Skoči na vsebino

Samski

pomlad

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>Hehehehe.....kak pa to je k ne veš al si samski al pa ne?  :inocent:  x:px  x:Dx Verjetn, da v takem primeru ravnaš tako k ti na situacijo najbl paše.... :vragec:  x:px  :vragec:  x:Dx

ja vidiš js tud ne vem.. :8): x:Ix ... to je tko...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

pikica ti si predobra punca da bi si kr enga nasla.... x:Ix x:)x zate mora bit en k je sam zate narejen! in tak te nekje caka!!!!!! xDDx xDDx

pa to sem ti itak ze tokrat rekla, da....

jst pa moram rect da se mam super kot samska in mi u iber dogaja, tko da mi vcasih mal mori k mi zacne cela horda samskih prijatelc jamrat kok so boge in kok bi mele fanta in... :sick: :sick: bljak.... BABE DEJTE MIR!!!!!!!!

ne, pikica, ti mi NE moris!!!!!! x:Dx x:Dx

Življenje je lepo, če ga živiš...

Men tud pase. Ful. Tolk enih stvari se ti odpre, tolk lahko pocnes, ljudi spoznavas.. Ma saj ne, da drugac v paru ne mores, sam je drugace..

Ko mi vsi presedajo, se umaknem, pa mi ni treba met slabe vesti.. Ko kaksnega tipa nocem videt, pac recem da mi ni do obiskov, al pa me pac ni doma.. in ga ne vidim..

ne iscem, ne cakam.. ce bo pa kaksen fajn prisel mimo, se pa tud ne bom pretirano upirala x:)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Jaz nisem več samska, sam mi je blo čist fino k sem bla. In se nisem počutla nič manj popolno in nič bolj prazno, ker nisem imela nekoga ob sebi. Ljudje k ne znajo funkcionirat sami zase so lahko zelo žalostni. Je drugače ni pa boljše niti slabše. :palec:
Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski )

Ma jst znam čist normalno sama funkcionirat....moja želja po nekom izvira predvsem iz tega, ker se doma ful ne razumemo in nisem bla deležna ljubezni kot otrok in pol mi to pač ful manjka.....

Baje pa zato nimam fanta, ker s fotrom nimava razčiščeno...kot otrok sm si ful najbrž želela njegove pozornosti, ljubezni in pohvale, pa mi tega ni dal....vse je šlo samo v kontro...graja, sovraštvo....

Zato morim, da mi je težko bit sama, ker si tok obupno želim bit objeta, pocrkljana in vse ostalo, kar spada zraven....bo že.

Za vsako rit palca raste! x;)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...