak primanjkuje mi sexa. Bratec ne beri tega! Potrebujem:-good look-lepe oči in sočni žnabli-trdno stoječ brez uporabe viagre-obvladati mora položaje Kamasutra-višina od 185 do 190cm-za enkratno uporabo Razumeti me morate, da trenutno potrebujem samo tolažbo in seksualno potešitev! Vroča,mokra in težko pričakujoča Ksantipa Hehehehehehehe,uuuuuuuu,švestr,teb pa dogaja! A si makaronarja dala na hladn, al kaj? Zadn cajt, mi ni biu nkol všeč!A zdej boš pa kr tipe na forumu nadlegvala? Ne vem kok jih kej ustreza temle tvojim kriterijem! Kaj je pa z Janom,a je tud past tense? Nč nis napisala kdaj poteče ta razpis? Bi mal mogla datumsko omejit! Jihhhhaaaa,tlele si pa dokazala da sva iz istga gnezda! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 17. december 2004 Prijavi Deli 17. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Dilema ene kolegice... Kaj pa vi mislite Obe sta obsojeni na celibat. Pomaga vama lahko samo posebna rehabilitacija pri dr. Rugelju (ki pa je že rahlo star in senilen). In kaj bi se zgodilo, če bi tebi tip povedal, da ima še "dva železa v ognju"? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 17. december 2004 Prijavi Deli 17. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Jaz sem ji predlagala, da se začne videvati z drugima dvema in še nekaj časa počaka, da vidi če bo s prvim kaj, če ne ji še vedno ostaneta dva, je pa možnost celo za tri... Kaj pa vi mislite Ta nasvet je pa kot loto varianta. Če ne bo ta številka, bo pa ta... Jaz bi ji rekla: pošlji vse tri k vragu in plavaj s tokom.Na tem področju se jaz ne grem emancipacije. Dec mora bit dec in ma da me osvaja. Ali pa ni pravi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.