Alan_New 4. marec 2006 Prijavi Deli 4. marec 2006 Veliko lažje je nekoga spustiti v posteljo kot v srce Torej je res strah v ozadju, kot sem predvideval. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 4. marec 2006 Prijavi Deli 4. marec 2006 ..ni casa... heh, to sm tut jaz zlooo dolgo casa mislu... samo ko pride prava/pravi, ta alibi postane precej niceln... v bistvu ti podre sistem vrednot/prioritet, za kerga bi dal prej roko v ogenj, in ga postavi na novo... in na koncu ugotovis, da ti je to dvignilo kvaliteto zivljenja na precej visji nivo... je pa res, da mora priti prava/pravi... kaj tazga se ti ne zgodi, ce si v razmerju, kjer stvari spilajo bolj na priblizno... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 5. marec 2006 Prijavi Deli 5. marec 2006 Hey, Samson, a ti sedaj čist na sveže ugotavljaš, da je tako? Čestitke potem Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 6. marec 2006 Prijavi Deli 6. marec 2006 Torej je res strah v ozadju, kot sem predvideval. Ogromen strah... Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 6. marec 2006 Prijavi Deli 6. marec 2006 Ogromen strah... Potem pa proč z njim! Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 6. marec 2006 Prijavi Deli 6. marec 2006 Indigo, tole z distanco... Veliko lažje je nekoga spustiti v posteljo kot v srce Za nekatere izmed nas bi bilo verjetno potrebno vložiti ogromno truda v to... Ampak je vse lažje, če ostanemo samski in se delamo da se imamo lepo Kot sem že enkrat napisala: če ne poznaš ljubezni, je ne moreš pogrešati. Če pa ljubezen že spoznaš in te ljubljena oseba prizadane in razočara, jo (ljubezen, ne osebo) pogrešaš in se je hkrati tudi bojiš Ko sem doma sam ljubezen pogrešam, ko sem v ženski družbi se pa izogibam kakršnimkoli telesnim stikom, ker mi že objem naredi hudo zmedo v glavi da o svarilnih filmih, ki se zavrtijo v možganih sploh ne govorim Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 6. marec 2006 Prijavi Deli 6. marec 2006 Če pa ljubezen že spoznaš in te ljubljena oseba prizadane in razočara, jo (ljubezen, ne osebo) pogrešaš in se je hkrati tudi bojiš Ko sem doma sam ljubezen pogrešam, ko sem v ženski družbi se pa izogibam kakršnimkoli telesnim stikom, ker mi že objem naredi hudo zmedo v glavi da o svarilnih filmih, ki se zavrtijo v možganih sploh ne govorim onix, izgleda, da si svojo ljubezen pogojeval in gojil neka pričakovanja, kako naj se tvoja draga obnaša v nasprotnem primeru sploh ni možnosti, da doživiš razočaranje. Razočaranje je vedno plod neizpolnjenih pričakovanj.Ljubi s srcem, ne s pametjo, in vse bo O.K. Ne bo se ti treba bati ljubezni nikdar več Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 6. marec 2006 Prijavi Deli 6. marec 2006 Pričakovanja so bila del SKUPNIH načrtov!Sem pa verjetno res prezahteven, če pričakujem da mi bo ženska zvesta Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. marec 2006 Prijavi Deli 6. marec 2006 Pričakovanja so bila del SKUPNIH načrtov!Sem pa verjetno res prezahteven, če pričakujem da mi bo ženska zvesta ajajaj....onix dve napaki:prva karkoli sploh PRICHAKOVATIin seveda druga: ZVESTOBAbabe so padli angeli zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 6. marec 2006 Prijavi Deli 6. marec 2006 Jah, če že posplošujemo - tipi niso nič boljš. Al pa nehamo posploševat, pa damo še komu priložnost, pa bo vsem lažje... (no, jaz ostajam v klubu ) Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. marec 2006 Prijavi Deli 6. marec 2006 Jah, če že posplošujemo - tipi niso nič boljš. Al pa nehamo posploševat, pa damo še komu priložnost, pa bo vsem lažje... (no, jaz ostajam v klubu ) no....ok....pa mu jo dejmo.....she komuu konchnio fazi....iz prilozhnosti se she najvech nauchish zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
_*Sarchyka*_ 6. marec 2006 Prijavi Deli 6. marec 2006 Jst sm samska Dans sm pa slišala kuk je moja ''frenda'' govorila po šoli d sm samska pa d nebom našla pravka... če bi ona bla na mojem mestu bi se mnde tut tko počutla ko se jst zj ko je govorila Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 6. marec 2006 Prijavi Deli 6. marec 2006 Problem ni samskost (=samota), temveč osamljenost. Resnica je ta, da smo sami, pa naj bo še toliko drugih okoli nas. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 6. marec 2006 Prijavi Deli 6. marec 2006 Treba je znat bit sam (na tem trenutno delam). Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 6. marec 2006 Prijavi Deli 6. marec 2006 Gimme 5 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 6. marec 2006 Prijavi Deli 6. marec 2006 Jst sm samska Dans sm pa slišala kuk je moja ''frenda'' govorila po šoli d sm samska pa d nebom našla pravka... če bi ona bla na mojem mestu bi se mnde tut tko počutla ko se jst zj ko je govorila ej, ti pa kaj bi ti pri svojih 10 letih rada jest sem star 23, pa še nisem imel punce, pa se ne sekiram toliko kot ti ko pride pravi čas, boš že dobila svojega ljubega, lahko že jutri, lahko pa čez 20 let sedaj se pa ne obremenjuj, najprej odrasti in dozori, pa bo vse drugače in lepše Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sprehajalec 6. marec 2006 Prijavi Deli 6. marec 2006 A ne? Še cel življenje pred sabo, pa se otroc sekirajo da bodo sami ostal... To so pa naredli mediji, in pocukrani ljubezenski filmi, pesmi... Citiraj "Če ni vetra, VESLAJ!" latinski"Navada je navada. Ni je moč kar vreči čez okno. Valiti jo moramo po stopnicah, korak za korakom." M.Twain"Kako pojesti slona? GRIŽLJAJ ZA GRIŽLJAJEM!!!" Colin RoseKaj je izvir stresa in strahu? Se zavedamo sposobnosti svojih lastnih možganov?- Bodi to kar si; manj se boš oziral na mnenja drugih, bolje bo zate osebno.Vse kar napišem je zgolj moje subjektivno mnenje in kot takega ga tudi vzemite. Prav tako ne ogrožam vašega obstoja, pač pa vam le podam pogled iz mojega zornega kota. Hvala za razumevanje.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 6. marec 2006 Prijavi Deli 6. marec 2006 Jst sm samska Pri tebi bi se ustrašu, če bi bila v kakšni daljši, resni zvezi glede na leta Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 6. marec 2006 Prijavi Deli 6. marec 2006 Pri tebi bi se ustrašu, če bi bila v kakšni daljši, resni zvezi glede na leta :D Evo en verz v tolažbo samskim: Prednost samote je v tem, da človek vsaj ve, v kakšni družbi je. (Upam, da ga nisem že kdaj napisala. Sicer pa tudi 2x ne škodi.) Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 8. marec 2006 Prijavi Deli 8. marec 2006 :D Evo en verz v tolažbo samskim: Prednost samote je v tem, da človek vsaj ve, v kakšni družbi je. (Upam, da ga nisem že kdaj napisala. Sicer pa tudi 2x ne škodi.)Pa misliš, da res 100% ve? Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 8. marec 2006 Prijavi Deli 8. marec 2006 Pa misliš, da res 100% ve? Hmm... to lahko pove vsak zase, pa še fali lahko. ;-) Sicer pa lažje spoznaš sebe, kot druge. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 osvežujem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 Hm Tudi meni se je zgodilo nekaj, kar ni bilo v načrtu ( jasno ), nepričakovano, ampak zelo zelo lepo Mi zelo paše Samskost adijo, itak Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 LP kaj je narobe z samskimi??? NIČ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 Prav nič Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.