Skoči na vsebino

Samski

pomlad

Recommended Posts

Blind date...sva šla rolat. In čist najs gaj...na prvi pogled...prov fejst...govoru je pa kr. x:Dx Ampak kul...bova še šla. Pa nima moje telefonske, mam sam jst njegovo. x:Dx Samo, nimam res nbenga interesa, trenutno...itak tud zanj ne vem, če je. Ampak mi je res vseen klinc. Pač, eno novo prijetno poznanstvo, ki ga bom definitivno izkoriščala za rolanje. x:px

Firbci babji. xrolleyesx x:Dx x;)x

x:Ix x:Xx

:palec: za rolanje, zanimivo kako vse potekajo dejti, meni bi bil vsekakor všeč takšen blind dejt ja, da greva rolat - če je kak levak se bi počutila fajn ker rolam relativno dobro in nebi rabila njegove pomoči; če bi bil kak fajn tipček bi vsake 10 metrov odletela na rit da bi rabila še kakšne nadaljne inštrukcije - čeprav sem že prej ugotovila, da se s frjolčasto ritjo ne da nikogar osvojit x:Dx

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Deli na socialnih omrežjih

Kaj sem se smejal pri branju tele in predzadnje strani... x:Dx Mi ful paše mal ženskega razmišljanja x;)x

Eno xrainbowx vsaki, tipa pa vam ne morem poiskati xnckrivx

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

A iz wc-ja pa ne morš v lokalu čez okn uit :inocent: x:Dx

Sam res, a čmo mal o tem kako se rešit dolgočasnih zmenkov na slepo - mal modrosti od izkušenih bi prav prišlo če slučajno kdaj padem v kakega takega...dull na kvadrat slepega zmenkiča x:Ix

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

hm .. jaz sem pa pri 16-ih spoznala enega tipa preko neta .. iz tujine .. in sva se dobivala kar kakšno leto in pol (prvič sva se dobila po kakšnem letu internetnega poznanstva). sem bila hudo zaljubljena v njega. no, me je izučilo, da long-distance zveze ne delujejo ...

ena kolegica pa je pozimi spoznala tipa preko nekega chata .. in se zmenita, da se dobita. je že bilo malo čudno, da je predlagal v soboto ob 13 h pred cityparkom. ampak okay, bodo vsaj ljudje okoli, če bi bil tip slučajno čuden.

no, ona pride tja, ga pokliče in on reče, naj kar pride tja do tekočih stopnic pa gor. nakar jo na tortico v SPAROVO RESTAVRACIJO povabi!!!! xrolleyesx

pa še zgledal je :xx!: . saj ji je že prej poslal sliko, ampak očitno eno ta boljšo. pa ful majhen je bil, pod 160 cm. se potem več nista slišala ...

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

Guest mačona
enostavno: s sabo vzameš frendico, ki gre prečekira situacijo, po možnosti ga neopaženo fotkne z mobilcem, pa se ti ni treba niti seznaniti z njim, če je kak grdosja ali frik. x:Dx

Nimbus. x:Dx :palec: x:Xx

Uf, o dolgočasnih bi mela tud marsikej za povedat...mi je blo zanimivo, k sm se z enim tipom pogovarjala po telefonu in kr nisva mogala nehat govort, k sva se pa v živo vidla...pa tip čista puščoba! :eek: Nč ni iz sebe spravu. Pa neb rekla, da bi ga minil, k me je vidu...je bil prov zainteresiran, samo spremenil se je v dolgočasneža. xrolleyesx x:Dx

Pa tko, smešni dejti so bli, k so tipi ful hotl vtis narest...pa so se sam smešl. x:o)x

En mi je razlagu, da gre s punco nasledn dan v Avstralijo živet. xrolleyesx :lol: Za crknt smešn. x:Dx

Sam jst sm tolk...poštena, bi mi blo u iber bad da se nebi pojavla in bi o tem študirala do smrti sigurn xrolleyesx ...pa še škodo bi nardila ubogemu tipčku, veš kolk bi zaupanja v ženske zgubil :sori:

Raj bi jst trpela - mazohistka mazohistična x:Dx

.

.

.

.

AAAAAA, spomnla sm se še enga blind dejta, ko sva se z enim tipčkom tut tko zgovarjala full na internetu in po telefonu - dolg časa. In je imel full dober glas in tut zgledal je na fotkah fajn. No pol sva se pa vidla enkrat KONČNO in pod točko a - je bil manjši od mene, pod točko b - je bil čist neurejen ala kavbojke pa t-shirt, pod točko c - nikamor nisva šla in sva se kr neki po Tivoliju šetala v dolgčas, pod točko d - sem govorila samo jst, itd.

No pol k se nism hotla več z njim dobit al pa kej dost več mutit, sem pač rekla da z bivšim spet neki mutim (ki je resnici na ljubo res takrat priletel nazaj v moj lajf ampak čist samo kot kolega x:Ix) no in pol je moji prijateljici tale še full dolgo po tem moril zakaj men ni blo več pa zakaj to in ono in je čist popenila enkrat in mu kr naravnost rekla da nej ji že neha s temi vprašanji težit ker če ni več pač ni in nej se sprjazni. Hjoj, čist bad.

Sam eni res ne znajo namiga dojet, pač ni kemije pejt naprej, a je treba zdej vzroke iskat pa raziskvat, če ni ni, leave it!

:lol: Še to sm pozabla povedat...s kolegicami smo tko zmenjene, da vedno, ko gre katera na kak dejt, blind al pa ne, mamo safety call...čez kake pol ure al pa uro me pokliče in reče, da smo bli zmenjeni za v kino al pa kej in pol jst jooooooooooj, sej res :eek: pozabla, morm letet...al pa rečm, jaaaaaaaaa, kul je bejba, mej se, dijooooo. x:o)x x:Dx Sam, do zdej mi še nikol ni blo treba letet...je blo vzdržno....prej, k pa še ni blo telefonov, sm pa trpela. x:o)x

x:Dx car... je že testiral ljubosumnost x;)x

Mah, jaz sem tudi kmalu utihnil. Kao blind date, po telefonu vse ok in to, potem pa že na prvem zmenku kao koliko otrok si želi in to :wOOt: . Groza, sem kar utihnil... :lol:

Človeka itak spoznaš bolj po dejanjih kot po besedah, zato mi je to leporečenje tako dolgočasno na zmenkih. Najbolje se je al zdivjat al kej pametnega počet xnckrivx

Mah, ti si profesor za zmenke pol... s.p. odpri x:px x;)x

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

AAAAAA, spomnla sm se še enga blind dejta, ko sva se z enim tipčkom tut tko zgovarjala full na internetu in po telefonu - dolg časa. In je imel full dober glas in tut zgledal je na fotkah fajn. No pol sva se pa vidla enkrat KONČNO in pod točko a - je bil manjši od mene, pod točko b - je bil čist neurejen ala kavbojke pa t-shirt, pod točko c - nikamor nisva šla in sva se kr neki po Tivoliju šetala v dolgčas, pod točko d - sem govorila samo jst, itd.

No pol k se nism hotla več z njim dobit al pa kej dost več mutit, sem pač rekla da z bivšim spet neki mutim (ki je resnici na ljubo res takrat priletel nazaj v moj lajf ampak čist samo kot kolega x:Ix) no in pol je moji prijateljici tale še full dolgo po tem moril zakaj men ni blo več pa zakaj to in ono in je čist popenila enkrat in mu kr naravnost rekla da nej ji že neha s temi vprašanji težit ker če ni več pač ni in nej se sprjazni. Hjoj, čist bad.

Sam eni res ne znajo namiga dojet, pač ni kemije pejt naprej, a je treba zdej vzroke iskat pa raziskvat, če ni ni, leave it!

S.p. za zmenke, to se pa dobr sliš morm priznat :palec: tele internetne zmenkarije ti sam folkič dajo zraven pa nobenega svetovalca tko kot na zavodu za zaposlovanje x:Dx

A to je name letel? :inocent: x:Dx

Neeeeee, nism, no. Samo, tko je...če si s človekom nimava kaj povedat, potem to ni to. Samo od sexa ne morš živet. Al pa, da ne šteka mojih for in se jim ne smeje al pa ga mot to, da sm razgledana in se zato počuti manjvrednega. xrolleyesx Kr neki. :xx!: Pa nasmejat me more znat. xDDx Pa lepo pogledat in dat kak kompliment. :2src: Pol sm že na pol njegova. xsrcx

... Pa nasmejat me more znat. xDDx Pa lepo pogledat in dat kak kompliment. :2src: Pol sm že na pol njegova. xsrcx

Skratka z eno besedo te more "po rokah nosit" x:)x kar tut jst cenim pri moškemu.

Skratka z eno besedo te more "po rokah nosit" x:)x kar tut jst cenim pri moškemu.

Ammmmmmm, ne, to zame ni po rokah nosit...po rokah nosit pomeni še, da mi vse kupuje, plačuje, masira, v rit leze. Tega ne rabim. Hočem, da je dec in stoji za svojimi dejanji in mi pokaže z njimi, da sm njegova in da me ma rad in spoštuje. x:Ix :2src:

aja, zakaj pa ne? :inocent:

:palec: tu se pa čist strinjam z mačono...

Nisem imela še dobenga blind data in tud ne verjamem,da bi ga mela...Čist brezveze..Treba je človeka zavohat,začutit..ne pa kr tk na slepo se z nekom dobit...

5srca imaš tudi smešne izkušnje.... x:px jah, povej kaj bi moral imet oblečen x;)x

pikica... ja nate... a si ful razgledana x?x

Anyway... morate vedet da so pogovori in oralna izmenjavanje misli (kak stavek :wOOt: ) domena žensk in ko boste dejtale s tipom, ki ful govori... 75% poreži, ker drugače boš razočarana. moje mnenje kao... x;)x

Fernando Pessoa

Ammmmmmm, ne, to zame ni po rokah nosit...po rokah nosit pomeni še, da mi vse kupuje, plačuje, masira, v rit leze.

Santa Barbara x:Dx

Tega ne rabim. Hočem, da je dec in stoji za svojimi dejanji in mi pokaže z njimi, da sm njegova in da me ma rad in spoštuje. x:Ix :2src:

To je to... in potem vse tiho je bilo :lol:

a vidiš... dec stoji - ne govori x:px

torej si res razgledana...

Fernando Pessoa

Guest mačona
uuu, jaz pa maram zlo, da me nosi po rokah. ker tudi jaz ne skoparim s pozornostmi, komplimenti, ustrežljiva sem in vse to. zato pač mislim, da si zaslužim, da večino plača on, masažo si tudi zaslužim, darilca so tudi dobrodošla. ampak tudi taka ustrežljivost ima svoje meje. mam pač rada pozornost, rada sem kraljica. saj si zaslužim. x:)x

5srca imaš tudi smešne izkušnje.... x:px jah, povej kaj bi moral imet oblečen x;)x

No pa pričakujem vsaj če pride fant na dejt da ne bo čist tko prišel kot da bi šel psa sprehajat. Ker nisem pes.

Nisem picajzl ampak vsaj pričakujem športno-elegantne hlače, če so kavbojke tudi ok, kaki t-shirt ki ni ravno promocijski material kake firme in ponošen že 100/h, čeveljci ali supergi če že so mestni ne pa navadni tekaški (razen če ne greva strictly športno) in seveda da je vsaj mal nadišavljen, urejen skratka xrolleyesx

Se mi zdi da čisti minimum urejenosti zahtevam, čeprav tut to me največkrat pusti na cedilu.

Tisti tipček ki sem prej razlagala da je bil nice ampak prijatelj enega, ki mi je bil všeč npr. me je edini presenetil - je bil res v kavbojkah ampak gor je imel srajčko, ene luštne čeveljčke, jaknico, da ne rečem kako lepo je dišal. Se mu je videlo, da se je vsaj potrudil za prvi zmenek :palec:

PS: Po rokah nosit mislim na nežnosti, pozornosti itd. Jst tut ne maram če mi vse plačuje, sam ne maram pa tut tega da jst vse plačujem - sem rada presenečena in pocrkljana. No kar je mačona rekla x:)x

To je to... in potem vse tiho je bilo :lol:

a vidiš... dec stoji - ne govori x:px

torej si res razgledana...

Ma ne, no...zakaj je potem vse tiho...sej ne rabim lajne...ampak, pogovarjat se pa menda mora znat. Ne pa

Živjo...

O, kako si?

Fajn, ti?

Gre.

Tišina...

Poka... sex,

Ajd, mej se.

Ja, se vidmo.

:eek: :xx!:

:inocent: x:Dx

Mačona, ko spoznaš takega, ki ti bo vse to nudil, se ti pa priklonim... x:o)x

sploh pa ne razumem cesa vas je strah?? xrolleyesx se dogovoris v mestu, med ljudmi in je.

drugo, ce samega sebe poznas dovolj, ves, da dolocenih energij ne bos privlacil v lajf.

tretje, ce nimas jajc rect tipu da ti ni vsec, potem si lahk vesela, da se sploh pogovarja stabo in bi bilo fajn da se nad seboj zamislis mal. ker tista ki nima jajc povedat, bo dobila tocno tazga tipa, brez jajc x;)x

cetrto, zakaj vsi jemljejo dogovor med zensko in moskim kot date, zakaj enostavno ne kot druzenje. konec koncev zivimo tukaj in sedaj kajne.

peto, interent zmenek ni prav nic drugace od zmenka v trgovini, baru, priporocilu, whatever... samo nacin, pristop je drugacen. bistveno itak se pride; torej vecslojna komunikacija med dvema bitjema, ce do nje sploh pride.

šesto: strah je zanimiva zadeva x;)x

No jst povem če ni simpatij samo tisti tipček je bil čisti wuss in je cepljal kot kak ubogec, kaj naj rečem - se mi je mal smilil da bi mu naravnost rekla da mi je totalno mimo. Pa še en kup kompleksov je mel, čist s pravim razlogom sicer ampak ne maram zakompleksanih tipov, tut zato sem pa pofurjila tko kot sem. Mi pa ni žal danes da sem tko nardila, sem prepričana da bi več škode nardila če bi mu naravnost povedala kaj je na stvari - samo pol bi meni cvilil ne kolegici...tega pa tut nism hotla x:)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...