Skoči na vsebino

Samski

pomlad

Recommended Posts

Bit samski je xokx xokx xokx ... sam kaj... takrat ko najbolj uživaš v tej vlogi, se pa scenarij spremeni x;)x x:px x:Dx

Ja, ja, to je poanta... ko siješ hočejo vsi tvojo luč... ko si pa "down" te pa nihče ne j*** x:Dx x:px x:Dx

Zadnjič s kolegom delava in ful pričava in to in nekako nanese, da mi reče: "Sej veš, ko ti gre slabo se te vsi izogibajo, kot da bi bil garjav" x:Dx In to se mi zdi, da je tisto kar dela človeka ... khm... no, kakšnega x?x x:px xrolleyesx

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Deli na socialnih omrežjih

Jaz sem tudi 4/5 svojega življenja samska. Vsi frendi so skoz neki poparčkani, pa vsak koga najde.. sam jaz sem vedno samska. Pa sej po eni strani mi je kul, pa sem free, pa se ukvarjam z večimi stvarmi.. sam vseeno bi rada mela koga. A ne?

No pa še en vzorec sem opazila pri sebi - kamorkoli grem vedno prečekiram kje bo kak ustrezen.. in potem sem kar razočarana, ker nič ni. Pa to delam čist podzavstno, da se ponavadi sploh ne zavem kaj si počnem. . AH

Pa sej po eni strani mi je kul, pa sem free, pa se ukvarjam z večimi stvarmi...

To ne leti direktno nate, mi je samo za povod, da napišem:

kaj pa če ste z nekom, a ne morete biti svobodni?! :vragec:

Mislim, ta "logika", tak pristop je čisto butast...

Possible—but highly unlikely.

Jah, v bistvu je ena ideja v partnerstvu, da si nekak prilagajaš tud partnerju in da gledaš nanj. Anede?

In, ja si lahko svoboden tudi, če si z nekom.

Mogoče se pa preveč usmerim v partnerja, ko ga imam, pa mi pol zato primanjkuje občutka svobode?! Ka te jaz vem.

samskega? :inocent: x:Dx x:o)x

Pa ti si G E N I J x:Dx . Brez zaje****ije... sem iskal pravo besedo, ne preostro ne pretopo, zato sem raje vrgel kost... x:px

Svaka čast :palec:

Jaz sem tudi 4/5 svojega življenja samska. Vsi frendi so skoz neki poparčkani, pa vsak koga najde.. sam jaz sem vedno samska. Pa sej po eni strani mi je kul, pa sem free, pa se ukvarjam z večimi stvarmi.. sam vseeno bi rada mela koga. A ne?

Ne bi vedel. Včasih bi imel koga samo zato, da te me ne bi spraševali "ja, kje je pa tvoja ... itd. itd. bla bla bla" Tko, eno profesionalno spremljevalko x:Dx

No pa še en vzorec sem opazila pri sebi - kamorkoli grem vedno prečekiram kje bo kak ustrezen.. in potem sem kar razočarana, ker nič ni. Pa to delam čist podzavstno, da se ponavadi sploh ne zavem kaj si počnem. . AH

Aja x?x , jaz tut čekiram... te funkcije imamo po defaultu... pa če se po cest z avtom peljem in mi po pločniku v moji smeri hodi kakšna konkretna deklina, se tudi stegujem po retrovizorji x:Dx Ker, lepota je tu za občudovat x;)x

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

hmm, vanyuska, lepo, da ti uspeva izkoristiti ta večji kos časa zase, da počneš, kar ti paše...

sam se moram še naučit dobro izkoristit čas, ki mi je podarjen, ker nimam partnerke x:)x...

btw, vanyuska, ful si eni podobna, ki je hodila na odbojko v telovadnico v rožno dolino x:Dx, če si seveda na sliki ti...

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Guest mačona
hehe, Valkira, o tejle sem pa 99% prepričan, da imam prav...pri Mačoni sem bil le 98% x:o)x x:Dx

pa ne mislim pecat :inocent: vsaj ta trenutek še ne x:Dx

koga? mene? :O: :icon16: mene se ne da upecat. vedno sem jaz tista, ki peca in upeca (če). :o|o:

..haha... valck se vedno v top formi!!! :palec:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

ne tebe, mačona...

valkira je na na vanyusko namigovala x:Dx...

saj se tudi sam sprašujem, zakaj je to, da sem vprašal glede telovadbe, uvrstila sploh med pecarske poskuse? mogoče je to taktiko že kdo na njej poskušal, in je božica podlegla...zdej se pa ven vleče, ko mene osira x:px

... ja, padem pa itak na same take finte x:px

..ej a s ti slucajn kdaj hodila na tabore mladih zbiralcev insektov??...tko znana mi delujes... geek.press x8Dx x;)x

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

• 3 weeks later...
uuuuuuu... še obstaja ta tema... da se vpišem heheh x:px

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

xrolleyesx x:Dx :vragec: je že 3 mesece tega... Trudi... x;)x

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Sem bila po njem takoj OK... Ikona je namenjena drugi bolečini hahah

xsrcbumx xinnox :wub:

Jaz sem pa vesela za vaju oba.... se velikokrat spomnim na vaju... ampak redkokdaj kličem...zdaj pa sploh, ko je obsedno stanje heheh :flowerface:

:lischy: :shuriken: :medal:

V bistvu je stanje imenovano 'krneki'

mi je ravno neko razmišljanje padlo v glavo...

vsi so veseli, ko nekdo stopi z nekom v vezo, in vsi žalostni ter polni tolažilnih besed, ko se kaka veza konča in nastopi samski stan. Torej se partnersko življenje bolj ceni in se ga veseli, samsko pa se jemlje kot nekaj nesrečnega...ker še nisem opazil, da bi kdo komu čestital in se veselil z nekom, ki je končal vezo in nastopil samsko življenje....

zakaj se potem tukaj propagira samsko življenje kot nekaj dobrega, če pa je življenje v vezi nekaj mnogo bolj zaželjenega?

samo razmišljanje...jasno, da sem izpustil nekaj aspektov, kot je recimo čustvena prizadetost in nestabilnost ob spremembi stanu....

No jst sem sama sebi dostikrat jezna ker si ne "upam" bit več samska - torej gre iz navade na življenje v zvezi.

AMPAK po drugi strani pa se spomnim kako je bilo ko sem bila še samska in verjetno kako bi bilo če bi zdaj šla spet v to; in povem ti da je res življenje v zvezi bolj cenjeno kot samsko - namreč ko sem bila še samska tam dve leti se nism zapletala v "nalepkarske" zveze so me vsi postrani gledali češ kaj je narobe z mano da nimam nobenega fanta xrolleyesx

Sosedi so spraševal mami in očija da, kako to da jst k sem tok luštna punca nimam nobenega fanta??? Kako to da pa si jst že nism našla koga :o|o: kar mi je šlo zmeri full na k*** po domač povedan. In pol - ja tale ga pa ima že tolk in tolk časa, ja pa od une je full lušten in taki namigi zraven obrazni :xx!: mislim, po tem sklepam da vsak ki je samski je z njim nekaj narobe:

a ) si ni sposoben dobit koga

b ) je butt ugly za pogledat

c ) je z njim narobe neki drugega da ga nihče noče... grozn ane xrolleyesx

Včasih sem uživala samsko življenje; ja zdej mi je čist mem da me je samskega stana strah, ker sem videla neke prednosti daljše zveze in so mi všeč. A po drugi strani bi moral biti samski stan enakovreden partnerskemu.

Glede tega ali se veseliš za nekoga ker gre v zvezo ali žaluješ ker gre iz nje pa je čisti naravni refleks pomoje - joj nekoga si imel rad pa sta šla narazen (žalost ker si z njim morda velik lepega preživel, čeprav je šlo na koncu tolk narobe da sta mogla narazen) in u super novega tipčka/bejbo imaš (joj to pomeni da boš mal zaljubljen kar je definitivno fajn za srčka in vesel, v rožicah itd) x:)x

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...