češpljica 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 lump Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 jst sm tut že predolg samska, že tri leta. Morm rečt, da me to kr mal muči, ker velikrat ne vem kaj bi počela - vse frendice majo resno zvezo in grejo ob vikendih vn s fantom. ... . pridi k stričeku Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 ...sam ta tvoj nick...fak a ne..... ...ma dej greva nazaj na topic...če ne bojo rekl da Indigo vse unič... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 pejva p.s. kam že? Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 p.s. kam že? hehe...here we go again...jest sm nag mam kavb...hehe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lya 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 pridi k stričeku Kaj pa če mi striček ne bo všeč? Citiraj life is uncertain - eat dessert first Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 hahahaha pa na oljček ne pozab se svetiš ves...pa fejst drsiš..... hmmm jest pa sam v češplov listek sem zavita............mi peceljček nagaja...hahahahahahahaha a ga maš pod kontrolo? Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 Z Aliano se morm pa čist strinjat, in ravno tko s Samsonom. Če ne znaš samostojno živet si lahko partnerju samo v breme, pa ne bo dolg zdržal zravn tebe, ko mu stalno kri piješ. In se mi zdi, da se ljubosumnost razvije tudi le pri takih nedoraslih nesamostojnih primerkih, ko se ne boji za svojo drago, ampak ga je strah le tega, da mu kdo ne spodmakne stebra (ženske), na katerega se opira. Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 Z Aliano se morm pa čist strinjat, in ravno tko s Samsonom. Če ne znaš samostojno živet si lahko partnerju samo v breme, pa ne bo dolg zdržal zravn tebe, ko mu stalno kri piješ. In se mi zdi, da se ljubosumnost razvije tudi le pri takih nedoraslih nesamostojnih primerkih, ko se ne boji za svojo drago, ampak ga je strah le tega, da mu kdo ne spodmakne stebra (ženske), na katerega se opira. mater cašy to si pa tko dober povedu......)))) Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 hahahaha pa na oljček ne pozab se svetiš ves...pa fejst drsiš.....hmmm jest pa sam v češplov listek sem zavita............mi peceljček nagaja...hahahahahahahaha a ga maš pod kontrolo? mam mam ni pene...gnilo meso,mrtve stare ribe,120 kilska al je 140....uf uf ...kva pa vem naj bo 180 da bo za zih...pa grdo pa smetišče...hehe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 hehehehehe oki..sm že tih.....))) p.s. itak da nč ne verjamem.... Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 da t nam po mejlu poslal skeniran dokaz....tišina Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 da t nam po mejlu poslal skeniran dokaz....tišina ajd da vidim....dokaz mislim...eh sej ne upaš? Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 ajd da vidim....dokaz mislim...eh sej ne upaš? hehe....svašta....bova izumla kej novga...compskenermejlsex....heeh Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomas 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 Običajno je tako, da je večina poparana vsaj do 30 leta. Takšni ljudje težko razumejo zakaj smo samski.Je pač tako, da nimamo vsi sreče bit na pravem mestu ob pravem času. Če ni tistega klika ga pač ni.Je pa veliko deklet s tipi, le zato, da niso samske in so nekako prostovoljke.Mislim, da je treba bit izbirčen, saj ne kupujemo žemlje.Če ti doma težijo znova in znova, sta dve rešitve, da se izogneš depresiji in tem težavam. 1. da se pošteno pogovorite doma, da jim objasniš kar si jim verjetno že večkrat2. da greš nekam na svoje, vsekakor pa ni tako lahko kakor je lahko povedat Citiraj Losing my religion Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Z Aliano se morm pa čist strinjat, in ravno tko s Samsonom. Če ne znaš samostojno živet si lahko partnerju samo v breme, pa ne bo dolg zdržal zravn tebe, ko mu stalno kri piješ. In se mi zdi, da se ljubosumnost razvije tudi le pri takih nedoraslih nesamostojnih primerkih, ko se ne boji za svojo drago, ampak ga je strah le tega, da mu kdo ne spodmakne stebra (ženske), na katerega se opira.Meni pa se zdi, da je ravno obratno. Če znaš samostojno živet, si lahko partnerju v breme - oziroma je on tebi v breme. Kaj ti bo partner, če znaš vse sam narediti? Kako se bo on (ali ona) počutil(-a), če si vajen za vse sam poskrbeti, dati stvari na svoje mesto tako, kot si si ti zamislil, da morajo biti... itd. Po mojem veže dva človeka skupaj ravno to, da sta si v oporo, da drug brez drugega ne zmoreta, ker se dopolnjujeta. Se pa strinjam, da je težko najti svojo drugo polovico. Najbrž je lažje postati sam "dve polovici" in tako ostati sam s seboj. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 Če sta dva skupaj zato k se morata dopolnjevat na področjih, ki jih vsak zase nima razčiščenih, ju bolj veže potreba, ne pa ljubezen in predanost Se pa tako človek lahko tudi kaj nauči - samo če je pripravljen se učiti.... Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 Če sta dva skupaj zato k se morata dopolnjevat na področjih, ki jih vsak zase nima razčiščenih, ju bolj veže potreba, ne pa ljubezen in predanost Se pa tako človek lahko tudi kaj nauči - samo če je pripravljen se učiti.... Nista skupaj zato, ker se MORATA dopolnjevati, ...ampak sta skupaj, ker SE dopolnjujeta. In če se dopolnjujeta, pomeni, da imata razčiščeno na tistem področju, kjer se dopolnjujeta. Eden je lonec, drugi pokrov. Eden je metla, drugi je štil. Eden je gumb, drugi je gumbnica... Hmmm... Ljubezen, predanost... Ljubezen ne veže ljudi, ampak jih osvobaja. Dovoljuje jim, da so to, kar so. Če so lonec, so lonec; če so pokrov, so pokrov... Ljudje se kregamo ravno zato, ker nimamo razčiščenih stvari pri sebi in zaradi tega ne najdemo (niti v drugi osebi niti v sebi) svoje druge polovice, s katero bi se dopolnjevali. Se pa skozi kreganje lahko tudi kaj naučimo in razčistimo kake zadeve, če seveda hočemo in zmoremo... Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tjama 7. januar 2006 Prijavi Deli 7. januar 2006 Jaz pa ne vem kako je biti samski, pri petnajstih sem ga spoznala. Moj prvi in zadnji. Srečo imam, da sem našla pravega zame, čeprav sem si včasih želela, da bi se kasneje spoznala... Očitno je tako prav. Samski? Nič ni narobe s tem! Pomembno je, da si srečen! Citiraj Vse naše sanje se lahko uresničijo, če imamo dovolj poguma, da jim sledimo. (Walt Disney)T design Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 7. januar 2006 Prijavi Deli 7. januar 2006 Moj prvi in zadnji.Faca... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 7. januar 2006 Prijavi Deli 7. januar 2006 samski je prou fajn bit, počneš kar hočeš brez kake slabe vesti, ni nobenih obveznosti, uživaš v svojem svetu, boli te k*** kako zgledaš, važno da si sam sebi kul pa da se fajn počutiš... skratka, to je dones prou fajn, če ljudi pogledaš globalno, se vse vrti sam okol sexa in še enkrat samo sexa, pa naj še kdo javka in piska o neki ljubezni in zaljubljenosti, ki slej ko prej izpuhti... so tud izjeme(da me nau kdo kej napadal) uživejte v klubu samskih, dokler ste... Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tjama 7. januar 2006 Prijavi Deli 7. januar 2006 Faca... Zadnji?? Ja sej vem... Čas bo pokazal in prinesel svoje... Citiraj Vse naše sanje se lahko uresničijo, če imamo dovolj poguma, da jim sledimo. (Walt Disney)T design Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 7. januar 2006 Prijavi Deli 7. januar 2006 Zadnji?? Ja sej vem... Čas bo pokazal in prinesel svoje... praviš od 15. leta?? hmmm zej pa si 23,ne? hmmmm 8 let en in isti kurac??? ah, lahk ti že zej povem, da se ti bo slej ko prej strenal heheh, pa nism zloben, sam to je dejstvo Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 7. januar 2006 Prijavi Deli 7. januar 2006 no ja, življenje je samo eno in relativno kratko... nam nč govoru, sam od 15. leta bit z eno in isto osebo je isto, kot ne it vn iz rodne države... Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.