Skoči na vsebino

Samski

pomlad

Recommended Posts

Guest mačona
ker še nisem opazil, da bi kdo komu čestital in se veselil z nekom, ki je končal vezo in nastopil samsko življenje....

čestitaj mi. x:Dx

zadnjič me kliče mama in sprašuje, kaj delam, ali se učim, koliko izpitov še imam ... nato pa, ali je kaj novegaaaaa? :o|o: a je kakšen nov tip? izpadlo je kot da ne morem niti živeti kot samska. :o|o:

Deli na socialnih omrežjih

Torej se partnersko življenje bolj ceni in se ga veseli, samsko pa se jemlje kot nekaj nesrečnega...ker še nisem opazil, da bi kdo komu čestital in se veselil z nekom, ki je končal vezo in nastopil samsko življenje....

zakaj se potem tukaj propagira samsko življenje kot nekaj dobrega, če pa je življenje v vezi nekaj mnogo bolj zaželjenega?

Tudi jaz sem že o tem premišljevala, mogoče iz malce drugačnega vidika.

Žal je še vedno velikokrat prisotna miselnost, da je EDINO NORMALNO ( sovražim to besedo ), da se slej ko prej z nekom ustališ in poskušiš/prakticiraš življenje v dvoje. To naj bi bilo edino prav, ker smo ljudje družabna bitja ( to velikokrat slišim ). Tisti, ki niso v zvezi ( zvezah ) izstopajo in očitno z njimi ne more biti nekaj v redu. Moja babica pravi, da ni normalno, da je soseda sama. Se velikokrat sprašuje, kaj mora biti NAROBE :xx!: z njo, da ne dobi enega moškega! Zraven so pa še komentarji kot: pa saj je lušna, pa saj je uspešna ( no mogoče se zaradi tega moški ustrašijo ) in podobno. Z drugo sosedo sta prav naredili analizo. Obup. :sick:

Velikokrat ( da ne bom posploševala ) ugotavljam naslednje pri teh stvareh; če ljudje ne znajo, nočejo, niso navajeni biti sami in prakticirajo življenje s partnerjem ( pa naj bo srečno ali manj srečno, ampak glavno da je xrolleyesx ), tudi ne morejo verjeti, da so lahko drugi srečni in ni prav nič narobe z njimi, če so samski in se nimajo potrebe vezati.

Potem pa opravljivci kot so iščemo razloge zakaj je nekdo sam, kaj je NAROBE z njem, ker to NI NORMALNO in NARAVNO :xx!: :sick: xrolleyesx Ne dobi punce ( izmišljen tip ) ker je: NEZREL ( ja zrelost je velikrat omenjena ), GRD, mogoče je pa GEJ, tečen, mamin sinko, jebiveter...karkoli. Redko kdo pomisli, da mu mogoče tako paše ( pa saj ni nujno, da mu bo vedno), da je mogoče bolj samotar in rabi več časa zase ( kar spet NI NORMALNO xrolleyesx , saj smo ljudje družabna bitja :sick: To, da si samski zna pomeniti očitno, da si nesposoben xrolleyesx

Pač, ker sami ne mislijo tako, ker sami ne morejo ( ne znajo živeti tako ), je tudi z ostalimi tako, ker pač NI NORMLANO, da je človek rad samski. Žalostno a ne? Ampak dejansko to je še prisotno v kar veliki meri.

Ravno zaradi takih, preziram besedo NORMALNO, ker kot sem rekla, sproža predsodke. V tem smislu seveda.

Ko sem bila jaz samska, sem se bolj začela posvečat sebi, veliko sem tudi bluzila, kar mi je pasalo. Bila sem vesela, nič mi ni manjkalo, povedala sem ljudem, da se imam dobro, celo sami so rekli, da delujem zelo veselo, torej je sledio vprašanje, ČE SEM ZALJUBLJENA xrolleyesx Kljub temu, da sem bila opazno srečna, je ta negativni odgovor sprožil sfejkano tolažbo: sej bo prišel nekdo, ki te bo spet "obrnil" :sick: :sick:

O tem bi lahko še in še nakladala, pa ne bom.

Samskost je lahko zelo v redu, meni je pasala. Mogoče mi bo kdaj spet in takrat si jo bom izborila. Imam samo eno življenje in ga bom živela, kot bom jaz hotela. Družbeni predsodki gor ali dol. Če bom pa hotela živet v gozd in nabirat zelišča (gobe, al karkol se že nabira ), bo pa tako. Sicer ne bo to NORMALNO, ampak screw it. Raje sem to, kar hočem biti, kot pa kar drugi hočejo, da sem.

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Ja Aleš, si nesposoben, butt ugly, s tabo je neki narobe in definitivno NISI NORMALEN --- ker si samski x!x x:Dx xsrcx

PS: Kaj sploh še je normalno te dni? U u...jst sem normalna x:Ix

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

uf, tole je pa tema pri nas doma tud pogosto xrolleyesx ... v smislu, da zdaj je pa že cajt, da se zresnim ... itd ... skoraj že ni več važno, kakšen bi bil, samo da bi bil tip xrolleyesx

sosedi so sploh zgodba zase ... TOLK že stara, pa nima tipa ... nekaj mora bit res narobe z njo xrolleyesx očitno res nisem "normalna" xrolleyesx Pa glede na to, kaj se smatra za normalno ... tud nočem bit x^x

samska sem pa, ker mi tko paše xcivx pa tud, če sem čudna pa nenormalna zato :frog:

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

kaj pa če se dlje časa z nekom povsem neobvezno dobivaš? se to šteje kot da si samski ali ne?

dobita se recimo 3 x na teden, za seks, kino, izlet na morje, kakšno večerjo ... vmes pa nič kontakta, razen za dogovor o naslednjem srečanju.

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

Uh, ja, girly, to je tud moje večno vprašanje... :o|o:

Jst sm mela do pred ene 2 let vedno občutek, da bom celo življenje sama. Mislim, da bojo občasne ampak kratkotrajne veze. Da noben ne bo ostal. Pol sm se potrudla zavestno spremenit to mišljenje, ker če bom tko misnla, tko tud bo, ne? Ampak v bistvu mi je pa počas res vseen. Če bom pač sama, pa bom, pa kaj. Še vedno je milijon stvari, ki si jih želim počet in naučit, jih bom pa sama. Če se nben tok pogumen ne najde, da bi me ukrotil in videl, da sem vredna tega, da ostane z mano, pol vas pa tud klinc gleda, dedi! xrolleyesx :vragec: x:Dx x;)x x:px

Guest mačona
jaz samo pomislim, kako mi nekdo diha za ovratnik, zapoveduje, kaj smem in kaj ne smem in s kom in sem hitro vesela, da sem samska in sama svoja šefica. x^x

kaj pa če se dlje časa z nekom povsem neobvezno dobivaš? se to šteje kot da si samski ali ne?

dobita se recimo 3 x na teden, za seks, kino, izlet na morje, kakšno večerjo ... vmes pa nič kontakta, razen za dogovor o naslednjem srečanju.

Ja si samski oz. to ne šteje, da si z nekom v paru x;)x ....razen, ko sexsaš tist trenutek x:px x:px x:px x:px

Guest mačona
"samski" si lahko tudi, kadar si v vezi, če se tvoje srce odloči tako. ampak to je brezveze, jaz sem bila tako 5 let - zgubljen čas za nekoga, ki se ni trudil razumeti me, za nekoga, ki mi je dihal za ovratnik, si me lastil :xx!: , me oviral ...

K bom mela dost jajčnikov bom spet samska, pa tak šit od take dolgočasne zveze :xx!:

Kok stvari sm jst prej počela k ga nism mela, bo treba spet mal življenja nazaj dobit xrolleyesx sej se bom na en "blind" date odpravla, sam da mal samozavesti in poguma nazaj zberem :palec:

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Blind date x;)x Lahko te pa preseneti. Po drugi strani pa...pač ena izkušnja več, lahko bo pa frend vsaj al pa znanec x;)x Pa pridobi že tisto samozavest nazaj, me spominjaš name pred kakim letom :sori:

Te bom mal začela v rit brcat x:Dx

x:Ix no kickass, that hurts! Koga bom pa osvojila s frjolčastjo ritjo :o|o: x:Dx

Ja jst nism površinska da bi mi sam videz špilal ampak morm pa vidt slikco ja, drugač odpade dejt x:)x morm vsaj vedt kolk me tip privleče vizuelno, ker če je čist izven mojega okusa tut ni ok. Nisem izbirčna in ne iščem točno določenega samo neki pa moraš dat tut na zunanjost, to je čist normalno do neke mere :palec:

Kako je blo pa na tvojem blinde dejtu Pikica??? Me full zanima xsrcx jst sem bla včasih full bolj dovzetna za blinde, zdej me je pa vsega strah, še ob polnoči si ne upam več sama hodit na sprehod, kaj šele da bi kakega potencialnega psihiča spoznala :O:

uh, mene je kolegica zvlekla na blind date, ker sem ravno končala s tipom in se ji je zdelo, da je to najboljša varianta, da me spravi k sebi. ona je imela dejt s tipom, ki se ga sploh ni spomnila, ker je bila preveč nasekana, ko sta se spoznala, on pa je pripeljal še svojega cimra.

jooooooooj ... če ne bi bil "njen" še bolj :xx!: od "mojega", bi ji menda glavo odtrgala. sva se samo spogledali, ko smo se srečali.

tipa sploh nista skapirala, da nama nista všeč in se blazno trudila, midve pa čist hladni. meni je "moj" razlagal, da piše diplomo - lesarstvo ali nekaj podobnega je študiral - in da za diplomsko nalogo preučuje plesni. jooooj, jooooj.

nikoli več.

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

x:Dx hudo!

No jst sem imela enkrat eno blind date izkušnjo, je bil sicer zlo fajn in prijeten fant xsrcx ampak se nisva ujela. Je bil tolk visok kot jst pa ni mi bil ravno všeč na pogled, no pa vbistvu mi je bil njegov zaseden kolega všeč in pol sta onedva nekak skombinirala da gre raj ta kolega z mano na dejt jst pa čist :o|o: kok ne fer je to. No sem sicer zdržala pa tko, ker je bil pač nice čeprav sva imela čist drugačen "svet" tako da sem bolj kot ne "omilila" kontakte! Sam pomoje sem mu bla pa všeč, sam kej več od tega pa niti ne vem.

Ja pa en blind dejt se je enkrat izkazal za uspešnega, leta nazaj ko sva bila potem še nekaj mesecev skupaj.

Sej niso vsi tolk grozni ane, morš imet pa tut kej sreče verjetno xsrcx

Guest mačona
blind date - no way. kaj če naletiš na kakšnega psihiča, groza, joj. ali pa ti vizualno ni všeč. ali pa se izkaže, da ni on tista oseba s fotke - jao, groza. :OO!:

blind date - no way. kaj če naletiš na kakšnega psihiča, groza, joj. ali pa ti vizualno ni všeč. ali pa se izkaže, da ni on tista oseba s fotke - jao, groza. :OO!:

Pa to je zdaj kar popularno. Razne zmenkarije preko interneta...moja bližnja prijateljica je tako spoznala tipa in sta skupaj zdaj kako leto xnckrivx Tako da kdaj že rata. Moraš bit pa previden.

Jaz sem se dobila edino z ljudmi iz tega foruma takole... x:Ix

Drugač pa blind date-i..tudi niso zame. Sem smotana že tako ali tako in me že pri tipih, kateri so mi dejansko všeč in sem jih videla, kej zmoti in me mine xrolleyesx

Blind date...sva šla rolat. In čist najs gaj...na prvi pogled...prov fejst...govoru je pa kr. x:Dx Ampak kul...bova še šla. Pa nima moje telefonske, mam sam jst njegovo. x:Dx Samo, nimam res nbenga interesa, trenutno...itak tud zanj ne vem, če je. Ampak mi je res vseen klinc. Pač, eno novo prijetno poznanstvo, ki ga bom definitivno izkoriščala za rolanje. x:px

Firbci babji. xrolleyesx x:Dx x;)x

Jaz imam pa zdaj z blind dejti v glavnem same lepe izkušnje... ampak, najprej potipam, kak je človek po komunikaciji... :inocent:

Z dvema sem pa v stalnem, vsakodnevnem kontaktu.... in oba primorca... hihih... tista primorska spletna stran je prav zakon... :palec:

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

:palec: tu se pa čist strinjam z mačono...

Nisem imela še dobenga blind data in tud ne verjamem,da bi ga mela...Čist brezveze..Treba je človeka zavohat,začutit..ne pa kr tk na slepo se z nekom dobit...

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

Uf...če govorimo nasploh o blind dateih... :xx!: Bla na ene 8-ih, ampak v mlajših letih in skor vsi po vrst :xx!: Komunikacija preko compa in telefona bla na višku, tipi za ožent, v živo pa nbene kemije...sej niso bli slabi na pogled, ampak reeeeeeees mi niso potegnl. Pa na srečo nobenga ''moriwca''. :inocent: x:)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...