krokodil 21. september 2004 Prijavi Deli 21. september 2004 Ti si mi nek poznavalec gob...tista iz fotk ni bila marela, ampak jesenski jurcek...ah... taksni bodo meni dajali nasvete glede gob... Sve su gljive jestive, ali neke samo jednom. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 21. september 2004 Prijavi Deli 21. september 2004 Tebi pa vse prav pride Kroki , vem, da ni bila marela, saj me ne briga, pejt pobirati tintnice, ampak brajdovca pa takrat pri miru pusti Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pika1000 21. september 2004 Prijavi Deli 21. september 2004 Sem pa prišla do ugotovitve: ni ga bolj samskega od tistega, ki je obdan z napačnimi ljudmi. - Dolores, ja osamljen najbolj osamljen v množici ljudiVčasih sploh ni treba bit obdan z napačnimi ljudmi. Jaz sem se med ljudmi počutila osamljeno takrat, ko sem od njih pričakovala 'kar nekaj' oz. tisti, kar mi niso želeli, mogli, ... dati. V bistvu niso bili napačni, samo jaz sem imela 'napačna' oz. nerealna pričakovanja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šiva 21. september 2004 Prijavi Deli 21. september 2004 Sem pa prišla do ugotovitve: ni ga bolj samskega od tistega, ki je obdan z napačnimi ljudmi. - Dolores, ja osamljen najbolj osamljen v množici ljudiVčasih sploh ni treba bit obdan z napačnimi ljudmi. Jaz sem se med ljudmi počutila osamljeno takrat, ko sem od njih pričakovala 'kar nekaj' oz. tisti, kar mi niso želeli, mogli, ... dati. V bistvu niso bili napačni, samo jaz sem imela 'napačna' oz. nerealna pričakovanja. Strinjam se stabo obhajala so me podobna občutja! Sedaj sem se odločila, da od ljudi ne pričakujem več kot so mi spobni dati, veendar se trudim, da ljudem ki jih imam radadam največ kar lahko. Citiraj Mi tle imamo se fajn če vam prav je al ne.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pika1000 21. september 2004 Prijavi Deli 21. september 2004 veendar se trudim, da ljudem ki jih imam radadam največ kar lahko. Zame velja še to, da dam toliko, da mi je to še v veselje in po možnosti ne v breme. Če dajem 'preveč', potem kar pričakujem, da se bodo ti isti ljudje 'žrtvovali' tudi zame, če sem se jaz za njih. To pa ni ravno zdravo pričakovanje, kot tudi pretirano dajanje ni zdravo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 21. september 2004 Prijavi Deli 21. september 2004 ...Večina je samskih ker je zelo malo priložnosti, za spoznavanje nasprotnega spola. Dobro nekateri istega. Želja po neodvisnosti in večji svobodi, to je le en larifari. Priložnosti je manj. Odtujenosti vse več...Ma tisti, ki hoče najti partnerja, najde tudi priložnost, da ga sreča, spozna... Meni se zdi, da je samskih vse več, in torej tudi vse več možnosti, da se dva samska srečata in ... potem nista več samska. Vsaj za nekaj časa. Bolj je problem, ker je težko najti "Pravega" ali "Pravo". Mislim, da ljudje vse bolj postajamo individualisti - smo zadovoljni le sami s sabo. Jaz pravim, da če mi tip ni v oporo, ga raje nimam. Dodatnega bremena pa res ne rabim, ker imam že drugih bremen dovolj. :xx!: In enako najbrž razmišljajo tudi tipi. E, zdaj pa najdi dva, ki si bosta drug drugemu v oporo! Loterija! Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 21. september 2004 Prijavi Deli 21. september 2004 Meni se zdi, da je samskih vse več, in torej tudi vse več možnosti, da se dva samska srečata in ... potem nista več samska. Vsaj za nekaj časa. - smo zadovoljni le sami s sabo. Jaz pravim, da če mi tip ni v oporo, ga raje nimam. Dodatnega bremena pa res ne rabim, ker imam že drugih bremen dovolj. In enako najbrž razmišljajo tudi tipi. E, zdaj pa najdi dva, ki si bosta drug drugemu v oporo! Loterija! Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
atubbuta 21. september 2004 Prijavi Deli 21. september 2004 Res je vse več odtujenosti. Pa tudi nezaupanja in nerazumevanja. Pa kaj čmo!? Citiraj Bodite SPONTANI, ISKRENI in POSTENI.Ne igrajte UMAZANIH IGER oz. CUSTVENIH MANIPULACIJ.S tem NIKOGAR ne osrecite; tudi SEBE NE.Kdor pa zeli biti NESRECEN, si lahko se vedno poisce sebi enake. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 21. september 2004 Prijavi Deli 21. september 2004 hj, veš zakaj, ker moderni človek postaja vse bolj odporen, imun pred zakoni, sistemu in pravili, kr sam se je zvleku naprej v svoje izražanje..tega bo še več, boš videl, skupinice rastejo, da se lahko urizori novi oprijem novega, humanega zakona .. Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 22. september 2004 Avtor Prijavi Deli 22. september 2004 Pomlad, če rada hodiš v naravo, počni to čimbolj pogosto, ker te bo to sprostilo in ti dalo energijo!Ni lepšega in bolj sproščujočega, kot srkati energijo iz narave. Osebno grem zelo rad v gozd, kar tako, na sprehod! Če pa še kako gobico srečam, pa še boljše! Ja rada grem v naravo in imam srečo, da imam za vikend kam it iz Lj. Ampak v gozd pa ne maram hodt, ker me je strah, razn če mam sabo nekoga, k vem, da me bo varoval Drugače sem ugotovila, da med hojo lažje premišljujem in vsakič ko imam kaj za premislt grem v Tamar . Je tko lepo tam, v vseh letnih časih.... Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 22. september 2004 Avtor Prijavi Deli 22. september 2004 ...pravkar prejela citate našega preljubega Ruglja, med njimi tudi:Jaz pravim, da ima vsaka sposobna punca od 17. leta naprej fanta, in vsak sposoben fant od 16. leta naprej punco. Kdor je nima, je nesposoben in mora na specialno usposabljanje!S se čmo na eno skupinsko terapijo prjavt? Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 Ni treba, obsojeni smo na celibat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 to mine, sploh pa,če si že okusil sexux´civilizacijo moderni celibat Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 Kaj ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 hj, raček, nič osebnega, pisau sm nasplošno Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 Nisem tega mislil, ampak, kaj to pomeni??? Itak, da spet nič ne zastopim. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 A mislis da 1Budala razume vse, kar napise ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 yakaj ne?ti razumeš samo sebe? Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 Ne.Ni bilo tako misljeno, misljeno je bilo kot sarkasticna opazka na tvoje pisanje...vsak pa pise kakor sam zeli (ali pa zna ? ) No, po tvoje...ce se ze ne razumem, pa znam vsaj brati za sabo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 lahko obračaš besede kukr češ, z vsemi jesenskimi vetrovisi jih sprot zmišljaš, sj znaš, vem Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 Samski sploh ni bit slabo! Velika izbira,nobenih obveznosti,veliko zabave,zagotovljen sex! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 a misliš, da jaz pa nimam zagotovljenega seksa, pa zabave obveznost je pa včasih užitek ma ne, potrebno je znat uživat, v samskem stanu ali pa vezanem, anje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 U ja, ziher. Saj škrpjoni to obvladamo! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 ej dečko, pa ne samo škorpijoni Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 Vem,da ne,sam mi smo najbl pedantni! Ne odnehamo,dokler ni ženska dobro potešena! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.