santos 1. marec 2006 Prijavi Deli 1. marec 2006 za tele dni pa res lahko rečem samo hvala bogu, da sem samski, ker si ne morem vzeti tudi trenutka časa za kako drugo osebo, sploh pa ne takrat, ko bi njej ustrezalo...sicer pa tako ni pene, se nobena ne sekira zaradi tega Bravo Cashy Saj v temu je poenta...ni ČASA ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 1. marec 2006 Prijavi Deli 1. marec 2006 ni poante v času...čas se vedno najde poanta je v svobodi, ker ko si sam odgovarjaš samo za sebe, delaš kar hočeš, prideš kdaj hočeš, spremeniš življenje v sekundi....če si pa v zvezi pa tvoje odločitve vplivajo še na nekoga drugega Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 1. marec 2006 Prijavi Deli 1. marec 2006 ni poante v času...čas se vedno najde poanta je v svobodi, ker ko si sam odgovarjaš samo za sebe, delaš kar hočeš, prideš kdaj hočeš, spremeniš življenje v sekundi....če si pa v zvezi pa tvoje odločitve vplivajo še na nekoga drugega Čas=Svoboda ! V mojem primeru je tako ! Tisto o polaganju računov...kdaj, kje, skom...itd. ! :xx!: Pustimo stat...ni to zame, da me bejba sprašuje...oz. da morem se še s tem obadat, no thanks !V temu je čar...iščem drugačnost...kar pomeni podobnost mojemu razmišljanju ! Nič ni obvezno dokler niso froci v igri ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 1. marec 2006 Prijavi Deli 1. marec 2006 zmeraj bolj se sprašujem, če je res v moški naravi biti vezan, ali je to le plod kulturnega razvoja človeka. Kaj če mu je res v naravi samo letat od cveta do cveta ter oplojevati, materam pa prepustiti vso skrb in odgovornost do otroka? (To še ne pomeni, da to teorijo podpiram in zagovarjam ) Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 1. marec 2006 Prijavi Deli 1. marec 2006 zmeraj bolj se sprašujem, če je res v moški naravi biti vezan, ali je to le plod kulturnega razvoja človeka. Kaj če mu je res v naravi samo letat od cveta do cveta ter oplojevati, materam pa prepustiti vso skrb in odgovornost do otroka? (To še ne pomeni, da to teorijo podpiram in zagovarjam ) Hvala bogu za tale oklepaj na kocu, ker bi te v nasprotnem primeru mogla na Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nicky 1. marec 2006 Prijavi Deli 1. marec 2006 ....čeprav svoboden človek je tudi odgovoren. Svoboda je zame tak relativna... čutiš utesnjenost zaradi želje po popolnosti, težnji k novim spoznanjem... tisto, kar te žene k novemu je težnja po boljšem, drugačnem, k energiji... Citiraj "Edino tveganje v življenju je, da nikoli ne tvegaš." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nicky 1. marec 2006 Prijavi Deli 1. marec 2006 QUOTE(melody @ 1. Mar 2006 ob 00:33) Ohhhhh najpopolnejše je biti samska!!!! Sploh si ne predstavljam, kako bi bilo v zvezi lahko zadovoljeno vsem mojim potrebam Hmmm, pa tudi kot samski ni zadovoljeno vsem tvojim potrebam. tak je pač to.. Citiraj "Edino tveganje v življenju je, da nikoli ne tvegaš." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nicky 1. marec 2006 Prijavi Deli 1. marec 2006 verjetno je res nekaj na tem, da naj bi vsak človek v končni fazi bil energijsko uravnovešen -jin in jang v eni osebi. To je že mojster. Faze...ja mormo skozi njih.."We never know when the end must come" Kdo ve..kje je, kako dolgo bo..Ena sama velika vprašanja-zanimiva. Citiraj "Edino tveganje v življenju je, da nikoli ne tvegaš." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 1. marec 2006 Prijavi Deli 1. marec 2006 Pa je res partner (in pripadajoče družinsko življenje) tisti, ki nas vodi k višjim nivojem duhovne razvitosti, ali le naše doživljanje partnerja (občutki ljubezni, predanosti), ki jih produciramo iz nas samih, ne od partnerja. V tem primeru, ko smo sami odgovorni za lastno srečo, partnerja v resnici ne potrebujemo... Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
metuljcica 1. marec 2006 Prijavi Deli 1. marec 2006 Definitivno smo odgovorni za lastno srečo, ...pa ne v tem smislu, da smo ali nismo s kom, ker ga potrebujemo...pa ne sme bit bistvo ravno v tem, da nekoga potrebujemo, ampak da nam lepo z njim..ker v prvem primeru bi bli povsem odvisni od njega, torej nesvobodni itd.... hm, kje sem že to zapisala...da naj bi bil point v tem, da je vsak osebnost, bistvo zase in ta celota, osebnost še z nekom (ki je tut celota)...(hm, a sm zakomplicirala?so potrebni še kakšni podnapisi?) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 1. marec 2006 Prijavi Deli 1. marec 2006 Pa je res partner (in pripadajoče družinsko življenje) tisti, ki nas vodi k višjim nivojem duhovne razvitosti, ali le naše doživljanje partnerja (občutki ljubezni, predanosti), ki jih produciramo iz nas samih, ne od partnerja. V tem primeru, ko smo sami odgovorni za lastno srečo, partnerja v resnici ne potrebujemo... Enga pa morš met da te vsake tolk časa mal po hrbtu počoha al pa kakšno uško z las pobere... ......drgač pa nč sprememb pr men še skos samski Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 1. marec 2006 Prijavi Deli 1. marec 2006 Enga pa morš met da te vsake tolk časa mal po hrbtu počoha al pa kakšno uško z las pobere... ......drgač pa nč sprememb pr men še skos samski zato si pa lahko nabavim opico...bo manj zahtevna kot ženska Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
metuljcica 1. marec 2006 Prijavi Deli 1. marec 2006 ... pa ti kakšno banano prinese... (to bla zgolj asociacija na čohanje in pobiranje ušk pri živalskih vrstah) ... pa te lepo pogleda...pa.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 1. marec 2006 Prijavi Deli 1. marec 2006 zato si pa lahko nabavim opico...bo manj zahtevna kot ženska sej na toj bla asociacija sm dobu vižual skupinskega obiranja uši v tropu opic...pa še pojejo jih na konc hehe...Idila BABE ZAKON STE ZMEREJ ... pa ti kakšno banano prinese... (to bla zgolj asociacija na čohanje in pobiranje ušk pri živalskih vrstah) ... pa te lepo pogleda...pa.... Al pa kakšen drek vržejo tko k men pred leti v Ljublanske Zoo.Jest njim bombone one pa vame drek ....boge žvali zaprte. ..jim sploh ne zamerm Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 1. marec 2006 Prijavi Deli 1. marec 2006 hmmm js sm pa najbrž zato še samski, ker najprej hočem neki ustvart, se mi zdi da lažje sam ustvarjam, kot pa da s punco... no k bom enkrat zadovoljen z svojo ustvarjalnostjo oz. s tem kar si bom ustvaril, svoj dom, finančno neodvisnost... pol se bo pa moja duša tud najbr umirila, pa bom pripravljen na skupno pot... Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nicky 1. marec 2006 Prijavi Deli 1. marec 2006 seal Objavljeno Danes ob 22:26 hmmm js sm pa najbrž zato še samski, ker najprej hočem neki ustvart, se mi zdi da lažje sam ustvarjam, kot pa da s punco... no k bom enkrat zadovoljen z svojo ustvarjalnostjo oz. s tem kar si bom ustvaril, svoj dom, finančno neodvisnost... pol se bo pa moja duša tud najbr umirila, pa bom pripravljen na skupno pot... who knows odločitev, pač Citiraj "Edino tveganje v življenju je, da nikoli ne tvegaš." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 2. marec 2006 Prijavi Deli 2. marec 2006 hmmm js sm pa najbrž zato še samski, ker najprej hočem neki ustvart, se mi zdi da lažje sam ustvarjam, kot pa da s punco... no k bom enkrat zadovoljen z svojo ustvarjalnostjo oz. s tem kar si bom ustvaril, svoj dom, finančno neodvisnost... pol se bo pa moja duša tud najbr umirila, pa bom pripravljen na skupno pot... Sicer ni moje mesto da se vtikam v tvoj private lajf sam tok ti povem da se mi zdi da nimaš resne ker jo ne znaš pustit k sebi.Zmer maš babe na distanci.. je tko... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 2. marec 2006 Prijavi Deli 2. marec 2006 Se strinjam z Indigom in bi še dodala, da me to sealovo razmišljanje spominja na nek strah pred resno zvezo, strah pred popolnim "zlitjem" z nekom, nezaupanje... Sicer, seal, nič ni narobe, če lažje ustvarjaš sam. Celo fajn je, da si to pri sebi spoznal in si priznal. Samo ne pričakovat neke skupne poti z žensko, ki ne bo od začetka hodila v štric s tabo, ...vsaj ne resne zveze. Po mojem vsaka resna in trdna zveza temelji ravno na tem skupnem ustvarjanju, sodelovanju, načrtovanju..., da se energije dveh med sabo pomešajo, prepletejo... Priti nekam na gotovo po mojem sploh ni fajn, ker tam ne čutiš vložene svoje energije. Vendar, če tebi tako paše, je bolje da delaš tako, kot ti čutiš, da je prav. Saj tudi sam biti ni tako slabo. Vsake toliko vržeš koga na hrbet, gat pa ti ni treba nobenmu prat. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 2. marec 2006 Prijavi Deli 2. marec 2006 hm... jst se zlo strinjam s sealom! mislm, definitivno. treba bit samostojen, znat zivet sam etc... si ustvarit nekaj etc... ze sam spolna energija se lahko uporabi ali v ustvarjanje kakrsnokoli pac ali pa za drugo. govorim pa iz svoej izkusnje. seveda pa so resnice lahko drugacne in razlicne. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 2. marec 2006 Prijavi Deli 2. marec 2006 Ja, free, tudi s tem se strinjam, da je najprej treba znat živet sam. Ampak kar se tiče nadaljnega ustvarjanja, pa še vedno mislim, da je zveza bolj trdna, če dva ustvarjata skupaj. Kajti skozi tisto ustvarjanje skupaj premagujeta razne ovire, se skozi to spoznavata, usklajujeta, vlagata oba svojo energijo... Če bi se jaz kar preselila k tipu na gotovo, bi se najbrž počutila, kot da sem pri njemu na obisku, ne pa da je tam moj dom. Sicer odvisno od tipa, koliko bi dovolil, da vnesem v njegov prostor tudi mojo energijo... ampak vseeno mislim, da bi bilo težje. Imam tudi eno tako slabo izkušnjo, ko se je tip preselil k meni na gotovo, pa mi je na koncu, ko se zveza ni obnesla, povedal tudi to, da se pri meni (niti po 4-ih letih skupnega življenja) ni počutil doma. Pa verjemi, da sem se tudi jaz ful trudila, da bi on čutil pri meni svoj dom... Sem ga res 100% sprejela in sploh nikoli nisem niti pomislila, da to ni njegov dom. Zdaj ne vem in ne morem trditi, kaj točno je bilo krivo za ta njegov občutek, ampak predvidevam, kar sem že zgoraj napisala. Sicer pa nobena stvar ne more držati za vse primere. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
metuljcica 2. marec 2006 Prijavi Deli 2. marec 2006 Tamara tisto zgoraj dobro napisano! Ampak je pa res, da smo ljudje različni, da se vsak odloča po svoje, občuti drugače, imamo različna stališča...delamo kar mislimo in verjamemo, da je dobro za nas ali pa gremo v tej smeri, morda pa tudi še ni čas za koga...verjetno so stvari z razlogom take kot so, tako da vsak ima po svoje prav, in bistvo, da vsak dela v prepričanju v svoje dobro (in s tem tudi ne obratno komu drugemu). Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 3. marec 2006 Prijavi Deli 3. marec 2006 Česa pa naj bi se bala ?Pametna punca, hoče probat različne tehnike z različnimi k**** ! Jasno, kot beli dan ! Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 3. marec 2006 Prijavi Deli 3. marec 2006 Ljubeč in torej zdrav stik s partnerjem je velik (duhovni) dosežek. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 3. marec 2006 Prijavi Deli 3. marec 2006 Sicer ni moje mesto da se vtikam v tvoj private lajf sam tok ti povem da se mi zdi da nimaš resne ker jo ne znaš pustit k sebi.Zmer maš babe na distanci.. je tko... hmmmm... dobr si to ugotovu, res je... Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 3. marec 2006 Prijavi Deli 3. marec 2006 Indigo, tole z distanco... Veliko lažje je nekoga spustiti v posteljo kot v srce Za nekatere izmed nas bi bilo verjetno potrebno vložiti ogromno truda v to... Ampak je vse lažje, če ostanemo samski in se imamo lepo Kot sem že enkrat napisala: če ne poznaš ljubezni, je ne moreš pogrešati. Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.