lauragreat 24. avgust 2005 Prijavi Deli 24. avgust 2005 Pozdrav,Tudi jaz sem po vseh tistih Zakaj rabi cas 1 in Zakaj rabi cas 2 forumih, po vsem besu, strahu, jezi odlocila da se vsa agonija konca in da bom sama.Res, je kot ste nekateri napisali- sam si- zadevo si prebolel- ti pa manjka tista navada, stvari, ki si jih pocel iz navade.Stara sem 25 let- le leto starejsa od tebe in imam ob sebi krasen krog ljudi, toda tiste prave srece, ki bi te dvignila, tistih metuljckov ni.Borim se vsak dan znova sama s sabo, da bi ugotovila da ima zivljenje visji smisel, kot to, da si dokazujes lastno vrednost s tem, da nekoga imas. Da nisi ves cas na prezi za Mr. Riht-om. Da verjames, da te bo lahko osrecil se kdo drug. Da bi se lahko konec koncev osrecila tudi sama.Da si lahko sam skuhas kosilo in ne da ga skuhas ZA NEKOGA. Da gres lahko sam po novo obleko in se uredis in to zase. Ne vem, ali to prinese cas.S samim dejstvom, kaj bodo pa rekli drugi, pa se Pomlad ne obremenjuj. Pomembno je edino, kaj si zelis ti.Ko bolje razmisljam, je pa kljub vsemu res, ceprav je, ko se zjutraj zbudim hudo, ko ni nikogar zraven tebe, obstaja pa fantansticno dejstvo, da ce mi pase grem lahko tect ali pa za pol ure v kopalnico. Da mi ni treba delat nekomu zajtrka, ga spremit do vrat in se sekirat kdaj bo prisel domov ali bo kosilo ob stirih petih ali sestih. Da bo poletni vecer, naprimer ta petek Noc na Ljubljanici in bo edina stavr o kateri bom razmisljala katero obleko bom oblekla in kako bomo sle 4 samske lustne punce v nek lokal na vicek, kjer bom lahko z visokim pogledom osinila kaksnega moskega in si mislila, ZAL TE NE RABIM.Da bo se vedno nek lep dan, ko bom sama zadihala zrak, brez nekoga, ki bi mi povedal, da me potrebuje.Lep dan Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 24. avgust 2005 Prijavi Deli 24. avgust 2005 laura,uzivaj svojo mladost in sreco ,da si zdravo bitje. se tolko let imas pred sabo.izkoristi ta cas za nekaj kar si si od vedno zelela.morda bi se lahko vpisala v kaksen tecaj necesa,naprimer trebusnega plesa....tolk za primer samo.kaj pa potovanje?nekaj ziher obstaja ,kar bi si zelela storiti,delati ,uzivati,a ne? Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 24. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 24. avgust 2005 Jaz zdej nisem več samska, ampak mi je to leto in pol samskosti zelo koristilo. Okrepila so se nekatera prijatelstva , nekatera so tudi izginila , postala sem bolj čustveno neodvisna , naučila sem se, da moram najprej poskrbeti zase , potem šele za druge in je sedaj tudi moja nova veza kvalitetnejša. Dam in vzamem si več prostora za dihanje Mislim, da sem se veliko naučila in ni me strah kako bo, če bom spet samska Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 24. avgust 2005 Prijavi Deli 24. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz zdej nisem več samska, ampak mi je to leto in pol samskosti zelo koristilo. Okrepila so se nekatera prijatelstva , nekatera so tudi izginila , postala sem bolj čustveno neodvisna , naučila sem se, da moram najprej poskrbeti zase , potem šele za druge in je sedaj tudi moja nova veza kvalitetnejša. Dam in vzamem si več prostora za dihanje Mislim, da sem se veliko naučila in ni me strah kako bo, če bom spet samska E Pomlad, bravo, to je to!!! Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 24. avgust 2005 Prijavi Deli 24. avgust 2005 Pomlad Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 24. avgust 2005 Prijavi Deli 24. avgust 2005 Pomlad, to mi deli! Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 24. avgust 2005 Prijavi Deli 24. avgust 2005 Pomlad je koncno postekala princip kolobarjenja... tvoj ucitelj zgodovine bi bil ponosen nate! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 24. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 24. avgust 2005 Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 24. avgust 2005 Prijavi Deli 24. avgust 2005 men je čist kul bit nesamska, pa tud k sm bla, mi ni nč falilo.....sm sama seb čist fajn družba in ne rabim nujno nekoga ob seb.....je pa fajn da ga mam....tajga čist po mojmu okusu Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alone 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 Ja sva že dva, ki čutiva povsem enako... Okolje je prazno. Ko se zbudiš zjutraj, ni nikogar , ki bi ti rekel dobro jutro, ali pa te bi nekam poslal, če je slabe volje... Si čisto sam in zaradi tega tudi prepogotokrat osamljen. Kot praviš mantis, nihče ni tvoj in ti nisi nikogeršen. Pa ne gre tukaj za lastnino! Še zdaleč ne. Gre za prijateljstvo, ki je več kot to. Nasmeh, žalost, veselje, čustva... Skratka - LJUBEZEN ! Citiraj ____________________ Razum je ovira razumevanja... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 Eh, noben ti ne reče dobro jutro! Si pa sam reč. Glih to je narobe, ker se počutiš osamljenega. To je finta. Nikol nisi sam. Vedno maš sebe in se moraš pač naučit, da uživaš sam s sabo. Zihr je miljon stvari, k si si jih kdaj želel delat, pa si nisi vzel časa zanje. Ko si samski, maš za vse te stvari čas. In zdej res vidm, da dokler se nimaš zadost rad, je bolš da si samski, ne pa da vztrajaš v vezi, ki te ne osrečuje in po koščkih umiraš. Treba si je dat čas in uživat v tem. To ni nobena sramota, itak mam filing, da je zmer vse več samskih, ker se ne znamo pogovarjat, al se ne upamo izrazit svojih občutkov, pol ti je pa kasnej žal. Vem, kok dober filing je, če vse poveš in si kasnej ne morš očitat, joj, zakaj nisem takrat povedala, ko bi lahko. Beseda ni konj. Čvekam. Ok, nehujem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 Se strinjam s pikico. V preteklem letu sem bila vecino leta samska ( tudi ko nisem bila, ni bilo nic resnega). In glede na to, da sem bila od enega 16. leta z nekom ( ki je bil vec pri meni kot doma in je bil z mojimi ze kar druzina ), je po prebolevanju pac, to blazno pasalo. Osamljenosti ne poznam lih . Mam obcutek, da sem postala sama sebi dovolj na nek nacin. Zato grem tudi zdaj mogoce bolj samozavestno v zvezo, se pac prepuscam toku in se ne obremenjujem. Po moje je prav zdravo bit tudi mal sam. Da se naucis tudi tako zivet, ne pa da si odvisen od nekoga ( kar je lepo, samo malce nezdravo - po mojem mnenju). Stekam pa, da ko prides v dolocena leta in si se vedno samski, ti je malce cudno in zoprno, ker pac ze "druzba zahteva", da si vezan in po moznosti s pamzom. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 hihi hm pridno ugotavljam da samski stan preprosto ni zame... kakorkol obrnes,... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 25. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 25. avgust 2005 Pol je pr teb edini problem v tem, da nimaš s kom seksat? Mislim, da si čustveno nestabilna. Plus tega ti lahko dobri prijatelji nadomestijo velik del partnerja, vsaj če si pripravljen vlagat tud v te vrste zvez. Pa če si samski zelo trpiš, če si totalno labilna oseba. Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 dolg sm bla samska, mi je res seks falil, sam spet ne tolk da bi nase enga levaka prlepla in se ga oklepala pol kt utopljenc šlaufa......js sm pravim da je bolš bit sam kt pa u eni sfaljeni zvezi....ker zame je bistvo zveze to da me osrečuje, izpolnjuje, ne pa ubija in teži....sm raj sama pa č u življenju več ne seksam, č je to zdej fora kao neka....... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 Pod samski jaz razumem, da nisi v zvezi, pa da tudi seksualnega zivljenja nimas. Da ne gres tu in tam z nekom v posteljo Ze tu sem drugacnega mnenja. To se pravi, da ce si kot samska najdem nekoga, s katerim se fizicno privlaciva in se enkrat na teden dol dava ( zaradi teh potreb pac ), nisem vec samska? To je bilo hipoteticno Po mojem mnenju sem. Ker razlikujem to dvoje ( kar ne pomeni, da ce sem v zvezi, spim tud z drugimi). Samo nasplosno grem v zvezo z nekom, do katerega cutim veliko, sem pripravljena z njim deliti zivljenje ( dobre in slabe trenutke), delati skupne nacrte, si stati ob strani in tako dalje... Pac, eni so zmozni seksat z nekom, do katerih nimajo nekih ljubezenskih custev ( ti ocitno ne? ), drugi pa pac ne. Ne moras pa to imeti za "vezo" no. Jaz ne razumem tega. Zdaj pa ne vem, al sami tako dobro poskrbite za svoje spolne potrebe? (kar je pravzaprav nemogoce?!) oz. jih nekateri sploh nimate? Ali pa vam seks cist zares ne pomeni veliko.... kar se mi zdi cudno. Vam je sploh kdaj 'prislo'? "Rokomet"? HECAM! Se pa strinjam s Todiko, raj samska in susa, kot pa da se oprimem prvega, ki mim pride. In z vsem ostalim kar je napisala... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 js se tolk cenim, da si raj do komolcev roke znucam, kokr da bi pustila da en kreten po men skače in kok pol to gre....čez dan si greta na jetra pa ob živce en drujga spravlata, zvečer pa hop med rjuhe pa seksat, da so fizične potrebe zadovljene :xx!: hvala lepa, si jo dam raj zašit Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 25. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 25. avgust 2005 Pač ti to rabš, kaj nej rečem. Lahko samo to, da sem srečna, da sem drugačna. Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 Kot vse kaže se vam bom kmal prdružla v tej temi..... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 25. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 25. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mantis, zdej boljš da nimaš tipa k bi ga čist posesala (psihično, fizično, mentalno...), pol bi bla pa spet žalostna k bi ti pobegnu. Sem tud jaz to iskala, pol sem pa skužila, da to ne prinaša sreče... Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 uh, bejbe se tuki tolk o seksu pogovarjajo, da so me čist zrajcale Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bela vrtnica 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Od njega zahtevaš, da te osreči..., ubistvu si pa ti odgovorna za svojo srečo. Hm, jaz se pa ne strinjam s tem. Ob partnerju čutim več, kot bi lahko čutila kadarkoli sama s seboj,... Vsak je odgovoren za svojo srečo, tudi zato, da najde partnerja, ki ga zna še bolj osrečiti!! Citiraj Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 joj mantis sej kul, valda je seks zlo pomembn v zvezi, sam ni vseen kaka zveza je to....js nism prpravlena vsega možnega sranja požret od tipa sam zato da bom mela seks vsak dan....sej bi mi minlo do vsega......bi mi on recimo ful težil neki, pa najedov skoz pa hodu po živcih, pol pa naj kao ful ljubeče in predano seksala z njim groza, js si to ne znam predstavljat Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 hmmm ja no ja... samski...ja...ne...ja...ne....poleti je fajn bit, ker na morje it z žensko je kot, da bi drva nesu v gozd tko, da polet bit samski je užitek, ker lahk sexaš vsak dan z drugo pozimi se ti to sploh ne da jebiga, taki sm/o Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 a tak delujem? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.