pomlad 17. december 2004 Avtor Prijavi Deli 17. december 2004 <{POST_SNAPBACK}> Obe sta obsojeni na celibat. Pomaga vama lahko samo posebna rehabilitacija pri dr. Rugelju (ki pa je že rahlo star in senilen). In kaj bi se zgodilo, če bi tebi tip povedal, da ima še "dva železa v ognju"? ...sej ne bo noben nobenmu povedal, pa bojo vsi srečni. Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stribog 17. december 2004 Prijavi Deli 17. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Ciao!Spet se oglašam po dolgem času. Sem ravno po razpadli vezi,ki sem jo prekinila jaz. Ni bilo za zdržati.Bil je malo,moško,posesivno dete.Ko sva prekinila me je klical ob nemogočih urah! Zdaj pa spet prosto diham,ampak primanjkuje mi sexa. Bratec ne beri tega! Potrebujem:-good look-lepe oči in sočni žnabli-trdno stoječ brez uporabe viagre-obvladati mora položaje Kamasutra-višina od 185 do 190cm-za enkratno uporabo Razumeti me morate, da trenutno potrebujem samo tolažbo in seksualno potešitev! Vroča,mokra in težko pričakujoča Ksantipa Žal ne izpolnjujem vseh pogojev (ne bom navedel katerih)! Poleg tega sem pa srečno poročen. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 17. december 2004 Prijavi Deli 17. december 2004 Uaaaa, kakšen post Zdaj se bodo dečki zagrebli... Moj mož izpolnjuje vse pogoje, ampak je tudi srečno poročen.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stribog 17. december 2004 Prijavi Deli 17. december 2004 Ni lepšega kot se ponoči spraviti v posteljo ter se stisniti k ženki. No, hladno pivo s prijatelji je kar resna konkurenca, ali pa prebedena noč ob igranjem internetne MMO igre ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trubica 20. december 2004 Prijavi Deli 20. december 2004 Uf, si mislim.. ena malo žalostna, ker je sama.. potem pa preberem, da si stara 24 let !!! Ej, kaj bi jaz dala , da sem še enkrat toliko stara. Skoraj bi mi lahko bila hčera.. No, in jaz sem samska, ampak ne osamljena.. Vidiš, to je pa razlika.. Da, sem samska ni ravno moja odločitev, tako je v življenju naneslo.. jebi ga.. Uživaj svoje življenje.. tako si še mlada.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. december 2004 Prijavi Deli 20. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Ciao!Spet se oglašam po dolgem času. Sem ravno po razpadli vezi,ki sem jo prekinila jaz. Ni bilo za zdržati.Bil je malo,moško,posesivno dete.Ko sva prekinila me je klical ob nemogočih urah! Zdaj pa spet prosto diham,ampak primanjkuje mi sexa. Bratec ne beri tega! Potrebujem:-good look-lepe oči in sočni žnabli-trdno stoječ brez uporabe viagre-obvladati mora položaje Kamasutra-višina od 185 do 190cm-za enkratno uporabo Razumeti me morate, da trenutno potrebujem samo tolažbo in seksualno potešitev! Vroča,mokra in težko pričakujoča Ksantipa bemu.... :xx!: odpadu..... 666 zlomkou....ma 192cm.....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 20. december 2004 Prijavi Deli 20. december 2004 ksantipa.. to pa ni neka jako neuresničljiva želja.. takih je full.. da imajo vse to + da jih hočeš za enkratno uporabo! Good luck! Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 20. december 2004 Prijavi Deli 20. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Ciao!Spet se oglašam po dolgem času. Sem ravno po razpadli vezi,ki sem jo prekinila jaz. Ni bilo za zdržati.Bil je malo,moško,posesivno dete.Ko sva prekinila me je klical ob nemogočih urah! Zdaj pa spet prosto diham,ampak primanjkuje mi sexa. Bratec ne beri tega! Potrebujem:-good look-lepe oči in sočni žnabli-trdno stoječ brez uporabe viagre-obvladati mora položaje Kamasutra-višina od 185 do 190cm-za enkratno uporabo Razumeti me morate, da trenutno potrebujem samo tolažbo in seksualno potešitev! Vroča,mokra in težko pričakujoča Ksantipa Pod tole se tud js podpišem! glede višine ni tolk omejeno, ostali kriteriji so pa kr kul. če se dobr obnese, je loh tud za večkratno uporabo. To so popolnoma normalne potrebe, sploh v teh letih Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. december 2004 Prijavi Deli 20. december 2004 <{POST_SNAPBACK}> To so popolnoma normalne potrebe, sploh v teh letih in s tem si seveda mislila na 21. stoletje...pa to 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 20. december 2004 Prijavi Deli 20. december 2004 valda Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. december 2004 Prijavi Deli 20. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>valda se mi je zdel itaQ 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 6. januar 2005 Prijavi Deli 6. januar 2005 Ciao! Kako ste fantje smešni,sploh nekateri.Najprej se tako nekaj ven mečete,v smislu poglej me,kakšen mačo sem,potem,ko pa ženska direktno napade,se pa poskrijete v mišje luknice!!!! To,ne zadeva le fantov tu na Forumu.Sem imela nekoga v igri,pa je tako dolgo cincal,ali bi ali ne bi,da sem ga kar lepo na hladno postavila! Nevem,ali je mislil,da je tako hot da ga bom čakala do sivih las! :xx!: Vsem,želim lepo,vroče in grehov polno leto 2005! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 6. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 6. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ciao! Kako ste fantje smešni,sploh nekateri.Najprej se tako nekaj ven mečete,v smislu poglej me,kakšen mačo sem,potem,ko pa ženska direktno napade,se pa poskrijete v mišje luknice!!!! To,ne zadeva le fantov tu na Forumu.Sem imela nekoga v igri,pa je tako dolgo cincal,ali bi ali ne bi,da sem ga kar lepo na hladno postavila! Nevem,ali je mislil,da je tako hot da ga bom čakala do sivih las! :xx!: Vsem,želim lepo,vroče in grehov polno leto 2005! Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 7. januar 2005 Prijavi Deli 7. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ciao! Kako ste fantje smešni,sploh nekateri.Najprej se tako nekaj ven mečete,v smislu poglej me,kakšen mačo sem,potem,ko pa ženska direktno napade,se pa poskrijete v mišje luknice!!!! To,ne zadeva le fantov tu na Forumu.Sem imela nekoga v igri,pa je tako dolgo cincal,ali bi ali ne bi,da sem ga kar lepo na hladno postavila! Nevem,ali je mislil,da je tako hot da ga bom čakala do sivih las! :xx!: Vsem,želim lepo,vroče in grehov polno leto 2005! To,švestr tak se dela! Dej mi fukat al pa zgin! kaj se čš finga delat,k vsi vemo, da se je treba redn praznt! Pa maš zdej kerga na toplm, al si švorc? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 7. januar 2005 Prijavi Deli 7. januar 2005 femili.. Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 7. januar 2005 Prijavi Deli 7. januar 2005 No,bratec,saj se mi je zdelo da boš komentiral. Trenutno je bolj suho,ko pa se le najde kakšen,pa ali je totalno neumen,s takim še seksat ne moreš,ali pa hoče kaj več,kar pa jaz trenutno pod nobenim pogojem nočem! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 7. januar 2005 Prijavi Deli 7. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>No,bratec,saj se mi je zdelo da boš komentiral. Trenutno je bolj suho,ko pa se le najde kakšen,pa ali je totalno neumen,s takim še seksat ne moreš,ali pa hoče kaj več,kar pa jaz trenutno pod nobenim pogojem nočem! Eh, to pa sploh ni dobr! Važn da je vlažn! Švestr,starce pozdrav, včer sm pozabu poklicat,biu preveč zaposlen! Predavatl je že notr, morm nehat! Pa mojga soseda poklič, me je zanč spet sprašvou po teb, če si frej trenutn, sm reku, da te morm vprašat. On pa ni resn, sej veš, kt ti! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 10. januar 2005 Prijavi Deli 10. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ciao! Kako ste fantje smešni,sploh nekateri.Najprej se tako nekaj ven mečete,v smislu poglej me,kakšen mačo sem,potem,ko pa ženska direktno napade,se pa poskrijete v mišje luknice!!!! To,ne zadeva le fantov tu na Forumu.Sem imela nekoga v igri,pa je tako dolgo cincal,ali bi ali ne bi,da sem ga kar lepo na hladno postavila! Nevem,ali je mislil,da je tako hot da ga bom čakala do sivih las! :xx!: Vsem,želim lepo,vroče in grehov polno leto 2005! ena k jim je več kot kos! Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 10. januar 2005 Prijavi Deli 10. januar 2005 O,hvala! S tipi je treba tako,če ne gre zlepa,gre z grda. Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 10. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 10. januar 2005 Jaz pa nisem več Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 10. januar 2005 Prijavi Deli 10. januar 2005 Jaz tud ne Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 10. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 10. januar 2005 Sam je samski bit tko fino, kokr me bo začel dušit bom rekla adijo! Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 10. januar 2005 Prijavi Deli 10. januar 2005 Kolk si pa sploh mlada?----------<{POST_SNAPBACK}>Ciao!Spet se oglašam po dolgem času. Sem ravno po razpadli vezi,ki sem jo prekinila jaz. Ni bilo za zdržati.Bil je malo,moško,posesivno dete.Ko sva prekinila me je klical ob nemogočih urah! Zdaj pa spet prosto diham,ampak primanjkuje mi sexa. Bratec ne beri tega! Potrebujem:-good look-lepe oči in sočni žnabli-trdno stoječ brez uporabe viagre-obvladati mora položaje Kamasutra-višina od 185 do 190cm-za enkratno uporabo Razumeti me morate, da trenutno potrebujem samo tolažbo in seksualno potešitev! Vroča,mokra in težko pričakujoča Ksantipa Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 10. januar 2005 Prijavi Deli 10. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ciao!Spet se oglašam po dolgem času. Sem ravno po razpadli vezi,ki sem jo prekinila jaz. Ni bilo za zdržati.Bil je malo,moško,posesivno dete.Ko sva prekinila me je klical ob nemogočih urah! Zdaj pa spet prosto diham,ampak primanjkuje mi sexa. Bratec ne beri tega! Potrebujem:-good look-lepe oči in sočni žnabli-trdno stoječ brez uporabe viagre-obvladati mora položaje Kamasutra-višina od 185 do 190cm-za enkratno uporabo Razumeti me morate, da trenutno potrebujem samo tolažbo in seksualno potešitev! Vroča,mokra in težko pričakujoča Ksantipa Hmm...najprej, da te vidim...pol se lahko meniva naprej !! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. januar 2005 Prijavi Deli 10. januar 2005 Kaj je tist gor za enkratno uporabo piše al kaj? .... mah to pa ni lih ... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.