Skoči na vsebino

Samski

pomlad

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>Če dobro razumem, Mick, se je ljubit "premišljeno" bolj zaželeno kot "nepremišljeno". Pa kaj je svet, poln prostitutk? Kje je ljubezen, strast, iskanje druge polovice, valovanje v dvoje? Meni se zdi, da gremo bolj in bolj v amerikanizacijo. V čutnost namesto čustvenost. V trenutno gratifikacijo. Patos.

Lepo ponedeljkovo jutro, vsem.

Ne razumeš dobro, preber še 1x pa boš videl v kakem konceptu je blo mišljeno - pre-mišljeno x;)x

Jaz nč več ne "filozofiram" v tej smeri. Velik časa sem idealiziral moško-žensko zvezo, iskal resnično in večno pravo ljubezen......Sedaj mi je naklonjenost, prijateljstvo, radost, prijaznost, podarjanje njenega časa meni ob....čutnosti....povsem dovolj. In ni nujno, da od ene in vedno iste ženske. x:o)x Pa zarad tega nikakor nisem ne-čustven. x^x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>Ne razumeš dobro, preber še 1x pa boš videl v kakem konceptu je blo mišljeno - pre-mišljeno  x;)x 

Jaz nč več ne "filozofiram" v tej smeri. Velik časa sem idealiziral moško-žensko zvezo, iskal resnično in večno pravo ljubezen......Sedaj mi je naklonjenost, prijateljstvo, radost, prijaznost, podarjanje njenega  časa meni ob....čutnosti....povsem dovolj. In ni nujno, da od ene in vedno iste ženske.  x:o)x Pa zarad tega nikakor nisem ne-čustven.  x^x

Kljub temu, da sem indoktrinirani racionalist v zadnjem času v sebi odkrivam vse več zmajskosti ... Moje ženske so moji zakladi in jih nisem pripravljen deliti z nikomer. Niti malo, niti za ped. In to je mogoče le, če sem sam povsem investiran, če se tudi sam ne delim. Je to ljubezen, ne vem, vem pa je, da se v meni bliska na belo, če veš, kaj mislim.

Pa nisem te mislil užaliti, nikarte tako, Mick. Samo malo sem pogrel svoje razočaranje nad "keš-p..." Mogoče zato, ker pri dvajsetih nisem imel keša, drugi pa, in so šle morebitne simpatije z njimi ... In še dobro, da so šle, ugotavljam danes, ko kdaj katero srečam ... Hehehe, maščevanje je najboljše hladno.

No, tudi torkovo jutro bo lepo.

In jutri, jutri, jutri, končno, v vaši vasi, na vaši rodni grudi ...

SNEG!!!!!!!!

Yeah.

<{POST_SNAPBACK}>Meni se zdi, da lahko full bolj rasteš kot oseba, če si samski, sploh če se še na veliko iščeš (tko kot jaz, naprimer). Tako se lahko resnično posvetiš stvarem, ki te zanimajo in kej narediš iz tega.

Ko pa enkrat veš, kdo si in se sprejemaš takšnega, se mi zdi, da je pravi čas, da se začneš tudi učiti prilagajanja. To pa je ena stopnja osebne rasti naprej, mogoče.

Vsaj pri meni je tako, da sem trenutno raje samska, saj sem full labilna na čustvenem področju, in nikoli ne vem, do katere mere se je dobro prilagajati.

Kakšen dober nasvet s tega področja, mogoče???

:palec: x:Dx

Samo k tega vsi ne počnejo. Ne znajo bit tud 1 teden samski...

Po moje moreš met ful pošlihtan v glavi, da je zveza uspešna, vse ostalo je brez veze! xrolleyesx

Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski )

<{POST_SNAPBACK}>:palec:  x:Dx

Samo k tega vsi ne počnejo. Ne znajo bit tud 1 teden samski...

Po moje moreš met ful pošlihtan v glavi, da je zveza uspešna, vse ostalo je brez veze!  xrolleyesx

Kaj pa če se ti zdi, da imaš v glavi "vse pošlihtano" in si misliš, da si že pripravljen na novega partnerja - pa v resnici še nisi? Kako sploh to veš - ali si ali nisi pripravljen?

<{POST_SNAPBACK}>Kaj pa če se ti zdi, da imaš v glavi "vse pošlihtano" in si misliš, da si že pripravljen na novega partnerja - pa v resnici še nisi? Kako sploh to veš - ali si ali nisi pripravljen?

Sej nikoli nimo vse pošlihtano x:Dx :vragec:

Samo sigurno bl veš kdaj maš približno, če si nekaj časa sam s sabo. Je pa res, da se čisto odvadiš sprejemati kompromise in to mene zelo zelo tepe trenutno! xrolleyesx :o|o:

<{POST_SNAPBACK}>Kaj pa če se ti zdi, da imaš v glavi "vse pošlihtano" in si misliš, da si že pripravljen na novega partnerja - pa v resnici še nisi? Kako sploh to veš - ali si ali nisi pripravljen?

To pomoje kr začutiš, jest pri sebi vem, da bom pripravljena takrat, ko mi bo nekdo všeč, pa ga ne bom mela v glavi, ko bom delala neki zase. Štekaš, ker prerado se folku dogaja, da greš naprimer zase po hlače, pa se v glavi sprašuješ, če bodo njemu všeč. Sploh več ne razmišljaš s svojo glavo. Vsaj pri men je tko in vem, da nas je še veliko takih.

Pomlad, :palec: , se full strinjam!!! x:Dx x:Dx x:Dx

Js še en lep cajt ne bom prpravlena :o|o:

Od začetka sm ponavad vsa pasja in hočem zadeve pelat po svoje. Pol pa me kritizirajo, kašna da sem... in pol popustim in se prilagajam in vse nardim za tipa, ker si mislm, da se mora pač vsak mal prilagodit - se prav tud jst...

In pol valda se strinjajo, vse štekajo, objublajo.... nardijo pa nč! :xx!:

Zdej sem sploh vsa pasja, ker sem šla nedolgo nazaj narazen s tipom-pa sem si pač rekla, da nisva za skupi, pa de ni noben nč kriv, blablabla...

Zdej pa počas na dan prhajajo take svinarije, laži,... da sploh ne morem verjet :xx!: :xx!: :xx!: :V:

Če pa zdej nam tok pametna, da bom zase poskrbela, namest da se bi spet zapletala s kom, pol pa mi res nobena žauba ne more več pomagat.

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

<{POST_SNAPBACK}>To pomoje kr začutiš, jest pri sebi vem, da bom pripravljena takrat, ko mi bo nekdo všeč, pa ga ne bom mela v glavi, ko bom delala neki zase. Štekaš, ker prerado se folku dogaja, da greš naprimer zase po hlače, pa se v glavi sprašuješ, če bodo njemu všeč. Sploh več ne razmišljaš s svojo glavo. Vsaj pri men je tko in vem, da nas je še veliko takih.

Kva si ti faca, to kar jaz mislim ti tako lepo poveš. x:Xx

<{POST_SNAPBACK}>

Pa nisem te mislil užaliti, nikarte tako, Mick. Samo malo sem pogrel svoje razočaranje nad "keš-p..." Mogoče zato, ker pri dvajsetih nisem imel keša, drugi pa, in so šle morebitne simpatije z njimi ... In še dobro, da so šle, ugotavljam danes, ko kdaj katero srečam ... Hehehe, maščevanje je najboljše hladno.

Brez skrbi, nisi me užalil. Strelček pač, jst x;)x , napišem odkito in direktno nazaj, prav tako brez namena užaliti.....

Keš-p.......a so že za kaj drugega kot za pof....? :vragec: x;)x x:Dx Pa še to je vprašanje.... x;)x x:o)x

K. Čapek

Mislim, da je cilj kes p... da jih pof..., prej jo pa peljes na vecerjo pa na koktejl, pa jo mal v avdiju furas okol xrolleyesx

Ce bi bla na tvojem mestu, jih se f... ne bi. :8):

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

<{POST_SNAPBACK}>:palec:

Ka češ plačvat, k jih je tok k rade dajo sebe pa še kej za povrh! x:px  x:Dx

Ejga, bod mal objektiven, nismo vsi taki frajerji, da bi bejbe kar vse po vrsti skakale za nami, da jih dol damo x;)x .....ne zdej samo po sebi sklepat. xcivx

Mah, keš-p je predvsem fajn.......za-jebavat. x;)x

K. Čapek

<{POST_SNAPBACK}>Ejga, bod mal objektiven, nismo vsi taki frajerji, da bi bejbe kar vse po vrsti skakale za nami, da jih dol damo x;)x .....ne zdej samo po sebi sklepat.  xcivx

Mah, keš-p je predvsem fajn.......za-jebavat.  x;)x

Dva bika se pogovarjata, na travniku, stari in mladi.

Mladi: glej, ata, spodaj je pet mladih lušnih krav. Hitro z zdirjajva dol in vsak eno pof...

Stari: sine, sine, dajva se počasi sprehodit in jih pof... vse.

<{POST_SNAPBACK}>Ejga, bod mal objektiven, nismo vsi taki frajerji, da bi bejbe kar vse po vrsti skakale za nami, da jih dol damo x;)x .....

Ravno včeraj sem prebrala nekaj prvih strani pri temi "Dol sem jo dal..." in sem po tvojih pripovedovanjih sklepala, da ženske ful palijo na tebe... Mimogrede; tvoje zgodbice so mi bile ful všeč x;)x A si že kdaj razmišljal, da bi kakšno na Special poslal (zato da bi tud kaj kvalitetnega objavili)?

<{POST_SNAPBACK}>Ejga, bod mal objektiven, nismo vsi taki frajerji, da bi bejbe kar vse po vrsti skakale za nami, da jih dol damo x;)x .....ne zdej samo po sebi sklepat.  xcivx

Mah, keš-p je predvsem fajn.......za-jebavat.  x;)x

Jah, kaj češ! x;)x x:Dx

Kešarce so mi čist mim, sm že prerasu obdobje,k sm meu cajt se stakimi ukvarjat! :o|o:

[color="red"]Baby don´t forget my number![/color]

<{POST_SNAPBACK}>Keti, meni osebno so ful všeč take ženske, ki razmišljajo kot ti, ampak to moraš tak bit.

Sati, valjda. To bo to!! Hvala za idejo. Lep pozdrav!!

Tak rataš x:Dx

Sati :palec:

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...