Sprehajalec 27. januar 2006 Prijavi Deli 27. januar 2006 Srečno samska.... , komu se pa da ukvarjati še z tipi, meni že ne. Za tisti kurac, pa tudi nisem pripravljena poslušat celega vraga, če nekaj ni po njegovo. Sem pač bitch, jebat ga! Praviš da si glih kar končala zvezo? Citiraj "Če ni vetra, VESLAJ!" latinski"Navada je navada. Ni je moč kar vreči čez okno. Valiti jo moramo po stopnicah, korak za korakom." M.Twain"Kako pojesti slona? GRIŽLJAJ ZA GRIŽLJAJEM!!!" Colin RoseKaj je izvir stresa in strahu? Se zavedamo sposobnosti svojih lastnih možganov?- Bodi to kar si; manj se boš oziral na mnenja drugih, bolje bo zate osebno.Vse kar napišem je zgolj moje subjektivno mnenje in kot takega ga tudi vzemite. Prav tako ne ogrožam vašega obstoja, pač pa vam le podam pogled iz mojega zornega kota. Hvala za razumevanje.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 27. januar 2006 Prijavi Deli 27. januar 2006 biti samski je kul edino, če si se sprejel in ne potrebuješ potrditve in spodbude iz okolice-katero ti ponavadi naklanja partner. Če tako pogledam, je partner dostikrat potuha pri procesu lastne osebne rasti. Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. januar 2006 Prijavi Deli 27. januar 2006 biti samski je kul edino, če si se sprejel in ne potrebuješ potrditve in spodbude iz okolice-katero ti ponavadi naklanja partner. Če tako pogledam, je partner dostikrat potuha pri procesu lastne osebne rasti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 27. januar 2006 Prijavi Deli 27. januar 2006 biti samski je kul edino, če si se sprejel in ne potrebuješ potrditve in spodbude iz okolice-katero ti ponavadi naklanja partner. Če tako pogledam, je partner dostikrat potuha pri procesu lastne osebne rasti. To si dobr povedov. Sej tko 2/4 ljudi to počne zarad tega ker se bojijo biti sami in ker je tak običaj.1/4 jih to počne " nekje vmes" in le 1/4 jih je res zaljubljena. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sprehajalec 27. januar 2006 Prijavi Deli 27. januar 2006 Sploh pa ko so že enkrat v zvezi, in če še mal dle traja. To kr vztrajajo in vztrajajo, pa čeprav vidjo da ne gre.. Preden gredo narazen - če sploh - preteče precej cajta.. Citiraj "Če ni vetra, VESLAJ!" latinski"Navada je navada. Ni je moč kar vreči čez okno. Valiti jo moramo po stopnicah, korak za korakom." M.Twain"Kako pojesti slona? GRIŽLJAJ ZA GRIŽLJAJEM!!!" Colin RoseKaj je izvir stresa in strahu? Se zavedamo sposobnosti svojih lastnih možganov?- Bodi to kar si; manj se boš oziral na mnenja drugih, bolje bo zate osebno.Vse kar napišem je zgolj moje subjektivno mnenje in kot takega ga tudi vzemite. Prav tako ne ogrožam vašega obstoja, pač pa vam le podam pogled iz mojega zornega kota. Hvala za razumevanje.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 28. januar 2006 Prijavi Deli 28. januar 2006 Sploh pa ko so že enkrat v zvezi, in če še mal dle traja. To kr vztrajajo in vztrajajo, pa čeprav vidjo da ne gre.. Preden gredo narazen - če sploh - preteče precej cajta.. Jaz sem vztrajala v zadnji 4,5 mesece. Sedaj sem uradno samska. Od začetka sami šoki, pa sem mislila da mu bom lahko zaupala, pa sem videla, da ni nobenega razloga da mu!!! Največ pokažejo take zveze, kje se nimaš še dovolj rad in kateri strahovi so prisotni. Samska... Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 Praviš da si glih kar končala zvezo? Nak, wrong! Srečno samska že kar nekaj časa... Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lauragreat 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 No, po vseh mojih zgodbah "Zakaj rabi čas 1 in 2 in vse to"vam slavnostno sporočam da sem tudi jaz samska že 14 dni. In da je šlo vse skupaj zelo hitro mimo mene (se seveda kdaj pa kdaj spomnim- njega skoraj da ne, ampak veze odnosa samega in tiste rutine, ki sem je bila naučena), je pa dejstvo da živim!Da svet vidim svet okoli sebe, da delam stvari zase. Kmalu bo pomlad in poletje in zelo hiro bo kakšen poleten večer ko bom prišla v staro Ljubljano z nasmehom in mislijo "I am back on the single market!" - kaj je bolj luštno, kot da si sam, spoznavaš in ocenjuješ kogarkoli hočeš, sam pa se odlično ceniš in nič te ne more zlomiti več. xxx Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 Lauragreat, odlična filozofija (res si "great" v samozavesti) Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 Sploh pa ko so že enkrat v zvezi, in če še mal dle traja. To kr vztrajajo in vztrajajo, pa čeprav vidjo da ne gre.. Preden gredo narazen - če sploh - preteče precej cajta..I know exactly what u mean.... na žalost.je neki cajta preteklo, preden me je pamet srečala... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sprehajalec 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 Nak, wrong! Srečno samska že kar nekaj časa... Tud prav Je bil tak čas, da je blo mal sumljivo Citiraj "Če ni vetra, VESLAJ!" latinski"Navada je navada. Ni je moč kar vreči čez okno. Valiti jo moramo po stopnicah, korak za korakom." M.Twain"Kako pojesti slona? GRIŽLJAJ ZA GRIŽLJAJEM!!!" Colin RoseKaj je izvir stresa in strahu? Se zavedamo sposobnosti svojih lastnih možganov?- Bodi to kar si; manj se boš oziral na mnenja drugih, bolje bo zate osebno.Vse kar napišem je zgolj moje subjektivno mnenje in kot takega ga tudi vzemite. Prav tako ne ogrožam vašega obstoja, pač pa vam le podam pogled iz mojega zornega kota. Hvala za razumevanje.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 12. februar 2006 Prijavi Deli 12. februar 2006 Oh oh oh, Mel je tud srečno samska tako rekoč že od rojstva Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 12. februar 2006 Prijavi Deli 12. februar 2006 nimajo vsi istih potreb po sexu! To mi Nia nenehno dopoveduje, če se neprimerno obnašam Pogosto pa slišim tudi: ''Mel, a samo seks ti je pomemben?'' Sploh ne. Samo tisti, ki ne poznamo ljubezni, pač ne vemo ''kaj zamujamo'', če uporabim prijateljeve besede. In ker pač ne moremo pogrešati tistega, česar sploh ne poznamo, pač obožujemo seks - ker vsaj to poznamo to sem ti že rekla, pa ti bom še nekrat, da si narcisek (pa nič slabega ne mislim s tem, ne da bi te žalila, ampak da veš, da si narcisek!). Seal, zakaj mi tega nisi povedal? (/me ima rada narciske ) Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 12. februar 2006 Prijavi Deli 12. februar 2006 :xx!: :xx!: ...brez komentarja-škoda besede... :xx!:meni se tudi zdi, da malo pretirava :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 12. februar 2006 Prijavi Deli 12. februar 2006 Jst si še vedno včasih full zaželim, da bi bila samska, ker je takšno življenje full u redu, full bi se lahko 100% posvetila sebi in samo sebi. Mogoče pa me to včasih vrže samo zato, ker nisem in nimam v resnici namena bit, ker imam full rada mojga možija. Ampak momenti pa pridejo...... ko blazno razmišljam o tem kok bi blo fajn Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
iskalec 13. februar 2006 Prijavi Deli 13. februar 2006 mene tko mal zvija ker sem sedaj samski, bil pa sem v zvezi...tak čuden občutek je ko prideš v stanovanje ki sta si ga z bivšo zrihtala in je vse prazen...ampak sem pa končno začel raziskova t sebe, kar je zame korak naprej ....seveda ima pa tud minus stran...ko bi rad stisnil k sebi svojo partnerko in ji rekel: ljubim te.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AmonRaa 13. februar 2006 Prijavi Deli 13. februar 2006 Vsaj izpolnjuješ zadane si načrte, ki jih nebi sicer. Ko sem samski (kot sedaj) sem preveč zopern...Skratka boljše je biti v dvoje. Raje se čustveno niti ne poglabljam v to... Citiraj Resnica je samo ena, vse ostalo je iluzija. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. februar 2006 Prijavi Deli 13. februar 2006 Jst sm pa bl zoprna, ko nisem samska. Baje. Zato bom pa kr samska ostala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AmonRaa 13. februar 2006 Prijavi Deli 13. februar 2006 Ah, verjetno hočeš, da je vse po tvoje. Zato pa morš imet tipa zraven, ne pa cucka. Verjetno no....mal bluzim. Hmm...AL maš preveč idealno sliko o ljubezni? Citiraj Resnica je samo ena, vse ostalo je iluzija. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. februar 2006 Prijavi Deli 13. februar 2006 Ne, sploh ni treba, da je vse po moje, sam, če ne dobim tistga, kar želim, postanem tečna...pa ne govorim o materialnih stvareh in tud o enormnih količinah seksa ne ...ja, to je pa res, da ne rabm cucka. Sam kaj, ko jih je pa vse več. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AmonRaa 13. februar 2006 Prijavi Deli 13. februar 2006 Zame je spoštovanje in soočanje, ali sprejemanje odgovornosti nekaj kar me pritegne pri "polovici"... Da ti nekdo pove tako kot dejansko misli? ne pa kot želim slišat. (meni je to prvotno). Sej maš prav, boljše je imeti mir po eni strani, če ni konkretne "ponudbe na trgu". Vsaj se ne živciraš...in ti ni potrebno tečnarit nobenmu. ahhh..svoboda... ps. Sex je dokaj pomemben, da se nekdo zašteka popolnoma. Citiraj Resnica je samo ena, vse ostalo je iluzija. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. februar 2006 Prijavi Deli 13. februar 2006 A ne no? Pa lohk se skos spogledujem in ućivam in grem ven s kolegi, pa ni nben ljubosumen, pa prosta sem, no. čeprov včasih mi fuuuuuuuuuuuuuul manjka to, da bi me kdo pobožal, objel, dal lupčka, sam klinc, tko je. Ne damo se....kloštri mi pa tud skoz nove in nove razpise pošiljajo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AmonRaa 13. februar 2006 Prijavi Deli 13. februar 2006 the best.... Svoboda.. ..kamorkoli greš in skomerkoli greš na drink, da nerabiš polagat račinov... Sam ko pa prideš domov....včasih bi raje imel nekoga da mi teži.... Ahh.. Citiraj Resnica je samo ena, vse ostalo je iluzija. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. februar 2006 Prijavi Deli 13. februar 2006 Men manka sam, ko sem sam doma. A pridem k teb? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AmonRaa 13. februar 2006 Prijavi Deli 13. februar 2006 Sorry, ker sem spremenil post.... Drugače, kako pa veš, da nisem strašen in da te bom "ugriznil"? Ahaaa dej...kr prleti...Grem na selfservis po kej za čopat...kaj piješ? Zala life ali kej bolj konkretnega? Citiraj Resnica je samo ena, vse ostalo je iluzija. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.