Skoči na vsebino

Samski

pomlad

Recommended Posts

5rca, potem pa je naš sstane zate, če hočeš sol .. hehe :P pa še starejši je

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

Deli na socialnih omrežjih

hura za prototipe...a se gremo pelat...pa gas do ploha.....

a ma še ker sol v glavi.... :o|o: ...najbrž sam na morju pa še takrat je NA glavi.....razen če kej pomotoma not zaide..... :inocent:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

bejbe, tolk ste me nasmejale že dons x:Dx x:Dx kar ne morem spat xDDx

Starejši!!! S kej soli v glavi - razpizdena sem 300/h lih ene tolk kt gre tanov Audijev prototip :xx!:

pa kje ste bejbe slišale, da majo starejši pa kej več soli v glavi x?x x?x xrolleyesx sprobano ... še slabš kot mlajši xrolleyesx od teh vsaj ne pričakuješ, da so neki zreli al pa kej :inocent:

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

aj ti boga revca, prou noben te ne razume na tem svetu xcivx x;)x

JAZ nisem nikjer rekla, da mora bit vse v paketu, da mora bit možat, dec ko dec. mah, vseeno, itak ni nobenga, ki bi me razumel. :o|o:

in zedj si full happy ane xcivx x;)x

jaz sem skromna. samo to zahtevam, da zna dobro kuhat.

jih 99 % že avtomatsko odpade.

:palec:

Pol si pa kuharja najem. :lol:

bog ne dej da bi kej sputila ane xcivx x;)x

... nema, vsi so moji :frog: x;)x x:px x:Dx

To moraš pridet k so pregledi za misijo... takrat je najboljša drhal x:Dx ...

... ti men povej svoje zahteve... jst vsazga k mi je kokrtolk simpatičen še prečekiram... psihotesti, višina, teža, roj.dan x:Dx x:Dx x:Dx

:palec: :palec:

...

No, vidš, kok si se prej zlagala...najprej mora sam znat kuhat, zdej mora pa še pametn bit. Ne zmišljuj si. xrolleyesx :lol: ...

hja, no, mnogo nas je utopistov... :sori:

sam se je trab zavedat, da popolnih oseb ni; da ima ena oseba ene kvalitete in druga druge kvalitete, kajne! Vedno dobis vse v paketu; 'dobro' in 'slabo'. Vedno bo tvoej ogledalo; dokler nismo sami popolni, tega ne tudi zunaj sebe ne bomo dobili! In ves car je pravzaprav ravno v tem! x;)x

ma ne zahtevam neke pretirane genialnosti. ampak z glupim pa se tudi nimaš kaj pogovarjat. tip je bil star .um .. 22 ali 23 .. imel je še posteljnino S SMRKCI, računalnika sploh ni imel, ker ga (po njegovih besedah) res ne potrebuje, povsem nerazgledan .. ugh... sploh se nisva imela o čem za pogovarjat.

vsaak zajebancija izhaja iz resnice x;)x :P

Premlad, pa to, da si ga dala že ti čez roke, mi tud ni najbl povšeči. :o|o: Sej ne zato, k s bla to ti, sam tko...mem mi je, da mi ga nekdo, k ga je že dal čez, ponuja, in itak ne iščem tipa...sam lapam, k mam velik gobec. x^x

5rca, nabrusi krempljce, he's all yours. x;)x

:palec: :palec:

hja, no, mnogo nas je utopistov... :sori:

sam se je trab zavedat, da popolnih oseb ni; da ima ena oseba ene kvalitete in druga druge kvalitete, kajne! Vedno dobis vse v paketu; 'dobro' in 'slabo'. Vedno bo tvoej ogledalo; dokler nismo sami popolni, tega ne tudi zunaj sebe ne bomo dobili! In ves car je pravzaprav ravno v tem! x;)x

Ja, sej... al nimajo bušijev... al so pa vampasti... xrolleyesx x:px x:Dx x:Dx x:Dx

Če pa že ma buši, pa še tepih xzobkox ... ma pa punco... kt David! :o|o:

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

se vit da mas glih tolk izkusenj kt novorojencek, da te je sama kritika, gledas s p.... in da sama nis nkol mela busija ter da enostavno letis po zraku! xcivx :vragec: young blood, 0 narobe! x;)x

busi zgine al pa naraste (po potrebi) ob primerni punci oz. spremembi, ki se zgodi x;)x ce bi ljudje gledal sam na busije ipd... bi bilo res zelo zalostno na zemlji :xx!:

pol pa pravjo da tipi gledajo z k... :xx!: x:Dx podn :xx!:

Ja, sej... al nimajo bušijev... al so pa vampasti... xrolleyesx x:px x:Dx x:Dx x:Dx

Če pa že ma buši, pa še tepih xzobkox ... ma pa punco... kt David! :o|o:

Freeeeeeeeeee... ti sploh ne razumeš štosa....

vse je hec.... in figurativno rečeno...

:xx!: bah :xx!:

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Hec, hec x:o)x

sem šla v SSKJ gledat- kaj je to samski, je pisalo, tisti , ki ni poročen x^x

se pravi , da se tud koruzniki uvrščeni v kategorijo samskih x:o)x pa vdovci in vdove, pa ločeni in etc

x^x z leti se pokaže, da če se sam ne znaš met fajn , pol ti tud zveza ne bo nič pomagala, je pa zraven še tisoč drugih faktorjev x:o)x in ker lahko vplivaš samo nase ostalo lahko samo gledaš, je to dokaj spolzek teren x^x

Itak se pa nasprotni breg zmeraj lepše blešči x:o)x in nikoli nisi zadovoljen tam, kjer si x;)x

Razen redkih izjem, ki znajo polno živet tam in s čimer so xcivx

Najboljše je v polnosti odživet , kar ti je na razpolago.

Za dobrega tipa je čist postranskega pomena, kak je oblečen,pa če zna kuhat,pa vse ostale drobnarije, bolj je važno , da je v isto smer ubrisan, pa da nama je fajn skup. Po desetletnem preučevanju na mimoidočih osebkih in lastnih krvavih izkušnjah, je to jako postranskega pomena....Kakor pravi Smolar, še taka kvaliteta se sčasoma pokvari x:o)x xyesx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Men pa tepih ni všeč xrolleyesx bi preživela valda če bi bil fajn tip pa vse ampak načeloma mi ni všeč pretirana poraščenost po prsih... se mi pol vsepovsod dlake prilepijo če se gor naslonim, tko pa zlo rada počivam pa pač...bi mi bolj pasalo malčk manj poraščeno. Ni pa čista nuja valda...

PS: Mal bušija mi pa je všeč ja, da je mehko x;)x

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Tud men tepih ni lih... x:o)x

Pa kaj je tako dobrega na mehkem bušiju? A ga uporabljate za povšter? x;)x

Najhujš so mi uni tipi...blazno poraščeni, v srajčki ( po možnosti beli ), da se vidi čim več kocin ven in potem še kakšna na videz cenena veriga ( zlata kao, al pa tud če je ). Turn off x:Ix

Odkar hodim na fitness in gledam tiste fante tam...se mi je kar mal okus spremenil x:px

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Hmmm, ja mehko more bit mal ja seveda, če se že uležeš gor da ti je tko mehko pa prijetno paaaa sej veš no x:Ix more bit mal mehko, že dolg je znan bolje da ljulja nego da žulja x:Dx

Drugače tiste bele čisto providne srajce pa ko kar kocine ven molijo od vsepovsod :xx!: sej eni se znajdejo pa dajo spodnjo majco spodaj samo potem pa prav tako čudno zgleda!!! Če je srajca iz dovolj kompaktnega materiala se ne bo koncin videlo spodaj al pa zelo malo sam... kateri od tistih ki nosi zlate lančke okol vratu bi si pa to želel, mam občutek da tisti še radi pokažejo kaki deci so s tem da majo hud tepih spodi x:px

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

kateri od tistih ki nosi zlate lančke okol vratu bi si pa to želel, mam občutek da tisti še radi pokažejo kaki deci so s tem da majo hud tepih spodi x:px

Ja sej to!!! x;)x

Drugače če maš tepih, ga pač maš. Jaz tipa neb pustila zarad tega...ampak ta stil, k sm ga opisala, mi je odbijajoč...

Za bušija pa vem, kaj misliš ja, x;)x pa vseen... x:Ix

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Heh, morm rečt da pogrešam enga bušija ja...mehkega za mal počivat gor x:Ix

Sicer pa jst poznam enega zlo fajn fanta, ki ima tut tepihček in po pravici povedano če bi me on zapecal se dlakam in dlačicam sploh nebi dala motit x:Dx :palec:

:lol: Že ta tretja ponudba danes, nimbus...jst bi mal premisnla. x;)x

:lol: ena bi rada celo mere mela... si sploh ne upam napisati 188 cm pri 87 natreniranih kilah x:Dx x:px x;)x

Nič ne bo punce... klošter rules :P

Lahk smo pa pr'jatli x:Dx

viijjuuuu xrainbowx

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Sej bi se rad sam pogovarju :lol: :P

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

x:Dx Kok maš cifro? :lol:

:lol:

Grem :sleeping: ... moram glavo "spucat"... lahko noč Pikica x;)x

xrainbowx

Fernando Pessoa

Hec, hec x:o)x

sem šla v SSKJ gledat- kaj je to samski, je pisalo, tisti , ki ni poročen x^x

se pravi , da se tud koruzniki uvrščeni v kategorijo samskih x:o)x pa vdovci in vdove, pa ločeni in etc

x^x z leti se pokaže, da če se sam ne znaš met fajn , pol ti tud zveza ne bo nič pomagala, je pa zraven še tisoč drugih faktorjev x:o)x in ker lahko vplivaš samo nase ostalo lahko samo gledaš, je to dokaj spolzek teren x^x

Itak se pa nasprotni breg zmeraj lepše blešči x:o)x in nikoli nisi zadovoljen tam, kjer si x;)x

Razen redkih izjem, ki znajo polno živet tam in s čimer so xcivx

Najboljše je v polnosti odživet , kar ti je na razpolago.

Za dobrega tipa je čist postranskega pomena, kak je oblečen,pa če zna kuhat,pa vse ostale drobnarije, bolj je važno , da je v isto smer ubrisan, pa da nama je fajn skup. Po desetletnem preučevanju na mimoidočih osebkih in lastnih krvavih izkušnjah, je to jako postranskega pomena....Kakor pravi Smolar, še taka kvaliteta se sčasoma pokvari x:o)x xyesx

Lia :palec:

Zelo dobro definirano x^x ...in zelo blizu mojim ugotovitvam x:)x

Iz takšne smo snovi, kot sanje...

Najti najt..pa cilit bang uporab...ta fajn spuca. x:o)x :palec: x;)x

tis tut men d best...

Dej greva na kavo 1x... da razturiva to zaspano Ljubljano!!! xzobkox xsmx xsuperx

Pa ni to kakšna ženitna ponudba, da ne bo imel kdo spet kaj bolnega v mislih :huh: >_>

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...