free 14. december 2005 Prijavi Deli 14. december 2005 tak tip sn cuj. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 15. december 2005 Prijavi Deli 15. december 2005 Jest tut samski.Preklete babe.Aj sploh še kakšna normalna na svetu, pa čej sploh kdaj bla...hehe Jaz se pa sprašujem, kje so normalni tipi. Res sem magnet za same frike, ki jih imam vrh glave dost. Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 15. december 2005 Prijavi Deli 15. december 2005 Jaz se pa sprašujem, kje so normalni tipi. Res sem magnet za same frike, ki jih imam vrh glave dost. Zdajle me pa nič ne zanima bolj kot to, da mi poveš kakšni friki se nate limajo? Zakaj jih imaš za frike? Samo razčistit hočem ali si jih upravičeno tako poimenovala! Aja, jaz sem tud ene sorte frik, da boš vedla! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. december 2005 Prijavi Deli 15. december 2005 Zdajle me pa nič ne zanima bolj kot to, da mi poveš kakšni friki se nate limajo? Zakaj jih imaš za frike? Samo razčistit hočem ali si jih upravičeno tako poimenovala! Aja, jaz sem tud ene sorte frik, da boš vedla! Ne verjamem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 15. december 2005 Prijavi Deli 15. december 2005 Hehe, zadn čas, da se javim tlele traja tale moja samskost že pol leta skor.. Pa bo še kar, je preveč fajn tko Ja, točno to, rad se imet, ugotovit, da ne rabiš enga ob sebi zato, da ti je fajn, ampak da ti je fajn tud sam.. če je pa kdo zraven, je pa lahk še boljš Npr.. če bi imela tipa, bi težko danes čvekala do polnoči s frendom ob čajčku in shishi Kok je blo pa fajn Pa zadnjič ne bi trije tipi pri men prespal (sploh ne eden od njih v moji postelji ), pa zdajle ne bi razmišljala o dolgem potovanju v tujino, ampak najbrž o tem kje in kako bi se ustalila (kar ni nujno slabo, ampak tud to zdaj je kul).. Anyway, Aliana, welcome to the club Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 15. december 2005 Prijavi Deli 15. december 2005 U zdaj nas je pa že tolko, da se bi splačal kakšno članarino pobrat? Javim se za blagajnika! Pika, kaj ne verjameš, saj ti jaz povem! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 15. december 2005 Prijavi Deli 15. december 2005 he he, sm zihr, da si ti tut za marsikoga frikica a ves. pogledov na svet in situacije je toliko kolikor ljudi.kaj tebi sploh pomeni 'normalen tip' a je clovk sploh lahk se normalen v tem nenormalenm svetu, ali bolej sistemu, ko nas fopajo ze od kot otroke s reklamami ipd... tesko. normal je mogoce torej le tisti, ki zna vozit slalom med vrati sistema, ob tem pa ohrani vsaj nekja procentov zdrave kmecke pameti. no, mogoce imas ti drugacno mnenje o tem, kaj je biti normalen? ---------Jaz se pa sprašujem, kje so normalni tipi. Res sem magnet za same frike, ki jih imam vrh glave dost. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. december 2005 Prijavi Deli 15. december 2005 U zdaj nas je pa že tolko, da se bi splačal kakšno članarino pobrat? Javim se za blagajnika! Pika, kaj ne verjameš, saj ti jaz povem! Nč novš ti blagajnik. Jest bom. Hm, jst marsičesa ne verjamem. Probi me nahecat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 16. december 2005 Prijavi Deli 16. december 2005 Zdajle me pa nič ne zanima bolj kot to, da mi poveš kakšni friki se nate limajo? Zakaj jih imaš za frike? Samo razčistit hočem ali si jih upravičeno tako poimenovala! Aja, jaz sem tud ene sorte frik, da boš vedla! Da povem, ni ravno zabavno, če se okoli tebe suče en tip, ki ima na eni roki vtetovirano besedo HATE, na drugi pa KILL, mene je blo čist strah. GROZA. Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 16. december 2005 Prijavi Deli 16. december 2005 Včasih se mi zdi, da je najbolje bit samski.... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 16. december 2005 Prijavi Deli 16. december 2005 Nč novš ti blagajnik. Jest bom. Hm, jst marsičesa ne verjamem. Probi me nahecat. Izkušnja v živo bi te najbolj prepričala in šokirala! Najbrž si nikoli ne bi več opomogla, zato se me izogibaj na dvakratni varnostni razdalji. Da povem, ni ravno zabavno, če se okoli tebe suče en tip, ki ima na eni roki vtetovirano besedo HATE, na drugi pa KILL, mene je blo čist strah. GROZA. Mogoče si napačno interpretirala: HATE-KILL - "sovraži ubijanje" ? Ali pa tudi ti v živo deluješ nekoliko "evil"? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 16. december 2005 Prijavi Deli 16. december 2005 Včasih se mi zdi, da je najbolje bit samski.... Zakaj? (Zbiram izgovore za tastare, ki vpijejo po potomcih....) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 16. december 2005 Prijavi Deli 16. december 2005 Zakaj? (Zbiram izgovore za tastare, ki vpijejo po potomcih....) Zato, ker imam včasih poln kufer tega, da morm skoz ene in iste stvari govort novim osebam. Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 16. december 2005 Prijavi Deli 16. december 2005 Zato, ker imam včasih poln kufer tega, da morm skoz ene in iste stvari govort novim osebam. Saj ti hodiš v službo, ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 16. december 2005 Prijavi Deli 16. december 2005 Saj ti hodiš v službo, ne? Ja. WHY? Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 16. december 2005 Prijavi Deli 16. december 2005 Ja če hodiš v službo, potem bi se pa že morala sprijaznit z govorjenjem enih in istih stvari istim in novim osebam. Ti je to kaj znano? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 16. december 2005 Prijavi Deli 16. december 2005 Ja če hodiš v službo, potem bi se pa že morala sprijaznit z govorjenjem enih in istih stvari istim in novim osebam. Ti je to kaj znano?Ja znano sam sm mislila da je tle govora o vezah oz. samskem lajfu... kaj bi ti zdej rad izgovore za tastare al ne?!? hehe Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 17. december 2005 Prijavi Deli 17. december 2005 Huh... gledam tole temo mal... hmmm hmmm nisem bil ze tolko casa samski, da.... sploh ne vem, da obstaja samsko zivljenje... hehjejej vsekakor imam velik manj casa za po forumu brskat kot pa prej ko sem bil samski hmm tk, da odlocna prednost samskega zivljenja je prosti cas (slaba stran tega je vec dolgcasa) Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 17. december 2005 Prijavi Deli 17. december 2005 Ja znano sam sm mislila da je tle govora o vezah oz. samskem lajfu... kaj bi ti zdej rad izgovore za tastare al ne?!? hehe Potrpljenje rabiš v obeh primerih, a ne? Potrpljenja ti manjka, to je moj point! Drugače pa ne rabim izgovorov samo za tastare ampak kar za celo žlahto! Ojej... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 17. december 2005 Prijavi Deli 17. december 2005 jaz pa vam kar malo zavidam vsem samskim. niti na WC ne morem iti, brez da bi me moj fant vprašal, kam grem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 17. december 2005 Prijavi Deli 17. december 2005 jaz pa vam kar malo zavidam vsem samskim. niti na WC ne morem iti, brez da bi me moj fant vprašal, kam grem. Jest sem jim pa totalno fovš! Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 17. december 2005 Prijavi Deli 17. december 2005 Potrpljenja ti manjka, to je moj point! V prejšnji vezi sem ga imela preveč, kar me je na koncu tudi po nosu usekalo... sedaj ga imam pa premalo. Ampak mi je kul. Ker ne mislim pristat še enkrat v istem shitu!! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 17. december 2005 Prijavi Deli 17. december 2005 Včasih se mi zdi, da je najbolje bit samski.... ..ne, ne... najboljs je bit zadet!!!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 17. december 2005 Prijavi Deli 17. december 2005 Huh... gledam tole temo mal... hmmm hmmm nisem bil ze tolko casa samski, da.... sploh ne vem, da obstaja samsko zivljenje... hehjejej vsekakor imam velik manj casa za po forumu brskat kot pa prej ko sem bil samski hmm tk, da odlocna prednost samskega zivljenja je prosti cas (slaba stran tega je vec dolgcasa) hehehe no..še neki sm zvedla......ko sm bla nazadnje tuki..si bil samski ŠE in iskal......hahahaha aleluja.....BRAVO!:... le tak naprej..... Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 17. december 2005 Prijavi Deli 17. december 2005 ..ne, ne... najboljs je bit zadet!!!! Direktno v z Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.