Michelle 8. januar 2006 Prijavi Deli 8. januar 2006 no dejte no ga srat... Prav fajn smo Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. januar 2006 Prijavi Deli 8. januar 2006 če me pa kej razkur, me pa razkur to, da nekdo o men govori, kot bi me poznal od malega! ok. s PikoPikico sva se spoznala nekega večera na bledu, ko še nihče vedel ni za Lunin.net. Bila je z eno prijateljico in enim prijateljem, js pa sm šou u izi vn na pivo(navadn dan) in grem za šank pa so se šle neki stavt, če me upa njenga kolegica prašat za sex al neki tacga, v glavnem oni so šli neki stavt med sabo... ok. nima veze, potem pa smo šli še mal k jezeru in debatirali pa šli smo se eno igrico k vrtiš flašo in na katerega pokaže ko se ustavi, tisti mora neki naredit, kar mu mi rečemo ali povedat po resnici... in to je bilo to, potem smo se parkrat samo še slišali po sms-jih... potem pa dolgo nil, nato sva s pikopikico se mal prcala tuki na luninem forumu in na koncu ugotovila da se poznava od tistega večera na bledu... in pol sva se enga lepga dne spet dobila in to samo na sprehod in čvek... to je pa vse, js priznam sej je faca pika pikica pa ni slab človek, sam ni pa moj tip ženske... tko da je blo pač prijatelsko srečanje, no v glavnem to je pa tud vse, pika pikica me je vidla 2x v lajfu in govori o meni, kot bi me poznala ceu lajf... mislm to je katastrofa!!! ej pika pikica mal se zamisal nad sabo, kwa bluziš, js tebe drugač sploh ne poznam, 2x sm te vidu spregovoru par besed in to je to, kako lahko ti mene potem tok dobro poznaš??? to me res zanima, al pa hočeš frajerka izpast kao da me poznaš, a je to to? js nevem drugega, dej ne govor traparij, ki niso resnične! gobezdalo!!U, kaj vse sm po tvoje...faca, nisem slab človek, pa gobezdalo...keri komplimenti. Globoko ganjena. Pa od kje ti to, da govorim o teb, kot da te poznam cel lajf? Nisi mi tok zanimiv. Povedala bi lohk tolk stvari o teb in ti s tem nardila sramoto, pa se mi ne lub. :xx!: Ker itak niam smisla. Ampak ti skos iščeš prepire z mano, se vtikuješ v moje poste, itd... če ti kej ni všeč, me dej na ignore. Jst ne komentiram vsakega tvojega posta, pa verjem, da me pošteno srbijo prsti marsikdaj, pa se za voljo ljubega miru, zadržim. Zdej pa, al se ti tud zadrž al se bova pa pač javno prepucavala drug na drugmu. Kokr češ. Verjem, da mi zlepa ne bo zmankal. Pa zmenjeno, se bom zamislila sama nad sabo, ko se boš ti nad sabo. Deal? Pa ja, res hočem frajerka izpast....kdo je pa omenu, da se poznava....jst tega glih ne razglašam po forumu, k mi ni neka jaka stvar, to. Eh, svašta. Ja, pa res se vsak dan jokam, k ti nisem všeč, maneken najlepši. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 8. januar 2006 Prijavi Deli 8. januar 2006 U, kaj vse sm po tvoje...faca, nisem slab človek, pa gobezdalo...keri komplimenti. Globoko ganjena. Pa od kje ti to, da govorim o teb, kot da te poznam cel lajf? Nisi mi tok zanimiv. Povedala bi lohk tolk stvari o teb in ti s tem nardila sramoto, pa se mi ne lub. :xx!: Ker itak niam smisla. Ampak ti skos iščeš prepire z mano, se vtikuješ v moje poste, itd... če ti kej ni všeč, me dej na ignore. Jst ne komentiram vsakega tvojega posta, pa verjem, da me pošteno srbijo prsti marsikdaj, pa se za voljo ljubega miru, zadržim. Zdej pa, al se ti tud zadrž al se bova pa pač javno prepucavala drug na drugmu. Kokr češ. Verjem, da mi zlepa ne bo zmankal. Pa zmenjeno, se bom zamislila sama nad sabo, ko se boš ti nad sabo. Deal? Pa ja, res hočem frajerka izpast....kdo je pa omenu, da se poznava....jst tega glih ne razglašam po forumu, k mi ni neka jaka stvar, to. Eh, svašta. Ja, pa res se vsak dan jokam, k ti isem všeč, maneken najlepši. no dej mi nared blamažo, res me zanima kaj ti veš o meni česar jaz ne vem??? no dej?? prosm te, povej, napiš, ajde da berem, amislš da se js obremnjujem kaj si kdo tle misl, meni je pomembno kaj js vem kaj je res in kaj ne!!! in hočem zvedet stvari, katere sam ne vem!!! no dej gobezdalo povej?? p.s. heheh, tale je bla dobra, da se js vtikavam v tvoje poste, dej poglej nazaj pa boš vidla da si se ti začela! teslo idiotsko babje!!! :xx!: Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 8. januar 2006 Prijavi Deli 8. januar 2006 koliko negativnosti je tukaj. malo več srčnosti Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. januar 2006 Prijavi Deli 8. januar 2006 no dej mi nared blamažo, res me zanima kaj ti veš o meni česar jaz ne vem??? no dej?? prosm te, povej, napiš, ajde da berem, amislš da se js obremnjujem kaj si kdo tle misl, meni je pomembno kaj js vem kaj je res in kaj ne!!! in hočem zvedet stvari, katere sam ne vem!!! no dej gobezdalo povej?? p.s. heheh, tale je bla dobra, da se js vtikavam v tvoje poste, dej poglej nazaj pa boš vidla da si se ti začela! teslo idiotsko babje!!! :xx!:Uuu, spet komentarji. Ja, v tej temi sem se res jst, ja, ker mi gre na k.... da bo en mulo posploševal in tlačil vse ženske v isti koš in govoril, kok vse noge narazen tišijo ( sploh pred tabo, ja ), hkrati, pa sam nategneš vse kar leze in gre....ja, pol si ti sam isti. Sam ti nimaš takega mnenja o sebi. Ker si vsega spoštovanja vreden in neki glumiš po forumu, kok si ti en fejst tip, pripravljen na resno zvezo....Pa koga zezaš v glavo? Samega sebe...pa sej si dost mlad, da si lohk prvoščiš te fore in se pač goniš okol, kokr ti srce poželi...sam ne se pol delat enga poštenjaka, k si želi toplega doma. K si prov smešn, no. Pa ne bom govorila o tem, kolk si lagal po forumu ljudem, k je to med tabo in njimi. In ne mislm njihovga zaupanja iznevert...itak te je pa marsiker že pogruntu. Jaz mam glede tega čisto vest. mene je po tistem k sn reko da je največje gobezdalo kuj na ignor dala, jiiha, v jok pa na drevo, heeheheeeeeeeTi pa ne mislt, da si tok pomembn, da bi te dala na ignor. Do zdej še noben ni mel te časti, ti s pa tud preveč muki, da bi ti ratal me tok sprovucirat. Sam ti pač nimam kej za povedat, ne. Itak tvoje oči že preveč trpijo, ko moraš moje groteskne komentarje brat. Revček. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 8. januar 2006 Prijavi Deli 8. januar 2006 Uuu, spet komentarji. Ja, v tej temi sem se res jst, ja, ker mi gre na k.... da bo en mulo posploševal in tlačil vse ženske v isti koš in govoril, kok vse noge narazen tišijo ( sploh pred tabo, ja ), hkrati, pa sam nategneš vse kar leze in gre....ja, pol si ti sam isti. Sam ti nimaš takega mnenja o sebi. Ker si vsega spoštovanja vreden in neki glumiš po forumu, kok si ti en fejst tip, pripravljen na resno zvezo....Pa koga zezaš v glavo? Samega sebe...pa sej si dost mlad, da si lohk prvoščiš te fore in se pač goniš okol, kokr ti srce poželi...sam ne se pol delat enga poštenjaka, k si želi toplega doma. K si prov smešn, no. Pa ne bom govorila o tem, kolk si lagal po forumu ljudem, k je to med tabo in njimi. In ne mislm njihovga zaupanja iznevert...itak te je pa marsiker že pogruntu. Jaz mam glede tega čisto vest. ahaaa, zej pa štekam, torej so tebi drugi naložili od mene(k me poznajo še bolj od tebe,ane), sepravi si vohunila za mano??? hahahahah in js glumim; dej mi najd post, kjer glumim kok sm fejst fant pa kok sm pripravljen na resno zvezo, dej mi najd ta post pa ti dam zej ajde k si taka bošca k delaš na dva šihta in pol ti dam 500 eu! da boš mela za cunce pa kašn vibrator k te noben noče prtisnt Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 8. januar 2006 Prijavi Deli 8. januar 2006 koliko negativnosti je tukaj. malo več srčnosti Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 8. januar 2006 Prijavi Deli 8. januar 2006 koliko negativnosti je tukaj. malo več srčnosti negativna je samo pika pikica, testo babje idiotsko paramecijsko Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. januar 2006 Prijavi Deli 8. januar 2006 ahaaa, zej pa štekam, torej so tebi drugi naložili od mene, sepravi si vohunila za mano??? hahahahah in js glumim; dej mi najd post, kjer glumim kok sm fejst fant pa kok sm pripravljen na resno zvezo, dej mi najd ta post pa ti dam zej ajde k si taka bošca k delaš na dva šihta in pol ti dam 500 eu! da boš mela za cunce pa kašn vibrator k te noben noče prtisnt Nič vohunila, so kr sami povedal. Mi nisi tolk zanimiv, da bi spraševala o tebi, itak sam poveč še preveč o sebi. Pol je itak naloženga. Lubčk, pa ne da se mi vseh tvojih bednih postov brat, da bi dokazala svoje. Sej se ve, o čem pišeš. Poštenjak. Ja, se ne dam prtisnt kr vsakmu, v tem je razlika med tabo in mano. Jst ne dam velik na kvantiteto, rajš na kvaliteto...aja, ti razložim pomen teh dveh besed? Uf, pa še dobr, da maš svojga odvetnika zravn, da ti pomaga mal pri žalitvah, ker sam noben od vaju ne zmore. Res sta pravi par. Za ožent! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 8. januar 2006 Prijavi Deli 8. januar 2006 Dajte se mal skulirat...škoda takih besed za tako lep forum, dejmo se imet radi, pa mal več spoštovanja do naslednjega ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. januar 2006 Prijavi Deli 8. januar 2006 negativna je samo pika pikica, testo babje idiotsko paramecijskoTvoj post vse pove. santos, jaz spoštujem vsakogar, ki si to zasluži in spoštovanje vrača. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 8. januar 2006 Prijavi Deli 8. januar 2006 Dajte se mal skulirat...škoda takih besed za tako lep forum, dejmo se imet radi, So mal dolgočasni, ja............ Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 8. januar 2006 Prijavi Deli 8. januar 2006 Nič vohunila, so kr sami povedal. Mi nisi tolk zanimiv, da bi spraševala o tebi, itak sam poveč še preveč o sebi. Pol je itak naloženga. Lubčk, pa ne da se mi vseh tvojih bednih postov brat, da bi dokazala svoje. Sej se ve, o čem pišeš. Poštenjak. Ja, se ne dam prtisnt kr vsakmu, v tem je razlika med tabo in mano. Jst ne dam velik na kvantiteto, rajš na kvaliteto...aja, ti razložim pomen teh dveh besed? Uf, pa še dobr, da maš svojga odvetnika zravn, da ti pomaga mal pri žalitvah, ker sam noben od vaju ne zmore. Res sta pravi par. Za ožent! nevem no, a je to vse kar premoreš?? hmmm so kr sami povedal, očitno sm tako pomembna oseba na forumu, da vsi kar sami govorijo o men in potem ti praviš, da ti nisem tolk pomemben, veš pa da sem drugim sej veš, za dobrim konjem se vedno prah dviguje! js tud ne dam velik na besede ženskih idiotov, ampak na besede inteligentnih..a ti razložim pomen teh dveh besed? ej teslo, mal se zamisl sama nad sabo 26 let boš stara pa še vedno brez fuka, ni čudno da si tako negativno in nasilno nastrojena, začni sexat, bo bolje upam, da se te kdo usmili Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 8. januar 2006 Prijavi Deli 8. januar 2006 santos, jaz spoštujem vsakogar, ki si to zasluži in spoštovanje vrača.Popolnoma te razumem, tako kot Seal-a ! Saj karkoli bom rekel, bom sam še sebe spravil v drek...zato vama svetujem, da to počneta potem OS ! Prosim, pa brez zamere ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 8. januar 2006 Prijavi Deli 8. januar 2006 So mal dolgočasni, ja............ sej vas nihče ne sili prebirat teh postov! Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 8. januar 2006 Prijavi Deli 8. januar 2006 Popolnoma te razumem, tako kot Seal-a ! Saj karkoli bom rekel, bom sam še sebe spravil v drek...zato vama svetujem, da to počneta potem OS ! Prosim, pa brez zamere ! Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 8. januar 2006 Prijavi Deli 8. januar 2006 Popolnoma te razumem, tako kot Seal-a ! Saj karkoli bom rekel, bom sam še sebe spravil v drek...zato vama svetujem, da to počneta potem OS ! Prosim, pa brez zamere ! men prou dol visi , če mi vsi zamerjo na tem forumu, se prou nč ne sekiram za razliko od pikice, ki ji tale cyber svet predstavlja življenje, revca zafustrirana in zakompleksana... Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. januar 2006 Prijavi Deli 8. januar 2006 ej teslo, mal se zamisl sama nad sabo 26 let boš stara pa še vedno brez fuka, ni čudno da si tako negativno in nasilno nastrojena, začni sexat, bo bolje upam, da se te kdo usmili Joj, si pa res revček, če misliš, da lahko človek funkcionira samo v primeru, če FUKA! Jaz itak ne vem, kaj ta beseda pomeni, ker jaz se z osebo, ki jo imam rada, ljubim in to osebo spoštujem. Joj, se mi kr smilijo punce, ki jih daš čez. Najbrž ti je itak važn sam to, da teb pride, ne? Prava legenda si. Konc debate. Ne da se mi več, ker mi itak do kolen ne sežeš. Adijo. men prou dol visi , če mi vsi zamerjo na tem forumu, se prou nč ne sekiram za razliko od pikice, ki ji tale cyber svet predstavlja življenje, revca zafustrirana in zakompleksana...Ja, res, pa vsem se lažem, kolk okol potujem in nakladam, kaka legenda sem, pa da faks delam. dej, mal se zamisl, no. Zdej pa res dijo! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 8. januar 2006 Prijavi Deli 8. januar 2006 Joj, si pa res revček, če misliš, da lahko človek funkcionira samo v primeru, če FUKA! Jaz itak ne vem, kaj ta beseda pomeni, ker jaz se z osebo, ki jo imam rada, ljubim in to osebo spoštujem. Joj, se mi kr smilijo punce, ki jih daš čez. Najbrž ti je itak važn sam to, da teb pride, ne? Prava legenda si. Konc debate. Ne da se mi več, ker mi itak do kolen ne sežeš. Adijo. ja tale zadnji stavek mi je zelo všeč! res ti do kolen ne sežem po idiotizmu in primitivnosti! testo babje želim ti prijeten večer Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 8. januar 2006 Prijavi Deli 8. januar 2006 sej vas nihče ne sili prebirat teh postov!Imaš prav, ampak daj nehaj no, ker je brezveze.......jeza škoduje lepoti Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 8. januar 2006 Prijavi Deli 8. januar 2006 Joj, si pa res revček, če misliš, da lahko človek funkcionira samo v primeru, če FUKA! Jaz itak ne vem, kaj ta beseda pomeni, ker jaz se z osebo, ki jo imam rada, ljubim in to osebo spoštujem. Joj, se mi kr smilijo punce, ki jih daš čez. Najbrž ti je itak važn sam to, da teb pride, ne? Prava legenda si. Konc debate. Ne da se mi več, ker mi itak do kolen ne sežeš. Adijo. Ja, res, pa vsem se lažem, kolk okol potujem in nakladam, kaka legenda sem, pa da faks delam. dej, mal se zamisl, no. Zdej pa res dijo! no js mam dokaze da delam fax in da sm bil po svetu, kakšne nasprotne dokaze pa imajo tisti , ki govorijo da to ni res? heh, pika pikica, danes štejejo dejanja in ne besede idiot babji! Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 8. januar 2006 Prijavi Deli 8. januar 2006 men prou dol visi , če mi vsi zamerjo na tem forumu, se prou nč ne sekiram za razliko od pikice, ki ji tale cyber svet predstavlja življenje, revca zafustrirana in zakompleksana...Seal,daleč od tega, da bi ti kdo zameril !! Sam pravim...moti me nasplošno, ko se že tukaj tolk menimo, odpiramo, sočustvujemo drug z drugim...itn.Pol pa, ko imamo napačen dan se tukaj kr neki na enga spravimo...(ni namenjeno tebi-vsem), pol pa s takim odnosom se nekak oddaljujemo ! Zakaj ? Tega ne rabimo...dejmo se probat kontrolirat, ker verjamem, da obema bo čez par ur žal ! V to sem prepričan. Zato... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 8. januar 2006 Prijavi Deli 8. januar 2006 Pol pa, ko imamo napačen dan se tukaj kr neki na enga spravimo...(ni namenjeno tebi-vsem), pol pa s takim odnosom se nekak oddaljujemo ! Zakaj ? Zato, ker je treba znat mislit pozitivno tudi, ko te kaj zvije.....vsaj jaz mislim tako.....Kot sem rekla, jeza škodi lepoti, duhu in medsebojnemu komuniciranju..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 8. januar 2006 Prijavi Deli 8. januar 2006 js nimam nikol napačn dan, vedno se mam kul, in sm vedno pozitiven... včasih se rad mal igram Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 8. januar 2006 Prijavi Deli 8. januar 2006 ... včasih se rad mal igram Pa, ti je ta igra všeč? Mislim, igra na tuj račun? Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.