Skoči na vsebino

Samski

pomlad

Recommended Posts

:palec: x:Dx x:Dx x:Dx Po tridesetih letih ali po tridesetem......Ker po tridesetih letih boš star....hm..... :inocent:

Sicer pa, boš pa do takrat sprobal vse živo.....ma, boš izkušen....in boš točno vedel kaj hočeš :palec: x:Dx x;)x

x:Dx Ja no...mal zabluzil :inocent: ...po tridesetim...ja no, tam nekrat pri 32-33 let ! x^x

In še kako izkušenj...saj že zdaj mi teh ne manjka....izkušenj ! x:px x:Dx

x;)x

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.
Deli na socialnih omrežjih

Santos ti preveč resno jemleš tele karte pa napovedi... sam to ti bom reku, živi svoje življenje, vsak korak, ki ga narediš je tvoj in ne iz kart!

xyesx bi se kar strinjala...

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

x:Dx Ja no...mal zabluzil :inocent: ...po tridesetim...ja no, tam nekrat pri 32-33 let ! x^x

x;)x

Ej, ko bo prišla taprava boš že vedel.....tudi brez kart.....Mogoče že jutri....:palec: x;)x

Smisel življenja je največja sreča

Santos :palec:

Ampak meni se je PO 30 šele začel komplicirat xrolleyesx takrat sem se dokončno začel zavedat kaj iščem in kolk so te dobrine redke.

Zvestoba, zaupanje, odkritost, iskrenost, lojalnost, spoštovanje, prijateljstvo, ... vse to je potrebno v odnosu. Zveza je kot rastlina, lahko se trudiš in matraš, super uspeva in cveti, a ko enkrat za.ebeš ...... se začne sušit in odmirat; tudi če preživi ostanejo sledi napak.

Pogovor je v odnosu enako pomemben in včasih celo pomembnejši od sexa!

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

Santos ti preveč resno jemleš tele karte pa napovedi... sam to ti bom reku, živi svoje življenje, vsak korak, ki ga narediš je tvoj in ne iz kart!

Saj v temu je poenta...itak se nisem videl pred tem časom...kar se tiče family...itn. Pol pa pridem k astrologu...in mi to potrdi... :wOOt: x:Dx Sem rekel, mega to...torej vse pelje po tistem, kot sem si zadal ! x:o)x

Daleč od tega stari...astrologija pove veliko...sam tud strolog more bit tisti, ki vse to vidi...in verjami, da Možina je mundani astrolog...in je, ko je gledal mojo karto...tip mi je opisal v nulo...pa še veliko tega mi je rekel, kar sem samo jaz vedel in noben drug ! :palec:

Drugač pa, ne verjamem v usodo, kar mi je tud on sam potrdil...in je rekel, da sam krojim svojo usodo...kar pomeni...! x;)x

Santos :palec:

Ampak meni se je PO 30 šele začel komplicirat xrolleyesx takrat sem se dokončno začel zavedat kaj iščem in kolk so te dobrine redke.

Zvestoba, zaupanje, odkritost, iskrenost, lojalnost, spoštovanje, prijateljstvo, ... vse to je potrebno v odnosu. Zveza je kot rastlina, lahko se trudiš in matraš, super uspeva in cveti, a ko enkrat za.ebeš ...... se začne sušit in odmirat; tudi če preživi ostanejo sledi napak.

Pogovor je v odnosu enako pomemben in včasih celo pomembnejši od sexa!

To vem ! :palec:

Sorry,

sam ne morem vsega napisat...kako jaz razmišljam...verjemite, da mislimo enako...v določenih pogledih ! x;)x

Vse dobro ! xsrcx

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

v glavnem Santo ne sekiri se, bod veseu da nimaš resne ženske, sej se naveličaš pa tud porivat je nemorš več(te mine), ti pofuki čim več žensk! stari sej v globalu gledano tko vsaka ta'druga da noge narazen x:Dx x:o)x vse so k****, sam fine pa lepe se delajo, jebesh take ženske in to dobesedno x:o)x men se tud to ne da več x:Dx mogoče mam zarad tega kdaj željo da bi se umiril pa si najdem eno, sam kurac k se pol kmal naveličam tistga monotonega lajfa z eno žensko pa me spet prime tole fukarjenje, jebiga taki sem :inocent: x:o)x kr spluvite me zej babe! :xx!: x:Dx x:px x:o)x
honor and respect

v glavnem Santo ne sekiri se, bod veseu da nimaš resne ženske, sej se naveličaš pa tud porivat je nemorš več(te mine), ti pofuki čim več žensk! stari sej v globalu gledano tko vsaka ta'druga da noge narazen x:Dx x:o)x vse so k****, sam fine pa lepe se delajo, jebesh take ženske in to dobesedno x:o)x men se tud to ne da več x:Dx mogoče mam zarad tega kdaj željo da bi se umiril pa si najdem eno, sam kurac k se pol kmal naveličam tistga monotonega lajfa z eno žensko pa me spet prime tole fukarjenje, jebiga taki sem :inocent: x:o)x kr spluvite me zej babe! :xx!: x:Dx x:px x:o)x

Stari,

saj je razumljivo...šteješ le 22 let ! :vragec: x:Dx x:Dx x:Dx

Stari,

saj je razumljivo...šteješ le 22 let ! :vragec: x:Dx x:Dx x:Dx

nima veze, če gledam svojga fotra,letos bo 63, pa skos menja cura, zej ma 29 let staro... nej uživa...

kaj hočem povedat? jabolko ne pade daleč od drevesa x:Dx x:o)x jebiga to je dedno x:o)x

honor and respect

ti pofuki čim več žensk! stari sej v globalu gledano tko vsaka ta'druga da noge narazen x:Dx x:o) kr spluvite me zej babe! :xx!: x:Dx x:px x:o)x

:xx!: :xx!: ...brez komentarja-škoda besede... :xx!:

... svet pripada tistim,

ki verjamejo v svoje sanje ...

nima veze, če gledam svojga fotra,letos bo 63, pa skos menja cura, zej ma 29 let staro... nej uživa...

kaj hočem povedat? jabolko ne pade daleč od drevesa x:Dx x:o)x jebiga to je dedno x:o)x

:wOOt: Stari ti je kurbir... x:Dx x:Dx x:Dx Prava leta za curice...ni kej ! x;)x :palec: Jaz tud mu privoščim !! x:Dx :palec:

... jst pravim, naj vsak dela kot mu paše... sam kaj ti pomaga 50 žensk, če praznina ostane... :o|o:

xyesx :palec:

x:Dx x:Dx x:Dx

tud prou, povedal sm samo dejstvo! takšna je resnica, punce se dones fukarjo tko da je brezveze, totalno brez vrednot... js pa sm moškega spola in hetero usmerjen, zakaj bi se branil, če pa lahk uživam fuk brez obveznosti... sorry, ker sm odkrit x;)x

:wOOt: Stari ti je kurbir... x:Dx x:Dx x:Dx Prava leta za curice...ni kej ! x;)x :palec: Jaz tud mu privoščim !! x:Dx :palec:

xyesx :palec:

x:Dx x:Dx x:Dx

bolj to, kot pa pijanec x:Dx x:o)x

honor and respect

tud prou, povedal sm samo dejstvo! takšna je resnica, punce se dones fukarjo tko da je brezveze, totalno brez vrednot...

...podobni padajo na podobne... :inocent: x:Dx x:Dx x:Dx

... svet pripada tistim,

ki verjamejo v svoje sanje ...

morda nekatere. js sem cudna. xnckrivx ljubila samo enega x:Ix

ja kwa pa zej?? a zej se ti je pa ustavu svet pa življenje končalo??? cjooo, dej zakoplji preteklost pa odpri nov list v lajfu pa furi naprej, na poti boš spoznala še velik super fantov in sm prepričan, da boš še ljubila in bila ljubljena... samo ne uničuej se s preteklostjo in to ljubeznijo, ki je pač izpuhtela... ti si še mlada, še ceu lajf pred tabo, uživej zej mal v samskem lajfu(sej to ne pomen, da zej se pa fukar pa nevem kaj) sam tko, boš že sama ugotovila kok je življenje lepo!!! x;)x

xscratchx a ni: "Lepa dekleta ljubijo barabe." :inocent:

ja oboje troje :palec: x:Dx x;)x

honor and respect

Seal

S takim odnosom do žensk zelo hitro zgubiš tud vsako spoštovanje do njih, sčasoma pa tudi interes za kakršnokoli daljšo zvezo, ker jm enostavno ne verjameš več

Ta "vsaka druga" je tud ponavadi neko trupelce v pojstli, ki mirno leži in čaka ......... karkoli že orgazem, avtobus, .... Če glih ne zbiraš trofej je precej brez veze vse

Zveza je precej več kot samo sex, ta sam po sebi največkrat nima nič z ljubeznijo :inocent:

Jaz sem vse to zvedu na težji način, učil sem se na sebi, žal

Nejc Zaplotnik

Seal

S takim odnosom do žensk zelo hitro zgubiš tud vsako spoštovanje do njih, sčasoma pa tudi interes za kakršnokoli daljšo zvezo, ker jm enostavno ne verjameš več

Ta "vsaka druga" je tud ponavadi neko trupelce v pojstli, ki mirno leži in čaka ......... karkoli že orgazem, avtobus, .... Če glih ne zbiraš trofej je precej brez veze vse

Zveza je precej več kot samo sex, ta sam po sebi največkrat nima nič z ljubeznijo :inocent:

Jaz sem vse to zvedu na težji način, učil sem se na sebi, žal

mislm, da se vsi učimo na sebi in najbolš je tako :palec: pa dobr vem kaj je sex s čustvi in ljubeznijo in kaj goli sex - to sta dva različna pojma... dokler ne dobim tistga filinga zaupanja ženski nazaj, bom takšen kot sm... oz. bolje rečeno dokler ne srečam "prave" ženske, ki mi bo znala dokazat nasprotno!

honor and respect

xcrossfingx xgoldfishx

Pa kar v vrsto se postavi x;)x nas je že velik ki čakamo x:Dx

Nejc Zaplotnik

Sam da ne bo gužve in prerivanja x:Dx x;)x

:o|o: nas tud.

x;)x x:)x

Ah, ........... na obeh straneh vrste, povsod, ............

Nejc Zaplotnik

mislm, da se vsi učimo na sebi in najbolš je tako :palec: pa dobr vem kaj je sex s čustvi in ljubeznijo in kaj goli sex - to sta dva različna pojma... dokler ne dobim tistga filinga zaupanja ženski nazaj, bom takšen kot sm... oz. bolje rečeno dokler ne srečam "prave" ženske, ki mi bo znala dokazat nasprotno!

:xx!: da te dol buje....laže boš sebe zrihtal, da boš ta pravi....in da povrneš zaupanje vase xcivx

bemu jst sem pa skoz mislila da sam ženske čakajo ta pravega x:o)x

ta svet je pa res na glavo padu, zdaj že princi čakajo princese na belem konju x8Dx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

xcrossfingx xgoldfishx

Pa kar v vrsto se postavi x;)x nas je že velik ki čakamo x:Dx

x:Dx Jaz tud čakam v vrsti...pa da ne bo prerivanja, JASNO ! x:Dx

ta svet je pa res na glavo padu, zdaj že princi čakajo princese na belem konju x8Dx

x:Dx Kwa si pa mislila. xrolleyesx x:Dx

No, ja...:o|o:....če te to osrečuje.....Ja, morda zdaj, ko si še v rosnih letih in se moraš zdivjati in izživeti vse živo.....Potem pa ostane praznina in tudi ti se boš ustalil....Če pa ne, pa tudi OK....Samo ne mi rečt, da boš pri 50-ih še vedno ves poželjiv letal za smrkljami (se naveličaš tega, verjetno).....Nea se zdaj zgovarjaj na svojega očeta, ker sigurno ne veš kaj je tisti pravi vzrok, ki ga vodi v to.....DRUŽINSKA SREČA SIGURNO NE!!!!!

Ne vem no, si mi deloval bolj pošten in pameten dečko....zdaj pa take kvasiš.....Daj, daj...sicer pa, ko praviš, da so vse punce iste....Ponavadi se sorodne duše najdejo, očitno zaenkrat še rad zahajaš v takšno družbo (tudi ti si za njih en navaden k.....),no, tu pa tam je verjetno kakšna poštena deklina, ki računa na kaj več, a ji tvoj divji karakter dvojčka ne pusti blizu.

Saj se boš ustalil, imam kolega dvojčka, ki je bil popolnoma enak, vse živo je dal skozi, potem pa naenkrat PUF, se je umiril, poročil, dobil dva otroka v roku treh let....in zdaj ga ni boljšega družinskega človeka, ki je zaljubljen do ušes. Jaz sem kar zijala in nisem mogla verjet, da je en in isti človek.

A toj zgornji post, čeprav je izpadel grob, prav kliče po pravi ljubezni......samo zatiskaš si oke....Eto, sem te mogla mal spluvat.x:Dx

Vso srečo ti želim. xsrcx x;)x

Smisel življenja je največja sreča

Seal lepo, da si iskren do sebe oz. do nas in si nam pokazal sebe...Ne vem sicer zakaj se tako sovražiš, zakaj se počutiš zako nemočnega toda fant HALO!!

Vstani iz tega blata in pojdi naprej!! :palec:

V TEMI ZEMLJE EDEN ŽAREK SVETI, NE ZAZNA GA VEČ ZAVEST, LE DUHA GLOBOKI SPLETI.

Michael newton

oduim.p.'s Blog

zakaj se mi zdi, da smo zašli v napačno smer :ermm: x:o)x

Mislim, da ni fora v tem, da ne najdemo prave osebe, temveč, da mi znotraj samega sebe nismo pravi, oziroma v tem stanju, da bi brezpogojno ljubili. Ko pridemo v to stanje, ko smo sposobni sprejeti neko osebo z vsem srcem brez zadržkov in predsodkov, je potem lahko vsaka prava, ki nam pride takrat na pot...

Ne bomo našli prave osebe, dokler se mi znotraj sebe ne uredimo in pripravimo na ta trenutek..

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...