Skoči na vsebino

Samski

pomlad

Recommended Posts

a dejte no fantje, enim to čist funkcionira.

pa če si že od malega sam vanilijev sladoled jedel, ti je čist vseen če je jagodni boljši, ker itak tega ne veš...

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Deli na socialnih omrežjih

a dejte no fantje, enim to čist funkcionira.

pa če si že od malega sam vanilijev sladoled jedel, ti je čist vseen če je jagodni boljši, ker itak tega ne veš...

kakšna škoda xrolleyesx x:o)x

honor and respect

samski je prou fajn bit, počneš kar hočeš brez kake slabe vesti, ni nobenih obveznosti, uživaš v svojem svetu, boli te k*** kako zgledaš, važno da si sam sebi kul pa da se fajn počutiš... skratka, to je dones prou fajn, če ljudi pogledaš globalno, se vse vrti sam okol sexa in še enkrat samo sexa, pa naj še kdo javka in piska o neki ljubezni in zaljubljenosti, ki slej ko prej izpuhti... so tud izjeme(da me nau kdo kej napadal) x:o)x uživejte v klubu samskih, dokler ste... x:Dx

Se strinjam s tabo ! x;)x :palec:

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

to je še bolj nevarno, ker zveš slej ko prej...

malo selekcije mora bit, ne rečem da zdaj pa je treba povozit vse kaj pride, sam nekak si je treba okus naštelat... tak je pr vseh stvareh v lajfu... da veš kaj hočeš morš že nekaj dat skozi...

mogoče maš srečo (oz. tvoj partner) da ti jagoda ni všeč, pa se odločiš ostat pri vaniliji forever... x:)x

eh, men itak všeč jabolko, pa jagoda, limona, čokolada... vanilije ne maram... x:o)x pa ful rada nove okuse sprobavam..

bljuz again.. grem delat xrolleyesx

loesje

Spet nazaj -

Seal,

a nis dojel !? :inocent: Aliana rada nove okuse sprobava...! x:o)x x:Dx :palec:

Jaz tud...! x:px

valda sm dojel! zato sm pa napisal "zakaj pa ne, glavno, da je teb fajn" x:o)x x;)x

in hotu s tem povedat, da boli te k*** kaj si drugi mislijo, sej živiš svoje življenje, ne njihovega...

honor and respect

..heh, vsakmu kokr pase... vsak ma svoj sistem vrednot/prepricanj... zame je tut grass always greener on the other side... sicer pa-100 ljudi, 200 razlicnih josk... x;)x

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

praviš od 15. leta?? hmmm zej pa si 23,ne? hmmmm 8 let en in isti kurac??? ah, lahk ti že zej povem, da se ti bo slej ko prej strenal x:Dx x:Dx x:Dx heheh, pa nism zloben, sam to je dejstvo x;)x x:o)x

Ma, če se mi do sedaj ni... sem dala čez študenta, žure... spoznala veliko fantov, priznam, da mi je bil kdo tud všeč. Ampak nobeden ni bil boljši. Vsaj po karakterju ne. Zakaj bi potem uničila in zavrgla to kar imam in me osrečuje! Zaradi enega k... več?! Ljudje smo si različni in prav je tako! x:Dx

xnckrivx x:o)x

če je pa dober ...

x:px x:o)x

x:Dx :palec:

Vse naše sanje se lahko uresničijo, če imamo dovolj poguma, da jim sledimo. (Walt Disney)

T design

Zaradi enega k... več?! Ljudje smo si različni in prav je tako! x:Dx

x:Dx :palec:

:palec: če si najdla, drž, pa ne spust x:o)x x:)x x;)x

loesje

Spet nazaj -

Ma, če se mi do sedaj ni... sem dala čez študenta, žure... spoznala veliko fantov, priznam, da mi je bil kdo tud všeč. Ampak nobeden ni bil boljši. Vsaj po karakterju ne. Zakaj bi potem uničila in zavrgla to kar imam in me osrečuje! Zaradi enega k... več?! Ljudje smo si različni in prav je tako! x:Dx

vsa čast! tvoj fant ma srečo :palec: x;)x

honor and respect

vsa čast! tvoj fant ma srečo :palec: x;)x

sej on to ve x:Dx

Ni težko bit zvest nekomu, ki ga ljubiš in spoštuješ. Ja sem pač škorpijonka. x;)x

Vse naše sanje se lahko uresničijo, če imamo dovolj poguma, da jim sledimo. (Walt Disney)

T design

sej on to ve x:Dx

Ni težko bit zvest nekomu, ki ga ljubiš in spoštuješ. Ja sem pač škorpijonka. x;)x

Saj nobeden ni govoril o zvestobi, daleč od tega...!! :palec: Problem je najdet sorodno dušo ! x;)x :palec:

Oziram se na mlada leta seveda !! x^x

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

Saj nobeden ni govoril o zvestobi, daleč od tega...!! :palec: Problem je najdet sorodno dušo ! x;)x :palec:

sej zato je pa zame bolš bit samska kot pa s tipom, ki mi ne "potegne" x^x

tjama ful si faca da ti je ratal! še naprej se mejta tko rada! :palec: xsrcx

"The meeting of two people is like the meeting of two chemical substances. If anything happens, both are changed."

- C. G. Jung

Vem, o zvestobi sem mimogrede dodala...

"Problem je najdet sorodno dušo ! x;)x :palec:"

Sej ni nujno, da je tvoj partner tudi tvoja sorodna duša. No, odvisno kaj ti misliš s tem "sorodna duša". Je pa verjetno čudovito, če je vse v enem.

T design

sej zato je pa zame bolš bit samska kot pa s tipom, ki mi ne "potegne" x^x

tjama ful si faca da ti je ratal! še naprej se mejta tko rada! :palec: xsrcx

Hvala enako...saj v življenju nisem imel resne zveze :V: Morda pa tud boljše tako, ker ko jo bom imel...jo bom znal cenit, nekak tako ja ! x;)x

Kot praviš...raje sam, kot pa z nekom, kjero se ne štekam...oz. kjera me že po dveh dneh druženja dolgočasi...pa sitnari, pa kr neki se naveže...pa kaj ti jaz vem...a sploh ne dojame tistega...biti skupaj "partnerstvo", brez večjih obveznosti z zvestobo seveda, ko pa so otroci vmes...pol pa je že druga priča ! V glavenm za enkrat se ne rad navezujem na ekoga, ker to bi mi bila velika prepreka kar se tiče kariere...! x^x x;)x

Vem, o zvestobi sem mimogrede dodala...

"Problem je najdet sorodno dušo ! x;)x :palec:"

Sej ni nujno, da je tvoj partner tudi tvoja sorodna duša. No, odvisno kaj ti misliš s tem "sorodna duša". Je pa verjetno čudovito, če je vse v enem.

Ja no, sorodna duša je bilo mišljeno to, ko se dva začutita in obenem iz dneva v dan raste tista ljubezen navzgor seveda ! xsrcx x;)x

Vse dobro ! :palec:

Sem imel ravno s Sco največ negativnih izkušenj glede zvestobe in medebojnega spoštovanja :xx!:

Zato raje samski in v celibatu kot s približki :vragec: Imeti zvezo zaradi okolice ali staršev je zgolj in samo trpljenje, samozavest in zadovoljstvo pa izgine xrolleyesx

Sem pa začel verjet v ljubezen na prvi pogled, ampak ...... ker ne verjamem v odnose na razdaljo, sem se raje umaknil.Dekle pa na podiplomca na Poljsko :palec: če bi ostala v Slo zaradi mene, bi si to naprej metal celo življenje, tudi, ko (če) ne bi bila več skupaj :inocent:

Pa je bila edina, ki ji nisem našel prav nobene napake, pa še všeč sem ji bil :2src: no to ji je edina napaka, nima okusa za tipe x:Dx

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

Sem imel ravno s Sco največ negativnih izkušenj glede zvestobe in medebojnega spoštovanja :xx!:

Zato raje samski in v celibatu kot s približki :vragec: Imeti zvezo zaradi okolice ali staršev je zgolj in samo trpljenje, samozavest in zadovoljstvo pa izgine xrolleyesx

Sem pa začel verjet v ljubezen na prvi pogled, ampak ...... ker ne verjamem v odnose na razdaljo, sem se raje umaknil.Dekle pa na podiplomca na Poljsko :palec: če bi ostala v Slo zaradi mene, bi si to naprej metal celo življenje, tudi, ko (če) ne bi bila več skupaj :inocent:

Pa je bila edina, ki ji nisem našel prav nobene napake, pa še všeč sem ji bil :2src: no to ji je edina napaka, nima okusa za tipe x:Dx

Onix

razmišljava popolnoma enako, kar se tiče te smeri (ženske & love)...pa vse ostalo, drži ! :palec:

V glavenm za enkrat se ne rad navezujem na ekoga, ker to bi mi bila velika prepreka kar se tiče kariere...! x^x x;)x

:

:palec: Sigurno, treba je najti osebo, ki ti je sorodna, te ne omejuje, ampak podpira in ti pomaga .....pač dobra veza pomeni dogovor, svobodo, spoštovanje in ljubezen......Drugače naletiš na trpljenje in na koncu razvezo....Potem je bolje, da si SAM

Smisel življenja je največja sreča

:palec: Sigurno, treba je najti osebo, ki ti je sorodna, te ne omejuje, ampak podpira in ti pomaga .....pač dobra veza pomeni dogovor, svobodo, spoštovanje in ljubezen......Drugače naletiš na trpljenje in na koncu razvezo....Potem je bolje, da si SAM

Tako je Koki ! x;)x :palec:

Sam jaz imam še en problemček...in ta je v moji chart karti...saturn..., ker, ko srečam tisto tapravo...s časom jo mine... xnckrivx to pa je nek Saturn v nevem čem vpleten...v glavnem sem se že sprijaznil s tem...je pa tista lepša novička, kjero mi je dal astro. Bo veeeeeeeeeeeeeeeeeliko žensk v mojem lajfu...tako, da te sigurn mi ne bo manjkal ! :vragec: x:Dx Drugač pa bo...saj enkrat po tridesetih...naj bi se situacija umirila...in bo prišla tud tista taprava, upam ! :inocent: x:Dx

xsrcx

Tako je Koki ! x;)x :palec:

Drugač pa bo...saj enkrat po tridesetih...naj bi se situacija umirila...in bo prišla tud tista taprava, upam ! :inocent: x:Dx

xsrcx

:palec: x:Dx x:Dx x:Dx Po tridesetih letih ali po tridesetem......Ker po tridesetih letih boš star....hm..... :inocent:

Sicer pa, boš pa do takrat sprobal vse živo.....ma, boš izkušen....in boš točno vedel kaj hočeš :palec: x:Dx x;)x

Smisel življenja je največja sreča

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...