Skoči na vsebino

Samski

pomlad

Recommended Posts

za svoj duhovni razvoj ne potrebujete življenskega partnerja, lahko pa si ga izberete že si ga želite x:Dx

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

Deli na socialnih omrežjih

• 3 weeks later...
Tut jest sm samska in mi je zakon. Itak mam pa šele 20 let tko , da mam še cel lajf cajta za resne zveze. Kr si drugi mislijo mi pa v bistvu delno do pretežno dol visi. Mam svoj lajf in sama odločam kako ga bom živela-z ali brez partnerja

But the Raven, sitting lonely on that placid bust, spoke only

That one word, as if its soul in that one word he did outpour

Nothing farther then he uttered; not a feather then he fluttered--

Till I scarcely more than muttered: "Other friends have flown before--

On the morrow he will leave me, as my Hopes have flown before."

Then the bird said "Nevermore.

<{POST_SNAPBACK}>za svoj duhovni razvoj ne potrebujete življenskega partnerja, lahko pa si ga izberete že si ga želite x:Dx

WELL SAID :palec:

But the Raven, sitting lonely on that placid bust, spoke only

That one word, as if its soul in that one word he did outpour

Nothing farther then he uttered; not a feather then he fluttered--

Till I scarcely more than muttered: "Other friends have flown before--

On the morrow he will leave me, as my Hopes have flown before."

Then the bird said "Nevermore.

Fajn, da pridejo novi, da stare teme ven vlecejo...

Tole sm po moje ze komentirala...

Jz dostkrat slisim, kk sm bla neumna, da sm si najdla resnga fanta takart, ko so vsi zural in da sm ga pustila in sm sama zdej, ko so vsi poparckani.

Ampak men se ne zdi, da sm zapravlala cas z njim, ker sva dost zurala, tud vsak posebej, pa tud zdej niso glih vsi poparckani.

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

<{POST_SNAPBACK}>za svoj duhovni razvoj ne potrebujete življenskega partnerja, lahko pa si ga izberete že si ga želite x:Dx

Jz sm kr rabla tega mojga bivsga. Prsu je glih v casu, ko sm bla totalno nora in ta norija bi me lohk pokopala, ce ne bi mela ene take custveno stabilne in prizemljene osebe zraven sebe.

Lohk te pa tud premza...

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Po moje človek, ki ni sposoben biti sam in uživati v samoti, tudi težko krmari v partnerski zvezi. Ni hujšega kot pripopano bitje, ki ti je skoz za petami in na vratu... Ne prenesem parov, ki so skoz skupaj in nimajo vsak svoje družbe. Enkrat sem bila na morju s tipom, ki ga je skoraj kap, ko sem izrazila željo, da se grem sama kopat.... Jasno, da je bil to prvi in zadnji dopust...

xNNx

Once upon a time there was light in my life

But now there's only love in the dark

Nothing I can say

A total eclipse of the heart

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

<{POST_SNAPBACK}>Po moje človek, ki ni sposoben biti sam in uživati v samoti, tudi težko krmari v partnerski zvezi. Ni hujšega kot pripopano bitje, ki ti je skoz za petami in na vratu... Ne prenesem parov, ki so skoz skupaj in nimajo vsak svoje družbe. Enkrat sem bila na morju s tipom, ki ga je skoraj kap, ko sem izrazila željo, da se grem sama kopat.... Jasno, da je bil to prvi in zadnji dopust...

AlatiVera Primavera :palec: x!x x;)x Jst tud ne morem dojet, da obstaja kak človk, ki ne rabi nč cajta samo zase. Se zato na zalost ločujem, ampak, ko je blo na tehtnici vprašanje jaz ali ne jaz, sem se seveda odločla za prvo. Sej ni luštn bit skoz sam, še zmeri pa je bolš to, kot pa nikoli biti sam.... :vio: x:Dx x^x

"Ljubezen ja stanje Bitja.

Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.

Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.

Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike."

ja, ampak nekateri ljudje v resnici ne dojamejo, ko govoriš "o času zase" . Enostavno se moram spočit in nafilat baterije v samoti (ponavadi je to sprehod s psom) , da lahko normalno funkcioniram.

Jaz sem rada sama- morda še preveč.

<{POST_SNAPBACK}>Ko prebrodiš ta čas, pa bo spet Ljubezen na Svetlobi! Naj te čimprej najde! xwizardx xsrcbumx xrainbowx

xNNx :palec:

Brodim že nekaj let, najde naj me zaupanje v nasprotni spol. :2src:

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

<{POST_SNAPBACK}>xNNx  :palec:

Brodim že nekaj let, najde naj me zaupanje v nasprotni spol. :2src:

Če že nekaj let brodiš, potem si dovoli (najbolje da kar zdaj v tem trenutku), da tudi prebrodiš. x;)x Stopi z nogo naprej in si reci, da zdaj si pa čez. x^x In potem samo hodi... hodi, hodi, ... in na poti boš zagotovo našel zaupanje. In ne rabiš niti iskati zaupanja v ves nasprotni spol, saj bo čisto dovolj, da boš našel zaupanje v eno samo! Zaupati v vse - nima smisla. Je pa potrebno verjeti, da obstaja taka oseba. Mislim, da je v eno tako lažje verjeti, kot v ves drugi spol. Ti povem, da boš hitreje našel! :palec:

Angeli smo,

a le z enim krilom.

Da bi mogli poleteti,

se moramo objeti.

http://igrivavila.blogspot.com/

Hehehehe.....kak pa to je k ne veš al si samski al pa ne? :inocent: x:px x:Dx Verjetn, da v takem primeru ravnaš tako k ti na situacijo najbl paše.... :vragec: x:px :vragec: x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...