Pika Pikica 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 Pikica, saj bi, pa potem ne morem tipkat. Saj drzim pesti zate, ti zame, nekaj nama bo ze uspelo. Ko eni ali druge kaj uspe, casti kofi? Deal? Deal, ampak, ko boš/bom mela tipa že pol leta, ker prej ne bo časa, bo treba nadoknadit sušne dneve! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MoonDance 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 Deal, ampak, ko boš/bom mela tipa že pol leta, ker prej ne bo časa, bo treba nadoknadit sušne dneve! D'Best! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 D'Best! Pridem zravn na kofe, da vidim, kaka tipčka sta izbrali... Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MoonDance 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 Ehm, saj nisva nic govorili o tem, da bi tipa (ena ali druga) pripeljali zraven, hehehe.Lahko pa prides poslusat, ja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 Pridem zravn na kofe, da vidim, kaka tipčka sta izbrali... Sej na kofe greva sami. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 hm kaj naj rečem na to temo....... čist fletno je bit mal sam....... men je oki...... Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 No, bom jaz neki rekla ("se odkašlja"):Torej, v teh dneh, ko sem pač sama (fant pride jutri ponoč nazaj) sem seveda razmišljala tudi o tem kakšen je samski staž...oz bolj natančno, kako bi se jaz sdaj znašla kot single...Zadnje čase sem postala izredno zamišljena in potopljena vase in sploh nič kaj preveč družabna ("ne, sej sem družabna, sam ne da se mi za folkom rint") x!x Samo, potem bi verjetno zelo dolgo pstala sama...To pa ni več fajn Itak je pa skor po 7ih nesamskih letih težko razmišljat kako je bit sam, ker vse kar mi pade na pamet je to, da pač lohk dejtaš, če hočeš in, če pospraviš ostane pospravljeno, vedno si na muhi in ceu kup dnarja zmečeš stran samo, da si na muhi Aja, dejtanje je ful ql...To je vrjetna ena stvar, ki jo res pogrešam...Mogoče bl kot način spoznavanja novih ljudi...Flirtat itak nikol zares nisem znala Velik bl produktivna bi bla, če bi bla sama, ker pač neki bi mogla počet, ne... Mislim, da je fajn, da v življenju izkusimo oboje in še bl fajn je, ča najdemo nekoga, zaradi katerega pozabimo na vsa ta vprašanja: " A res fajn bit samski?"Vse ob svojem času Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tejchy 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 mislm, da ima oboje (če si samski oz. če nisi) svoje pluse in minuse. Povsod se najde kej dobrega in povsod kaj slabega. Tako kot pri vsaki stvari v življenju. Citiraj Have a nice day!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 odvisno zakaj si samski......če maš vsega poln kufer ma potem paše bit mal sam.......ampak he spoznavam nekej...prekleto hitro ti zapaše tako lagodno samsko življenje...se mi že zdaj noro zdi,da bi kadarkoli morala deliti svoj prostor in čas še z nekom...... ma men definitivno paše trenutno,vem, da se sliši mal egoistično...ampak tako čutim....in mislim da bom en čas še kar vztrajala v njem..ker enostavno sem na vrsti jaz...... mi....pašeeeeeeeeeeeeee mirrrrrrrrrrrrrr......mmhm Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Modratrobentica 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 SEJ NIS NORMALNA ČEŠPLJA Citiraj sem najlepša in najboljša kreacija narave ))) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 ...matr sem dobr tisto gor napisalaHja kje bom pol samska Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Modratrobentica 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 NIMAŠ KEJ ČASI CVETEJO ZA KEŠ PIČKE NA RAČUN TIPOV K NIMAJO MOŽGAN Citiraj sem najlepša in najboljša kreacija narave ))) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 kaj je tukaj tako nenormalnega? Mal razloži...... Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sunny girl 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 jaz sem tud samska in mi je taaak lustno :-))) niti ne pogresam moskih, se jih prav otepam, fajn mi je, ko grem s prijatlcami ven in se noro zabavamo, malo flirtamo s fanti, se pogovarjamo in uzivamo.. pa se svojega prostega casa ne rabim z nikomer delit, nimam nobene obveze, nihce me ne gnjavi nonstop po telefonu ce imam cas za njega,... Skratka, uzivam. ne vem kako dolgo bo se tak, verjetno bom spremenila misljenje, ko bom srecala ''pravega'', ampak zaenkrat mi to pase.. res, pa vse je vredu z mano, heheh.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 bravooooooo evo..točno o teh stvareh sem pisala.......nevem kaj je tako čudnega v tem??? Ko boš znal živeti sam,ko se boš prenehal smiliti samemu sebi in boš kaj naredil LE ZASE in privoščil LE SEBi...jep potem se mi zdi si na pravi poti........kajti ZNAti UŽIVAti SAM je tudi izredno pomembna stvar in pomembna vstopnicaza naprej.... Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sunny girl 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 tako je!!!se popolnoma strinjam.. Najbolj so mi smesni tisti, ki skacejo iz zveze v zvezo, vedno nesrecni, nikdar jim ni prav in vsi njihovi partnerji imajo enako napako... ne vzamejo si pa casa zase, da se poglobijo vase in ugotovijo kaj bi sploh radi, cesa so sposobni in kaj zelijo od partnerja. Sploh ne znajo prezivet enga tedna sami, ker se jim porusi svet.. mislim da si lahko srecen v zvezi sele, ko spoznas samega sebe in ne isces partnerja, ki bi popravljal tvoje napake in te dopolnjeval, ampak se ze ljubis.., in na tem gradis svoj naslednji odnos, kjer si enakopraven in gradis odnos vzporedno s svojo osebno rastjo.. torej, da ne skrenem prevec --- vcasih je treba bit tud malo sam, da si spet pospravis'' podstresje'' se na novo oganiziras in postavis cilje ter ideale.. spostujem ljudi, ki jim to uspe in znajo potem to uporabit v zvezi.. redki so taksni, na zalost... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 14. december 2005 Prijavi Deli 14. december 2005 a si cist cist cist zihr? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 14. december 2005 Prijavi Deli 14. december 2005 men je blo čist kul k sm bla samska pa mi je zdej tud prov fajn k nism mam fajno zvezo in sem čist zadovolna in srečna.....in ne pogrešam kej samskega lajfa.......kar pa seveda ne pomen da bi me blo konc če bi spet postala samska........mislim da bi mi glih tak čist fajn šlo........za svojo srečo in dobro počutje ne rabim nujno nekoga ob seb.............je pa fajn da ga mam Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. december 2005 Prijavi Deli 14. december 2005 men je blo čist kul k sm bla samska pa mi je zdej tud prov fajn k nism mam fajno zvezo in sem čist zadovolna in srečna.....in ne pogrešam kej samskega lajfa.......kar pa seveda ne pomen da bi me blo konc če bi spet postala samska........mislim da bi mi glih tak čist fajn šlo........za svojo srečo in dobro počutje ne rabim nujno nekoga ob seb.............je pa fajn da ga mam Todi, ti si men tak faaajnaaaaaaaaaa. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 14. december 2005 Prijavi Deli 14. december 2005 Todi, ti si men tak faaajnaaaaaaaaaa. a že maš mojo sliko na steni namest titoja kdaj mi boš kafe plačala Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. december 2005 Prijavi Deli 14. december 2005 a že maš mojo sliko na steni namest titoja kdaj mi boš kafe plačala Slika ž stoji na steni in vsak dan klečim pred njo in molim! Jao, kavaaaaaaaa....sej sm res ena usranka smotana. Ob nedeljah mam zdej plesne ob 5h, pa pol ne vem, kako bi znesl...razn, če pridm okol 12h, pa greva v 902 na pico al pa kej, pol pa okol 4h pičim damu? Ka pravš? Sam pol morm še Aiwoslavo vprašat, da nov sitnarla, da je nism zravn vzela. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 14. december 2005 Prijavi Deli 14. december 2005 Slika ž stoji na steni in vsak dan klečim pred njo in molim! Jao, kavaaaaaaaa....sej sm res ena usranka smotana. Ob nedeljah mam zdej plesne ob 5h, pa pol ne vem, kako bi znesl...razn, če pridm okol 12h, pa greva v 902 na pico al pa kej, pol pa okol 4h pičim damu? Ka pravš? Sam pol morm še Aiwoslavo vprašat, da nov sitnarla, da je nism zravn vzela. zorganiziri u štirih ureh bomo pa ja požrle tisto pico al kva Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. december 2005 Prijavi Deli 14. december 2005 zorganiziri u štirih ureh bomo pa ja požrle tisto pico al kva Deal, jo vprašam, če ne pa sam apridem. Razn, če bo snežil, pol pa no way, da rinem na črnevc. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 14. december 2005 Prijavi Deli 14. december 2005 ---------Todi, ti si men tak faaajnaaaaaaaaaa. kdaj mi boš kafe plačala Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 14. december 2005 Prijavi Deli 14. december 2005 Deal, jo vprašam, če ne pa sam apridem. Razn, če bo snežil, pol pa no way, da rinem na črnevc. okej ---------ka se pa ti spet režiš Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.