Skoči na vsebino

Samski

pomlad

Recommended Posts

:palec:

Nazaj k temi. V bistvu mi prov paše, k sm samska, k pol tok tipi lajajo okol tebe in se trudjo. x:px To mi deli. x:Dx

hehe...k ti niso všeč je to kul....k ti pa tip sede je druga zgodba x;)x

Drgač pa še zmer samski x;)x

Deli na socialnih omrežjih

jst sm tut že predolg samska, že tri leta. Morm rečt, da me to kr mal muči, ker velikrat ne vem kaj bi počela - vse frendice majo resno zvezo in grejo ob vikendih vn s fantom. Pol mi je pa kr mal smotn kero poklicat, če gre na pijačo, ker vem da bo s svojim tipom. Za povrh mam pa še tak problem, da mi zlepa noben ne rata všeč, kaj šele, da bi se zaljubila. Če pa že kaže na to, da bi se iz nečesa lahko razvil kej bol resnga, pol pa stisnem rep med noge ... :wacko: Ful sm čudna.
life is uncertain - eat dessert first

jst sm tut že predolg samska, že tri leta. Morm rečt, da me to kr mal muči, ker velikrat ne vem kaj bi počela - vse frendice majo resno zvezo in grejo ob vikendih vn s fantom. Pol mi je pa kr mal smotn kero poklicat, če gre na pijačo, ker vem da bo s svojim tipom. Za povrh mam pa še tak problem, da mi zlepa noben ne rata všeč, kaj šele, da bi se zaljubila. Če pa že kaže na to, da bi se iz nečesa lahko razvil kej bol resnga, pol pa stisnem rep med noge ... :wacko: Ful sm čudna.

pol sva pa že dve...

... svet pripada tistim,

ki verjamejo v svoje sanje ...

Ma nč nis čudna.Ti pač tip nima pike na i.Nima tizga vsega kar bi rada.Toj prov da tko mislš.Vsaj dobila boš kar hočeš ne nekej napov pa zarad potrebe ampak zarad ljubezni.Sej veš k ti ena stvar res sede poj res no limit da jo dobiš.Tle je to isto.

Sam so pa negativne stvari tle hja...utegne zadeva trajat predn rata....a lahko je že jutri x;)x

Mislm, da družba preveč poudarja ljubezen in resne zveze. Mene z vseh strani obmetavajo z vprašanji :"a že maš kerga?" , "a ti je kdo všeč?" , "zakaj si še zmer sama, taka mlada punca bi si brez problema kerga najdla." itd.

Še posebej babi se kr ne more sprjaznt s tem, da hodm sama vn. Zadnč mi je celo prbila, da sm zarad tega na slabem glasu. Za punce se namreč ne spodob, da bi šle vn brez moškega spremstva. xrolleyesgx

..pa kwa se tolk sekirate zaradi tega... jest sm cist indiferenten... tazadnja stvar, ki jo rabim je slaba zveza... ce mi pa slucajno dobra pride naproti, se je pa tudi ne bom branil... da bi se pa zaradi tega obremenjeval... zivljenje je prekratko za take bedarije... x8Dx

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Mislm, da družba preveč poudarja ljubezen in resne zveze. Mene z vseh strani obmetavajo z vprašanji :"a že maš kerga?" , "a ti je kdo všeč?" , "zakaj si še zmer sama, taka mlada punca bi si brez problema kerga najdla." itd.

Še posebej babi se kr ne more sprjaznt s tem, da hodm sama vn. Zadnč mi je celo prbila, da sm zarad tega na slabem glasu. Za punce se namreč ne spodob, da bi šle vn brez moškega spremstva. xrolleyesgx

He he.Morš tut svojo babi razumet da je ona odraščala v drugem svetu kjer so veljale druge zapovedi.Takrat je bil zakon(imiđ) večje vrednosti kot ljubezen.

Sicer se pa ne obremenjuj z tem kva drugi govorijo in delaj kar ti veleva srce.Tist k te me rad(prijatelji) zarad tega kar si bo razumel.

Osredotoči se nase in začni počet tisto, kar te veseli, izkoristi čas! To je super priložnost, da začneš razvijat svoje sposobnosti itd... Zakaj vraga bi se silil v vezo samo zaradi jezikov? Tud na svoj račun kdaj kaj slišim, pa se sploh ne obremenjujem, ker vem kaj hočem in zakaj je tako. Vendar bo čas prinesel spremembe.

Med samskim in osamljenim je velika razlika.

sej do zdej mi je blo zmer fajn hodt vn brez prtljage. Ampak zadne čase me diskači pa te scene sploh ne veselijo več. Preveč sm zdogočasena. Mogoče bi blo pa res fajn najdt en hobi. Kakšna borilna veščina ne bi bla slaba izbira ... pa še kšni fajn fantje bi se najdl x;)x

Drgač sm pa jest že 10 let samski.Ne verjamem če ma kdo prbližen mojih let tako bilanco...hehe

:eek: :eek: :eek: ...a samski(brez resne zveze) al prov v celibatu??? :eek:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

:eek: :eek: :eek: ...a samski(brez resne zveze) al prov v celibatu??? :eek:

He he...kakšen celibat tim jest dau.Ja brez resne.Blo že miljon varjant pa se nč ni razvil iz tega.Jebat ga.Preveč dobr vem kje bova čez 1 let.Iščem žensko za lajf ne da mi ga dogaja.

Zaenkrat ni prave princeske za Indigota.... xrolleyesx

He he...kakšen celibat tim jest dau.Ja brez resne.Blo že miljon varjant pa se nč ni razvil iz tega.Jebat ga.Preveč dobr vem kje bova čez 1 let.Iščem žensko za lajf ne da mi ga dogaja.

Zaenkrat ni prave princeske za Indigota.... xrolleyesx

...sej se mi je zdel, da tok ubrisan pa s5 nisi... x:Dx x:Dx x;)x

Frank Zappa

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...