sysyphe 28. november 2004 Prijavi Deli 28. november 2004 Če je pa res. Si gledal HOME ALONE 2, ko je ona stara živela z golobi? Pri sobivanju človaka in živali je prvenstveno to, da človek ohrani vlogo vodnika, in živali pomaga pri njenem karmičnem razvoju. Citiraj Let the sunshine in Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. november 2004 Prijavi Deli 28. november 2004 Ne vem, no . Pa si imel kdaj kazga mačkona? Človek tako ali tako, tudi navpram mačkonu igra vlogo "vodnika", ker je enostavno predominanten.......fizično in umsko. So pa samosvoji. Kot vse "zveri" lovijo kot pač lovijo, ne vem kak je ne-zahrbten lov.......verjetno....zgubljen lov . Pretkanost je njihovo orožje, jim naravno dano v boju za preživetje in podedovano od divjih mačk. In zelo se navežejo tud na subjekt, verjem. Aja, glede Home alone pa me tak zezaš, ne.....valjda si ne ustvarjaš mnenja na podlagi takih filmčkov, pa v čim zvezi bi že le-ta bila. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sysyphe 28. november 2004 Prijavi Deli 28. november 2004 No meni se zdi ravno to polemično. Vodnik človek, ali žival.Mislim, da ima dosti ljudi, ki so sami živali zaradi dezorientiranosti, in se potem nanjo navežejo. Žival pa pač kot žival, in če si šibek, se mi zdi, da te lahko tudi ena mačka z...e. Paralela: No, bom priznal. Glej, kakorkoli delaš na sebi, gojiš te vrednote, se razvijaš duhovno, ne vem kaj, te še vedno lahko mimogrede zmede dekolte kakšne afnaste sedemnajstletnice, ki se sprehaja ob Ljubljanici. Po mojem ista stvar. Glih tak, če si misliš, da boš našel fajn punco, če boš imel po sobi posterje iz... ...vročega kaja (ni glih najboljši primer, ampak ...). Ali, pa če sem še malo bol piker - objavljal fotke pod temo dobri tipi na luninem forumu. Ajd, stari. Citiraj Let the sunshine in Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. november 2004 Prijavi Deli 28. november 2004 Hahaha, si faca. Mah zmede npr. mene še velik stvari, dekolte afnaste 17-letnice pa je nekaj kar mi za hip polepša dan, naslednjih hip pa ju več ni.....niti v mislih. Ampak vedno manj stvari me zmede za kaj več, ko za par trenutkov..... Tistega, ki ga lahko ena mačka z.ebe, je zlo verjetn pred tem konkretno z.ebal........kak človek. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 28. november 2004 Prijavi Deli 28. november 2004 Pih, kako smo si različni, meni polepša dan pogled na dvajsetletnika Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. november 2004 Prijavi Deli 28. november 2004 .....e, jebi ga sad, sm že pre-star mačkon, da bi me kaj preveč ganli dekolteji .....že blo preveč videnih Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sysyphe 28. november 2004 Prijavi Deli 28. november 2004 Pih, kako smo si različni, meni polepša dan pogled na dvajsetletnikaKaj pa na vročekrvnega petindvajsetletnika? Citiraj Let the sunshine in Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 28. november 2004 Prijavi Deli 28. november 2004 Sej , sej ....samo gledam, no! Pa obujam spomine na samski stan Sami lepi spomini Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. november 2004 Prijavi Deli 28. november 2004 Aja......eni ste (za)vezani. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sysyphe 28. november 2004 Prijavi Deli 28. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Aja......eni ste (za)vezani. Ja, in (za)vajajo. Mene pa tak luna seka. Citiraj Let the sunshine in Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 28. november 2004 Prijavi Deli 28. november 2004 Hja ,pa nič zato...poslušam samske niso nič bolj zadovoljni.... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 28. november 2004 Prijavi Deli 28. november 2004 Nea se sekiraj, če te sam luna seka, če bi mene sam luna... bi bilo življenje pesem Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. november 2004 Prijavi Deli 28. november 2004 Hm, torej smo še najbolj srečni vezani, k nismo tud zavezani..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 28. november 2004 Prijavi Deli 28. november 2004 Ni videt, da bi se kaj sreča razlivala po ekranu.... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. november 2004 Prijavi Deli 28. november 2004 A res ne? Ah, to ti tak vidiš, k nisi dovzetna do pozitivnih in razposajenih postov ......Sicer pa raj "srečo razlivam drugje", k po ekranu .......si smešna, po ekranu, še me ki pelajo.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 28. november 2004 Prijavi Deli 28. november 2004 Če te nau niše vidu, se nimaš kaj bat Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 jao kaki komentarji kar se mačk tiče... Men se pa zdi da osebe ki majo mačke ohranijo zelo zdrav odnos do okolice in vsega... ker mačke so neodvisne, ne dajejo občutka da bojo kr crknale če si čas zanje ne vzameš.. zabavne, neodvisne, karakterne itd...Kot zaprisežena mačjeljubka, čeprav trenutno nimam mačke rečem samo .So mi pa tečni pesjanarji, ki svoje cucke, ki jih doma ljubčkajo preden grejo spat, puščajo brez povodca povsod kamor grejo.. sva šla v soboto v Kamniku na eno vzpetino.. pa pride en bokser al kaj je že bil mimo enkrat, dvakrat, hm no ja... in tretjič mi je pa kr roko oblizal da je skor kapljalo dol bljakkkkkkkkkk! Potem sem krementirala normalno in si šla roko brisat s papirnatim robčkom, ma oni da glih surle niso mel do kolen... njegova družina, baba, dec pa otrok, mislim, če njej pi..o doma liže, madona nismo vsi nad slinjenjem navdušeni, psa maš na povodcu al ma pa nagobčnik gor.. al ne? Ne pa da težiš folku okrog z njim. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 29. november 2004 Avtor Prijavi Deli 29. november 2004 Kva si tecka :xx!: Jaz mam isto rada pse in macke in ljudi... Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 live and let live...naj bi blo.. tečka gor al dol, ampak v tem primeru se nimam jst za neuvidevno, sorry... Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>So mi pa tečni pesjanarji, ki svoje cucke, ki jih doma ljubčkajo preden grejo spat, puščajo brez povodca povsod kamor grejo.. sva šla v soboto v Kamniku na eno vzpetino.. pa pride en bokser al kaj je že bil mimo enkrat, dvakrat, hm no ja... in tretjič mi je pa kr roko oblizal da je skor kapljalo dol bljakkkkkkkkkk! Potem sem krementirala normalno in si šla roko brisat s papirnatim robčkom, ma oni da glih surle niso mel do kolen... njegova družina, baba, dec pa otrok, mislim, če njej pi..o doma liže, madona nismo vsi nad slinjenjem navdušeni, psa maš na povodcu al ma pa nagobčnik gor.. al ne? Ne pa da težiš folku okrog z njim. u kak post. !!! Sam sem imel psa............. trudil sem se, da ni težil, kot opisuješ, še manj lizal drugih ali skakal vanje - je bil pa pač pes, torej nepredvidljiv, predvsem pa zaupljiv do ljudi. Z lizanjem in skakanjem ni mislil nič slabega, kvečjemu obratno...............jst ne razumem ljudi, ki jih vsaka stvar pri živali moti....... ........ no, smo pač različni...... ali sem kušval svojga psa ali ne, je to moja stvar, sigurno mi je pa večkrat kazal naklonjenost ter zahvalo kot človek..... "pesjanjar" sokrat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 sokrat, jst mislim da je treba svojo žival obvladat, ne briga me kaj komu doma liže, skratka meni se gabi tud če me po roki... mal se jih pa tud bojim psov, ne poznaš ga in ne veš kaj ga pič, že tko mam nelagoden občutek da pride do mene, pol pa še to, če zdaj bolj razumeš. Mačka je čist drgačna žival, če nič druzga jo ima vsak doma. Ampak, pravim pa, da če so nad slinjenjem navdušeni lastniki, bi se mogli zavedat, da ni tako z vsakim mimoidočim. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>sokrat, jst mislim da je treba svojo žival obvladat, ne briga me kaj komu doma liže, skratka meni se gabi tud če me po roki... mal se jih pa tud bojim psov, ne poznaš ga in ne veš kaj ga pič, že tko mam nelagoden občutek da pride do mene, pol pa še to, če zdaj bolj razumeš. Mačka je čist drgačna žival, če nič druzga jo ima vsak doma. Ampak, pravim pa, da če so nad slinjenjem navdušeni lastniki, bi se mogli zavedat, da ni tako z vsakim mimoidočim. Komu kaj doma liže?? tega najbolj ne razumem, a ok. ja, kot sem že napisal - smo različni.... bolj sem naklonjem psu, ker ga rad sprehajam, si kaj poveva( ), mi je karakterno bolj blizu............. nimam pa nič proti mačkam - rad jih pobožam, skratka jih porajtam. Med živalmi ne delam razlik. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>jao kaki komentarji kar se mačk tiče... Men se pa zdi da osebe ki majo mačke ohranijo zelo zdrav odnos do okolice in vsega... ker mačke so neodvisne, ne dajejo občutka da bojo kr crknale če si čas zanje ne vzameš.. zabavne, neodvisne, karakterne itd...Kot zaprisežena mačjeljubka, čeprav trenutno nimam mačke rečem samo .. Hehehehe, potem se pa v tebi skriva več tolerance kot je to vidno na lnf. Pravijo namreč, da imajo mačke radi ljudje, ki so bolj strpni (glede na mačjo svojeglavost), pse pa bolj uni drugi......saj si psa podredijo, ta pa se tud pusti podredit. Mačka.....nikoli. Oz. pravilneje, da mačk ne marajo netolerantni, dominantni ljudje..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 Jaz imam pa raje kužke.... Čeprav imam rada tudi muce, (sem jih imela celo štiri naenkrat - vse bele), imam kljub vsemu raje kužke.... Se strinjam s sokratesom, ki pravi, da s kužkom lahko gre na sprehod, si kaj povesta,....in je zvest. Mogoče res drži, da so ljudje, ki imajo radi mačke bolj tolerantni do drugih....čeprav, mislim, da obstajajo drugi razlogi, zakaj se odločamo za ene ali za druge.... *zdaj sem se spomnila - lastniki psov so običajno bolj odgovorni od lastnikov mačk. Po nekaterih analizah...ne mojih... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
daphnis 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 Ja no, sama imam rada in mačke in pse, čeprav imam trenutno le tri mačke. Ugotovila sem, da ima veliko moških raje pse kot muce. Zakaj? Mačke so predvsem neodvisne, nikoli se človeku čisto ne podredijo, ostajajo samosvoje, nepredvidljive. In kaj tu moškim ni všeč?! Moški imajo raje živali in ženske, ki jih lahko vodijo, jim ukazujejo ter si jih podredijo. Mačke se jim pač ne pustijo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.