seal 8. januar 2006 Prijavi Deli 8. januar 2006 A zdaj pa kar naenkrat nisi več tak... Kaj pa je tebe sprovociralo? Sej ga mamo, sam reče se ščegetavček... da te malo podučim... mene ni nič sprovociralo, samo rad provociram hmmm a tko, a dej nehi, tega pa nism vedu, hvala, bom vzel na znanje samo s ščegijem nemorš lih počet takih manevrou kot s kurcem Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 8. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 8. januar 2006 samo s ščegijem nemorš lih počet takih manevrou kot s kurcem kwa ma pa to vezo Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. januar 2006 Prijavi Deli 8. januar 2006 Keri komentarji...res zrelo. In prej je bla odkritost, zdej se pa vn vadi...kok je to men smešn. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tjama 8. januar 2006 Prijavi Deli 8. januar 2006 Ti privoščim to mišljenje (da misliš in čutiš v sebi da je zadnji). Tud men je srce tko govorilo... In bil je lep občutek. tinal hvala želim si in upam, da bo trajalo... Citiraj Vse naše sanje se lahko uresničijo, če imamo dovolj poguma, da jim sledimo. (Walt Disney)T design Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 8. januar 2006 Prijavi Deli 8. januar 2006 reče se ščegetavček... ... Ščegetavček ja, ja, ja Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 8. januar 2006 Prijavi Deli 8. januar 2006 mene ni nič sprovociralo, samo rad provociram PACEK!!!!!!!!!! Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 8. januar 2006 Prijavi Deli 8. januar 2006 Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 8. januar 2006 Prijavi Deli 8. januar 2006 tinal hvala želim si in upam, da bo trajalo... good luck! Ful sm happy, k vidim tko srečen folk in zaljubljen! iiiiiiiiiii Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 8. januar 2006 Prijavi Deli 8. januar 2006 Santos ti preveč resno jemleš tele karte pa napovedi... sam to ti bom reku, živi svoje življenje, vsak korak, ki ga narediš je tvoj in ne iz kart! bi se kar strinjala... Santos Ampak meni se je PO 30 šele začel komplicirat takrat sem se dokončno začel zavedat kaj iščem in kolk so te dobrine redke.Zvestoba, zaupanje, odkritost, iskrenost, lojalnost, spoštovanje, prijateljstvo, ... vse to je potrebno v odnosu. Zveza je kot rastlina, lahko se trudiš in matraš, super uspeva in cveti, a ko enkrat za.ebeš ...... se začne sušit in odmirat; tudi če preživi ostanejo sledi napak.Pogovor je v odnosu enako pomemben in včasih celo pomembnejši od sexa!Tukaj sem zasledil v enem od opisih...od ene zelo nam znane lunatke, kar tud zame to velja inse držim le tega ! MIHELA pravi:Astrologija je več kot samo hobi, astrologija mi pomaga pri razumevanju tako filozofije kot psihologije in je neke vrste leča skozi katero gledam svet. To bo to ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 8. januar 2006 Prijavi Deli 8. januar 2006 good luck! Ful sm happy, k vidim tko srečen folk in zaljubljen! iiiiiiiiiii in navezan..... Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 8. januar 2006 Prijavi Deli 8. januar 2006 Keri komentarji...res zrelo. In prej je bla odkritost, zdej se pa vn vadi...kok je to men smešn. ja vn se vadim, zato, da lahk ti kej napišeš! idiot babji! Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 8. januar 2006 Prijavi Deli 8. januar 2006 ja vn se vadim, zato, da lahk ti kej napišeš! idiot babji! To pa ni lepo ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 8. januar 2006 Prijavi Deli 8. januar 2006 To pa ni lepo ! marskej ni lepo sanotse Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 8. januar 2006 Prijavi Deli 8. januar 2006 kar das, to dobis!! misel je energija! fajn, da si me spomnil, da bom malo bolj pazil kaj razmisljam in se bolj kaj pisem! ...modri ne uporabi besede, ki prizadane! modri vedno za seboj pusti usklajene energije! pikica, ti si men super! in bodi se naprej kar si, te mamo radi!! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 8. januar 2006 Prijavi Deli 8. januar 2006 kar das, to dobis!! misel je energija! fajn, da si me spomnil, da bom malo bolj pazil kaj razmisljam in se bolj kaj pisem! ...modri ne uporabi besede, ki prizadane! modri vedno za seboj pusti usklajene energije!pikica, ti si super! in bodi se naprej kar si, ker te mamo radi!! res je, Pikica sploh ker se znaš velikokrat pošaliti na svoj račun kaže na zrelo osebnost z zdravim samospoštovanjem Pa Seala mamo tud, se ve zakaj (sploh punce ) in zaradi lahkotnosti njegovih korakov skozi lajf Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 8. januar 2006 Prijavi Deli 8. januar 2006 kar das, to dobis!! misel je energija! fajn, da si me spomnil, da bom malo bolj pazil kaj razmisljam in se bolj kaj pisem! ...modri ne uporabi besede, ki prizadane! modri vedno za seboj pusti usklajene energije!pikica, ti si super! in bodi se naprej kar si, ker te mamo radi!! heh, kaj si zej hotu povedat, da si moder? tudi prav, js pa nism še moder in tud ne rabim bit moder pri teh letih, od modrosti se ne bom mogel preživljat, še noben modrec se ni... bom pa skozi živlenje, tekom nabranih izkušenj, lahko moder na stara leta in vedno za seboj puščal usklajene energije svojim vnukom ali mogoče celo pravnukom p.s. govor v svojem imenu, če si že tako moder, jaz je nimam rad Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 8. januar 2006 Prijavi Deli 8. januar 2006 zdaj jih še lahko....če bo take sikal jih ne bo mel dolg Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 8. januar 2006 Prijavi Deli 8. januar 2006 zdaj jih še lahko....če bo take sikal jih ne bo mel dolg uuuu joj, a dam hišni naslov, da me bo lahko še obiskal na dom, da me nau treba iskat? cjooo, Lia kok si stara? presenečaš me(negativno) Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 8. januar 2006 Prijavi Deli 8. januar 2006 lih prav sem stara Seal, da me ne skrbi za zobe....jih mam že v kozarčku a dej nehi, a ti pa lahko padaš iz ekstrema v ekstrakt dvojčki pust ti staro veštico škorpijsko, kaj veš kaj čara tam zadaj kake zvarke pripravlja ti že veš , Gargamel Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 8. januar 2006 Prijavi Deli 8. januar 2006 lih prav da me ne skrbi za zobe....jih mam že v kozarčku a dej nehi, a ti pa lahko padaš iz ekstrema v ekstrakt dvojčki no ja, se vsaj ne delam lepga in finega, sm tak kot sm in ne kakor veter piha, tko k tle večina pičkic(ampak tele pičkice nism mislu dobesedno ženskega spola, ampak moškega) Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. januar 2006 Prijavi Deli 8. januar 2006 ja vn se vadim, zato, da lahk ti kej napišeš! idiot babji! Spet si sam seb v skledu plunu. No, ja, glede na tvojo starost, si lahko še privoščiš neumnosti. To pa ni lepo ! A si kej druzga pričakoval od njega...mi je smešno, da tok ljudi še vedno vleče za nos. Ampak po drugi strani, mormo pa vsi na lastni koži spoznat, koga smo napačno ocenil, ne....boste že spoznal, ni panike. pikica, ti si men super! in bodi se naprej kar si, te mamo radi!! Enako, free. res je, Pikica sploh ker se znaš velikokrat pošaliti na svoj račun kaže na zrelo osebnost z zdravim samospoštovanjem Hvala. Lia, ne se z otroci ukvarjat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 8. januar 2006 Prijavi Deli 8. januar 2006 hooohohoh, tole je pa za v okvir največje gobezdalo foruma "strokovno svetuje", sama pa čist v enih scenah zakulisnih, haaaaaaaaaa veleum meseca ni kaj, res je pestro tu če me pa kej razkur, me pa razkur to, da nekdo o men govori, kot bi me poznal od malega! ok. s PikoPikico sva se spoznala nekega večera na bledu, ko še nihče vedel ni za Lunin.net. Bila je z eno prijateljico in enim prijateljem, js pa sm šou u izi vn na pivo(navadn dan) in grem za šank pa so se šle neki stavt, če me upa njenga kolegica prašat za sex al neki tacga, v glavnem oni so šli neki stavt med sabo... ok. nima veze, potem pa smo šli še mal k jezeru in debatirali pa šli smo se eno igrico k vrtiš flašo in na katerega pokaže ko se ustavi, tisti mora neki naredit, kar mu mi rečemo ali povedat po resnici... in to je bilo to, potem smo se parkrat samo še slišali po sms-jih... potem pa dolgo nič, nato sva s pikopikico se mal prcala tuki na luninem forumu in na koncu ugotovila da se poznava od tistega večera na bledu... in pol sva se enga lepga dne spet dobila in to samo na sprehod in čvek... to je pa vse, js priznam sej je faca pika pikica pa ni slab človek, sam ni pa moj tip ženske... tko da je blo pač prijatelsko srečanje, no v glavnem to je pa tud vse, pika pikica me je vidla 2x v lajfu in govori o meni, kot bi me poznala ceu lajf... mislm to je katastrofa!!! ej pika pikica mal se zamisal nad sabo, kwa bluziš, js tebe drugač sploh ne poznam, 2x sm te vidu spregovoru par besed in to je to, kako lahko ti mene potem tok dobro poznaš??? to me res zanima, al pa hočeš frajerka izpast kao da me poznaš, a je to to? js nevem drugega, dej ne govor traparij, ki niso resnične! gobezdalo!! Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 8. januar 2006 Prijavi Deli 8. januar 2006 stari, ima puno toga aja sm pa razmišlal,da je mogoče jezna, ker je nikoli nism šmirglal ? morda je to razlog, da me tako prezira.. no pa mamo dokaz, da so ene ženske res žleht in hudobne! Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 8. januar 2006 Prijavi Deli 8. januar 2006 Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 8. januar 2006 Prijavi Deli 8. januar 2006 no pa mamo dokaz, da so ene ženske res žleht in hudobne!dobr si to zaključil, ja... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.