Duh 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 ej dečko, pa ne samo škorpijoni Res so škorpioni zelo divji v seksu, so pa tudi znamenja, ki znajo s seksom združiti tudi romantiko (ljubezen), kar pa za škrpjončke sploh ni pogoj. Lahko kar dobro shajajo samo s seksom (če je ta res dober) in brez ljubezni. Veliko jih je tudi nepoboljšljivih avanturistov. Saj ne, da bi bilo to narobe, pač stvar posameznika! Ampak jaz raje združujem ljubezen in seks! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 ej dečko, pa ne samo škorpijoni Res so škorpioni zelo divji v seksu, so pa tudi znamenja, ki znajo s seksom združiti tudi romantiko (ljubezen), kar pa za škrpjončke sploh ni pogoj. Lahko kar dobro shajajo samo s seksom (če je ta res dober) in brez ljubezni. Veliko jih je tudi nepoboljšljivih avanturistov. Saj ne, da bi bilo to narobe, pač stvar posameznika! Ampak jaz raje združujem ljubezen in seks! Bravo, Duh! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
atubbuta 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 ...pravkar prejela citate našega preljubega Ruglja, med njimi tudi:Jaz pravim, da ima vsaka sposobna punca od 17. leta naprej fanta, in vsak sposoben fant od 16. leta naprej punco. Kdor je nima, je nesposoben in mora na specialno usposabljanje!S se čmo na eno skupinsko terapijo prjavt? A ni bilo to med gladovnim štrajkom leta 1993 izrečeno? Citiraj Bodite SPONTANI, ISKRENI in POSTENI.Ne igrajte UMAZANIH IGER oz. CUSTVENIH MANIPULACIJ.S tem NIKOGAR ne osrecite; tudi SEBE NE.Kdor pa zeli biti NESRECEN, si lahko se vedno poisce sebi enake. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 23. september 2004 Avtor Prijavi Deli 23. september 2004 ej dečko, pa ne samo škorpijoni Res so škorpioni zelo divji v seksu, so pa tudi znamenja, ki znajo s seksom združiti tudi romantiko (ljubezen), kar pa za škrpjončke sploh ni pogoj. Lahko kar dobro shajajo samo s seksom (če je ta res dober) in brez ljubezni. Veliko jih je tudi nepoboljšljivih avanturistov. Saj ne, da bi bilo to narobe, pač stvar posameznika! Ampak jaz raje združujem ljubezen in seks! Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Nč ne rečm, se delno strinjam! Ampak včasih se morš pa dol dat, zaradi čiste živalske pohote! To paše,oja! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Uf...Duh se ne bi mogla bol strinjat... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 23. september 2004 Avtor Prijavi Deli 23. september 2004 Nč ne rečm, se delno strinjam! Ampak včasih se morš pa dol dat, zaradi čiste živalske pohote! To paše,oja! Sej men se zdi, da ti tole tvojo pohoto zelo težko kontroliraš. Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Nč ne rečm, se delno strinjam! Ampak včasih se morš pa dol dat, zaradi čiste živalske pohote! To paše,oja! Sej men se zdi, da ti tole tvojo pohoto zelo težko kontroliraš. Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 24, sama pa sem že več kot eno leto! haloooo. Kaj pa je bl normalnega k pri 24-ih bit samski. A pri 24-ih poročen je bit bl normalno? Bodi samska dokler ti bo, dokler boš sama želela in se tako dobro počutila, kaj te briga mnenje drugih....mogoč ti le zavidajo, k se morajo prilagajat partnerjem, ker bit vezan in se ne prilagajat je iluzija. Sicer pa......kje pa piše, da morš bit vsak dan, vsako noč samska? Pih, jst bi bil takoj 24 in samski. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Mick, tule s popolnoma strinjam s teboj...ma ne bi bila še vedno stara 32 in samska vsaj kakšen dan no aja triple x a veš da se lahko tud vezan daješ dol z živalsko strastjo, pa mal igraš, pa uporabiš kakšne lisice, pa kakšno zadevco preko oči, ampak vseeno je vse združeno z romantiko in ljubeznijo... hehe očitno moraš pravo dečvo dobit Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 ...pa uporabiš kakšne lisice.... hehe očitno moraš pravo dečvo dobit ...Ja, ker ce ni prava, se lahko zgodi, da ti kasneje noce odklenit lisic Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 potem pa nastane problem kaj pa če je prava Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 potem pa nastane problem kaj pa če je prava Če je pa prava, pol pa ti ne odkleneš lisic, da ti slučajno ne pobegne! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 ...enmu bo v vsakem primeru dober, zgleda..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Naj živi vsak kakor si želi. Samski ali nesamski, kakorkoli že. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 live and let live Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 24. september 2004 Avtor Prijavi Deli 24. september 2004 ...na frišno? Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 24. september 2004 Avtor Prijavi Deli 24. september 2004 ...uf. Ni nam lahko. Načrtovano al v afektu? Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Ma kaj nam ni lahko Pomlad, mislim, da spet v "stare vzorce" padaš, tisto, kar izvira v tebi in zaradi česar si tudi odprla topic...? Je možno? (Oprosti, nočem izpast totalno trda ali pa kaj takega, ampak zadnje čase imam grozne napade iskrenosti, če ti povem čisto po pravici, tudi meni ne bi bilo odveč, če mi takšne zadeve ne bi prihajale naprej :o|o: ) Diaspora... a si kul? Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 24. september 2004 Avtor Prijavi Deli 24. september 2004 Iskrenost je super lastnost, še posebaj če jo ljudje sprejemajo. Ni nam lahko je pa samo ena fraza, k jo s kolegicam uporabljamo za zabavo in jo izgovorimo s štajerskim naglasom (nismo štajerke) Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Ni nam lahkoReporter Milan, ce se ne motim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 24. september 2004 Avtor Prijavi Deli 24. september 2004 Ja, no evo. Sej se odvajam, ker je že vsem tečno. Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 24. september 2004 Avtor Prijavi Deli 24. september 2004 Joj, sam ne bit kamot! To je smrt za človeka. Ubija!!! :xx!: Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Kamot? A se da to prevest? Kamot pomeni, da imas spolno bolezen (jebe se ti za... ) kamot..komot..brezskrben...nekaj v tem smislu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.