Skoči na vsebino

Samski

pomlad

Recommended Posts

to pa res kolk ozko višino je zbrala 185 do 190 :D takih tipov je pa malo bi rekla vsaj 180 da kšn ;) El Ninček pride vmes... hehe, bom moral mal polente še pojest...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>:D hehe;) Santos :P pol pa kr, punca je in dire need.... in ti zgledaš kr dedec...

hehe...saj ne, da bi se kr tako dal dol !! x:px

sam me zanima kak tip je...morda pade še kaka simpatija...!? xg:Dx

Zakaj dedec...??? Nič jasno, razloši ti to men malo...!! x:Dx :palec:

Aja, pa poglej v karte...morda mi boš dal še kak dober nasvet oz. njej !! x:Dx :palec:

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

<{POST_SNAPBACK}>hehe...saj ne, da bi se kr tako dal dol !! x:px

sam me zanima kak tip je...morda pade še kaka simpatija...!? xg:Dx

Zakaj dedec...??? Nič jasno, razloši ti to men malo...!! x:Dx  :palec:

Aja, pa poglej v karte...morda mi boš dal še kak dober nasvet oz. njej !! x:Dx  :palec:

Ko že omenjaš simpatije,a sem slučajno,kje omenila,da iščem simpatijo. x;)x Ko bom pa iskala simpatijo, ti pa povem,nič ne skrbi,boš prvi izvedel. x:Dx

Ja El Nino,malo več meska,pa polentice,pa takih stvari,da boš zrastel v velikega moža,pa da boš kos ženskam. x;)x x8Dx

Behind every bitch there is a guy that made her that way.

Sheakespeare

<{POST_SNAPBACK}>Ko že omenjaš simpatije,a sem slučajno,kje omenila,da iščem simpatijo. x;)x Ko bom pa iskala simpatijo, ti pa povem,nič ne skrbi,boš prvi izvedel. x:Dx

Ja El Nino,malo več meska,pa polentice,pa takih stvari,da boš zrastel v velikega moža,pa da boš kos ženskam. x;)x  x8Dx

Ko sem navajal simpatijo...sem se oziral na kolegijalnost in "prijateljstvo"...nič več nič manj !! x;)x :palec:

El Nino,

imam en recept za višino...!! Pejd do kakega košarkarja, da ti mal nategne uha...( pomaga )...poglej mene...!! x:Dx :palec:

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

In wtf nj bi blo narobe s tistimi k so (smo) samski? Usak je biu enx samski, sj se nben ne rodi poročen. Je pa tut zanimiva tema, kko se naprimer ljudje spremenijo pol k niso več samski. In kok uplivajo na use ostale. V mislih mam k si med samimi frendicami in majo use frendice tipa, ti si pa samski. In pol se začnejo pogovarjat s kakimi ljubkovalnimi imeni se kličejo, in kje so bli use skp, in kko se en liže in kko drug dela nwem kaj, in kok je en fajni, in kaka darila so doble........ Ti se pa pol počutš kt izmeček družbe... k kak spaček k ga nben ne mara. In pol po možnosti še kdo uleti s kako tako: "ja, kko pa kej love?" čeprov dobr ve, da nimaš ničesar na vidiku. Pa ful dviguje moralo k si samski pa greš po cesti in je na usakem vogalu in na usaki klopci po najman en par, če se že ne izvajajo neke orgije........ Sam pol k pa nisi več samski, pa si ti en izmed tistih happy people z "bolšimi" polovicami, se pa obnašaš čist isto... razn če se ne spomneš kaka krivica se ti je takrat zgodila in kko si se počutu.

Ampak, če pa pogledamo iz druge strani, me res zanima kok bi se pa oni počutl če bi jim jz rekla: "kko pa kej vidva? sm slišala da na minuto na svetu konča razmerje 10 000 parov. pa, a si vidla zadnič u cosmopolitanu članek o tem, da po končanem razmerju skor vedn pride neko sušno obdobje k si sam in se ti zdi da če bi umru bi te našl šele po treh tednih doklr te nebi do četrtine požrl nemški ovčarji? kira krasna obleka je bla zadnič u tistem butiku čez cesto... stavim da bi dau tvoj tip use da bi te vidu u njej... če bi seveda mal shujšala..."

<{POST_SNAPBACK}>Ko že omenjaš simpatije,a sem slučajno,kje omenila,da iščem simpatijo. x;)x Ko bom pa iskala simpatijo, ti pa povem,nič ne skrbi,boš prvi izvedel. x:Dx

Sej kolikor vem, je dost žigolov pa to,... iščeš na napačnem koncu, ker večina ljudi, ki jih zanima duhovnost pač ni taka,... me prav zanima kaj res hočeš!?

Non-cooperation with evil is a sacred duty.

Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary.

Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.

Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.

Mahatma Gandhi

Uf, zdaj pa je res trajalo, da sem teh 17 strani prebrala! Ampak se je splačalo - veliko zanimivega in koristnega je bilo povedanega in tud nasmejala sem se zraven...

Tud jaz sem spet samska in ne ravno preveč navdušena nad tem. Nekateri sicer pišete, da ste srečni, ker ste samski, vendar jaz se sprašujem zakaj? Sej ne rečem, da samskost nima svojih prednosti, a vseeno se mi zdi, da je to že v človekovi naravi, da je enostavno bolj srečen, če lahko živi svoje življenje z nekom ob svoji strani, preživlja z njim lepe in tud slabe trenutke, deli z njim svojo srečo, ljubezen... A se vam zdi, da je biti samski boljše? Celo življenje?

Kar pa se tiče telesnih potreb; se mi zdi, da tud to ni tak enostavno... Če si punca zaželi le tlesnega stika in to tud jasno pove ali pokaže, bo v današnjem svetu veljala za p.....o in si bo potem še težje našla resnega partnerja, a ni tako? Sej včasih si tud jaz mislim, da bi si poiskala enega le za zabavo, vendar ne verjamem, da se lahko to obnese...

Seveda se lahko obnese..... :vragec: x:px x;)x x:Dx

Mah, jst sem vedno bluzu....k sm bil samski bi mel raj lubico, k sm mel lubico sm pogost pomislu, da neb blo slab bit samski.... x:o)x x:Dx Kakokrkoli, seveda je fajn nekoga met, sam samski bit pa tud ni glih za obupavat... x8Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Še vseeno mislim, da se ne obnese... Še posebej zaradi tega, ker ste moški takšni, da se stakimi stvarmi radi pohvalite kolegom in potem se vse razve... Sej ne, da bi veliko dala na mnenje drugih in da bi me preveč motilo kaj bi potem o meni govorili...Pa vseeno sem prepričana, da če nek tip, s katerim si želiš biti resno skupaj, izve, da si se pred tem z drugimi kr tako dol dajala, bo krepko premislil, če bi s tabo sploh kaj začel... Takšne izkušnje konkretno še sicer nisem imela, sem se pa včasih res "nepremišljeno" dol dala in mi je blo s tega vidika potem žal... Ne zarad samega seksa, temveč zaradi posledic, ko se je potem to malo razvedelo... Ampak to je že spet druga tema - da lahko moški delate kaj hočete, ženske pa smo glede tega malo omejene, ker trpimo potem preveč krutih posledic...Diskriminacija in neenakopravnost!

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...