Behemoth 2. februar 2005 Prijavi Deli 2. februar 2005 Surangeni pol pa ji povej da za svoj duhovni razvoj ne potrebuje partnerja, vendar si ga lahko izbere če hoče.Verjemi, pomaga Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 6. februar 2005 Prijavi Deli 6. februar 2005 Tkole bom rekla - js sm šla tud pred kratkim narazen s tipom, s kerim sm misnla da bova celo življenje skupaj, familja.... Pa se je pač sesulo. Stara sm tud prbližn tok k tvoja prjatlca - ampak mal drugač zdej razmišljam. Kot prvo - ni treba da sem sama, sej mam velik prjatlc in prjatlov, znancev - se prav za družbo ni problema.Kot drugo - za družino na rabiš nujno tipa. Sicer je mogoče res idealno, ampak če ne gre tko - bo šlo pa kako drugač ane. Tud js si zelo želim otroka (ne čist takoj, ampak čez par let) in ga bom tudi imela, pa kakorkoli že - da ne bom zdej na dolgo o tem razpredala.Kot tretje - če mi paše met koga samo za druženje, zabavo in sex - se tudi najde -ni treba takoj ga povabit v svoj lajf, svoj flat in vse dat na kocko zarad njega. (tko sem ponavad delala )Kot četrto - če pa že srečam kakšnega obetavnega - počasi, počasi in še enkrat počasi Sam res pa je da morš tak bit torej znat pustit predsodke, hja pa znat zbirat tipe nekje tako da se ti ne more obrnit kdaj tja km nisi hotu - v neprijetne čvekarije ker sej veste kolk je svet mejhn Sploh meni osebno - sej men ni bad da nimam tipa, na momente ja seveda sej si vsi zaželimo crkljanja pa raznih drugih cukrov hihi, ampak večino časa mi je čist kul tako kot je, sprejemam sebe kot "single persono". Ampak zakaj hudiča me potem še zmeraj vsi, s tistim na začetku omenjenim prizvokom, sprašujejo če imam fanta, še kaka soseda ali znanka ki jo vidim enkrat na celo večnost in ji verjetn dol visi če ga imam al ne.... In potem ko jst čist veselo odgovorim "ah, ne ne" ljudje zmeri tko razočarano pogledajo pa kr nimajo kej za rečt nazaj, včasih naletiš na prijavo ki ti popestri dan - dobesedno se ti smeje še cel dan kolk znajo bit ljudje lahkomiselni na momente, npr. "O pa sej ti si čist luštna..." hmm in to pomeni da če nimaš tipa more bit s tabo neki narobe, če si luštna je pa mogoče kej druzga ane?! IT'S OK TO BE SINGLE!!!Res pa da ne vem kako je bit single pri 32-ih ker sem približno desetletje zadaj @Surangeni: Ej kakega tipa pa išče kolegica, moj single kolega je letos dopolnil 40 pa zgleda mlad kot da bi jih imel 35 pa simpatičen do amena, Gorenc! Verjetn bi bla kregana ampak ker si ravno omenila motor...tut on si je pred kratkim motor nabavil, mogoče bi šla kdaj skup motociklirat A je to kriza srednjih let mogoče?! Motor mislim, da vem če morm začet že zdj šparat Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 6. februar 2005 Prijavi Deli 6. februar 2005 I’m in no hurry, I could wait forever,I’m in no rush cuz I like being solo.There are no worries and certainly no pressure,in the meantime I’ll live like there’s no tomorrow. (Alanis Morissette, 21 things i want in a lover) tko je to ja there are no worries, and certainly no pressure.. and in the mean time i can live like there's no tomorrow to je dobr del, ni nujno mislit zmer na to da obstaja nekje še neka dolžnost do svoje bolše polovičke... hja... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
black_magy 6. februar 2005 Prijavi Deli 6. februar 2005 Jaz si tud včasih želim, da bi bila samska... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 7. februar 2005 Prijavi Deli 7. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}> Sam res pa je da morš tak bit torej znat pustit predsodke, hja pa znat zbirat tipe nekje tako da se ti ne more obrnit kdaj tja km nisi hotu - v neprijetne čvekarije ker sej veste kolk je svet mejhn KAM MISLŠ DA BI SE LAHKO OBRNILO? DEJ MAL RAZLOŽ. Sploh meni osebno - sej men ni bad da nimam tipa, na momente ja seveda sej si vsi zaželimo crkljanja pa raznih drugih cukrov hihi, ampak večino časa mi je čist kul tako kot je, sprejemam sebe kot "single persono". Ampak zakaj hudiča me potem še zmeraj vsi, s tistim na začetku omenjenim prizvokom, sprašujejo če imam fanta, še kaka soseda ali znanka ki jo vidim enkrat na celo večnost in ji verjetn dol visi če ga imam al ne.... In potem ko jst čist veselo odgovorim "ah, ne ne" ljudje zmeri tko razočarano pogledajo pa kr nimajo kej za rečt nazaj, včasih naletiš na prijavo ki ti popestri dan - dobesedno se ti smeje še cel dan kolk znajo bit ljudje lahkomiselni na momente, npr. "O pa sej ti si čist luštna..." hmm in to pomeni da če nimaš tipa more bit s tabo neki narobe, če si luštna je pa mogoče kej druzga ane?! PREDVSEM STAREJŠI IMAJO PAČ MODEL SVETA, KI SO GA PREJELI IN SPREJELI OD SVOJIH PREDNIKOV. PO MOJEM SPLOH NE RAZMIŠLJAJO O TEM KAR REČEJO, KAR BLEBETAJO, TAKO KOT SO NAVAJENI. KADAR SE MI DA, JIH MALO SPORVOCIRAM S KAKŠNIM VPRAŠANJEM, AL PA KEJ NALOŽIM - V STILU DA SE BOM GLIHKAR POROČILA IT'S OK TO BE SINGLE!!!Res pa da ne vem kako je bit single pri 32-ih ker sem približno desetletje zadaj MEGA JE BIT SINGLE KONČNO TUD MEN TO RESNIČNO PAŠE, PREJ SE MI ZDEL DA SEM TUD SAMA KAR NAPREJ NEKOGA ISKALA IN NISEM ZNALA BIT SAMA. ZDELE PA ZA NOBENO CENO NE BI HOTLA MET TIPA. @Surangeni: Ej kakega tipa pa išče kolegica, moj single kolega je letos dopolnil 40 pa zgleda mlad kot da bi jih imel 35 pa simpatičen do amena, Gorenc! Verjetn bi bla kregana ampak ker si ravno omenila motor...tut on si je pred kratkim motor nabavil, mogoče bi šla kdaj skup motociklirat A je to kriza srednjih let mogoče?! Motor mislim, da vem če morm začet že zdj šparat Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stamina 7. februar 2005 Prijavi Deli 7. februar 2005 Ok. Jst sem stara 33 let. Samska sem že cca 11 let - ali celo 12. In še nekaj: VEČNO VEČNO VEČNO BOM SAMSKA, ker sem se jst tko odločila. Ni lepšega od svobode, ki ti jo samski status daje. Dlje kot sem samska, bolj sem prepričana, da je tako edino prav zame in resnično ne razumem tistih, ki niso samski in si več kot očitno želijo, da bi bili - vztrajajo v nekem bednem izgovoru za zakon ali partnerstvo in za vso svojo nesrečo v življenju krivijo svojega partnerja. In tisti, ki te vedno znova sprašujejo: A je kaj novga? A si še samska? te sprašujejo zato, ker ti zavidajo, predvsem moč in samostojnost, da zmoreš sama skozi življenje. Dobro, pri 24-tih in po enem letu samskega stanu je preuranjeno še takole sklepati, sicer. Kakorkoli obrnem....je še zmeraj boljše biti sam in zadovoljen in srečen kot pa biti v partnerstvu, ki te onesrečuje, v katerem ni več drugega kot navada še ostalo, ko se partnerja ne znata več pogovarjat in potem sta sicer skupaj, vendar živita oz. vegetirata eden mimo drugega in pogosto vsaj eden na skrivaj še koga druzga v to "razmerje" pripelje (v duhu seveda). Resnično, kaj je bolje? Malo prej sem na tem forumu pod temo varanje, če se ne motim, prebrala izpoved ene gospe, ki ve, da jo njej mož vara, s katerim ni doživela intime že 5 let, ker ima mož mlajšo ljubico od nje...ampak ona še zmeraj vztraja v tem razmerju - hallo? A ni potem res bolje biti samski??Res je tudi, da ima samski stan tudi svoje slabe plati. Tudi to je res, da si tudi jst včasih zaželim malo človeške topline (v smislu nekega resnejšega partnerstva) kakšno nedeljo, ampak ko pogledam "big picture" in ko vidim še vse drugo, kar spada zraven te človeške topline - hvala, ampak celoten paket več ni tolk privlačen in tisti kos celote (nekaj malo topline tu in tam - namreč z leti v partnerstvu tako ali tako pride do tega, da te topline tudi ni več) ni vreden takšnega žrtvovanja. In tudi mene malo postrani gledajo in se verjetno sprašujejo, če sem morda na ženske mahnjena. Ampak vsakemu je takoj jasno, da ni tko, ko debata pride na to področje in izjavim svojo definicijo ljubezni:Ljubezen je utopija, katero so si izmislili ljudje, da lažje trpijo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pač ena 7. februar 2005 Prijavi Deli 7. februar 2005 Hmmm ... Stamina, moram rečt, da se mi 11 al 12 let ful dolgo zdi... Sem tud sama v zadnjih tednih postala kr zadovoljna s svojim samskim življenjem (nisem še sicer tak dolgo samska), pa vseeno se mi zdi 11 let preveč...kakšno leto ali dve se mi še zdi o.k.... To, kar si pisala glede svobode, pa počasi tud sama odkrivam - kako fajn zna bit... Sem v zadnjem času veliko razmišljala o tem in ugotovila, da so me bivši skoz v kakšnem pogledu omejevali - pa čeprav nezavedno, nenamerno in ne tak ful očitno... Partnerju se moraš skoz kaj prilagajat, sploh če skupaj živiš... In ravno zaradi tega si tud sama želim nekaj časa samo "mir" - enostavno ta občutek, da se mi ni treba na nikogar ozirat, da lahko počnem vse, kar hočem... Nekateri bi sicer rekli, da je to možno tud v partnerstvu, ampak mislim da ne...Se mi zdi, da potem to več ni partnerstvo, če vsak živi svoje življenje tako kot se mu zljubi in se ne ozira na drugega - pa bodisi z varanjem al kako drugače...Ne vem no...mislim, da se moraš vedno vsaj malo pustit omejevat, ker sicer "dobra zveza" sploh ni možna... Ampak trenutno sem v neki egoistični fazi in se enostavno še kr nekaj časa ne mislim pustit tako omejevat, kot sem se v zadnjih letih... Sej te po eni strani kr razumem, Stamina... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 7. februar 2005 Prijavi Deli 7. februar 2005 Zakwa? ---------Jaz si tud včasih želim, da bi bila samska... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stamina 9. februar 2005 Prijavi Deli 9. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hmmm ... Stamina, moram rečt, da se mi 11 al 12 let ful dolgo zdi... Sem tud sama v zadnjih tednih postala kr zadovoljna s svojim samskim življenjem (nisem še sicer tak dolgo samska), pa vseeno se mi zdi 11 let preveč...kakšno leto ali dve se mi še zdi o.k.... Ne vem no...mislim, da se moraš vedno vsaj malo pustit omejevat, ker sicer "dobra zveza" sploh ni možna... ... V življenju imamo vsi zmeraj neke okoliščine, ki nas tako ali drugače omejujejo. Mislim, da tiste povsem popolne svobode ni mogoče doživeti (razen če si finančno toliko podprt kot kakšen Bill Gates npr.). In na le-te sami posamezniki običajno nimamo nobenega vpliva. Tudi to je eden izmed razlogov, da si jst ne pustim vsaj na tem mojem privatnem področju nobenega poseganja izven mojih želj. heh...verjamem, da se marsikomu zdi 11 let samskega stanu zelo dosti....ampak verjemi tudi, da so to najsrečnejša leta mojega življenja do danes . Ne trdim, da je kaj narobe s partnerstvom - niti najmanj. Vendar žalostno opažam, da precej ljudi vstopa v veze in ostaja v njih iz povsem napačnih razlogov. Eden izmed teh je - da ne bi slučajno ostali samski. Tudi sama sem pričela svojo prvo in edino dolgoletno vezo iz čisto napačnega razloga - zato se je končala tako kot se je in hvalabogu, da se je. Ker tisto ni bilo življenje, ampak vegetiranje. In točno to je tisto, kar jst opažam pri 95% ljudi, ki jih poznam. In gledati te ljudi je v dno duše boleče - zame. In vztrajen opomin, da je moja svoboda neprecenljive vrednosti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 9. februar 2005 Prijavi Deli 9. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sem v zadnjem času veliko razmišljala o tem in ugotovila, da so me bivši skoz v kakšnem pogledu omejevali Odpovedovala in ne omejevala. Vprašaj se tudi, koliko so se tvoji bivši nečemu odpovedovali. To je bistvo partnerstva, odpovedati se kakšnim razvadam in navadam in medsebojno prilagajanje ter sklepanje kompromisov. Neodvisnost in partnerstvo ne gresta skupaj. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 9. februar 2005 Prijavi Deli 9. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ok. Jst sem stara 33 let. Samska sem že cca 11 let - ali celo 12. In še nekaj: VEČNO VEČNO VEČNO BOM SAMSKA, ker sem se jst tko odločila. Ni lepšega od svobode, ki ti jo samski status daje. Dlje kot sem samska, bolj sem prepričana, da je tako edino prav zame in resnično ne razumem tistih, ki niso samski in si več kot očitno želijo, da bi bili - vztrajajo v nekem bednem izgovoru za zakon ali partnerstvo in za vso svojo nesrečo v življenju krivijo svojega partnerja. In tisti, ki te vedno znova sprašujejo: A je kaj novga? A si še samska? te sprašujejo zato, ker ti zavidajo, predvsem moč in samostojnost, da zmoreš sama skozi življenje. Dobro, pri 24-tih in po enem letu samskega stanu je preuranjeno še takole sklepati, sicer. Kakorkoli obrnem....je še zmeraj boljše biti sam in zadovoljen in srečen kot pa biti v partnerstvu, ki te onesrečuje, v katerem ni več drugega kot navada še ostalo, ko se partnerja ne znata več pogovarjat in potem sta sicer skupaj, vendar živita oz. vegetirata eden mimo drugega in pogosto vsaj eden na skrivaj še koga druzga v to "razmerje" pripelje (v duhu seveda). Resnično, kaj je bolje? Malo prej sem na tem forumu pod temo varanje, če se ne motim, prebrala izpoved ene gospe, ki ve, da jo njej mož vara, s katerim ni doživela intime že 5 let, ker ima mož mlajšo ljubico od nje...ampak ona še zmeraj vztraja v tem razmerju - hallo? A ni potem res bolje biti samski??Res je tudi, da ima samski stan tudi svoje slabe plati. Tudi to je res, da si tudi jst včasih zaželim malo človeške topline (v smislu nekega resnejšega partnerstva) kakšno nedeljo, ampak ko pogledam "big picture" in ko vidim še vse drugo, kar spada zraven te človeške topline - hvala, ampak celoten paket več ni tolk privlačen in tisti kos celote (nekaj malo topline tu in tam - namreč z leti v partnerstvu tako ali tako pride do tega, da te topline tudi ni več) ni vreden takšnega žrtvovanja. In tudi mene malo postrani gledajo in se verjetno sprašujejo, če sem morda na ženske mahnjena. Ampak vsakemu je takoj jasno, da ni tko, ko debata pride na to področje in izjavim svojo definicijo ljubezni:Ljubezen je utopija, katero so si izmislili ljudje, da lažje trpijo. Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 9. februar 2005 Prijavi Deli 9. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>V življenju imamo vsi zmeraj neke okoliščine, ki nas tako ali drugače omejujejo. Mislim, da tiste povsem popolne svobode ni mogoče doživeti (razen če si finančno toliko podprt kot kakšen Bill Gates npr.). In na le-te sami posamezniki običajno nimamo nobenega vpliva. Tudi to je eden izmed razlogov, da si jst ne pustim vsaj na tem mojem privatnem področju nobenega poseganja izven mojih želj. heh...verjamem, da se marsikomu zdi 11 let samskega stanu zelo dosti....ampak verjemi tudi, da so to najsrečnejša leta mojega življenja do danes . Ne trdim, da je kaj narobe s partnerstvom - niti najmanj. Vendar žalostno opažam, da precej ljudi vstopa v veze in ostaja v njih iz povsem napačnih razlogov. Eden izmed teh je - da ne bi slučajno ostali samski. Tudi sama sem pričela svojo prvo in edino dolgoletno vezo iz čisto napačnega razloga - zato se je končala tako kot se je in hvalabogu, da se je. Ker tisto ni bilo življenje, ampak vegetiranje. In točno to je tisto, kar jst opažam pri 95% ljudi, ki jih poznam. In gledati te ljudi je v dno duše boleče - zame. In vztrajen opomin, da je moja svoboda neprecenljive vrednosti. Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 9. februar 2005 Prijavi Deli 9. februar 2005 Jst ne razumem tistih, ki iz partnerstva v partnerstvo oz. razmerja v razmerje padejo. Tole punce, vas pa razumem. Sam neki, zarečenga kruha.. blabla..keti, stamina... heh.. ko boste srečale enga takega.. ko vas bo kr okol obrnal.. Drgač pa, JA sam sploh ni švoh bit. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stamina 11. februar 2005 Prijavi Deli 11. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jst ne razumem tistih, ki iz partnerstva v partnerstvo oz. razmerja v razmerje padejo. Tole punce, vas pa razumem. Sam neki, zarečenga kruha.. blabla..keti, stamina... heh.. ko boste srečale enga takega.. ko vas bo kr okol obrnal.. Drgač pa, JA sam sploh ni švoh bit. Jst sem kot barbapapa...al pa one ruske punčke (ne vem več, kako se jim reče - ko stojijo na polkrogu, da se nikol ne prevrnejo). Se mi zgodi, tu in tam, da mi kakšen (vendar resnično zelo redko - zadnjih pet let se nobenega takšnega dogodka ne spomnim) mal spodnese tla pod nogami, povzroči hiperventilacijo in vse tiste simptome zaljubljenosti...vendar še nobenmu ni uspelo tako dolgo v moji bližini ostat (ker sem se jst skrila), da jst ne bi mogla na zaljubljenost pozabit ....ampak imaš prav...nikdar se ne ve, kaj življenje prinese...jst upam, da meni ne ohceti, srčno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Florijan Cvetko 12. februar 2005 Prijavi Deli 12. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>... Dlje kot sem samska, bolj sem prepričana, da je tako edino prav zame in resnično ne razumem tistih, ki niso samski in si več kot očitno želijo, da bi bili - vztrajajo v nekem bednem izgovoru za zakon ali partnerstvo in za vso svojo nesrečo v življenju krivijo svojega partnerja. ... Ja, draga Stamina, tebe bodo pa na sramotilni steber pribili. Na tretjega. Kaj bo le z našo pokojninsko reformo, če ne bo malih mladih Slovenčkov in Slovenčic, ki nam bodo služili pokojnine. A misliš, da bom jaz do devetdesetega delal? Tudi JAZ hočem svojo Mehiko po osemdesetem. Ola! Živijo nataliteta!Živijo rodnost!Živijo omladina! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pač ena 12. februar 2005 Prijavi Deli 12. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Odpovedovala in ne omejevala. Vprašaj se tudi, koliko so se tvoji bivši nečemu odpovedovali. To je bistvo partnerstva, odpovedati se kakšnim razvadam in navadam in medsebojno prilagajanje ter sklepanje kompromisov. Neodvisnost in partnerstvo ne gresta skupaj. Prilagajanje je itak potrebno v vsakem partnerstvu in nisem mislila na to... Sej je tud prilagajanje neke vrste omejevanje...ampak ko sem govorila o omejevanju, sem bolj mislila na primere, ko ti nekdo želi predpisovat, kaj lahko delaš in kaj ne, ti pa to dovoliš...in ko se greš igrice v stilu "če ti ne boš delal tega, potem jaz ne bom tega..." Če želiš partnerju na ljubo kaj pri sebi spremenit, moraš to nardit sam od sebe, se mi zdi...Ne pa da se greš neko pogojevanje - in točno to sem mislila s tem, ko sem rekla, da sem se "pustila omejevat" - ko so mi poskušali nekaj vsiljevat, jaz pa sem to dovolila in postavljala protipogoje... To je že potem malo preveč...in ni nujna komponenta partnerstva... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
duško 13. februar 2005 Prijavi Deli 13. februar 2005 (popravljeno) Men se pa zdi kot da imamo vsi cist pomesane pojme o ljubezni, odnosu, partnerstvu...Prevec smo svobodni, prevec imamo izbire in prevec informacij tik pred ocmi. Komponenta prilagajanja pa po mojem, ko se to dogaja sploh ne vidiš tega. Takrat je to edino resnično. Takoj ko se zaveš da se neki prilagajaš, se že začne Pa še Stamini: z dnarjem in svobodo(Bill Gates?): 2 problema: al ga imaš premalo al pa preveč. In oboje je hud problem. lp Popravljeno 13. februar 2005 -> duško Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stamina 13. februar 2005 Prijavi Deli 13. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja, draga Stamina, tebe bodo pa na sramotilni steber pribili. Na tretjega. Kaj bo le z našo pokojninsko reformo, če ne bo malih mladih Slovenčkov in Slovenčic, ki nam bodo služili pokojnine. A misliš, da bom jaz do devetdesetega delal? Tudi JAZ hočem svojo Mehiko po osemdesetem. Ola! Živijo nataliteta!Živijo rodnost!Živijo omladina! Hmm, ne vem koliko si seznanjen/a s pokojninsko reformo in prihodnostjo le-te, niti ne vem, koliko delovnih let še imaš pred seboj. Če računaš na takšno penzijo, pa še bi bilo še ne vem kolk podmlatka - boš od lakote shiral/a. Jst in tisti, ki morajo oddelati več let od mene... bomo dobivali morda kakšnih 20% tega, kar dobivajo danes - že od tega kar se danes dobiva, se težko živi, kamoli s 20% od te mizerije. Moj otrok (yup, jst sem za svojo "državljansko dolžnost" že poskrbela) pa bo si moral sam priskrbeti varno starost. Samo bo pa zanimivo videti, kolikšne prispevke bomo pa takrat plačevali heh Zdaj pa k drugi misli, ki se mi je porodila ob branju tega posta. Od kod vam zamisel, da če so ljudje samski, ne morejo imeti otrok?Tolk, da razjasnim: četudi živimo sami, to še ne pomeni, da smo v celibatu... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Florijan Cvetko 13. februar 2005 Prijavi Deli 13. februar 2005 haha, Stamina, si se spravila name. Še dobro, da si punca... Pa vseeno: enostavna reprodukcija zahteva dva otroka, Stamina. Enega zate, enega za darovalca semena. In dva otrokva vzgajati solo je zahtevno opravilo. Enega tudi, da ne bo pomote, ampak dva je težje kot tri. Ker pri treh se dva starejša medseboj zamotita. Živel Miklavčič!Živel ZPIZ!Živel KAD! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
duško 13. februar 2005 Prijavi Deli 13. februar 2005 Ja Stamina, še dobro, da si punca. keri bongo! lp, support to Stamina Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pač ena 13. februar 2005 Prijavi Deli 13. februar 2005 Meni pa se kr zdi, da včasih samska ženska lažje vzgaja otroka kot pa skupaj s partnerjem... Velikokrat se starši ne strinjajo o načinu vzgoje, pol pa vsak vzgaja otroka na svoj način, ga neka pravila uči, katerim drugi partner nasprotuje... in je nazadnje lahko otrok total zmeden - al pa začne to izkoriščat, ko vidi, da se še starši ne strinjajo med sabo o tem, kaj je prav in kaj ne... Nasploh pa mislim, da lahko ženska (samska) bolje vzgoji otroka kot pa samski moški... Vsaj videla še nisem niti enega primera, ko bi samski moški to nalogo "uspešno" opravil...medtem ko je takih žensk veliko... Morda res ni prav, da tako posplošujem, ampak mislim, da je res že v ženski naravi, da zna za otroka instinktivno bolje poskrbet kot pa moški... In vsekakor občudujem ženske, ki same vzgajajo otroke... Stamina Jaz verjetno tega ne bi zmogla, ker že itak nimam živcev za otroke - pol pa da bi jih sama vzgajala !!!??? Sej vem, da te včasih pač okoliščine pahnejo v to, ampak zavestno pa se ne bi odločila za to... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 13. februar 2005 Prijavi Deli 13. februar 2005 eh to je zato k tipčki nikol ne dobijo skrbništva... mene je moj moški del staršev in starih staršev velik bolje vzgojil... me naučil pomembnih stvari v življenju in to... če bi sam mamico poslušal... ohjej kje za vraga bi bil zdaj hihi poročen najbrž... no tko sem pa samski... in looking to end this... kolk časa se to vleče, že kšn mesec sej sploh ne vem... hihi joj, čist tumač... da vidmo kaj usoda planira zame... hehe ... "faith had us playing in love, you as my sweetheart" Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 13. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 13. februar 2005 Sam te je pa ena ornk zmešala zdele...jo že dolg poznaš? Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Florijan Cvetko 14. februar 2005 Prijavi Deli 14. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja Stamina, še dobro, da si punca. keri bongo! lp, support to Stamina Duško, znaš ti tole malo bolj pojasnit. Ali si običajen kimavec, ki ne obvlada drugega kot pritiskati ikonice na levi? Pa napisat kakšen invektiv tu in tamle. Tipičen Slovencelj... Material za Godino. Živijo Godina! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 14. februar 2005 Prijavi Deli 14. februar 2005 Stamina. Tko kot si želiš! Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.