Ksenia 26. avgust 2005 Prijavi Deli 26. avgust 2005 ne vem kaj pa tisti mehurčki po prvem zmenku, ko komaj čakaš na drugega.... ah ja, stara sem ne vem, zdej bi recimo če bi prišlo do tega znala živeti sama, ker malce nazaj ne bi bila sposobna, sedaj bi uživala v samskem lajfu, ampak če pomislim, na tisto, ko se dlani ujameta, ko pogleda govorita svojo pesem, ne vem no... ampak se mi zdi, da je že fajna misel na to, da bi znala preživeti tudi sama (sama pomeni dvojina - jaz in hči ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 26. avgust 2005 Prijavi Deli 26. avgust 2005 Imam probleme, ne znam biti resna . Tastaredva sta že čisto obupala nad mano, fotr pa je že spraševal tamaledva, če so mi bolj punce všeč .Jaz pa: kaj naj se sekiram in obremenjujem pri teh letih, toliko je še za doživeti , bog ve kaj bo, ko se bom še enkrat obrnila, mogoče bo moje življenje zapeljalo na čisto druge tirnice . Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 26. avgust 2005 Prijavi Deli 26. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Imam probleme, ne znam biti resna V kakšnem smislu ne znaš bit resna? Kaj bi pa radi tastari od tebe? Že namigujejo na vnučke al kaj? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 27. avgust 2005 Prijavi Deli 27. avgust 2005 hihi, pri enaki starosti kot tanaja, in doslej še vedno samski, so moji tastari tud postal ful sumničavi, če nisem kak toplovodar. Mojim se res nekam mudi, da bi kake vnuke imel...smotkoti Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 27. avgust 2005 Prijavi Deli 27. avgust 2005 Meni je to prihranjeno, čeprav jih imam malo čez rosnih 30. Imam brata, ki jih ima malo čez rosnih 40, pa se mu čisto nikamor ne mudi. Včasih so mi kake kolegice in kolegi kaj omenjali otroke, pa moža...samo je sedaj že večina ločenih, tako da so tudi ti ptički umolknili. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Emily 27. avgust 2005 Prijavi Deli 27. avgust 2005 Jest pa ne bom povedala, kolk sm stara, sm pa srečno ločena in svobodna kot ptičica na vej. Vseen je bil zakon zame prava življenjska lekcija, iz ktere sem odnesla velik izkušenj in spoznanj, ki si jh pa ne bi rada več prdobivala na tak način. Sm pa življenju hvaležna zanje, ker sm tud zarad njih ratala to kar sm. De partnerstvo (zakon) ni samo z rožcami postlan, nej vas pa prepričajo še verzi moje frendice (iz knjige "Modrosti zbrane iz verzov stkane" - mi je dovolila!): Vaš zakon je lahko trdnjava,lahko pa koča je majava! Pri dvajsetih dekle sprašujese, kakšen njen bodoči je.Pri tridesetih premišljuje,poizveduje, kaj on je.Pri štiridesetih žalujein oprezuje, kje sploh je. Ko maščevati se želišnekomu, ki ti vzel je ženo,najbolje je storiti eno -da ženo mu kar prepustiš! Dolga, slaba zveza ti samo škoduje,ker sistem imunski le ti poškoduje.Če želiš še dolgo živ in zdrav ostati,pametno bilo bi, zvezo to končati! Kadar zveza zdrava, srečna niin duši nas, dopovejmo si:"Raje sami in zdravja polni,kakor pa vezani in bolni,raje nevezani in veseli,kot pa v zakonu in oveneli!" No, mislm, de bo za zdejle dost, če pa kerga zanima, mu jh pa lohk še mal nakracam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. avgust 2005 Prijavi Deli 27. avgust 2005 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>hihi, pri enaki starosti kot tanaja, in doslej še vedno samski, so moji tastari tud postal ful sumničavi, če nisem kak toplovodar. Mojim se res nekam mudi, da bi kake vnuke imel...smotkoti hmm a sam prjatle domov voziš?? prpel kšno žensko pa jo popedeni doma, pa tastari naujo več mislni da si ta topu! Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>hihi, pri enaki starosti kot tanaja, in doslej še vedno samski, so moji tastari tud postal ful sumničavi, če nisem kak toplovodar. Mojim se res nekam mudi, da bi kake vnuke imel...smotkoti cashy,a pa si sure da nisi? ( hecaaaaaaam )Sej vem, da ne.Medtem, ko moje skrbi, k zadnje cajte ful za dojencki gledam Sej jih je fajn mal psihirat Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>cashy,a pa si sure da nisi? ( hecaaaaaaam )Sej vem, da ne.Medtem, ko moje skrbi, k zadnje cajte ful za dojencki gledam Sej jih je fajn mal psihirat zakaj pa jih to psihira, če pa sta ona dva tebe mela pr 20? ti pa si 22 dnara je pa tud dost doma, ja mišelka kr naštimi, sej boš prou fajn mamulja Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 Ker so drugi casi? Ker mam se neki studija pred sabo? Ker ni se tapravega kandidata, ki bi ga bila sposobna gledat nekaj let? Ker financno nisem sposobna? (jaz, pac) To jih mal skrbi mejbi? Veliiiik je razlogov Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 Samska sm!!!!!!!!!!!!!!!! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 Pr men je pa ful hecn... ko sem samski mi mat tezi, da je pa ze cas da bi mel eno resno pocas.... pa da bi bla ona rada babica(taX ji recem naj se na sestro spravlja...), ko sem pa v zvezi mi pa fotr govori: Eh sine pa mlad si se, kaj ti je treba tega... sej ne rabis se tega bremena, uzivaj se neki casa... eh ja, edina stvar pri kateri poslusam fotra!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Samska sm!!!!!!!!!!!!!!!! In kako si??? Je blo sporazumno? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>In kako si??? Je blo sporazumno?K*.... je blo! ...... no, ampak to je pa že za v drugo temo...... :xx!: Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 sploh ne štekam, berem različne teme, al ste zadovoljni da ste samski ali si želite ljubezni?Tinal, upam, da ne boli Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 Selene, vsak iz svojega zornega kota gleda. Jst sm raje samska, kot pa nesrečna z nekom, al pa da sem z nekom, ki je vame zaljubljen, jaz pa ne in obratno. Zmer bolj spoznavam, da je res najbl pomembn met sebe rad in pol je lažje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 ...'Bolje ništa, nego svašta'.... Če je pa to to, potem pa mmmmmm ....ni lepšga... xrosex Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 29. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 29. avgust 2005 Tinal, to so lahko zelo srečni časi Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 Tina Ziher boli, ce pa ne, bo pa najbrz za tabo prislo ( tudi za mano je). Ostani pac mocna, ce rabis pogovor, smo ( sem ) tu pomlad ima prav, lahko da bodo to srecni casi in jih izkoristi zase ž Selene, mi je pasalo bit samska, samo sem zdaj vesela, ker se nekaj dogaja Pac se splaca pocakat Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 Ej punce sej vas čisto štekam in sem vesela za vas, da znate živeti tko (jaz nisem znala)... samo berem različne teme pa se mi je porodilo to vprašanje... in ne nisem msilila na nekoga posebej...uživajte v trenutkih svobode in nikoli dovolit, da vam kdo krati to Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 Boli zelo... je pa bolel že pol leta, sam sem se trudila in upala na bolš..... He he, pa sm po nosu dobila! Bo bolš... vem, da bo!Hvala za podporo! Bodo srečni čas, še bolj kot so bli..... Rada vas mam Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 tinal, izkoristi to situacijo najbolje kot jo lahko...drugega ti tako ne preostane.Si pa dost pametna, da veš, kaj je v danem položaju najbolje zate Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>tinal, izkoristi to situacijo najbolje kot jo lahko...drugega ti tako ne preostane.Si pa dost pametna, da veš, kaj je v danem položaju najbolje zate Ja škoda k je pamet mal zamudila... bi blo bolš da bi pršla par mescov prej.... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.