Skoči na vsebino

Samski

pomlad

Recommended Posts

Sploh ne vem zakaj delate okoli tega tako veliko hrupa :eek: res ma samsko življenje kakšno pomanjkljivost ampak jih ima resna, dolga zveza tudi x;)x

Po štirih letih samstva sem ugotovil, da so se mi kriteriji samo zvišal :vragec: pa to kar vidim kaj dogaja drugim v zvezah mi samo dokazuje, da samstvo sploh ni napačna odločitev.

Res pogrešam topel pozdrav ob prihodu domov, samo vse ostalo ob tem (kje si bil, s kom si bil, zakaj tolk pozno prihajaš, kje si spet cash zapravil, .... ) pa niti najmanj ne pogrešam :vragec:

Najboljša družba je pes ali mačka: vedno te dočaka z veseljem, nič ne sprašuje, ljubosumje zna biti celo simpatično x;)x ..... pa ne sprehodu lahko spoznaš kup novih ljudi

Se pa moja okolica precej bolj ukvarja z mojim samskim življenjem kot pa jaz :xx!: frendice me vsevprek hvalijo in reklamirajo, celo precej uspešno x:Ix ampak meni (še vedno) ni do avantur, za resno zvezo primerne pa kar ni od nikoder

Itaq sem že "na papirju" nočna mora: Sonce v Dvojčkih, Luna v Devici, Asc. pa Rak xrolleyesx Že iz spoštovanja do žensk je bolje, da sem samski x:Dx

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

Deli na socialnih omrežjih

Onix, zanimiv pogled. x;)x

Zelo smešno se mi zdi, ko v skoraj vsakem ženitnem oglasu preberem (Nenamerno! Res! x:Dx )

"Želim spoznati nekoga za resno zvezo...". Mater, kako smo vsi resni. :inocent: Res se čudno sliši.

Kaj je to resna zveza? Za običajno zvezo se pričakuje, da se partnerja spoštujeta in to že samo po sebi pomeni "resno" zvezo. Tudi beseda "zveza" mi zbuja pomisleke. Kot da sta oba zvezana drug na drugega.

Dokler se ne bom kot samski naučil uživat življenja, tudi nobene "resne zveze" nočem.

zihr ja x:Dx

--------

Sploh ne vem zakaj delate okoli tega tako veliko hrupa :eek: res ma samsko življenje kakšno pomanjkljivost ampak jih ima resna, dolga zveza tudi x;)x

Po štirih letih samstva sem ugotovil, da so se mi kriteriji samo zvišal :vragec: pa to kar vidim kaj dogaja drugim v zvezah mi samo dokazuje, da samstvo sploh ni napačna odločitev.

Res pogrešam topel pozdrav ob prihodu domov, samo vse ostalo ob tem (kje si bil, s kom si bil, zakaj tolk pozno prihajaš, kje si spet cash zapravil, .... ) pa niti najmanj ne pogrešam :vragec:

Najboljša družba je pes ali mačka: vedno te dočaka z veseljem, nič ne sprašuje, ljubosumje zna biti celo simpatično x;)x ..... pa ne sprehodu lahko spoznaš kup novih ljudi

Se pa moja okolica precej bolj ukvarja z mojim samskim življenjem kot pa jaz :xx!: frendice me vsevprek hvalijo in reklamirajo, celo precej uspešno x:Ix ampak meni (še vedno) ni do avantur, za resno zvezo primerne pa kar ni od nikoder

Itaq sem že "na papirju" nočna mora: Sonce v Dvojčkih, Luna v Devici, Asc. pa Rak xrolleyesx Že iz spoštovanja do žensk je bolje, da sem samski x:Dx

hahahha x:Dx x:Dx x:Dx ti si pa skor tko slab kokr jest... Isto sonce v Dvojckih, isto luna v Devici, edin da mam jst se bl bad asc.-v Sco, pa se urana gor... x:Dx x:Dx

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

...a ti si tut no3 padla??? x:Dx x:Dx

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Sam zarad swingerskih orgij pa ne bom končal samskega lajfa x:Dx

Sej je hedonističnih zabav dovolj x:Dx

Pomlad, tebe kao strelec ven vleče :o|o:

Samson, tvoj sco zna bit vsaj žleht, moj rakec je ves umirjen, družinski x:Ix vsaj tko mi ven seka zadnja leta

Free, ja, ziher x;)x

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

...jah tebe tale rakc res mal jebe... bi blo fajn kaxnga urana gor instalirat.... x:Dx x:Dx

Pomlad, ti mas res podobno pesem... sam ti si vseen zenska in ti luna bl spila kokr pa men pa onixu... tko da si le precej bl stalna kokr pa jaz/onix... (dvojcek Vs. devica dilema)

Frank Zappa

jaz se pa tu malo lovim.., mi je super bit sama in se totalno strinjam z onixom da ko si nekaj casa sam in vidis kaksne zveze so okrog, pa polno varanja in nekih omejitev kdaj, kje, s kom, in to, mi kr ni da bi imela kaksnega fanta.. po drugi strani pa bi mi vcasih ful pasalo imet ljubljeno osebo ob sebi, ki bi me objel ko sem slabe volje in bi bilo boljsexredx.. ampak najt pravega, hmmmm, problem.. levinja, s tehtnico v podznaku in ovnom v luno.., bi si lahko nasla kaj, ampak sem postala z leti izbircna in obdana z debelim oklepom :vtz:

Zdej sem res na čustveni nuli(jest tako rečem stanju, ko sem zadovolna sama s sabo in mi po glavi ne skače kakšen tipček), če pa se bo iz kakšnega vogala pokazal kakšen zanimiv poba, pa se ga ne bom branila. x;)x
"Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom)

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...