Nordika 27. februar 2006 Prijavi Deli 27. februar 2006 Še dobro, da takrat ko je lepo ne razmišlajmo kaj bo, ko bo konec al pa o tem kaj vse gre lahko narobe, k so pa druge stvari tkooooo fajnnn mmmmmm Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 27. februar 2006 Prijavi Deli 27. februar 2006 a tko pol... zanimivo... pol kr čakat, čakat, čakat pa čakat............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................ Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 27. februar 2006 Prijavi Deli 27. februar 2006 Hja, ni kaj načrtovat! Še John Lennon je rekel: "Življenje je to kar se ti zgodi, medtem ko načrtuješ druge stvari." Tudi čakat po mojem ni dobro, ker s čakanjem prestavljaš dogodke v prihodnost. Po mojem je najbolje se prepustiti in biti stalno odprt za nove dogodke, nova poznanstva... Dovoliti, da se zgodi, kar se ima za zgodit... Ma ja ja, ta prava tukaj soli pamet drugim... Samska že 100 let... Saj včasih ni fajn :xx!: , ampak ne vem, kaj imam za ene planete zadnje dneve, da se počutim prav happy, ker nisem vezana! Mogoče zato, ker se je ta mesec ena moja kolegica ločila in vidim, koliko sitnosti (s selitvijo... itd...) ima, in si mislim: "Ma še dobro, da se nimam od koga ločit!" Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 27. februar 2006 Prijavi Deli 27. februar 2006 Tamara, tvoj link v podpisu je ful dober! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 27. februar 2006 Prijavi Deli 27. februar 2006 Tamara, tvoj link v podpisu je ful dober! Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 28. februar 2006 Prijavi Deli 28. februar 2006 a tko pol... zanimivo... pol kr čakat, čakat, čakat pa čakat Ja, u bistvu, ja! Pa dat komu priložnost, ko se pokaže, ne pa stran bežat - poznam take primerke, k sam jamrajo kako so same, ampak vsakič, k se jim kateri proba približat,pa izvajajo ene fore, da vsakega normalnega, mine. Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nicky 28. februar 2006 Prijavi Deli 28. februar 2006 Samski? Hmmm, ne vem le zakaj. Lepo je bit v dvoje. Ljubezen in vse povezano z njo je tako lepa, čeprav tudi boli včasih. Najprej jo seveda potrebuješ v sebi, sicer brezveze... ker drugače je partnerski odnos za en shit in je boljše bit sam. Citiraj "Edino tveganje v življenju je, da nikoli ne tvegaš." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 28. februar 2006 Prijavi Deli 28. februar 2006 jaz bi pa enga punco mela Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 28. februar 2006 Prijavi Deli 28. februar 2006 jaz bi pa enga punco mela Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 28. februar 2006 Prijavi Deli 28. februar 2006 Free FOREVER ! To, da te ljubim in da sem ti zvest, sta dve različni stvari. Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. februar 2006 Prijavi Deli 28. februar 2006 Free FOREVER ! Zarečenega kruha se največ poje. Tud za tvojo rito palca raste, nč bat! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 28. februar 2006 Prijavi Deli 28. februar 2006 Zarečenega kruha se največ poje. Tud za tvojo rito palca raste, nč bat! Dej nehi, a misliš, da se je taka... že rodila ?! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. februar 2006 Prijavi Deli 28. februar 2006 Ja, upam, da se je, če ne boš pa pedofil izpadu. Se je, ja, sam se še nista našla. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 28. februar 2006 Prijavi Deli 28. februar 2006 Ja, upam, da se je, če ne boš pa pedofil izpadu. Itak, da se je rodila...tud našla sva se...sam ne bo nič v tem življenju. Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. februar 2006 Prijavi Deli 28. februar 2006 Eh, pust se presenetit! Pa daj še kaki drugi šanso! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 28. februar 2006 Prijavi Deli 28. februar 2006 Eh, pust se presenetit! Pa daj še kaki drugi šanso! Upam, da jih bo še veliko v mojem lajfu... Pustimo se presenetit... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
metuljcica 28. februar 2006 Prijavi Deli 28. februar 2006 Hm ČAS... res da pomanjkanje časa pozitivno ne prispeva k zvezi, se treba bolj trudit, sam kjer je VOLJA.... Ja ni panike bit samski, lah je čist ok, sam v dvoje je pa tooookkkk lepo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 28. februar 2006 Prijavi Deli 28. februar 2006 Ohhhhh najpopolnejše je biti samska!!!! Sploh si ne predstavljam, kako bi bilo v zvezi lahko zadovoljeno vsem mojim potrebam Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 1. marec 2006 Prijavi Deli 1. marec 2006 Ohhhhh najpopolnejše je biti samska!!!! Sploh si ne predstavljam, kako bi bilo v zvezi lahko zadovoljeno vsem mojim potrebam Govoriš tko, kot nekdo k mu ni še noben v življenju zmešal glave! Če ti jo še ni, potem ti iz srca želim, da ti jo še bo!In to en tak k bo spremenil tvoj pogled in tvoje potrebe Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 1. marec 2006 Prijavi Deli 1. marec 2006 Ohhhhh najpopolnejše je biti samska!!!! Sploh si ne predstavljam, kako bi bilo v zvezi lahko zadovoljeno vsem mojim potrebam Česa se bojiš v zvezi, da ti je kao tako dobro biti samska? Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 1. marec 2006 Prijavi Deli 1. marec 2006 Česa se bojiš v zvezi, da ti je kao tako dobro biti samska? Česa pa naj bi se bala ?Pametna punca, hoče probat različne tehnike z različnimi k**** ! Jasno, kot beli dan ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 1. marec 2006 Prijavi Deli 1. marec 2006 Česa pa naj bi se bala ?Pametna punca, hoče probat različne tehnike z različnimi k**** ! Jasno, kot beli dan ! Že že, je tudi meni jasno. Je pa vprašanje, kaj v resnici stoji v ozadju teh dejanj. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 1. marec 2006 Prijavi Deli 1. marec 2006 Česa pa naj bi se bala ?Pametna punca, hoče probat različne tehnike z različnimi k**** ! Jasno, kot beli dan ! c, c, c, Down boy! Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 1. marec 2006 Prijavi Deli 1. marec 2006 Že že, je tudi meni jasno. Je pa vprašanje, kaj v resnici stoji v ozadju teh dejanj. Pa da vidimo kaj bo oz. kako bo ona to obrazložila, zakaj ! c, c, c, Down boy! Bog ne daj, da se dam dol...pol niti Lesi mi ni več raven ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 1. marec 2006 Prijavi Deli 1. marec 2006 za tele dni pa res lahko rečem samo hvala bogu, da sem samski, ker si ne morem vzeti tudi trenutka časa za kako drugo osebo, sploh pa ne takrat, ko bi njej ustrezalo...sicer pa tako ni pene, se nobena ne sekira zaradi tega Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.