Skoči na vsebino

Samski

pomlad

Recommended Posts

Mislim, da ni fora v tem, da ne najdemo prave osebe, temveč, da mi znotraj samega sebe nismo pravi, oziroma v tem stanju, da bi brezpogojno ljubili. Ko pridemo v to stanje, ko smo sposobni sprejeti neko osebo z vsem srcem brez zadržkov in predsodkov, je potem lahko vsaka prava, ki nam pride takrat na pot...

Ne bomo našli prave osebe, dokler se mi znotraj sebe ne uredimo in pripravimo na ta trenutek..

A misliš, da pa vsi ki so v vezi te pogoje izpolnjujejo? Najbrž si večen romantik in ko boš srečal pravo jo boš mel zelo rad. Blagor njej. Je pa res, da imam jaz tud tazga k si ti x:Ix

Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski )
Deli na socialnih omrežjih

A misliš, da pa vsi ki so v vezi te pogoje izpolnjujejo? Najbrž si večen romantik in ko boš srečal pravo jo boš mel zelo rad. Blagor njej. Je pa res, da imam jaz tud tazga k si ti x:Ix

definitivno ne, zato pa zveze trpijo, še pogosteje pa kar hitro propadejo :o|o: :inocent: :C:

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Res ja, ampak včasih spoh ne veš kakšni so lahko ljudje. V moji bivši "službi" se ful folka med sabo fukar. Pa imajo povečini družine. Večkrat je situacija taka, moški z družino se spentlja z mlajšo sodelavko. :xx!: Men je to za bruhat. Kako sploh lahko partnerju doma v oči pogledaš? Pa otrokom? xrolleyesx

Še zmer verjamem v sistem, če hočeš bit z drugo, drugim ni problem, povej mi pa pejt! Raj nimam nobenga, kokr pa nekoga, ki me ne spoštuje. :V:

v glavnem Santo ne sekiri se, bod veseu da nimaš resne ženske, sej se naveličaš pa tud porivat je nemorš več(te mine), ti pofuki čim več žensk! stari sej v globalu gledano tko vsaka ta'druga da noge narazen x:Dx x:o)x vse so k****, sam fine pa lepe se delajo, jebesh take ženske in to dobesedno x:o)x men se tud to ne da več x:Dx mogoče mam zarad tega kdaj željo da bi se umiril pa si najdem eno, sam kurac k se pol kmal naveličam tistga monotonega lajfa z eno žensko pa me spet prime tole fukarjenje, jebiga taki sem :inocent: x:o)x kr spluvite me zej babe! :xx!: x:Dx x:px x:o)x

zakaj bi te spluvale? to je pač tvoj pogled na življenje. jz bi te sam spluvala če bi se okrog kakšne moje kolegce smuku, jo izkoristu pa popihu :shuriken: pa še tist bi nabrž njej kšno lekcijo o samozavesti napela.

vsak je od svojih staršev dobil nek vzorec kar se tiče partnerstva in po njem se nekak zgledujemo, tko da jabolko res ne pade daleč od drevesa. razn če je na hribu to drevo pol se pa jabuk odkotali v dolino... eh, filozofiram

edin tisto o k... - seks je v osnovi čist fiziološka potreba (kok je za koga intimna je pa stvar tega kok maš u glavi poštiman; poznam eno deklco, ki se ji je lažje s tipom dol dat, kt pa it z njim na sok) in jo mamo tako moški kot ženske. če je tip potreben je car, če je pa ženska je pa kr k... ? al kva? :wacko:

"The meeting of two people is like the meeting of two chemical substances. If anything happens, both are changed."

- C. G. Jung

Kako sploh lahko partnerju doma v oči pogledaš? Pa otrokom? xrolleyesx

stavim, da jim sploh ne more pogledat v oči, oz. če se potrudi, se počuti ob tem obupno in osramočeno...seveda, če ima še kaj vesti...če jo je pa že povsem otopil, mu pa sam Bog pomagej xrolleyesx

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

stavim, da jim sploh ne more pogledat v oči, oz. če se potrudi, se počuti ob tem obupno in osramočeno...

So ljudje, ki to počnejo brez kančka sramote....lahko bi rekla, da imajo debelo kožo, pa malo mozga v glavi, da o nekem spoštovanju do soljudi sploh ne govorim.....Tudi sama ne razumem takšnih ljudi, mi poštenje in spoštovanje same sebe ter mojega partnerja preveč pomeni....... x^x

Smisel življenja je največja sreča

(popravljeno)

Večina kolegov k smo vn hodil, je zdej 'poročenih', in so vsi zlo zadovoljni. Tko da, ko mene prašajo kako je pač z mano, to jemljem kvečjemu dobronamerno. Ker se majo oni fajn, in isto hočjo tud men. Če se pa najdejo taki, k to miseljo slabonamerno.. se mi pa.. smiljo.. in čez en uhelj not - pogledat če je kej uporabnega - in čez drug uhelj vn.

Kdor je najbolj neučakan, so pa valda tastari. Poročil so se, ko so bli stari okol 20 let, in verjetno se težko prilagajajo/sprejmejo spremembe, in isto pričakujejo od nas..

Recmo moji teti, je tud (njena) mama stalno 'jokala', k je kakšnga dam prpelala potli pa s tem ni blo nič. In je res ful dolg čakala - do okol 30 let - mudil se ji ni nikamor, uživala življenje.. Zdej ma pa tipa oz. moža, 2 otroka, in je res ful srečna. Tk de, nej se nam nikamor ne mudi, poslušejte sebe in ne ostale [predvsem tastare], pa bo! Pri vsaki stvari. In veliki bolj počakat, kukr pa samo zarad drugih narest neko hitro in nepremišljeno potezo.

Je pa partnerstvo zame en korak naprej, ena stopnja višje. Vendar, če temelji niso trdni, torej če nisi zadovoljen sam s sabo, potli tud v zvezi ne bo nič bolje. Zato pa je dans tolk razdorov in problemov, ker noben ni zadovoln sam s sabo, in valijo krivdo en na druzga. Tko kot je pri vsaki stvari. Recmo, če se spomnete sredne šole, al pa osnovne, pa kakšnih zamorjenih prfoksu... Vam bo jasno, kaj hočem povedat.

Vseeno pa, včas kr pogrešam... Vendar zgleda, da trenutno še ni taprav čas.. Bomo vidli kaj bo ta tedn... x:)x

Interesanten mi je folk, ki skače iz postle v postlo. Samo po sebi, je to naravno - recmo tantrični sex. Vendar me pa moti, način kako to folk počne.. Pa tud, recmo, mam kolega, ki je isto tak - zakaj? Zato, ker ga je ena starejša 'zlorabla' in zdej se on MAŠČUJE ostalim. To je men osebno totalno MIM... Oziroma, močan krik po ljubezni.

Vprašanje pa je, da če se z nekom zavežeš do konca življenja - ali je to "prava" pot? Verjetno nekomu ustreza, veliki večini pa ne. Mal poglejte starejše zakonce - vsi povrst so "skregani"... Ne vem, kdo je poroko uvedel, vendar je to zarad tega, ker je tko najlažje kontrolirat ljudi, pa tud za vzgajanje otrok je to najbolj enostavna rešitev. Tko de... Kukr sm bral v eni futuristični knjigi - 'Onstran vesolja' neki tazga -, opisuje svet, poduhovljen in živijo z naravo.. In glede otrok in partnerstva: lahko si z enmu skupej do konc življenja, ali pa ne. Če imaš otroka, ga lahko obdržiš ali pa daš v neko ustanovo kjer skrbijo za njih. In pravi, da majo taki otroc za malenkost boljše okolje za odraščanje kot tisti, ki jih vzgajata partnerja...

Zakaj pa folk, ki vara ne pove svoji družini doma? "Boji se jih prizadet." :D :eek:

Popravljeno -> Sprehajalec

"Če ni vetra, VESLAJ!" latinski

"Navada je navada. Ni je moč kar vreči čez okno. Valiti jo moramo po stopnicah, korak za korakom." M.Twain

"Kako pojesti slona? GRIŽLJAJ ZA GRIŽLJAJEM!!!" Colin Rose

Kaj je izvir stresa in strahu? Se zavedamo sposobnosti svojih lastnih možganov?

- Bodi to kar si; manj se boš oziral na mnenja drugih, bolje bo zate osebno.

Vse kar napišem je zgolj moje subjektivno mnenje in kot takega ga tudi vzemite. Prav tako ne ogrožam vašega obstoja, pač pa vam le podam pogled iz mojega zornega kota. Hvala za razumevanje..

Interesanten mi je folk, ki skače iz postle v postlo. Samo po sebi, je to naravno - recmo tantrični sex.

WTF? :eek:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Sm slišu zgodbo, ene 30 let nazaj pri nas. Tipo dubu plačo, isti dan vse zagonu za k****, doma so ga pa čakal 4 otroc in žena, lačni... Nekej mescev po tem.. se je obesu...

"Če ni vetra, VESLAJ!" latinski

"Navada je navada. Ni je moč kar vreči čez okno. Valiti jo moramo po stopnicah, korak za korakom." M.Twain

"Kako pojesti slona? GRIŽLJAJ ZA GRIŽLJAJEM!!!" Colin Rose

Kaj je izvir stresa in strahu? Se zavedamo sposobnosti svojih lastnih možganov?

- Bodi to kar si; manj se boš oziral na mnenja drugih, bolje bo zate osebno.

Vse kar napišem je zgolj moje subjektivno mnenje in kot takega ga tudi vzemite. Prav tako ne ogrožam vašega obstoja, pač pa vam le podam pogled iz mojega zornega kota. Hvala za razumevanje..

Zakaj pa folk, ki vara ne pove svoji družini doma? "Boji se jih prizadet." :D :eek:

Noben se ne boji nobenga prizadet - boji se občutkov krivde, ker bojo drugi prizadeti.... :vio: :vragec:

xbendx

cosmic dancer

Zadnji?? Ja sej vem... Čas bo pokazal in prinesel svoje...

Ti privoščim to mišljenje (da misliš in čutiš v sebi da je zadnji). Tud men je srce tko govorilo... In bil je lep občutek.

:o|o: nas tud.

x;)x x:)x

x:Dx x:Dx :palec: :palec: :palec:

Scio mi nihil scire

JA, mene tud to mot....tip, k jih 100 nategne, je car, če pa ženska isto dela, je pa kurba...pa sama tega ne počnem, k mi ni do tega. Sam bi pa prov na gobec take misleče frajerje....Zakaj pol sami seb ne rečete, da ste kurbirji? Pa še hinavci povrh. :xx!: Za kozlat! :vragec:

...Pika, dihaj globok!!!

P.S.:A si vzela zooloft dons??? x;)x

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Ne, glih uni, k so največji kurbirji, na ves glas vpijejo, kake kurbe so ženske, k prec dajo. :xx!: Prov na gobec bi jih. :vragec:

Ma ja, pa za največjega frajerja se ma.

tud prou, povedal sm samo dejstvo! takšna je resnica, punce se dones fukarjo tko da je brezveze, totalno brez vrednot... js pa sm moškega spola in hetero usmerjen, zakaj bi se branil, če pa lahk uživam fuk brez obveznosti... sorry, ker sm odkrit x;)x

Tip, ki zna dat od sebe samo kurac, tudi dobi tako žensko, ki rabi dat v sebe samo kurac.

ta forum je res zanimiv x:Dx vržeš trnk, pa pride miljavžnt ribc x:Dx ja očitno znam dobro provocirat, sicer pa tisti, ki me poznajo, vejo da tud pol nism takšen kot sm tu pisal..

lp

honor and respect

ta forum je res zanimiv x:Dx vržeš trnk, pa pride miljavžnt ribc x:Dx ja očitno znam dobro provocirat, sicer pa tisti, ki me poznajo, vejo da tud pol nism takšen kot sm tu pisal..

lp

x:Dx :palec:

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

lp

A zdaj pa kar naenkrat nisi več tak... :o|o:

Kaj pa je tebe sprovociralo? x:px

če bi ženske mele kurca, bi ble še hujše kot moški! x:Dx pa brez zamere x:o)x

Sej ga mamo, sam reče se ščegetavček... da te malo podučim... x;)x x:Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...