Skoči na vsebino

Samski

pomlad

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>:vragec:

Obe sta obsojeni na celibat. x:px Pomaga vama lahko samo posebna rehabilitacija pri dr. Rugelju (ki pa je že rahlo star in senilen).

In kaj bi se zgodilo, če bi tebi tip povedal, da ima še "dva železa v ognju"? x:Dx

...sej ne bo noben nobenmu povedal, pa bojo vsi srečni.

Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski )
Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>Ciao!

Spet se oglašam po dolgem času. Sem ravno po razpadli vezi,ki sem jo prekinila jaz. Ni bilo za zdržati.Bil je malo,moško,posesivno dete.Ko sva prekinila me je klical ob nemogočih urah! :vragec: Zdaj pa spet prosto diham,ampak primanjkuje mi sexa. x:px  :2src: Bratec ne beri tega! x;)x

Potrebujem:

-good look

-lepe oči in sočni žnabli

-trdno stoječ brez uporabe viagre

-obvladati mora položaje Kamasutra

-višina od 185 do 190cm

-za enkratno uporabo

Razumeti me morate, da trenutno potrebujem samo tolažbo in seksualno potešitev! x:px  x:px  x:px  x:Dx  :vragec:  :vragec:

Vroča,mokra in težko pričakujoča Ksantipa x:px  x:Xx

Žal ne izpolnjujem vseh pogojev (ne bom navedel katerih)! Poleg tega sem pa srečno poročen.

Uf, si mislim.. ena malo žalostna, ker je sama.. potem pa preberem, da si stara 24 let !!! Ej, kaj bi jaz dala , da sem še enkrat toliko stara. Skoraj bi mi lahko bila hčera.. No, in jaz sem samska, ampak ne osamljena.. Vidiš, to je pa razlika.. Da, sem samska ni ravno moja odločitev, tako je v življenju naneslo.. jebi ga..

Uživaj svoje življenje.. tako si še mlada..

<{POST_SNAPBACK}>Ciao!

Spet se oglašam po dolgem času. Sem ravno po razpadli vezi,ki sem jo prekinila jaz. Ni bilo za zdržati.Bil je malo,moško,posesivno dete.Ko sva prekinila me je klical ob nemogočih urah! :vragec: Zdaj pa spet prosto diham,ampak primanjkuje mi sexa. x:px  :2src: Bratec ne beri tega! x;)x

Potrebujem:

-good look

-višina od 185 do 190cm

-za enkratno uporabo

Razumeti me morate, da trenutno potrebujem samo tolažbo in seksualno potešitev! x:px  x:px  x:px  x:Dx  :vragec:  :vragec:

:vragec:

bemu.... :xx!:

odpadu..... :cry:

666 zlomkou....ma 192cm.....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

<{POST_SNAPBACK}>Ciao!

Potrebujem:

-good look

-višina od 185 do 190cm

-za enkratno uporabo

Pod tole se tud js podpišem! glede višine ni tolk omejeno, ostali kriteriji so pa kr kul. če se dobr obnese, je loh tud za večkratno uporabo. To so popolnoma normalne potrebe, sploh v teh letih ;)

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

• 3 weeks later...

Ciao!

Kako ste fantje smešni,sploh nekateri.Najprej se tako nekaj ven mečete,v smislu poglej me,kakšen mačo sem,potem,ko pa ženska direktno napade,se pa poskrijete v mišje luknice!!!! :vragec: :vragec: :vragec:

To,ne zadeva le fantov tu na Forumu.Sem imela nekoga v igri,pa je tako dolgo cincal,ali bi ali ne bi,da sem ga kar lepo na hladno postavila! xrolleyesx :o|o:

Nevem,ali je mislil,da je tako hot da ga bom čakala do sivih las! :xx!:

Vsem,želim lepo,vroče in grehov polno leto 2005! x:)x x;)x

Behind every bitch there is a guy that made her that way.

Sheakespeare

<{POST_SNAPBACK}>Ciao!

Kako ste fantje smešni,sploh nekateri.Najprej se tako nekaj ven mečete,v smislu poglej me,kakšen mačo sem,potem,ko pa ženska direktno napade,se pa poskrijete v mišje luknice!!!! :vragec:  :vragec:  :vragec:

To,ne zadeva le fantov tu na Forumu.Sem imela nekoga v igri,pa je tako dolgo cincal,ali bi ali ne bi,da sem ga kar lepo na hladno postavila! xrolleyesx  :o|o:

Vsem,želim lepo,vroče in grehov polno leto 2005! x:)x  x;)x

:palec: :vragec: :palec: x:Dx x;)x

Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski )

<{POST_SNAPBACK}>Ciao!

Kako ste fantje smešni,sploh nekateri.Najprej se tako nekaj ven mečete,v smislu poglej me,kakšen mačo sem,potem,ko pa ženska direktno napade,se pa poskrijete v mišje luknice!!!! :vragec:  :vragec:  :vragec:

To,ne zadeva le fantov tu na Forumu.Sem imela nekoga v igri,pa je tako dolgo cincal,ali bi ali ne bi,da sem ga kar lepo na hladno postavila! xrolleyesx  :o|o:

To,švestr :palec: tak se dela! x:px :vragec: Dej mi fukat al pa zgin! x:Dx kaj se čš finga delat,k vsi vemo, da se je treba redn praznt! x:px x;)x x:Dx

Pa maš zdej kerga na toplm, al si švorc? x:px x;)x x:Dx :vragec:

[color="red"]Baby don´t forget my number![/color]

No,bratec,saj se mi je zdelo da boš komentiral. x:Dx :vragec:

Trenutno je bolj suho,ko pa se le najde kakšen,pa ali je totalno neumen,s takim še seksat ne moreš,ali pa hoče kaj več,kar pa jaz trenutno pod nobenim pogojem nočem! :vragec: x;)x

Behind every bitch there is a guy that made her that way.

Sheakespeare

<{POST_SNAPBACK}>No,bratec,saj se mi je zdelo da boš komentiral. x:Dx  :vragec:

Trenutno je bolj suho,ko pa se le najde kakšen,pa ali je totalno neumen,s takim še seksat ne moreš,ali pa hoče kaj več,kar pa jaz trenutno pod nobenim pogojem nočem! :vragec:  x;)x

Eh, to pa sploh ni dobr! x:Dx Važn da je vlažn! x:Dx x:px x;)x

Švestr,starce pozdrav, včer sm pozabu poklicat,biu preveč zaposlen! x:Dx

Predavatl je že notr, morm nehat! x:Dx :vragec:

Pa mojga soseda poklič, me je zanč spet sprašvou po teb, če si frej trenutn, sm reku, da te morm vprašat. On pa ni resn, sej veš, kt ti! x:px x;)x

[color="red"]Baby don´t forget my number![/color]

<{POST_SNAPBACK}>Ciao!

xg:Dx xg:Dx xg:Dx

ena k jim je več kot kos!

xokkx

Mushi

Kolk si pa sploh mlada?

----------

<{POST_SNAPBACK}>Ciao!

Potrebujem:

-good look

-višina od 185 do 190cm

-za enkratno uporabo

<{POST_SNAPBACK}>Ciao!

Potrebujem:

-good look

-višina od 185 do 190cm

-za enkratno uporabo

Hmm...najprej, da te vidim...pol se lahko meniva naprej !! x:Dx xg:Dx

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...