modrec69 16. januar 2005 Prijavi Deli 16. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>,,,priznam pa tud, da bi pa včasih mela tud kakšnega, da bi me k seb stisnu zvečer. to je pa za razmislit.... Citiraj Izkušnje pomenijo, da veš veliko o tistem, česar ne bi smel storiti ... :-) http://www.yatoula.com/gif/smiley_3/smiley_1041.gif http://ogledalo.blog.volja.net/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 16. januar 2005 Prijavi Deli 16. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Še vseeno mislim, da se ne obnese... Še posebej zaradi tega, ker ste moški takšni, da se stakimi stvarmi radi pohvalite kolegom in potem se vse razve... Sej ne, da bi veliko dala na mnenje drugih in da bi me preveč motilo kaj bi potem o meni govorili...Pa vseeno sem prepričana, da če nek tip, s katerim si želiš biti resno skupaj, izve, da si se pred tem z drugimi kr tako dol dajala, bo krepko premislil, če bi s tabo sploh kaj začel... Takšne izkušnje konkretno še sicer nisem imela, sem se pa včasih res "nepremišljeno" dol dala in mi je blo s tega vidika potem žal... Ne zarad samega seksa, temveč zaradi posledic, ko se je potem to malo razvedelo... Ampak to je že spet druga tema - da lahko moški delate kaj hočete, ženske pa smo glede tega malo omejene, ker trpimo potem preveč krutih posledic...Diskriminacija in neenakopravnost! Hm. Ok, je nekaj na tem. Sm pa mislu, da tudi zarad tega tipi glih ne govorimo o tem.... Saj se ti ne pomujam , da ne bo pomote , samo jaz večinoma ne razmišljam sicer tako kot si zgoraj opisala. Niti me ne čudi, če se ženska dol da "nepremišljeno", vsi smo krvavi pod kožo......Ker velik njih res razmišlja kot si opisala se pač bolj "premišljeno" al pa na skrivaj, če uspe ostat skrivaj..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Florijan Cvetko 17. januar 2005 Prijavi Deli 17. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hm. Ok, je nekaj na tem. Sm pa mislu, da tudi zarad tega tipi glih ne govorimo o tem.... Saj se ti ne pomujam , da ne bo pomote , samo jaz večinoma ne razmišljam sicer tako kot si zgoraj opisala. Niti me ne čudi, če se ženska dol da "nepremišljeno", vsi smo krvavi pod kožo......Ker velik njih res razmišlja kot si opisala se pač bolj "premišljeno" al pa na skrivaj, če uspe ostat skrivaj..... Če dobro razumem, Mick, se je ljubit "premišljeno" bolj zaželeno kot "nepremišljeno". Pa kaj je svet, poln prostitutk? Kje je ljubezen, strast, iskanje druge polovice, valovanje v dvoje? Meni se zdi, da gremo bolj in bolj v amerikanizacijo. V čutnost namesto čustvenost. V trenutno gratifikacijo. Patos. Lepo ponedeljkovo jutro, vsem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pač ena 17. januar 2005 Prijavi Deli 17. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kje je ljubezen, strast, iskanje druge polovice, valovanje v dvoje? Meni se zdi, da gremo bolj in bolj v amerikanizacijo. V čutnost namesto čustvenost. V trenutno gratifikacijo. Patos. Meni pa se to ne zdi. Mislim, da še vedno vsi iščemo tistega "tapravega" oz. "tapravo", čeprav si tega nekateri ne priznajo - vsaj v mladih letih ne. Slej ko prej pa si vsak želi najti nekoga za celo življenje. V vmesnem času, ko na vidiku ni tistega "tapravega", se pač malo pokratkočasimo z "netapravimi" - včasih zgolj zaradi tega, da si lahko potrdimo, da smo še vedno privlačni...Seveda pa v prvi vrsti tud zaradi užitkov. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 17. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 17. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Meni pa se to ne zdi. Mislim, da še vedno vsi iščemo tistega "tapravega" oz. "tapravo", čeprav si tega nekateri ne priznajo - vsaj v mladih letih ne. Slej ko prej pa si vsak želi najti nekoga za celo življenje. V vmesnem času, ko na vidiku ni tistega "tapravega", se pač malo pokratkočasimo z "netapravimi" - včasih zgolj zaradi tega, da si lahko potrdimo, da smo še vedno privlačni...Seveda pa v prvi vrsti tud zaradi užitkov.Ko enkrat ugotoviš, kaj življenje sploh je, definitivno lahko funkcioniraš brez partnerja enako kvalitetno. Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Florijan Cvetko 17. januar 2005 Prijavi Deli 17. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ko enkrat ugotoviš, kaj življenje sploh je, definitivno lahko funkcioniraš brez partnerja enako kvalitetno. Sam. Da. A če želiš srečo kot topot majhnih nogic v nedeljo zjutraj in glasen krik ati (ali mami) tega sama ne moreš in ne zmoreš. Pa nekatere tehnike v kamasutri v primeru, da si sam(a) zahtevajo zlom na dva dela, se bojim ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 17. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 17. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sam. Da. A če želiš srečo kot topot majhnih nogic v nedeljo zjutraj in glasen krik ati (ali mami) tega sama ne moreš in ne zmoreš. Pa nekatere tehnike v kamasutri v primeru, da si sam(a) zahtevajo zlom na dva dela, se bojim ...Ja. Vsak ima svoje prioritete!Kamasutro in otroka pa ima lahko tudi samska oseba....včasih tako nanese... Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pač ena 17. januar 2005 Prijavi Deli 17. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ko enkrat ugotoviš, kaj življenje sploh je, definitivno lahko funkcioniraš brez partnerja enako kvalitetno. Kaj pa razumeš pod tem "ko enkrat ugotoviš, kaj življenje sploh je"? Mislim, da sem zase že ugotovila, kaj si želim v življenju (in tud česa si ne želim - kar je včasih še pomembnejše) in kako bi naj moje življenje izgledalo v prihodnosti, pa vendar imam občutek, da brez partnerja ne morem biti srečna - oz. da ne morem živeti tako kvalitetnega življenja, če sem sama. Že takšne malenkosti kot npr. iti s partnerjem v kino, na sprehod, itd. ne delajo takega veselja, če si sam. Tud če takšne stvari delaš s prijateljico ni isto. Še posebej zato, ker na vsakem koraku srečuješ same parčke - takrat se vedno znova spomnim, da si tud jaz tega želim... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 17. januar 2005 Prijavi Deli 17. januar 2005 hja no nvem js osebno ko sem samski mi zmeri neki manka.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nushy 17. januar 2005 Prijavi Deli 17. januar 2005 Meni se zdi, da lahko full bolj rasteš kot oseba, če si samski, sploh če se še na veliko iščeš (tko kot jaz, naprimer). Tako se lahko resnično posvetiš stvarem, ki te zanimajo in kej narediš iz tega. Ko pa enkrat veš, kdo si in se sprejemaš takšnega, se mi zdi, da je pravi čas, da se začneš tudi učiti prilagajanja. To pa je ena stopnja osebne rasti naprej, mogoče. Vsaj pri meni je tako, da sem trenutno raje samska, saj sem full labilna na čustvenem področju, in nikoli ne vem, do katere mere se je dobro prilagajati. Kakšen dober nasvet s tega področja, mogoče??? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 17. januar 2005 Prijavi Deli 17. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sej kolikor vem, je dost žigolov pa to,... iščeš na napačnem koncu, ker večina ljudi, ki jih zanima duhovnost pač ni taka,... me prav zanima kaj res hočeš!? Ravno za najbolj duhovnimi ljudmi,se velikokrat skrivajo največji potrebneži in pokvarjenci! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 17. januar 2005 Prijavi Deli 17. januar 2005 Švestr ma raj drgačna ločila,a Ksantipa? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 17. januar 2005 Prijavi Deli 17. januar 2005 Kaj je Bobnar,a bi kej rad,a ti mal manjka? Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 17. januar 2005 Prijavi Deli 17. januar 2005 Hehehehehehehe Švestr,dej bl na izi, drgač bodi vsi djedi zbežal! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 17. januar 2005 Prijavi Deli 17. januar 2005 Kakšni dedci pa so,če niso kos ženski! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 17. januar 2005 Prijavi Deli 17. januar 2005 Hehehehe,sam ti nis obična ženska! Btw.sm zanč mislu,da bosta s sosedom bajto zrušla! Kva sta se šla cunamije? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 17. januar 2005 Prijavi Deli 17. januar 2005 To se ti je samo zdelo,ko so eni drugi sosedje nekaj popravljali! Pa najbrž, ti je od prejšnega dne,še zvonilo v glavi,preveč pijačke! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 17. januar 2005 Prijavi Deli 17. januar 2005 Tob se ti zdel Pol si ti u skladu z nabijanjem sosedov spuščala razne krike! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 17. januar 2005 Prijavi Deli 17. januar 2005 Kakšne krike neki,to ti je v glavi zvonilo,pa si malo haluciniral! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 17. januar 2005 Prijavi Deli 17. januar 2005 Pa ka ti to je? A js sm u glavi slišu:Še,še pofuki me kt prasico,nabij mi ga do konca,da nm dihat mogla....močnej,hitrej,ja,ja.......hehehehehe sej je res da men tkole beybe govorijo,sam takrat nism meu družbe,tis jo pa mela! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 17. januar 2005 Prijavi Deli 17. januar 2005 Kaj ti to slišiš,res nevem,mogoče sta tvoja soseda dala tako naglas TV,saj veš,da sta malo naglušna,pa da sta pač kaj takega gledala.Jaz,da tako govorim? Lepo te prosim! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 17. januar 2005 Prijavi Deli 17. januar 2005 Pa ka te je zdej sram! Sej je tko kul- sicr dama u postli pa prasica! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 17. januar 2005 Prijavi Deli 17. januar 2005 Mene sram?Boš ti že še videl,kako je mene sram! Bo tebe,da imaš tako sestro. Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 17. januar 2005 Prijavi Deli 17. januar 2005 Odvisn kak mislš? A tok pridno in lepo al tok pohotno? Trilili,dons te bruder tko rad jezi! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 17. januar 2005 Prijavi Deli 17. januar 2005 HAHAHA vidva sta pa tud ej ... sam tole je zelo offtopic, pojta raj tjale v pujsarije Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.