Skoči na vsebino

Samski

pomlad

Recommended Posts

Sem pa prišla do ugotovitve: ni ga bolj samskega od tistega, ki je obdan z napačnimi ljudmi.  - Dolores, ja osamljen najbolj osamljen v množici ljudi

Včasih sploh ni treba bit obdan z napačnimi ljudmi. Jaz sem se med ljudmi počutila osamljeno takrat, ko sem od njih pričakovala 'kar nekaj' oz. tisti, kar mi niso želeli, mogli, ... dati. V bistvu niso bili napačni, samo jaz sem imela 'napačna' oz. nerealna pričakovanja.

Deli na socialnih omrežjih

Sem pa prišla do ugotovitve: ni ga bolj samskega od tistega, ki je obdan z napačnimi ljudmi.  - Dolores, ja osamljen najbolj osamljen v množici ljudi

Včasih sploh ni treba bit obdan z napačnimi ljudmi. Jaz sem se med ljudmi počutila osamljeno takrat, ko sem od njih pričakovala 'kar nekaj' oz. tisti, kar mi niso želeli, mogli, ... dati. V bistvu niso bili napačni, samo jaz sem imela 'napačna' oz. nerealna pričakovanja.

Strinjam se stabo obhajala so me podobna občutja!

Sedaj sem se odločila, da od ljudi ne pričakujem več kot

so mi spobni dati, veendar se trudim, da ljudem ki jih imam rada

dam največ kar lahko. xflowx

Mi tle imamo se fajn če vam prav je al ne..:D

veendar se trudim, da ljudem ki jih imam rada

dam največ kar lahko.  xflowx

Zame velja še to, da dam toliko, da mi je to še v veselje in po možnosti ne v breme.

Če dajem 'preveč', potem kar pričakujem, da se bodo ti isti ljudje 'žrtvovali' tudi zame, če sem se jaz za njih. To pa ni ravno zdravo pričakovanje, kot tudi pretirano dajanje ni zdravo.

...Večina je samskih ker je zelo malo priložnosti, za spoznavanje nasprotnega spola. Dobro nekateri istega. Želja po neodvisnosti in večji svobodi, to je le en larifari. Priložnosti je manj. Odtujenosti vse več...

Ma tisti, ki hoče najti partnerja, najde tudi priložnost, da ga sreča, spozna... Meni se zdi, da je samskih vse več, in torej tudi vse več možnosti, da se dva samska srečata in ... potem nista več samska. Vsaj za nekaj časa. x:Dx x;)x

Bolj je problem, ker je težko najti "Pravega" ali "Pravo". Mislim, da ljudje vse bolj postajamo individualisti - smo zadovoljni le sami s sabo. :8):

Jaz pravim, da če mi tip ni v oporo, ga raje nimam. Dodatnega bremena pa res ne rabim, ker imam že drugih bremen dovolj. :xx!: In enako najbrž razmišljajo tudi tipi.

E, zdaj pa najdi dva, ki si bosta drug drugemu v oporo! Loterija!

Meni se zdi, da je samskih vse več, in torej tudi vse več možnosti, da se dva samska srečata in ... potem nista več samska. Vsaj za nekaj časa.  

- smo zadovoljni le sami s sabo.

Jaz pravim, da če mi tip ni v oporo, ga raje nimam. Dodatnega bremena pa res ne rabim, ker imam že drugih bremen dovolj.   In enako najbrž razmišljajo tudi tipi.

E, zdaj pa najdi dva, ki si bosta drug drugemu v oporo! Loterija!

xokkx

x^x :palec:

xsrcx

.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

Res je vse več odtujenosti. Pa tudi nezaupanja in nerazumevanja. Pa kaj čmo!?

Bodite SPONTANI, ISKRENI in POSTENI.

Ne igrajte UMAZANIH IGER oz. CUSTVENIH MANIPULACIJ.

S tem NIKOGAR ne osrecite; tudi SEBE NE.

Kdor pa zeli biti NESRECEN, si lahko se vedno poisce sebi enake.

hj, veš zakaj, ker moderni človek postaja vse bolj odporen, imun pred zakoni, sistemu in pravili, kr sam se je zvleku naprej v svoje izražanje..tega bo še več, boš videl, skupinice rastejo, da se lahko urizori novi oprijem novega, humanega zakona ..
.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

Pomlad, če rada hodiš v naravo, počni to čimbolj pogosto, ker te bo to sprostilo in ti dalo energijo!Ni lepšega in bolj sproščujočega, kot srkati energijo iz narave. Osebno grem zelo rad v gozd, kar tako, na sprehod! Če pa še kako gobico srečam, pa še boljše! x;)x

Ja rada grem v naravo in imam srečo, da imam za vikend kam it iz Lj. Ampak v gozd pa ne maram hodt, ker me je strah, razn če mam sabo nekoga, k vem, da me bo varoval x;)x

Drugače sem ugotovila, da med hojo lažje premišljujem xrolleyesx in vsakič ko imam kaj za premislt grem v Tamar :2src: . Je tko lepo tam, v vseh letnih časih.... :palec:

Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski )

...pravkar prejela citate našega preljubega Ruglja, med njimi tudi:

Jaz pravim, da ima vsaka sposobna punca od 17. leta naprej fanta, in vsak sposoben fant od 16. leta naprej punco. Kdor je nima, je nesposoben in mora na specialno usposabljanje!

S se čmo na eno skupinsko terapijo prjavt? x:Dx

Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski )

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...