Onix 17. december 2005 Prijavi Deli 17. december 2005 Sploh ne vem zakaj delate okoli tega tako veliko hrupa res ma samsko življenje kakšno pomanjkljivost ampak jih ima resna, dolga zveza tudi Po štirih letih samstva sem ugotovil, da so se mi kriteriji samo zvišal pa to kar vidim kaj dogaja drugim v zvezah mi samo dokazuje, da samstvo sploh ni napačna odločitev.Res pogrešam topel pozdrav ob prihodu domov, samo vse ostalo ob tem (kje si bil, s kom si bil, zakaj tolk pozno prihajaš, kje si spet cash zapravil, .... ) pa niti najmanj ne pogrešam Najboljša družba je pes ali mačka: vedno te dočaka z veseljem, nič ne sprašuje, ljubosumje zna biti celo simpatično ..... pa ne sprehodu lahko spoznaš kup novih ljudi Se pa moja okolica precej bolj ukvarja z mojim samskim življenjem kot pa jaz :xx!: frendice me vsevprek hvalijo in reklamirajo, celo precej uspešno ampak meni (še vedno) ni do avantur, za resno zvezo primerne pa kar ni od nikoder Itaq sem že "na papirju" nočna mora: Sonce v Dvojčkih, Luna v Devici, Asc. pa Rak Že iz spoštovanja do žensk je bolje, da sem samski Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 17. december 2005 Prijavi Deli 17. december 2005 Onix, zanimiv pogled. Zelo smešno se mi zdi, ko v skoraj vsakem ženitnem oglasu preberem (Nenamerno! Res! )"Želim spoznati nekoga za resno zvezo...". Mater, kako smo vsi resni. Res se čudno sliši. Kaj je to resna zveza? Za običajno zvezo se pričakuje, da se partnerja spoštujeta in to že samo po sebi pomeni "resno" zvezo. Tudi beseda "zveza" mi zbuja pomisleke. Kot da sta oba zvezana drug na drugega. Dokler se ne bom kot samski naučil uživat življenja, tudi nobene "resne zveze" nočem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 17. december 2005 Prijavi Deli 17. december 2005 zihr ja --------Sploh ne vem zakaj delate okoli tega tako veliko hrupa res ma samsko življenje kakšno pomanjkljivost ampak jih ima resna, dolga zveza tudi Po štirih letih samstva sem ugotovil, da so se mi kriteriji samo zvišal pa to kar vidim kaj dogaja drugim v zvezah mi samo dokazuje, da samstvo sploh ni napačna odločitev.Res pogrešam topel pozdrav ob prihodu domov, samo vse ostalo ob tem (kje si bil, s kom si bil, zakaj tolk pozno prihajaš, kje si spet cash zapravil, .... ) pa niti najmanj ne pogrešam Najboljša družba je pes ali mačka: vedno te dočaka z veseljem, nič ne sprašuje, ljubosumje zna biti celo simpatično ..... pa ne sprehodu lahko spoznaš kup novih ljudi Se pa moja okolica precej bolj ukvarja z mojim samskim življenjem kot pa jaz :xx!: frendice me vsevprek hvalijo in reklamirajo, celo precej uspešno ampak meni (še vedno) ni do avantur, za resno zvezo primerne pa kar ni od nikoder Itaq sem že "na papirju" nočna mora: Sonce v Dvojčkih, Luna v Devici, Asc. pa Rak Že iz spoštovanja do žensk je bolje, da sem samski Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 17. december 2005 Prijavi Deli 17. december 2005 Itaq sem že "na papirju" nočna mora: Sonce v Dvojčkih, Luna v Devici, Asc. pa Rak Že iz spoštovanja do žensk je bolje, da sem samski hahahha ti si pa skor tko slab kokr jest... Isto sonce v Dvojckih, isto luna v Devici, edin da mam jst se bl bad asc.-v Sco, pa se urana gor... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 17. december 2005 Avtor Prijavi Deli 17. december 2005 sonce dvojček, luna devica, asc. strelec sam jaz sem dobra Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 17. december 2005 Prijavi Deli 17. december 2005 ...a ti si tut no3 padla??? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 17. december 2005 Avtor Prijavi Deli 17. december 2005 Samska nism-več/še...sam včasih prečekiram "svojo" temo. Drugač sem pa swingala včeri - ni za samske Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 18. december 2005 Prijavi Deli 18. december 2005 Sam zarad swingerskih orgij pa ne bom končal samskega lajfa Sej je hedonističnih zabav dovolj Pomlad, tebe kao strelec ven vleče Samson, tvoj sco zna bit vsaj žleht, moj rakec je ves umirjen, družinski vsaj tko mi ven seka zadnja leta Free, ja, ziher Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 18. december 2005 Prijavi Deli 18. december 2005 ...jah tebe tale rakc res mal jebe... bi blo fajn kaxnga urana gor instalirat.... Pomlad, ti mas res podobno pesem... sam ti si vseen zenska in ti luna bl spila kokr pa men pa onixu... tko da si le precej bl stalna kokr pa jaz/onix... (dvojcek Vs. devica dilema) Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sunny girl 18. december 2005 Prijavi Deli 18. december 2005 jaz se pa tu malo lovim.., mi je super bit sama in se totalno strinjam z onixom da ko si nekaj casa sam in vidis kaksne zveze so okrog, pa polno varanja in nekih omejitev kdaj, kje, s kom, in to, mi kr ni da bi imela kaksnega fanta.. po drugi strani pa bi mi vcasih ful pasalo imet ljubljeno osebo ob sebi, ki bi me objel ko sem slabe volje in bi bilo boljsexredx.. ampak najt pravega, hmmmm, problem.. levinja, s tehtnico v podznaku in ovnom v luno.., bi si lahko nasla kaj, ampak sem postala z leti izbircna in obdana z debelim oklepom Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 Zdej sem res na čustveni nuli(jest tako rečem stanju, ko sem zadovolna sama s sabo in mi po glavi ne skače kakšen tipček), če pa se bo iz kakšnega vogala pokazal kakšen zanimiv poba, pa se ga ne bom branila. Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 Pičkoliznikiiiii kje ste, jst sem fraj za navo leto! sej ne, da bi katerega hotla, ampak vseen povem! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 Jst sem na srečo zaseden..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 , O ja, imaš srečoooo... Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 Ti tud...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 Hehehe ,me zezaš , dans je luna v devici , cel žur stara....ups stari! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 ....mua? Bok ne daj, tebe da bi jst ..........žežal? Nkul pa nigdar Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 Pa sej bolš zate, ni zdravo, z mano češenj zobat, se ti lahko pička zatakne! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 hmnmm če pa ti nis muško..bemti..... :xx!: Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 Nikol pa nikdar!!!! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 Ksantipa, luna je v strelcu! Men se prov pozna, k sm vsa pr sekana. Yeah.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 Jst sem pa Na sekana Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 se ti tud pozna, ja Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 Bolj U-sekana ....... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 Veš deeeee!!!! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.