Mick 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 Kolk si mlada? .................... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hehehehe.....kak pa to je k ne veš al si samski al pa ne? Verjetn, da v takem primeru ravnaš tako k ti na situacijo najbl paše.... ja vidiš js tud ne vem.. ... to je tko... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Duh 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ne, prepametna sm, pa se me ustrašjo! Resno govorim, pa znam sama zase poskrbet in nism ena jokica, pa večino to mot.....k misljo, da nism taka, da rab zaščito moškega...pa jo! Ful. Vsak rabi nekoga.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
redkvica 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 pikica ti si predobra punca da bi si kr enga nasla.... zate mora bit en k je sam zate narejen! in tak te nekje caka!!!!!! pa to sem ti itak ze tokrat rekla, da.... jst pa moram rect da se mam super kot samska in mi u iber dogaja, tko da mi vcasih mal mori k mi zacne cela horda samskih prijatelc jamrat kok so boge in kok bi mele fanta in... bljak.... BABE DEJTE MIR!!!!!!!! ne, pikica, ti mi NE moris!!!!!! Citiraj Življenje je lepo, če ga živiš... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 Men tud pase. Ful. Tolk enih stvari se ti odpre, tolk lahko pocnes, ljudi spoznavas.. Ma saj ne, da drugac v paru ne mores, sam je drugace.. Ko mi vsi presedajo, se umaknem, pa mi ni treba met slabe vesti.. Ko kaksnega tipa nocem videt, pac recem da mi ni do obiskov, al pa me pac ni doma.. in ga ne vidim.. ne iscem, ne cakam.. ce bo pa kaksen fajn prisel mimo, se pa tud ne bom pretirano upirala Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 aliana enako mnenje mam. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Ma dej ne nabijite.... Kok sm mlada Mick? 25 bom čez 2 mesca.... :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 ooo pikica 80 letnik...takih ne delajo več a ne? mi smo izvenserijski spešl Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Jp, Todika, pa še dvojčica sm, tko kt ti...11.06. Ta bolš letnik....dobra letina! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 js pa 30.5. zdele kmal bo...... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Ja, sm vidla...sm šla pogledat tvoje podatke.... Cew žur bo! Najboljš, da ga kr na luninem pikniku nardimo vsi dvojčki s foruma.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 14. april 2005 Avtor Prijavi Deli 14. april 2005 Jaz nisem več samska, sam mi je blo čist fino k sem bla. In se nisem počutla nič manj popolno in nič bolj prazno, ker nisem imela nekoga ob sebi. Ljudje k ne znajo funkcionirat sami zase so lahko zelo žalostni. Je drugače ni pa boljše niti slabše. Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Ma jst znam čist normalno sama funkcionirat....moja želja po nekom izvira predvsem iz tega, ker se doma ful ne razumemo in nisem bla deležna ljubezni kot otrok in pol mi to pač ful manjka..... Baje pa zato nimam fanta, ker s fotrom nimava razčiščeno...kot otrok sm si ful najbrž želela njegove pozornosti, ljubezni in pohvale, pa mi tega ni dal....vse je šlo samo v kontro...graja, sovraštvo.... Zato morim, da mi je težko bit sama, ker si tok obupno želim bit objeta, pocrkljana in vse ostalo, kar spada zraven....bo že. Za vsako rit palca raste! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 14. april 2005 Avtor Prijavi Deli 14. april 2005 Prid k men, pa se bomo objemčkal... Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Te lohk še zadušim, k te bom tok objemala...ne si tega želet! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 14. april 2005 Avtor Prijavi Deli 14. april 2005 Sem pa vidla, da sem ta dobr letnik...pa ta dobra trgatev Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 ooo a ti tud? dobrodošla v vip klubu Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 ja, same fejst smo tm! Kulči.....80-ta rulajo!!!!!! Zdej morta sam še men tipa zrihtat... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 a mene pa ne marate Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 To je samoumevno, da je moja kokoška zmer zravn mene, čeprov ni ta prav letnik.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 sej nism dost faila... sam en let... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Sej ni panike....tebe zmer vzamemo zravn, k s tok fejst bejbika! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 se jim je en let kasnej slučajn posrečl narest neki k ni lih za stran vrčt... hehehe Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 so serijo mal podaljšal Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 so prov fajn izjemco nardil....zdej štelam ikonco...mačka al pa usta... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.