majica 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 Če povzamem.... po "razvezi" sem bila samska 5 let... lahko rečem obdobje full dobrega in full slabega... Ker so otroci tako nezahtevni v odnosih z denarjem, z nepomito posodo, skratka z vsem, kar bi sprožilo zakonski prepir, mi je bilo full všeč. Lahko sem se pogovarjala nemoteno s komerkoli, šla kamorkoli, delala karkoli...FREEDOM!!!V dvoje pa seveda...fuf... vse gre lažje na vseh ostalih področjih... da o predanosti in ljubezni ne govorim...ampak v življenju ni garancije za nič ...ne v dvoje in ne kot samski... Res ni potrebno se obremenjevat, ali je s človekom, ki je samski, kaj narobe ali ne...to je le obdobje življenja, pot, skozi katero grejo samo močni ljudje...tisti, ki te moči nimajo, so z nekom za vsako ceno...in bolje je biti sam, kot s komerkoli- da le nisi sam...Biti sam ni osamljenost, biti sam je biti v najboljši družbi!Sploh, če imaš za seboj že neko vezo, ni dobro skočiti v drugo, rabiš nekaj let, da se očistiš smeti bivšega partnerja...če se ne, jih nosiš seboj še v novo vezo in jih mečeš pod noge novemu partnerju... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 ...samo se ful stvari naučiš enkrat, ko si res sam, ko stvari premisliš z distance. Vsaj jaz sem to rabla, da lahko sedaj res živim. Zdaj, ko vem, sem popolnoma drugačna.Amen to that. Star 28et let, samski 2.5 leti, boli me kur*c, kaj si pijani idioti, ki žrejo trupla in vpijejo kot neke živali, mislijo o meni. Sexajo itak ne (jah, Rugelj že ve kaj govori), naklonjenosti, spoštovanja in pozornosti pa tudi bolj malo "pokonzumirajo" (in dajejo). Živijo pač skupaj in se prepirajo, na slavjih pa se zabavajo z žaljenjem in vpitjem. Buhaha! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 20. september 2004 Avtor Prijavi Deli 20. september 2004 Poznam eno žensko (beri bivša kolegica, vam bo jasno zakaj), k jima s tipom ful ne laufa, pa sta skupi samo zato, ker če bi šla narazen bi mela ona ful stvari za spakirat k jih ma pri njemu (ne živita skupaj), sama tega po mojem mnenju tako ni sposobna, se mi zdi, da tko tud sama misl, ker je rekla, da bi bil ful šit, ker bi mogla pol fotra klicat, da bi pršu iz Maribora, da bi ji pomagal. Kolegov in kolegic itak nima...več. In ker je kamot in neumna je še vedno z njim. :xx!: Najhuje je pa to, da ona misli, da je ona boljša od mene, ker ma tipa jaz, pa ne. Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 Nekeda dne bom stisnil zobe in prinesel srce na pladnu. Morda že jutri, danes je še prezgodaj.No le daj, priložnosti so za zrasti, ne za zbežat stran, če si želiš biti vezan, pa te je strah... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
atubbuta 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 Nekeda dne bom stisnil zobe in prinesel srce na pladnu. Morda že jutri, danes je še prezgodaj.No le daj, priložnosti so za zrasti, ne za zbežat stran, če si želiš biti vezan, pa te je strah... Ravno vezan si ne želim biti. Rad bi v polnosti živel življenje. Če je človek lahko vezan tako, da v bistvu ni vezan, je to tisto. Pa ne me narobe razumet :!: Zvestoba in ujetost še zdaleč ni isto Majica, zelo lepo si to napisala in tako zelo resnično. Citiraj Bodite SPONTANI, ISKRENI in POSTENI.Ne igrajte UMAZANIH IGER oz. CUSTVENIH MANIPULACIJ.S tem NIKOGAR ne osrecite; tudi SEBE NE.Kdor pa zeli biti NESRECEN, si lahko se vedno poisce sebi enake. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 Majica, zelo lepo si to napisala in tako zelo resnično. Res. Ravno vezan si ne želim biti. Rad bi v polnosti živel življenje... - a nisi Vodnar ze? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
atubbuta 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 Ravno vezan si ne želim biti. Rad bi v polnosti živel življenje... - a nisi Vodnar ze? Ja, tako nekako. Citiraj Bodite SPONTANI, ISKRENI in POSTENI.Ne igrajte UMAZANIH IGER oz. CUSTVENIH MANIPULACIJ.S tem NIKOGAR ne osrecite; tudi SEBE NE.Kdor pa zeli biti NESRECEN, si lahko se vedno poisce sebi enake. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lilija 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 POMLAD.. tudi jaz sem stara 24 let in ....samska.... ja, res je to....veliko ljudi me ne razume. .nekako si ne znajo dopovedat, zakaj sem sama.... ... "takšna punca in pri teh letih, pa samska".... ." preveč ponosna in preveč pametna in nobeden ni dobolj dober za njo"..." izbira in bo izbirek dobila"...... .... " mogoče pa jo je kdo zelo razočaral"... ... pri takšnih in podobnih komentarih se le nasmejim in odgovorim...." vse ob pravem času", "sedaj pa mi je tako lepo" ..rada sem v družbi fantov, se z nimi pogovarjam o različnih stvareh. ...a s tistim, ki prestopim mejo prijateljstva, pa mora biti res nekaj posebnega... Lilija Citiraj Ljubezen ni solo,ljubezen je duet, če izgine pri enem,pesem onemi... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 Majica, zelo lepo si to napisala in tako zelo resnično. Res. Ravno vezan si ne želim biti. Rad bi v polnosti živel življenje... - a nisi Vodnar ze? ja vodnarji hehe mmm haha samski je relativna beseda,.... ampak js sem trenutno relativno nekje vmes.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 ..rada sem v družbi fantov, se z nimiku-ku Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lilija 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 kaj??? sokrates kaj ni jasno??' mogoče to da mi je tipkovnica "požjla " j..... ......napisla nimi ..mislila pa njimi... Citiraj Ljubezen ni solo,ljubezen je duet, če izgine pri enem,pesem onemi... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lilija 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 Sokrates, kos em napisala pogovarjam...sem mislila dobesedno pogovor Citiraj Ljubezen ni solo,ljubezen je duet, če izgine pri enem,pesem onemi... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 ja, ja........... ne zgovarji se x!x (sej je uredu, sej si sam pohotna ženska) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 Samska sem, pa kaj! Zakaj se ljudjem zdi to tako nesprejemnljivo?Tamara je lepo napisala, ko ne boš o tem razmišljala več kot o **družbeni hibi** ne boš več tega opazila. Sicer pa sem 10 let starejša od tebe in ti lahko rečem, da so se meni najlepša leta začela po 25. Tako, da s polno paro naprej. Bodi svoja. Bodi poredna. Ne daj se v kalupe.Danes mi je žal za vse trenutke, ki si jih nisem vzela in ukradla, ko sem bila še samska. Saj ne da žalujem ampak, če bi danes..... Kot je Sončna napisala izraz kvalitetno čakanje se mi je dopadlo. Ok saj nekje si vsi želimo partnerja in biti v paru, govoriti v dvojini in nekateri res plačujejo visoko ceno, da živijo na ta način. Popolnoma se strinjam tu z Rachkom. Lilija je tudi navedla, nekaj zelo pogostih stereotipnih predsodkov, ki jih ljudje imamo. Nisem samska, pa misliš da mene ne sprašujejo stereotipnih klišejskih vprašanj, kaj bi vse morala v mojih letih. :fiju: Ker vem, da če ne bi bilo tega, bi bilo pa kaj drugega. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 Najhuje je pa to, da ona misli, da je ona boljša od mene, ker ma tipa jaz, pa ne. Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 21. september 2004 Prijavi Deli 21. september 2004 nč ni narobe če si samski/a..čas za razmišljanje, iskanje odgovorov, brisanje preteklosti..sej, pol pa spet pride nova ljubezen in se začne jovo na novo.. Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 21. september 2004 Prijavi Deli 21. september 2004 Meni veliko pove komad od Anastacie-Sexy single! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 21. september 2004 Prijavi Deli 21. september 2004 Jaz sicer nisem samska, imam pa prijateljico, ki je samska in ona dobesedno uživa v temu. Dogaja se ji sto na uro in v resnici ni nikoli sama. Sem pa prišla do ugotovitve: ni ga bolj samskega od tistega, ki je obdan z napačnimi ljudmi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 21. september 2004 Avtor Prijavi Deli 21. september 2004 ...tud men se zdej dogaja sto na uro. Sam sem mogla pridt do tega. Po končani vezi sem rabla ene 6 mesecev tuhtanja , čeprav tud zdej ogromno tuhtam . Samo, da zdej o sebi, prej pa 23 let čist nič. In velikokrat marsikaj dotuhtam. V glavnem SANJAM PRI BELEM DNEVU ! Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 21. september 2004 Prijavi Deli 21. september 2004 nč ni narobe če si samski/a..čas za razmišljanje, iskanje odgovorov, brisanje preteklosti..sej, pol pa spet pride nova ljubezen in se začne jovo na novo.. Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 21. september 2004 Prijavi Deli 21. september 2004 Sem pa prišla do ugotovitve: ni ga bolj samskega od tistega, ki je obdan z napačnimi ljudmi. + še ljubezen do sebe, pa smo tam. Bliss. Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. september 2004 Prijavi Deli 21. september 2004 Sem pa prišla do ugotovitve: ni ga bolj samskega od tistega, ki je obdan z napačnimi ljudmi. - Dolores, ja osamljen najbolj osamljen v množici ljudi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 21. september 2004 Prijavi Deli 21. september 2004 Pomlad, če rada hodiš v naravo, počni to čimbolj pogosto, ker te bo to sprostilo in ti dalo energijo!Ni lepšega in bolj sproščujočega, kot srkati energijo iz narave. Osebno grem zelo rad v gozd, kar tako, na sprehod! Če pa še kako gobico srečam, pa še boljše! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 21. september 2004 Prijavi Deli 21. september 2004 Jaz tudi hodim rad v gozd...vcasih prinesem domov kaksno gobo, vcasih pa kaksnega klopa Se kaksen teden, pa se zacne sezona 'marel'. (pohane so nartabolse ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 21. september 2004 Prijavi Deli 21. september 2004 Tolk le glej, da ima obroček na sebi, ki se premika , mislim na marele Kroki ....tista iz fotk je bila lepa Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.