Skoči na vsebino

Samski

pomlad

Recommended Posts

A ste mal zašli s teme? :inocent: x:px Ne se kregat nooooo :vio: En x:Xx vsem x:Ix

Kaj je narobe s samskostjo? --> Prav nič ... kakor komu paše ... Čeprav, jaz sem težko sama, ker ful rabim dotike, objeme, poljube ... Trenutno sicer samska ..., ker pač tako hočem, ker mi to po eni strani ustreza, po drugi strani pa ... :inocent: Ravno danes (kot že mnogokrat x:Dx ) sem bila ''zasliševana'' če imam fanta itd. ... in ob odgovoru: Ne, marsikdo :eek: In tut, vprašal so me: Ja, kaj je pa narobe s tabo?! V smislu: Ja halo ženska, a si mal čez les?! :o|o: Aja, tisti, ki dajejo takšne izjave, so moški. Nisem pa še doživela, da bi se kakšna ženska kdaj tako začudila x:Dx Mislim, da ima vsakdo obdobja v življenju, ko si želi biti sam ... še posebej po kakšni boleči prekinitvo zveze ... Itak pa me, ženske, ne mormo brez vas, tipov, naj se še toliko jezimo nad vami, vi, tipi, pa tut ne morte brez nas x:Dx x:px Pa smo si bot! x:Dx

... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ...

http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg

Deli na socialnih omrežjih

A ste mal zašli s teme? :inocent: x:px Ne se kregat nooooo :vio: En x:Xx vsem x:Ix

Kaj je narobe s samskostjo? --> Prav nič ... kakor komu paše ... Čeprav, jaz sem težko sama, ker ful rabim dotike, objeme, poljube ... Trenutno sicer samska ..., ker pač tako hočem, ker mi to po eni strani ustreza, po drugi strani pa ... :inocent: Ravno danes (kot že mnogokrat x:Dx ) sem bila ''zasliševana'' če imam fanta itd. ... in ob odgovoru: Ne, marsikdo :eek: In tut, vprašal so me: Ja, kaj je pa narobe s tabo?! V smislu: Ja halo ženska, a si mal čez les?! :o|o: Aja, tisti, ki dajejo takšne izjave, so moški. Nisem pa še doživela, da bi se kakšna ženska kdaj tako začudila x:Dx Mislim, da ima vsakdo obdobja v življenju, ko si želi biti sam ... še posebej po kakšni boleči prekinitvo zveze ... Itak pa me, ženske, ne mormo brez vas, tipov, naj se še toliko jezimo nad vami, vi, tipi, pa tut ne morte brez nas x:Dx x:px Pa smo si bot! x:Dx

x:Dx :palec:

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

... ima nas još!!! :inocent:

Pa še vedno potrpežljivo v vrsti čakamo x:Dx x:Dx x:Dx na obeh straneh x;)x

Ampak s tem Ghandijevskim čakanjem najbrž ne bomo daleč prišli

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

Pa še vedno potrpežljivo v vrsti čakamo x:Dx x:Dx x:Dx na obeh straneh x;)x

Ampak s tem Ghandijevskim čakanjem najbrž ne bomo daleč prišli

ampak Ghandi je s svojim čakanjem dosegel legendarnost in usodne premike za svojo ljubljeno Indijo, brez kapljice krvi. Dogodek brez primere :palec:

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

odvetnika mamo enga ja, pravega poštenjaka x:o)x

Ja, to že.....sam kaj, ko ti rabiš pomoč druge vrste strokovnjakov, ne...... x;)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

samo s ščegijem nemorš lih počet takih manevrou kot s kurcem :lol: x;)x

Mislim, da se pri tebi ženska raje sama zadovolji, brez kurca, da ji sploh pride. Toliko tem, kake manevre ti počneš z njim, ki sploh ne veš dobr zakaj ga imaš. x:Dx xDDx

Behind every bitch there is a guy that made her that way.

Sheakespeare

Guest mačona
nevem no, a je to vse kar premoreš?? hmmm so kr sami povedal, očitno sm tako pomembna oseba na forumu, da vsi kar sami govorijo o men in potem ti praviš, da ti nisem tolk pomemben, veš pa da sem drugim :lol: sej veš, za dobrim konjem se vedno prah dviguje!

js tud ne dam velik na besede ženskih idiotov, ampak na besede inteligentnih..

a ti razložim pomen teh dveh besed? :inocent: x:Dx x;)x

ej teslo, mal se zamisl sama nad sabo 26 let boš stara pa še vedno brez fuka, ni čudno da si tako negativno in nasilno nastrojena, začni sexat, bo bolje x;)x upam, da se te kdo usmili x:o)x

men prou dol visi , če mi vsi zamerjo na tem forumu, se prou nč ne sekiram za razliko od pikice, ki ji tale cyber svet predstavlja življenje, revca zafustrirana in zakompleksana...

sorry, da se vtikam, ampak totalno pretiravaš! ne velja za vse isto kot zate! nimajo vsi istih potreb po sexu! ne obstaja samo sex z drugo osebo!

zamisli se malo nad sabo; nekoga zmerjati s teslom ... xrolleyesx zakaj pa misliš, da bi se je kdo moral usmiliti? :o|o:

to sem ti že rekla, pa ti bom še nekrat, da si narcisek (pa nič slabega ne mislim s tem, ne da bi te žalila, ampak da veš, da si narcisek!). mogoče bi se vprašal kdaj, v kakšni kondiciji so tvoji možgani, ne le mišice in kurac!

kako pa veš, da je Pikica zakompleksana? :o|o: po čem sodiš?

ampak Ghandi je s svojim čakanjem dosegel legendarnost in usodne premike za svojo ljubljeno Indijo, brez kapljice krvi. Dogodek brez primere :palec:

Sej jaz ne bi krvi prelivu x:Dx

Bi kakšno starejšo vseeno rajš x;)x legenda v čakanju pa tud ne bi rad bil x:Dx

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

sorry, da se vtikam, ampak totalno pretiravaš! ne velja za vse isto kot zate! nimajo vsi istih potreb po sexu! ne obstaja samo sex z drugo osebo!

zamisli se malo nad sabo; nekoga zmerjati s teslom ... xrolleyesx zakaj pa misliš, da bi se je kdo moral usmiliti? :o|o:

to sem ti že rekla, pa ti bom še nekrat, da si narcisek (pa nič slabega ne mislim s tem, ne da bi te žalila, ampak da veš, da si narcisek!). mogoče bi se vprašal kdaj, v kakšni kondiciji so tvoji možgani, ne le mišice in kurac!

kako pa veš, da je Pikica zakompleksana? :o|o: po čem sodiš?

Sam res, seal, ti deluješ kot tipičen mačo tip k mu gre samo za lastne užitke.....po tem, kar pišeš, zgleda da nikol nisi nobene ženske v resnici vidu kot osebe, ampak samo kot objekt za lastno zadovoljitev.... brez zamere, sam tko se zdi no.... pa upam, da ni res. xrolleyesx x;)x

TKO, FOLK, ZDEJ PA KONČAJTE TE PREPIRE, K NIMA NOBENEGA SMISLA......RES x:)x

:shuriken: :shuriken: :shuriken:

cosmic dancer

Zanimiv kako človek v jezi pove vse kar res misl o drugem.Pol pa reče sori pa se vse pogliha in življenje teče dalje.Resnične besede pa se pozabijo kot jutranji veter.

:o|o: o podobnih zadevah sem temo enkrat odprla........

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

Ja sej toj zanimiva zadeva.Men je to kul k se kakšen raspizdi nad mano in mi vse v fejs zmeče, ker takoj 100% vem kaj misli o men.Noben sorči ne pomaga.Kar je povedano je povedano z 100% iskrenostjo.

Rad mam take situacije.Nobena jeza nobenega na mene pa ne vpliva, ker kaj je rečeno je rečno z razlogom in ne z zlobo.

(popravljeno)
Sam res, seal, ti deluješ kot tipičen mačo tip k mu gre samo za lastne užitke.....po tem, kar pišeš, zgleda da nikol nisi nobene ženske v resnici vidu kot osebe, ampak samo kot objekt za lastno zadovoljitev.... brez zamere, sam tko se zdi no.... pa upam, da ni res. xrolleyesx x;)x

TKO, FOLK, ZDEJ PA KONČAJTE TE PREPIRE, K NIMA NOBENEGA SMISLA......RES x:)x

:shuriken: :shuriken: :shuriken:

hmmm poznam par takih, sicer odkrito povedano, mene taki tipi rajcajo x:px in rada jih rajcam nazaj :vragec: x:Ix verjetno še ni naletel na pravo "bitch" od ženske :vragec: xDDx ko bo, ženska ne bo več samo objekt :inocent: xDDx x:Ix

p.s. MAKE LOVE!!! x:Xx

Popravljeno -> tutti-frutti

hmmm poznam par takih, sicer odkrito povedano, mene taki tipi rajcajo x:px in rada jih rajcam nazaj :vragec: x:Ix verjetno še ni naletel na pravo "bitch" od ženske :vragec: xDDx ko bo, ženska ne bo več samo objekt :inocent: xDDx x:Ix

p.s. MAKE LOVE!!! x:Xx

:lol: :lol: :lol: xsmokex

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

A veš kje se nahaja? Link mogoče?

"Če ni vetra, VESLAJ!" latinski

"Navada je navada. Ni je moč kar vreči čez okno. Valiti jo moramo po stopnicah, korak za korakom." M.Twain

"Kako pojesti slona? GRIŽLJAJ ZA GRIŽLJAJEM!!!" Colin Rose

Kaj je izvir stresa in strahu? Se zavedamo sposobnosti svojih lastnih možganov?

- Bodi to kar si; manj se boš oziral na mnenja drugih, bolje bo zate osebno.

Vse kar napišem je zgolj moje subjektivno mnenje in kot takega ga tudi vzemite. Prav tako ne ogrožam vašega obstoja, pač pa vam le podam pogled iz mojega zornega kota. Hvala za razumevanje..

Si v družbi, vsi poparčkani - in potli se glih tko zgodi, da sta ti in ena ženska sama. In vajo valda vsi skušajo skp spravit - zanimivo :D

Ja sej toj zanimiva zadeva.Men je to kul k se kakšen raspizdi nad mano in mi vse v fejs zmeče, ker takoj 100% vem kaj misli o men.Noben sorči ne pomaga.Kar je povedano je povedano z 100% iskrenostjo.

Rad mam take situacije.Nobena jeza nobenega na mene pa ne vpliva, ker kaj je rečeno je rečno z razlogom in ne z zlobo.

Bolj sm imel v mislih tale citat. Ni se mi dalo brskat po podstraneh.. sry ;-)

Ne vem no.. kukr jest opažam, če sm jezn in neki slabga o nekom povem - je to ponavadi trenutno mnenje, oziroma slabe lastnosti [ki jih vsak ima], ki sem jih ponavadi pripravljen sprejet, v trenutku jeze pa to izbruhne. Oz. so stvari, ki te nasplošno pri nekomu jezijo.. Kar pa ne pomeni, da imam nasplošno slabo mnenje o takem človeku. Da ga sovražim - sploh ne, prej nasprotno.

Ker če ti je nekdo antipatičen, potli se pač ne boš več družil z njim. In od tod je tud brezpredmetno, da mu poveš kar si misliš - pač zadržiš zase...

"Če ni vetra, VESLAJ!" latinski

"Navada je navada. Ni je moč kar vreči čez okno. Valiti jo moramo po stopnicah, korak za korakom." M.Twain

"Kako pojesti slona? GRIŽLJAJ ZA GRIŽLJAJEM!!!" Colin Rose

Kaj je izvir stresa in strahu? Se zavedamo sposobnosti svojih lastnih možganov?

- Bodi to kar si; manj se boš oziral na mnenja drugih, bolje bo zate osebno.

Vse kar napišem je zgolj moje subjektivno mnenje in kot takega ga tudi vzemite. Prav tako ne ogrožam vašega obstoja, pač pa vam le podam pogled iz mojega zornega kota. Hvala za razumevanje..

• 2 weeks later...
Srečno samska.... x^x , komu se pa da ukvarjati še z tipi, meni že ne. x:Dx Za tisti kurac, pa tudi nisem pripravljena poslušat celega vraga, če nekaj ni po njegovo. Sem pač bitch, jebat ga! x:px :vragec:

Behind every bitch there is a guy that made her that way.

Sheakespeare

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...