Michelle 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 jaz sem skromna. samo to zahtevam, da zna dobro kuhat.Dobra si Moj zna Tako sem vesela, pa sladice pa vse. Pa se vegi je, kot jaz Kaj bi še hotela men je brezveze bit samska... živ dolgcajt... :xx!:Pa sej se ti lahko velik dogaja, pa si še vedno samska Tud z moškimi Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Binch 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 men je brezveze bit samska... živ dolgcajt... :xx!:točno!!!!!!!! no, al sm pa že toooolk sita tistih: "taka luštna punca, pa kr sama!!!" ja, sj vem....tak je pač life...po moje bo pr men vedno tako! pa če sm se js sprijaznila, se bo še folk okrog mene (enkrat) Citiraj I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 točno!!!!!!!! no, al sm pa že toooolk sita tistih: "taka luštna punca, pa kr sama!!!"A s ti tud s Črnuč? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 sam kvantiteta... sami čudaki me osvajajo.... in to pod 25.... ko da imam voljo koga učit... al so pa stari, ko Metuzalem.... nič primernega... skratka, nič bušija, al pa sami vampi... taka suša, da bom zahtevala subvencije... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 sam kvantiteta... sami čudaki me osvajajo.... in to pod 25.... ko da imam voljo koga učit... al so pa stari, ko Metuzalem.... nič primernega... skratka, nič bušija, al pa sami vampi... taka suša, da bom zahtevala subvencije...Vidš, k mene ne maraš...ja te volim, a ti me bacaš. Jst mam tud mal bušija, tepih mam dol, v dnevni, sam sm pa res 26 stara...ampak sm pa po duši starej. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 eh...pa probaj enkrat...sej se od tega menda ne umre.....(učenja al kej tazga) tale s subvencijami je pa mega...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 pikica a ti si s črnuč? a slučajno veš, če se prodaja katera vrstna hiška tam pri drevesnici strgar? (se že vnaprej opravičujem za post, ki ne sodi v temo, ampak moram izkoristit priliko) Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 A s ti tud s Črnuč? te Črnuče so pa povsod se tuki tud velikokrat sliši kaj takega Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Binch 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 A s ti tud s Črnuč? Neeeee...... Citiraj I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 Vidš, k mene ne maraš...ja te volim, a ti me bacaš. Jst mam tud mal bušija, tepih mam dol, v dnevni, sam sm pa res 26 stara...ampak sm pa po duši starej. Pol pa ulet... k sem že glih v negližeju... ahh Amis.... ti jo prodam za mastne pare... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 pikica a ti si s črnuč? a slučajno veš, če se prodaja katera vrstna hiška tam pri drevesnici strgar? Pojma nimam...pa glih tm bliz sm. te Črnuče so pa povsod se tuki tud velikokrat sliši kaj takega A ne no, men je to že mal sumljiv...vzporedni svetovi, pa to. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 Ja veš kaj Pikica, tut na Fužinah poslušamo take, mamicu jim... ..... čeprav na nek način ti dajo celo kompliment ane Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Binch 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 sam kvantiteta... sami čudaki me osvajajo.... in to pod 25.... ko da imam voljo koga učit... al so pa stari, ko Metuzalem.... nič primernega... skratka, nič bušija, al pa sami vampi... taka suša, da bom zahtevala subvencije...Moja odločitev: od zdj naprej bom "mela" sam še starejše. Mlajši so čiiist razočaral. TOTALNO! Bom vidla, kako bo s starejšimi - to pomeni SAMO nekaj let starejšimi od mene (une vampe odpišem takoj!!!) Citiraj I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 Pol pa ulet... k sem že glih v negližeju... ahhJoj, glih me neki v križu trga. Pa smo spet pr gobcu. Grem spat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 no, če za katero zveš, mi povej ... ampak bi kupila, ne najela Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Binch 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 Ja veš kaj Pikica, tut na Fužinah poslušamo take, mamicu jim... ..... čeprav na nek način ti dajo celo kompliment ane Veš kaj Petrca, od tehleh mam ne rabm js komplimentov....... :xx!: Citiraj I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 binch definiraj "starejše" Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 no, če za katero zveš, mi povej ... ampak bi kupila, ne najelaVem, da so jo naši sosedi neki v najem dajal, za mastne pare, sam, nč ne vem, kako je s tem. Če kej slišm, povem. Binch, zdej si ga pa najebala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 Amis.... ti jo prodam za mastne pare... nekam mi ne gre, da bi smer zamenjala...pa čeprou je super punca..... Joj, glih me neki v križu trga. Pa smo spet pr gobcu. Grem spat. ...pa lepe sanje..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Binch 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 binch definiraj "starejše"OK, to pomeni, da so isti letnik kot jaz oziroma, da so do 4 leta starejši kot jaz! P.S: prej so bili do 4 leta mlajši.....oz. samo mlajši Citiraj I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 sam kvantiteta... sami čudaki me osvajajo.... in to pod 25.... ko da imam voljo koga učit... al so pa stari, ko Metuzalem.... nič primernega... skratka, nič bušija, al pa sami vampi... taka suša, da bom zahtevala subvencije... metuzalem bom to dojavila svojemu tipu, je 6 let starejši Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 nekam mi ne gre, da bi smer zamenjala...pa čeprou je super punca..... Amis, ni to name letel, na uno foro, s subvencijami. Nasmejala s me pa fejst zdele. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 Amis... pa ne Pikice... ona je itak moja... :xx!: Izjavo sem imela v mislih... tisto o subvencijah Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 Amis, ni to name letel, na uno foro, s subvencijami. Nasmejala s me pa fejst zdele. Amis... pa ne Pikice... ona je itak moja... :xx!: Izjavo sem imela v mislih... tisto o subvencijah ja ja...vidim da sem spet nekaj zaj*****...ma kaj češ...takav ti je život..... ........ Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 20. avgust 2006 Prijavi Deli 20. avgust 2006 Starejši!!! S kej soli v glavi - razpizdena sem 300/h lih ene tolk kt gre tanov Audijev prototip :xx!: Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.