Skoči na vsebino

Samski

pomlad

Recommended Posts

LP

kaj je narobe z samskimi???

NIČ

xflowx

Ha, čist odvisno, kako gledamo na to. S srečnimi samskimi ljudmi ni prav nič narobe. Ja, pa jaz sem tud samski in se mi zdi prav fajn, dokler bo trajalo... V redu mi je zato, ker imam ves čas zase, da razčiščujem sam s sabo in pospravljam podstrešje, se ukvarjam sam s sabo, kar se mi zdi zelo pomembno... x^x x:Dx

Ne iščem zveze na silo.

Deli na socialnih omrežjih

Jz sem že od aprila letos samska...Jao,jao..Pa sj nisem neki zamorjena ,sploh ne..mi je že kr pasat začelo...Pač se mi ni treba prilagajat,kar jz itak sovražim...

Sicer je pa en tip na obzorju..Lev po horoskopu x:px x:px Čisto nasprotje meni,tolk samozavesten je in vse..Bomo vidli,bomo vidli... x;)x

Ma men se zdi,da ni nič narobe ,če si /sem samska...Narobe je za moje pojme,če človk na vsak način sili v vezo in se zadovolji z vsakim partnerjem..To je men full zgrešeno.Raje sem samska pol leta ali pa še več,kot pa v neki vezi brez prave energije,brez duše.... :xx!:

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

Ha, čist odvisno, kako gledamo na to. S srečnimi samskimi ljudmi ni prav nič narobe. Ja, pa jaz sem tud samski in se mi zdi prav fajn, dokler bo trajalo... V redu mi je zato, ker imam ves čas zase, da razčiščujem sam s sabo in pospravljam podstrešje, se ukvarjam sam s sabo, kar se mi zdi zelo pomembno... x^x x:Dx

Ne iščem zveze na silo.

Po vsaki zvezi rabiš čas, da vse predelaš vse stvari v sebi, ravno zato pa je fajn bit samski, ker če greš prehitro v novo zvezo, narediš krivico sebi in novemu partnerju.

Res pa je, da nekateri mislijo, da si "normalen" samo, če imaš partnerja, jaz pravim takšim :sniky: :sniky: :sniky:

Po vsaki zvezi rabiš čas, da vse predelaš vse stvari v sebi, ravno zato pa je fajn bit samski, ker če greš prehitro v novo zvezo, narediš krivico sebi in novemu partnerju.

Res pa je, da nekateri mislijo, da si "normalen" samo, če imaš partnerja, jaz pravim takšim :sniky: :sniky: :sniky:

Se strinjam. Pa takim ljudem jaz raje pravim: x:Dx x:Dx x:Dx :frog:

Se strinjam. Pa takim ljudem jaz raje pravim: x:Dx x:Dx x:Dx :frog:

Men grejo taki ljudje tud full na živce :vragec: Sam ,itak to mislijo sam zelo nerazgledani ljudje,tako,da s takimi se pa jz sploh ne obremenjujem..

Živi in pusti živeti--tak moto bi mogli imeti vsi ljudje in življenje bi bilo veliko lepše,,, x:o)x

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

Guest mačona
Tudi meni se je zgodilo nekaj, kar ni bilo v načrtu ( jasno ), nepričakovano, ampak zelo zelo lepo xsrcbumx xsrcbumx

Mi zelo paše xyesx

Samskost adijo, itak x;)x

slaba volja adijo. xDDx :palec:

Ne iščem zveze na silo.

to je dbest, da znaš koristno izkoristit čas, ko si sam. sploh pa če razčiščuješ sam s sabo in "pripravljaš teren" za morebitno bodoče partnerstvo. x:)x

na silo pa je itak brezveze, tako po moje najlaže naletiš na nekoga čisto iks in zapravljaš čas, ... :xx!:

Ma men se zdi,da ni nič narobe ,če si /sem samska...Narobe je za moje pojme,če človk na vsak način sili v vezo in se zadovolji z vsakim partnerjem..To je men full zgrešeno.Raje sem samska pol leta ali pa še več,kot pa v neki vezi brez prave energije,brez duše.... :xx!:
to je tudi meni zgrešeno. odvisniki od zvez. :o|o:

sam je ful ljudi, ki so v vezah po sili, ki ne znajo, nočejo, ne zmorejo narediti konca kalvariji prepirov, očitkov, morjenja, ... ker se bojijo, da bodo ostali sami. :o|o:

tudi jaz sem rabila 3 leta (prvi dve leti je bilo sicer lepo, čeprav nisem bila niti zaljubljena v tega fanta, kaj šele kaj več), da sem skapirala, da to ni to in ko sem se odločila, da se bom osvobodila, sem rabila še 3 mesce za razmislek, kaj mi bo to prineslo dobrega in kaj slabega. bala sem se pustiti partnerja samega brez vsakršne pomoči (moralne, finančne), je bil tak malo ubog in sem mislila, kaj bo brez mene revež, pa se je pol izkazalo, da je bolje za oba. ker sva drug drugega itak samo ovirala, morila drug drugemu, se prepirala. v tej vezi (tarajala je 5 let) sploh nisem bila prava jaz, sploh nisem počela stvari, ki bi jih rada in to zaradi ljubosumja, norčevanja, zavisti, bremzanja ... :xx!:

Škoda, ker nekatere dobre punce (tako in drugače) ne spredvidijo, da si zaslužijo kaj boljšega. Morda zato, ker ne vejo, če sploh obstajajo veliko boljši. Pa bojijo se, da bi prizadele tipa, če ga pustijo...

no to je pa čista resnica

še pol ko jih debilasti partnerji odf....... se pa sekirajo namesto da bi bile vesele de so se jih znebile

Guest mačona
saj to je tudi mene morilo, da ga bom prizadela. ampak je prišlo tako daleč, tako sem ga napsihirala, tako grozna sem bila zadnje dni, da se zdaj verjetno name spomni z groznim odporom. x:Dx

saj to je tudi mene morilo, da ga bom prizadela. ampak je prišlo tako daleč, tako sem ga napsihirala, tako grozna sem bila zadnje dni, da se zdaj verjetno name spomni z groznim odporom. x:Dx

:palec: x:px :palec: x:px

bravo dobra taktika

Guest mačona
povedala sem mu vse za nazaj, kar nisem upala sproti, ker sem mislila, da me bo pretepel ali kričal name ali kaj podobnega. no ja, vse je šlo gladko, mirno sva se pogovorila. edin enkrat mu je prekipelo in me je stisnil med vrata. :V:

povedala sem mu vse za nazaj, kar nisem upala sproti, ker sem mislila, da me bo pretepel ali kričal name ali kaj podobnega. no ja, vse je šlo gladko, mirno sva se pogovorila. edin enkrat mu je prekipelo in me je stisnil med vrata. :V:

Jao punca še dobro, da si se ga znebila, debila grobega.

Mene je v otroštvu oče tepel in sem si rekla, nikoli več, če me še kdaj kak moški udari, bo zobe še en lep cajt skup zbiru. :!!: :!!:

Guest mačona
saj fizično me ni maltretiral, psihično pa precej. :sori: ampak važno je, da sem osvobojena tega ljubosumja, posesivnosti, morbidnosti, zagrenjenosti, teme, ... :xx!:

Jest sem tud samska sedaj že 2 meseca po veeeečččč letni zvezi, tako da imam ogromno dela glede sortiranja dogodko, prioritet in ostalega v svoji glavi. Tako da trenutno mi sami s sabo ni dolgčas, pravim, da sem v najboljši družbi, ker samo jest razumem sebe-pa še to ne čist!

Bo že-verjamem v to!

Kuky

Jest sem tud samska sedaj že 2 meseca po veeeečččč letni zvezi, tako da imam ogromno dela glede sortiranja dogodko, prioritet in ostalega v svoji glavi. Tako da trenutno mi sami s sabo ni dolgčas, pravim, da sem v najboljši družbi, ker samo jest razumem sebe-pa še to ne čist!

Bo že-verjamem v to!

Kuky

:o|o:

Jaz sem tud to naredila, ker nisem znala drugač xrolleyesx

Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski )

Guest mačona
A se vam to zdi dobra pa prava rešitev :inocent:

ženske se bojimo moškim povedati, kaj si mislimo o vas, ker se bojimo fizičnega in psihičnega nasilja. no, tako je bilo s tem mojim bivšim. ponavljam: važno je, da sem naredila konec in da sem svobodna. kar je bilo, me nič več ne zanima, ker jaz vedno grem le naprej in sem močnejša.

ženske se bojimo moškim povedati, kaj si mislimo o vas, ker se bojimo fizičnega in psihičnega nasilja. no, tako je bilo s tem mojim bivšim. ponavljam: važno je, da sem naredila konec in da sem svobodna. kar je bilo, me nič več ne zanima, ker jaz vedno grem le naprej in sem močnejša.

:palec: :palec: :palec:

...

Res pa je, da nekateri mislijo, da si "normalen" samo, če imaš partnerja, ...

... in to pravijo tisti, ki so nesrečni v svojih zvezah - ker jim je edina tolažba to, da mislijo, da so vsaj "normalni". xrolleyesx :xx!:

Med mano in eno prijateljico se je počasi prav prekinil odnos, ker mi je skozi trobezljala, da si moram dobiti tipa, češ, da pri teh letih ni normalno, da sem brez..., pa da bi bilo tudi za moje otroke dobro, da živijo z enim, ki bi jim predstavljal moško figuro doma... in take neumnosti. :xx!:

Zase pa je skozi poudarjala, kako je srečno poročena, in da če bi še enkrat izbirala moža, bi izbrala istega... Ko pa sem bila pri njej na obisku, sta se skozi nekaj prepirala, špikala, bila različnih mnenj, pogledov... :o|o:

To pa ni res, da se jim bojimo povedat - vsaj ne velja za vse ženske. Včasih je tudi težava v tem, ker ne znajo poslušat, ko jim kaj povemo... in seveda tudi obratno (da ženske ne znamo poslušat, ko nam oni kaj povejo)...

Mačona, nisi močnejša, če vedno greš le naprej.

Tvojo nemoč razkrivaš že s tem, ko praviš, da se bojiš fizičnega in psihičnega nasilja od moških. V čem se torej počutiš močnejša?

S tem, ko greš vedno le naprej, se izogneš reševanju problemov (kar je težje opravilo) in si sama sebi lažeš, da si zaradi tega močnejša. Najlažje je biti buldožer in vse pred sabo pohoditi in iti po svoje naprej. :o|o: :fiju:

Guest mačona

a sem rekla, da je to bilo točno v tej prejšnji vezi? xrolleyesx taka mila kot sem jaz, si taki morbidni pošasti, ki je manipulirala z mano, ni upala povedati, da ji gre na živce.

ja, pa v tem primeru sem močnejša, ker ne pustim več, da se krati mojo svobodo, lahko grem ven tudi s prijatelji, brez da se me sprašuje, kako in kaj, lahko počnem, kar mi paše brez občutkov krivde. ne pa prej, ko sem šla na jogo in v Dramo in sem pol poslušala doma, ker si je izmišljeval, da me je ziher kdo osvajal in da se ziher s kom dobivam - v Drami!! xrolleyesx :xx!: :o|o:

ne, zdaj se psihičnega in fizičnega nasilja ne bojim več, ker ni razloga. prej pa je bil razlog - kot sem že rekla - sem bila s pošastjo.

ne razumeš me, ne poznaš me. ni res, da nisem rešila problema, ker ga SEM. ponavljam: ne pustim več ljubosumja, posesivnosti, čustvenega izsiljevanja, psiho pogleda, pripiranja med vrata, omejevanja mojih interesov, očitkov, neumestnih vprašanja. če to ni to, potem pa res ne vem. :o|o:

... bala sem se pustiti partnerja samega brez vsakršne pomoči (moralne, finančne), je bil tak malo ubog in sem mislila, kaj bo brez mene revež, pa se je pol izkazalo, da je bolje za oba. ker sva drug drugega itak samo ovirala, morila drug drugemu, se prepirala... :xx!:

Sem mislila, da govoriš o tej zvezi xupx ...

Ma očitno je tista morbidna pošast bil en drugi. :sori:

a sem rekla, da je to bilo točno v tej prejšnji vezi? xrolleyesx taka mila kot sem jaz, si taki morbidni pošasti, ki je manipulirala z mano, ni upala povedati, da ji gre na živce.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...