Skoči na vsebino

Samski

pomlad

Recommended Posts

tis tut men d best...

Dej greva na kavo 1x... da razturiva to zaspano Ljubljano!!! xzobkox xsmx xsuperx

Pa ni to kakšna ženitna ponudba, da ne bo imel kdo spet kaj bolnega v mislih :huh: >_>

:2src: Sploh nism vidla tega...deal, bejba. :palec: Pa roke boš pr seb držala. :vragec: x:px x:Dx x;)x

Deli na socialnih omrežjih

Kje bi človek danes našel čas še za ljubezen,.... cel dan od doma - na delu, nujnih opravkih... ob 9 zvečer pa k tipu,... pa tko ne gre.

Non-cooperation with evil is a sacred duty.

Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary.

Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.

Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.

Mahatma Gandhi

Kje bi človek danes našel čas še za ljubezen,.... cel dan od doma - na delu,... ob 9 zvečer pa k tipu,... pa tko ne gre.

Tko več al manj večina samskih moških, k jih poznam, razmišlja....jao, izumrl bomo...še do sexa jim ni več. :eek: :xx!:

No sej, eni se pa ujemamo x:Dx

Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.

Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.

Mahatma Gandhi

Guest mačona
Kje bi človek danes našel čas še za ljubezen,.... cel dan od doma - na delu, nujnih opravkih... ob 9 zvečer pa k tipu,... pa tko ne gre.

za ljubljeno osebo vedno mora biti čas. xyesx utrujenost, pomanjkanje časa - to ne morejo biti izgovori. a ni fajn, ko prideš ves zmatran in sit vsega domov in te pričaka nekdo z večerjo, kopeljo, masažo, svečkami - kaj češ več. :2src: xDDx pa kaj vsi tako gledajo na te stvari, saj ne moreš biti vedno fit in kot iz škatlice in nasmejan, poln energije in oh in ah. če je ljubezen, potem je marsikaj sprejemljivo - od poznih prihodov domov, umazanosti, utrujenosti ...

za ljubljeno osebo vedno mora biti čas. xyesx utrujenost, pomanjkanje časa - to ne morejo biti izgovori. a ni fajn, ko prideš ves zmatran in sit vsega domov in te pričaka nekdo z večerjo, kopeljo, masažo, svečkami - kaj češ več. :2src: xDDx pa kaj vsi tako gledajo na te stvari, saj ne moreš biti vedno fit in kot iz škatlice in nasmejan, poln energije in oh in ah. če je ljubezen, potem je marsikaj sprejemljivo - od poznih prihodov domov, umazanosti, utrujenosti ...

Oh, ja, pravljice. Kolk tipov ti je to dejansko nardil? :inocent:

Res je :palec:

Danes ali SI vzameš čas, voljo in energijo za ljubljeno osebo ali pa si preprosto NE. Vse ostalo so le izgovori.

Tut jst sem bla full zaposlena neki časa pa non stop sm mogla neki delat, takoj narest, takoj bit v 100% pripravljenosti in sem vidla kako je začel odnos trpet zato sem se pač vzela v roke, se zorganizirala in se odločla da izkoristim maksimum z osebo, ki mi pač nekaj pomeni. Kadar delam pač delam na polno, da čimprej spravim skozi kar morm, da se lahko potem v miru posvetim drugi stvari. Če bi danes vsi čakali da si čas vzame čas za nas bi izumrlo človeštvo, learn to deal with it xrolleyesx

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Guest mačona

dva sta znala poskrbeti, da mi je bilo ugodno, bodisi z večerjo, bodisi z masažo. če bi bilo komplet, bi že bilo preveč. x:Dx

mislim ej, ali sem jaz tak romantik, da se mi to zdi več kot normalno ali vsi samo še nekam hitijo. :sori:

Jebeš užitke na hitro, ne morš kr vse na instant narest :xx!: valda rabmo romantiko, tako al drugačno - včasih bolj včasih manj intenzivno xrolleyesx

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Guest mačona

ja tudi za užitke na hitro moraš vložiti energijo in čas, ampak lepše je, če si vzameš čas in narediš manj in to kvalitetno - skuhaš večerjo, si vzameš čas za masažo, pogovor, gledanje zvezd ... :2src: res sem ena romantična dušica. x:Ix

instant varianta je to, ko naročiš hrano na dom, pol buljita skupaj TV in molčita ali pa čvekata tja v tri dni, pol se dasta dol in čao. :o|o:

Men je pa u iber nice skuhat pašto s kako super domačo omakco, vse lepo pripravit, odnest v dnevno, jest pa se crkljat in gledat film zraven. Pol pa lepo pomit in se prepustit spletu dogodkov na poti do postlce. Mah ne nism zahtevna, vsak tip bi imel lahko tolk časa navkljub tempu. Čar je v malih stvareh x:Ix

js še vedno mislm, da je fajn bit samski, so prednosti in "slabosti" , drugač pa nism več samski že neki časa pa mi sploh ni jasno kako se mi je to lahko zgodil kr na enkrat je čas minil in zej se zavedam, da res ljubim to osebo (v to nism nikol verjel) ampak se zgodi... drugač pa tu pa tam(pač sm dvojček) mam kake izpade, ko bi mi full sedlo bit spet samski :vragec: :inocent: x:Dx ampak se brzdamo, sej smo že dost stari in odgovorni... Če nekoga res ljubiš, potem ne moreš bit z drugo osebo(to je zame neko novo spoznanje v katero tud nism verjel) sam tolk, mal sm zafilozofiral, ampak to tko je x:o)x

lp

honor and respect

oh.. se marsikaj vec! :8):

ja ja, sam se porocit ga, pa da enakopravno delata doma, pa da dnar nosi domov in se vsak vecer ga fajn do konca izpraznt xcivx x:o)x

sej ni cudn xcivx x:Dx

Tko več al manj večina samskih moških, k jih poznam, razmišlja....jao, izumrl bomo...še do sexa jim ni več. :eek: :xx!:

tut to je kdaj fajn. sicer pa, tantra is the way!

žal je to drugo, vsi bi sam neke užitke na hitro. :C:

ha hahah ahah haha x:Dx x:Dx :palec: x:o)x

ne, sploh se ne, ker zaspi pred tv-jem x:Dx x:o)x

...

instant varianta je to, ko naročiš hrano na dom, pol buljita skupaj TV in molčita ali pa čvekata tja v tri dni, pol se dasta dol in čao. :o|o:

Upam, da ne misli kdo resno, da romanitka traja 100 let... na kakem dopustu že... v vsakdanjem realu pa ne............. mi je kapnilo, da sem bila itaq sama, čeprav nisem bila samska... ta varianta je najslabša... Bog mu požegnaj... :o|o: :xx!: da se je odločil it.... mal strahopetno, ma vseeno

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Pikica, preberi si v reviji Več zakaj moškim ni do seksa. (ukrajinke, rusinje, gruzijke celo medmrežje jih je polno,... gredo za vse, za žene,... ali pa za prostitutke, itd. itd.) Skratka na tisoče žensk,.... za manj kot čuka dolarjev,.... to je skori tko, k bi kupil domačo žival. Kaka blesava realnost. Ampak ob tem moram še povedati, da se z marsikatero domačo živaljo dela lepše kot s temi ženskami.

Mahatma Gandhi

zanimivo, da tud nekateri moški razmišljamo bolj romantično in si želim romantike, pa ženskam sploh ni do tega, da bi bile s temi moškimi...kako, da se med sabo ne najdemo tisti, ki si želimo istih stvari, ki razmišljamo na enak način...

in Pikica, kako ni moškim do seksa, ko pa vidiš povsod same potrebneže, ki težijo, kamorkoli greš ven? xnckrivx

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

The world's gone wrong...

In me smo še zmeri samo mal potrebne x:Ix x:Dx ja kaj no, a ni res x:px

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...