Samson23 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 Pa veš v čem je ironija?Da tut z unim k nism bil resen ni dogajal kej pretiranga....zato celibat ni tok zgrešena beseda ..heh pol si pa res neki posebnga... evo pol si pa res Indigo.. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 celibat, cebilat, ce be ce..... :xx!: pismo, pol pa nej ma ženska še kakšno upanje...... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 jao jao pobje.......k pride taprava mim,ne pomaga nč.....tak da..počakajte da prifrli taprava in zabrenka na pravo strunco....)) Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 jao jao pobje.......k pride taprava mim,ne pomaga nč.....tak da..počakajte da prifrli taprava in zabrenka na pravo strunco....)) Čeb vse take nicke uporablale k ti, potem res noben neb suh ostal...hehe ..heh pol si pa res neki posebnga... evo pol si pa res Indigo.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 Čeb vse take nicke uporablale k ti, potem res noben neb suh ostal...hehe pa dej no,nkar mi ne buri domišljije,a bš reku,da si en mal zašvical? Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 pa dej no,nkar mi ne buri domišljije,a bš reku,da si en mal zašvical? Kva maš na seb.Jest sm nag v kavbojskih škornih pa z enmu fajnmu olčkom sm se namazal po telesu.....mmmmmmmmm Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 sam en češplov list,hahahahaha Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 sam en češplov list,hahahahaha Uf...zdele sm pa švicnu hehe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 ..pa kwa se tolk sekirate zaradi tega... jest sm cist indiferenten... tazadnja stvar, ki jo rabim je slaba zveza... ce mi pa slucajno dobra pride naproti, se je pa tudi ne bom branil... da bi se pa zaradi tega obremenjeval... zivljenje je prekratko za take bedarije... sva glih zanč z očitom mela spet neke debate.. sem rekla, kaj, a naj grem tamle na ulco, pa poberem ta prvega in se poročim in mam froce, da bomo lepo klasična 'srečna' familja al kaj?Je reku, da mam tko visoke ideale, da tazga zihr ne bom našla.. Eh, ne da se mi več iskat približkov.. zguba cajta. Je tak, zihr je, sam srečat se morava Če ga pa ni, pa jebat ga, ga pač ni. Pol pa pač ne bo. Pa tole ne..ko znaš živet kul sam s sabo, se maš lahko s partnerjem idealno.. prej pa ne.. ker se obešaš nanjga.. in iščeš v njem tist, kar v sebi ne najdeš.. kar dvomim, da lahko pelje v neko hudo izpolnjujočo zvezo... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 Uf...zdele sm pa švicnu hehe sam da nau po čopiču....uffff a ni tole.....hehehehehe Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 sam da nau po čopiču....uffff a ni tole.....hehehehehe mmmmmmmmm..ja je........he he Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 a čem pihat....... Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 hehe sej me boš pogrela...hehe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 ne želi si tega...... Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 Why not...everything is posible...sploh me pa ta tvoj nick že greje...hehe.....kvab mi šele ti nardila poj hehe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 mmmmmm predvidevam da maš dobra domišlija...... Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
odium.p. 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 Indigo !! daj prešalti v drugo!! Citiraj V TEMI ZEMLJE EDEN ŽAREK SVETI, NE ZAZNA GA VEČ ZAVEST, LE DUHA GLOBOKI SPLETI. Michael newton oduim.p.'s Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 ja kam pa pridem brez domišljija....kva sva že končala....sej bil šele forplay hehe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 Pa tole ne..ko znaš živet kul sam s sabo, se maš lahko s partnerjem idealno.. prej pa ne.. ker se obešaš nanjga.. in iščeš v njem tist, kar v sebi ne najdeš.. kar dvomim, da lahko pelje v neko hudo izpolnjujočo zvezo... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 Pa tole ne..ko znaš živet kul sam s sabo, se maš lahko s partnerjem idealno.. prej pa ne.. ker se obešaš nanjga.. in iščeš v njem tist, kar v sebi ne najdeš.. kar dvomim, da lahko pelje v neko hudo izpolnjujočo zvezo... Toj definitivno res.Ker samo če si ti res samostojno bitje in tako tudi deluješ na partnerja ne prenašaš problemov ampak ga pustiš dihat.....toj svoboda in za moje pojme prihodnost zvez Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 ja kam pa pridem brez domišljija....kva sva že končala....sej bil šele forplay hehe je hudič ko ti zapaše sej vem...... a bremzat znaš?? Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 je hudič ko ti zapaše sej vem...... a bremzat znaš?? Odvisn z kjermu misls....a z rokam al z jezikom...sm kr dobr v obeh primerih Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 hm...se spet globoko rajš zamislim..... Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 --------- sva glih zanč z očitom mela spet neke debate.. sem rekla, kaj, a naj grem tamle na ulco, pa poberem ta prvega in se poročim in mam froce, da bomo lepo klasična 'srečna' familja al kaj?Je reku, da mam tko visoke ideale, da tazga zihr ne bom našla.. Eh, ne da se mi več iskat približkov.. zguba cajta. Je tak, zihr je, sam srečat se morava Če ga pa ni, pa jebat ga, ga pač ni. Pol pa pač ne bo. Pa tole ne..ko znaš živet kul sam s sabo, se maš lahko s partnerjem idealno.. prej pa ne.. ker se obešaš nanjga.. in iščeš v njem tist, kar v sebi ne najdeš.. kar dvomim, da lahko pelje v neko hudo izpolnjujočo zvezo... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 hm...se spet globoko rajš zamislim..... He he..jest tut.....gnilo meso...gnile ribe....grde stvari...smetišče....moja 120 kilska prfoksa z osnovne šole....grdo...grdo. ja zej bol nazaj on topic Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.