nimbus 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 hm, ok, treba se je vprašati zakaj ljudje sploh hodimo na zmenke 1)one night stand 2)dolgotrajneša zveza (strah, da ne bom ostal sam in kaj bodo rekli sosedje) 3)iz kratkočasja itd. Pod prvo želim, da se že takoj zapeljujeva in sva osladna... igra pač, pod drugo hm, tega še nisem stuhtal , pod tretje pa definitivno pijača in dober ambient in seveda pogovor till the dawn shines. Ampak kaj hudiča si sploh želimo? To je tu vprašanje x!x Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 Mhm....pa mora trajat, lubica. Jst se tud lohk pretvarjam 1 mesc, da sm popolna sex boginja/gospodinja. Al si dec do kraja al pa ne fejki. Nema tu polovičarstva. kurc, pol sem raje sama. pač pričakujem, da se me nosi po rokah. kaj čem, razvajena sem. zato bom tudi ostala sama. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 kurc, pol sem raje sama. pač pričakujem, da se me nosi po rokah. kaj čem, razvajena sem. zato bom tudi ostala sama. Ni panike, imaš tudi take ki nosijo po rokah ... vseh vrst smo Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 cel lajf? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 ja meni še nikoli ni uspelo 1 night standa izpeljat ... enkrat nameravala, pa je bilo tako hudo fajn, da sva se še za en teden dobila in to kar v bruslju (je bil iz ZDA) potem še en ... na koncu dobivala 2 leti (neobvezno) pa še en - spet raztegnilo v pol leta ... tisti, ki bi jih človek samo ponucal pa odvrgel, se vedno izkažejo za fajn v postelji, eni pa, v katere se zaljubiš, pa so popolne nule ... kruti svet Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 Mah, jst pa rabm da me tip mal razvaja pa po rokah nosi, čeprav nisem sex boginja pa kaj pol - zanjga morm bit!Pa da se kej potrudi ker jst to vračam na drugačne načine, ki jih moški jemljejo čist za samoumevne pa ni res - če mu kuhaš, pospravljaš, ga vodiš in si njegova ljubica, zakaj hudiča bi mu blo težko me crkljat Rabim nekoga, da se lahko nanj naslonim - čist priznam, ne pa da bom skos trdna in zatirala svoja čustva samo zato da bom lahko enakovredna nisem skos taf in takrat hočem da z mano tretira kot s kraljico, ker v nasprotnem primeru bom jst njega tretirala kot kralja PS: CEL LAJF TO RABIM, ne sam da me dobi pol pa z mano ravna kot da sem mu sam en suženjček. Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 cel lajf? jp, kličemo jih copata Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 jaz maram copate. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 Mah, jst pa rabm da me tip mal razvaja pa po rokah nosi, čeprav nisem sex boginja pa kaj pol - zanjga morm bit!Pa da se kej potrudi ker jst to vračam na drugačne načine, ki jih moški jemljejo čist za samoumevne pa ni res - če mu kuhaš, pospravljaš, ga vodiš in si njegova ljubica, zakaj hudiča bi mu blo težko me crkljat Rabim nekoga, da se lahko nanj naslonim - čist priznam, ne pa da bom skos trdna in zatirala svoja čustva samo zato da bom lahko enakovredna nisem skos taf in takrat hočem da z mano tretira kot s kraljico, ker v nasprotnem primeru bom jst njega tretirala kot kralja PS: CEL LAJF TO RABIM, ne sam da me dobi pol pa z mano ravna kot da sem mu sam en suženjček. Super, sam tisto kuhanje pa pospravljanje raje čisto potiho in počasi doziraj, ker drugače bo ojoj... noge v luft pa pire v hladilnik Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 Super, sam tisto kuhanje pa pospravljanje raje čisto potiho in počasi doziraj, ker drugače bo ojoj... noge v luft pa pire v hladilnik Zakaj kolkr vem mu je to zlo všeč... da mu kuham in pospravljam mislim. A vam ni to vsem moškim všeč Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 No, ja, evo...manjša pavza pod tušem....tole me tud pogreje...ko se en v vezi ful trudi, drugemu je pa to vse samoumevno in noge u luft drži. kera beda, ej. Jst prčakujem, ma klinc, ZAHTEVAM, da vrača enakomerno, se prav, če deliva stroške pr dejtih, tud komplimente vračava, masirava oba, pospravljava oba ali skupaj...se pravi, je deljeno vase....ne pa, da bom jaz tebi skoz govorila, kok si fajn in oh in sploh, ti si boš pa ego nabijal in se zraven smehljal...kaj sm pa jst? Vosek???? :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 jaz maram copate. v tem je keč... smešno je ko berem mora biti tak in tak, počet to in to in če dobro prebereš vidiš, da mora biti ta oseba napol sajko oz. multiplaoseba oz. šizo tisto, po eni strani nežen in pozoren in oh in sploh... po druga pa možat, dec kot dec... trdnjava. to je zapeljivec don huan vs. "zategel" drvar... Get it ... dobiš vse v paketu Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 Uf, še to se moram pohvalit... sem ta glavna za parčkanje... 2 para k sem ju sparčkala sta se že poročila, en par pa je trenutno sveže zaljubljen ... hočem medaljo za zasluge... čeprav kdo ve kok me klejejo pol k se sfajtajo Kdaj lohk k teb na kufe v službo pridm? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 Zakaj kolkr vem mu je to zlo všeč... da mu kuham in pospravljam mislim. A vam ni to vsem moškim všeč Lahko govorim samo v svojem imenu... ne, ne bi imel ženske za kuhati in pospravljati... ej, to znam sam Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 v tem je keč... smešno je ko berem mora biti tak in tak, počet to in to in če dobro prebereš vidiš, da mora biti ta oseba napol sajko oz. multiplaoseba oz. šizo tisto, po eni strani nežen in pozoren in oh in sploh... po druga pa možat, dec kot dec... trdnjava. to je zapeljivec don huan vs. "zategel" drvar... Get it ... dobiš vse v paketu JAZ nisem nikjer rekla, da mora bit vse v paketu, da mora bit možat, dec ko dec. mah, vseeno, itak ni nobenga, ki bi me razumel. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 Lahko govorim samo v svojem imenu... ne, ne bi imel ženske za kuhati in pospravljati... ej, to znam sam Ma, klinac, pa zaseden si, ne? Spoki se. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 jaz sem skromna. samo to zahtevam, da zna dobro kuhat. jih 99 % že avtomatsko odpade. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 2 para k sem ju sparčkala sta se že poročila, en par pa je trenutno sveže zaljubljen ... Potem se te je treba na široko izogibati... Nič, moram it... dejte še mal počvekat pa pisat... tole z nasmehom berem... Akhm... ni osebno mačona... si napisala, da te mora nositi po roka, biti pozoren itd. in to je normalerweise copata... in si napisala, da copate pa ne maraš Torej bi jaz moral jamrat, da me noben ne razume Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 jaz sem skromna. samo to zahtevam, da zna dobro kuhat. jih 99 % že avtomatsko odpade.Pol si pa kuharja najem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 Ma, klinac, pa zaseden si, ne? Spoki se. yeah, yeah no, just not available and straight Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 ma dejansko sem se začela dobivat z enim, ki je se šolal za kuharja. ampak je bil .. um ... malo manj inteligenten. da ne bom ravno žaljiva ... ta trenutni pa super kuha, boljše od fotra in babice in vseh kuharjev v restavracijah ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 yeah, yeah no, just not available and straight No, sej, spoki. ma dejansko sem se začela dobivat z enim, ki je se šolal za kuharja. ampak je bil .. um ... malo manj inteligenten. da ne bom ravno žaljiva ...No, vidš, kok si se prej zlagala...najprej mora sam znat kuhat, zdej mora pa še pametn bit. Ne zmišljuj si. ... ti men povej svoje zahteve... jst vsazga k mi je kokrtolk simpatičen še prečekiram... psihotesti, višina, teža, roj.dan Pa znaš ti mene, srce....ti kr čekiri, k pa bo, pa pridem ke, pa boš rekla, da sm tvoja osebna pomočnica, pa mu bom mal temperaturo, pritisk in mere zmerla. A prov? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 Lahko govorim samo v svojem imenu... ne, ne bi imel ženske za kuhati in pospravljati... ej, to znam sam Ja pol pa kar z besedo na dan - starost, s kod si, samski / zaseden? Vse me zanima Ah jebeš, šele zdej prebrala vse odgovore, nč pustite - bom se razjokala k ne bom nikol takega dobila da bi pospravljal z mano. Nazadnje ko sem to počela sem dobila serviran da preveč "natančno" pospravljam :xx!: Valkira, a pridejo kaki tut z okolice Ljubljane Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 Ja pol pa kar z besedo na dan - starost, s kod si, samski / zaseden? Vse me zanima V vrsto se postav. Itak je pa na ketni že. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 ma ne zahtevam neke pretirane genialnosti. ampak z glupim pa se tudi nimaš kaj pogovarjat. tip je bil star .um .. 22 ali 23 .. imel je še posteljnino S SMRKCI, računalnika sploh ni imel, ker ga (po njegovih besedah) res ne potrebuje, povsem nerazgledan .. ugh... sploh se nisva imela o čem za pogovarjat. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.